Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να πάρουμε τον κωδικό του bootloader? μέχρις στιγμής εχω δοκιμάσει ανεπιτυχώς :

1. Το κινεζικό site του emui με εγγραφή και αναμονή 14 ημερων

2. Mail στη Huawei

3. Forum της Huawei

4. Ξανά στο κινεζικο site αλλα με ανώνυμη περιηγηση και login απο Facebook

Το τηλεφωνο ειναι bricked οποτε η μέθοδος του dc-unlocker δεν παίζει

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και ξαφνικα δεν μου ανοίγει η εφαρμογή του remote control.

Μου βγαζει μια ειδοποίηση που με τα βιας προλαβαινω να διαβάσω και μου ζητα να βαλω την εφαρμογή sdk service.

Παρόλα αυτα εξακολουθει η εφαρμογή να μην ξεκινα.

Να υποθέσω πως ειναι κάποια ασυμβατότητα της 5.1; ( δεν ειμαι σίγουρος γιατι το remote δεν το χρησιμοποιώ συχνα)

Υπαρχει καποια λυση;

Και ξαφνικα δεν μου ανοίγει η εφαρμογή του remote control.

Μου βγαζει μια ειδοποίηση που με τα βιας προλαβαινω να διαβάσω και μου ζητα να βαλω την εφαρμογή sdk service.

Παρόλα αυτα εξακολουθει η εφαρμογή να μην ξεκινα.

Να υποθέσω πως ειναι κάποια ασυμβατότητα της 5.1; ( δεν ειμαι σίγουρος γιατι το remote δεν το χρησιμοποιώ συχνα)

Υπαρχει καποια λυση;

Μόλις το δοκίμασα και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά και με ανανεωμένο interface. Είμαι στην Β532.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Μόλις το δοκίμασα και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά και με ανανεωμένο interface. Είμαι στην Β532.

Χμμ ... ειμαι στην Β521 και εχω ξεμείνει με την παλια εφαρμογή εκδοση 0.90.03

Θα μπορούσες να ανεβάσεις καπου το apk που χρησιμοποιείς?

Χμμ ... ειμαι στην Β521 και εχω ξεμείνει με την παλια εφαρμογή εκδοση 0.90.03

Θα μπορούσες να ανεβάσεις καπου το apk που χρησιμοποιείς?

Θα την ανεβάσω το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. Αν θες όμως δοκίμασε να την αναβαθμίσεις από την εφαρμογή app center της συσκευής. Σε εμένα έλυσε κάποια θέματα σε κάποιες άλλες εφαρμογές.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Στο l04 δεν υπάρχει αυτη η εφαρμογή.

Συνεπως θα σε περιμενω το βράδυ

Για δοκίμασε

https://drive.google.com/file/d/0BymAlHF02Xx2WmJPdzFjYkNQYk0/view?usp=sharing

Σε ευχαριστώ φιλε μου.

Το δοκίμασα αλλα μου κανει τα ιδια.

Αδυνατει να ανοίξει το remote control και μου ζητα να δω εαν εχω ενεργοποιημένο το sdk service.

Η εφαρμογή sdk ειναι μεν εγκατεστημένη αλλα στην διαχείριση εφαρμογών μου εχει σβηστεί την επιλογη Αναγκαστικη διακοπή ( δηλαδη σαν να ειναι μονιμα παγωμενη)

Με το titanium τσεκαρα μηπως μπορω να την ενεργοποιησω αλλα και εκει δεν μου δινει τετοια επιλογη.

Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω...

Το κινητο αυριο θα το εχω στα χερια μου. Ποια θα ειναι τα πρωτα βηματα που θα πρεπει να κανω; Ερχεται απο το vickmall, δε ξερω τι διεργασιες του εκαναν οι κινεζοι και τι rom θα φοραει.

Σε ευχαριστώ πολύ! Μια τελευταία ερώτηση.αν είναι από την Europe warehouse είναι καλύτερα από θέμα εγγύησης ή δεν παίζει ρόλο??

Σε ευχαριστώ φιλε μου.

Το δοκίμασα αλλα μου κανει τα ιδια.

Αδυνατει να ανοίξει το remote control και μου ζητα να δω εαν εχω ενεργοποιημένο το sdk service.

Η εφαρμογή sdk ειναι μεν εγκατεστημένη αλλα στην διαχείριση εφαρμογών μου εχει σβηστεί την επιλογη Αναγκαστικη διακοπή ( δηλαδη σαν να ειναι μονιμα παγωμενη)

Με το titanium τσεκαρα μηπως μπορω να την ενεργοποιησω αλλα και εκει δεν μου δινει τετοια επιλογη.

Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω...

Αν θες να ξαναπεράσεις τα δυο apps που έχουν να κάνουν με το remote control.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/stock-honor-6-ir-remote-controller-t3224974

Αν θες να ξαναπεράσεις τα δυο apps που έχουν να κάνουν με το remote control.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/stock-honor-6-ir-remote-controller-t3224974

Σε ευχαριστώ τα είχα δοκιμάσει ξανα και ξανα χωρις αποτελεσμα.

Πολυ παραξενο παντως.

