Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατα καιρούς τεσταρα το HUAWEI ID και δεν δούλευε..

Πλέον δουλευει κανονικά και full. Δεν ξέρω αν το έχετε πει ήδη. Ενημερώνω.

h60-L12 στην τελευταια stable.

Μπα...Εγώ με β317 stable,έχω το γνωστό μήνυμα για την περιοχή μου δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία..Μπαίνεις ,με κάποιο άλλο τρόπο;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπα...Εγώ με β317 stable,έχω το γνωστό μήνυμα για την περιοχή μου δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία..Μπαίνεις ,με κάποιο άλλο τρόπο;

Hola και μπήκα..

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Hola και μπήκα..

Να σου δώσω 30 petals??? xexexexe

πολύ κινέζικα μέσα όλα... Αν βρείτε κάτι ενδιαφέρον, post

5GB χώρο έχουμε για sync

κατα καιρούς τεσταρα το HUAWEI ID και δεν δούλευε..

Πλέον δουλευει κανονικά και full. Δεν ξέρω αν το έχετε πει ήδη. Ενημερώνω.

h60-L12 στην τελευταια stable.

Επίσης. Με Β532 L02

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Σύμφωνα με το δημοσιευμα τα τηλέφωνα που θα παρουν την αναβαθμιση Android 6.0 Marshmallow

GSMArena.com - Latest articles

If you own a Huawei device and are anxious to find out whether it will ever be updated to Android 6.0 Marshmallow, here's the official list straight from the Chinese company itself. One word of caution, however: this list is apparently valid for the devices released in China. So certain international versions of the products in it may not see the latest version of the OS. We sure hope that's not going to be the case, but you do need to keep this in mind. OK, without further ado, here are all the Huawei devices confirmed to taste Marshmallow: P8, Mate S, Ascend Mate7, P8max, Ascend G7, G7 Plus, G8, Honor 7, Honor 7i, Honor 6 Plus, Honor 6, MediaPad X2, Honor 4X, and Honor 4C. Of course, the list could conceivably grow in the future, as Huawei hasn't said these are the only devices to get Android 6.0. Huawei is currently working on the updates and the first ones may be out in November - then again these things are often delayed, so you probably shouldn't get your hopes up. Source 1 (in Chinese) • Source 2 (in Chinese) |.

Με 4.4 έβγαζα μια μέρα με το ζόρι. Με την 5.1 με το ζόρι μισή μετά ξανά φόρτιση κακ πάλι το βράδυ είμαι ίσα ίσα.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εγώ θυμάμαι ξύπναγα με 100% το πρωί πήγαινα πανεπιστήμιο γύρναγα 6-7 το απόγευμα και είχα πάντα 35-45% και τωρα στις ίδιες ώρες κλείνει στο πανεπιστήμιο ή άντε να γυρνάω με κάνα 12_13% ανάλογα την χρήση

επειδη εχω πρόβλημα με το σημα π πέφτει στην b532 πως κανουνε downgrade σε b316? με τοπικη ενημέρωση? υπάρχει καποιο αρχειο για το downgrade?

Να σου δώσω 30 petals??? xexexexe

πολύ κινέζικα μέσα όλα... Αν βρείτε κάτι ενδιαφέρον, post

5GB χώρο έχουμε για sync

Γεμισε το cloud...Το καλό είναι ότι κατεβαίνουν τα τραγούδια σε hd,από την custom εφαρμογή...

Γεμισε το cloud...Το καλό είναι ότι κατεβαίνουν τα τραγούδια σε hd,από την custom εφαρμογή...

για πεσ? δηλαδή κατεβάζεις τραγούδια? με ποιο huawei app?

για πεσ? δηλαδή κατεβάζεις τραγούδια? με ποιο huawei app?

Από την προεγκατεστημένη εφαρμογή μουσικής...

Για τους root πάγωμα της εφαρμογής διαχείρισης τηλεφώνου διορθώνει το προβλημα με τα push notifications.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Aφου εγκατέστησα το hola free vpn, προσπαθησα να μπω με το Huawei id στο cloud,αφου πρωτα επελεξα μεσω του hola σιγκαπουρη και ανοιγμα, αλλα την μια ηταν απασχολημένος ο μεσολαβητης και την άλλη δεν το υποστηριζε η sim μου...λιγη παραπάνω βοηθεια ευπροσδεκτη...

Είναι η ιδέα μου ή έχει αυξηθεί ο αριθμός ελληνικών χαρακτήρων από 70 σε 160 για αποστολή sms.

Είμαι stable B532.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

5.10.16. Κάθε 10 δευτερόλεπτα αποσύνδεση κάρτας μνήμης. Μπαταρία τραγική.. Έτσι μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο

5.10.16. Κάθε 10 δευτερόλεπτα αποσύνδεση κάρτας μνήμης. Μπαταρία τραγική.. Έτσι μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. τώρα για την μπαταρία δεν θα την έλεγα τραγική αλλά θα έλεγα ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτιώσεις

Η δοκιμή έγινε με το What's Up, για να δουλέψουν τα push notification πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η εφαρμογή από το "Προγράμματος διαχείρισης τηλεφώνου"--> "Προγ. Διαχειρ. έναρξης".

Χωρίς αυτό ενεργοποιημένο τα push notification δεν έρχονται εκτός και αν είναι ανοιχτή η εφαρμογή.

Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις εφαρμογές όπως messenger, viber κλπ. γιατί δεν τις δοκίμασα, επιβεβαιώνω μόνο για το What's Up.

Είμαι unroot με 5.10.16 dev.

Edited by pgia

παιδια σορρυ για το off topic, αλλα εχω φαει κολλημα με το tablet m2.αν καποιος πιο ψαγμένος μπορεί να μου πεί που μπορω να το βρω(αξιοπιστο μαγαζι) για αγορα, θα του ημουν υποχρεομενος.ευχαριστω.

Σύμφωνα με το δημοσιευμα τα τηλέφωνα που θα παρουν την αναβαθμιση Android 6.0 Marshmallow

GSMArena.com - Latest articles

If you own a Huawei device and are anxious to find out whether it will ever be updated to Android 6.0 Marshmallow, here's the official list straight from the Chinese company itself. One word of caution, however: this list is apparently valid for the devices released in China. So certain international versions of the products in it may not see the latest version of the OS. We sure hope that's not going to be the case, but you do need to keep this in mind. OK, without further ado, here are all the Huawei devices confirmed to taste Marshmallow: P8, Mate S, Ascend Mate7, P8max, Ascend G7, G7 Plus, G8, Honor 7, Honor 7i, Honor 6 Plus, Honor 6, MediaPad X2, Honor 4X, and Honor 4C. Of course, the list could conceivably grow in the future, as Huawei hasn't said these are the only devices to get Android 6.0. Huawei is currently working on the updates and the first ones may be out in November - then again these things are often delayed, so you probably shouldn't get your hopes up. Source 1 (in Chinese) • Source 2 (in Chinese) |.

Η 6 τους μάρανε ενώ τόσο καιρό δεν έχουν βγάλει μια 5αρα της προκοπής. Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ δεν το κουνάω απο την 316 για κανένα λόγο. Και μπαταρία μια χαρά και ειδοποιήσεις και αλαγκάριστο. Για πιο λόγο να αλλάξει κανείς έκδοση λειτουργικού αν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα;

καλημερα σε ολους. μπορει καποιος που χρησιμοποιει το gosms να με βοηθησει σε κατι;

καθε φορα που μου ερχεται μηνυμα η παω να στειλω μου ζηταει το gosms να γινει η default εφαρμογη. ξερει κανεις καποιον τροπο να μην επαναλαμβανεται αυτο; πρεπει να απενετγοποιησω τα μαμισια μηνυματα και αν ναι πως;

εχω το H60-L02 B313.

ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγώ που έχω H60-L12 B316 και το GoSmsPro αποδέχτηκα να γίνει default η εφαρμογή για τα μηνύματα και η εφαρμογή του τηλεφώνου απενεργοποιήθηκε από μόνη της.

καλημερα σε ολους. μπορει καποιος που χρησιμοποιει το gosms να με βοηθησει σε κατι;

καθε φορα που μου ερχεται μηνυμα η παω να στειλω μου ζηταει το gosms να γινει η default εφαρμογη. ξερει κανεις καποιον τροπο να μην επαναλαμβανεται αυτο; πρεπει να απενετγοποιησω τα μαμισια μηνυματα και αν ναι πως;

εχω το H60-L02 B313.

Θες update..Κι εμένα το έκανε με την Β313

εχω το H60-L02 B313.

Και μένα μου το κάνει αυτό αλλά μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση το κινητό και μετά. Είμαι με 316.

Συγνώμη για το off topic! Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε αγορές στο εξωτερικό από πιστωτική κάρτα μόνο?