Τελικα για να μην σκασω κατεβασα την εφαρμογή za za remote.

Πολυ πιο πληρες και με δυνατότητα back-up

Το κινητο αυριο θα το εχω στα χερια μου. Ποια θα ειναι τα πρωτα βηματα που θα πρεπει να κανω; Ερχεται απο το vickmall, δε ξερω τι διεργασιες του εκαναν οι κινεζοι και τι rom θα φοραει.
Επειδη ρωτησα μεχρι στιγμης 3 φορες και κανενας δε μου απανταει, να συμπερανω οτι το κινητο ερχεται κομπλε και δε θελει απολυτως τιποτα; Θελω αμεσα απαντηση, γιατι το κινητο δεν προοριζεται για εμενα, οποτε ο,τι πρεπει να φτιαξω, θα ειναι μεχρι αυριο. Μετα θα το δωσω στο παιδι.

Επειδη ρωτησα μεχρι στιγμης 3 φορες και κανενας δε μου απανταει, να συμπερανω οτι το κινητο ερχεται κομπλε και δε θελει απολυτως τιποτα; Θελω αμεσα απαντηση, γιατι το κινητο δεν προοριζεται για εμενα, οποτε ο,τι πρεπει να φτιαξω, θα ειναι μεχρι αυριο. Μετα θα το δωσω στο παιδι.

Ακριβώς... το μόνο που έχεις να κανείς είναι να συνδεθείς στο internet και να του κανείς αναβάθμιση εάν και εφόσον σου το ζητήσει.Προσωπικά θα σου έλεγα να μείνεις στην B316 την πιο σταθερή rom.

OnePlus 12R

Απλα φοβαμαι, γιατι στα Xiaomi ελεγαν οτι ερχεται με αθλια εκδοση και ειχα βαλει μια Ελληνικη που υπαρχει σε αλλο φορουμ.

Πως θα καταλαβω εαν οι τεχνικοι στο vickmall ανοιξαν και πειραξαν το κινητο; Δλδ εκαναν root, εσβησαν τις κινεζιες κτλ;

Βρήκα ένα μικρό bug στην 317. To 4G δουλεύει συνεχόμενα ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένη η επιλογή του

προσωπικα δεν εχω βρει καποιο bug στην b317...

ειδοποιησεις ερχονται κανονικα...

η μπαταρια επισης κραταει περιπου το ιδιο με την 316...

απλα η μπαταρια ειναι χειροτερη απο τοτε που to ειχα με emui 2.3, δηλαδη τοτε που ηρθε στα χερια μου...

Συμφωνώ με τους προηγούμενους...Β317 νορμάλ μέχρι τώρα!

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρήκα ένα μικρό bug στην 317. To 4G δουλεύει συνεχόμενα ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένη η επιλογή του

Εμένα ,δεν έχει θέμα..

Μόλις,ανακάλυψα ότι μου ζητάει να ορίσω το go sms pro ως προεπιλογή,όταν κάνω επανεκκίνηση η ενεργοποίηση..Όχι πάντα,αλλά μετά από 3-4 φορές..φτου,το ματιασα..

Edited by rapsodos1979_
Προσθήκη

Το κινητο ηρθε αλλα εχει μερικες εφαμογες στα κινεζικα, οπως και το app center. Τα σβηνω αυτα;

Μου εβγαλε και ενα Update, αλλα λεει οτι εχει release date περυσι το χειμωνα! Δεν υπαρχει νεοτερο;

Δεν βρισκει την καρτα σιμ, λεει κλησεις εκτακτης αναγκης μονο.

Η εκδοση ειναι h60-l12..

Καλησπερα..αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα..δεν μπορω να συνδεθω στο wifi του σπιτιου μου..ενω μεχρι χθες ολα καλα..και με τo laptop και με αλλο κινητο συνδεομαι κανονικα με το honor τιποτα...τι επαναφορες εκανα και τι δεν εκανα..την πατησα.. το εχει συναντησει κανεις αυτο?

Το κινητο ηρθε αλλα εχει μερικες εφαμογες στα κινεζικα, οπως και το app center. Τα σβηνω αυτα;

Μου εβγαλε και ενα Update, αλλα λεει οτι εχει release date περυσι το χειμωνα! Δεν υπαρχει νεοτερο;

Δεν βρισκει την καρτα σιμ, λεει κλησεις εκτακτης αναγκης μονο.

Η εκδοση ειναι h60-l12..

1. Όχι προτίμησε να τα απενεργοποιήσεις ή κρύψε τα σ ένα φάκελο.

2. Κάνε το update.Μάλλον θα σου ζήτησε και το πιο πρόσφατο.

3. Ξανά δοκίμασε να την τοποθετήσεις ή κάνε ένα restart.

OnePlus 12R

Και εμεμα το wifi μου κανει κατι ψιλονουμερα. Αργει να συνδεθει μερικες φορες

οχι δεν καταλαβες καλα..δεν εχω καθολου wifi...παει..την πατησα και δεν εχω 2η συσκευη..

Και γω δεν εχω κανενα προβλημα με την 317, ουτε με το 4g. Το τηλεφωνο δουλευει κανονικα, οπως με την 316.