ktsingos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ποια εκδοση να τους ρωτησω αν εχουν; Να τους πω να το ελεγξουν πριν το στειλουν; Και να το δηλωσουν ως δωρο μειωμενη τιμη; Ενας φιλος ειπε να διαλεξω EMS για να ερθει πιο γρηγορα, αλλα ξερω οτι με το EMS περναει 100% τελωνειο.. Οποτε Singapore Post ή NL να επιλεξω; Κα το Nl που ειναι τζαμπα και κανει περισσοτερες ημερες ποια ακριβως διαδρομη ακολουθει; Πηγαινει απο Κινα στη Ολλανδια μεσω θαλασσης; Γιατι; Tην ευρωπαική έκδοση δεν την έχει απ'οσο γνωρίζω (γι αυτό είναι και πιο φθηνό το κινητό) Αν εχεις wind ζήτα να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό της εταιρίας να σου πει σε ποια συχνότητα εκπέμπει 4G το δίκτυο στην περιοχή σου. Εν είναι στην μπάντα 20 (800Mhz) δεν θα μπορέσεις να συνδεθείς στο 4G. Aν έχεις άλλον πάροχο τότε δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Με EMS δεν μου έχει εχει περάσει ποτε τελωνείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμη, κάποιο δέμα δεν θα περάσει τελωνείο. Είπαμε, αυτά είναι ρουλέτα. Το ίδιο ισχύει με SingPost. Δεν είναι ταχυμεταφορά αλλα αυτό δεν αποκλείει το γεγονός να πληρώσεις δασμούς. Η διαφορα της ταχυμεταφοράς από το απλό ταχυδρομείο είναι ότι στην πρώτη περίπτωση μόλις φορτωθεί το αεροπλάνο της EMS (που είναι και συνεργάτης των ΕΛΤΑ) θα κάνει 2-3 ενδιάμεσες στάσεις και μετα θα καταλήξει και στην Ελλαδα. Το απλό ταχυδρομείο θελει περιπου ένα μηνα μέχρι να παραλάβεις το δέμα (+-10μερες) Θα μεσολαβήσουν πολλες χωρες, αποθηκες, φορτηγα, ταχυδρομικά γραφεία, αεροπλάνα,τρένα μπορεί και βαπόρια) Ζύγισε τι σε συμφέρει και αποφάσισε. Καλό θα ήταν πάντως να διαβάσεις τον οδηγό του φόρουμ για αγορες απο το εξωτερικό για να μην επαναλαμβανονται συνέχεια οι ίδιες απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Ο μόνος τρόπος να ξεκλειδώσουμε bootloader είναι να περιμένουμε δύο βδομάδες τον κωδικό? Edited October 7, 2015 by motorolakias95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πάτησε τους σταυρούς να ανοίξουν οι φώτο να πάρεις μία γεύση το πως φαίνεται. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=671958&st=2600#entry42671035 Παιζει κατι παρομοιο για το L04 για την B370? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 πρόσεξα στην τελευταια stable πως το να δεχτείς τηλέφωνο κάποιες φορές θέλει SLIDE κάποιες φορές PRESS το acccept/reject ξέρει κανείς γιατί είναι πότε έτσι πότε αλλιώς? νομιζω πως δεν έχει να κάνει με την SIM Ευχαριστώ Υποθέτω πως ειναι slide όταν ανιχνεύει εγγύτητα (βλ τσέπη πχ) για να αποφευχθει το καταλάθος πάτημα, και press όταν πχ το έχεις πάνω στο τραπέζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ο μόνος τρόπος να ξεκλειδώσουμε bootloader είναι να περιμένουμε δύο βδομάδες τον κωδικό? να κανουμε καμια προσευχη μπας και βγαλουν καμια καινουργια εκδοση απο kingroot και το rootαρουμε. αν δεν το εγκαταστησες καντο και στηλτους αναφαρα για να το κανουν πιο γρηγορα ηδη 170+ ατομα εκαναν αναφορα για το κινητο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Χθες βραδυ τελικα πηρα την αποφαση και εκατσα και περασα την τελευταια dev(5.10.1) με τα τρια κουμπια κατευθειαν πανω απο την β316 . Ολα καλα κανενα προβλημα. Επισης για οποιον ενδιαφερεται εκανα και ρουτ με αυτον τον οδηγο http://www.theandroidsoul.com/get-huawei-honor-6-twrp-recovery-compatible-with-android-5-1-81930/ Και τέλος παγωσα ολες αυτες τις εφαρμογες :D Το κινητο πεταει, δεν εχω δει κανενα προβλημα/κολλημα και οι ειδοποιησεις φαινεται να δουλευουν μια χαρα( φτου φτου) πως τις παγωσες? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 πως τις παγωσες? Με το titanium backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Με το titanium backup Ναι αλλα μου λεει μονο στην εκδοση donate!!! πρεπει να πληρωσουμε? εχει καποιος να μας την δωσει? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Για δοκίμασε αυτά τα θέματα.Ένα με κάθετο εικονίδιο μπαταρίας και δύο με στρογγυλό. https://drive.google.com/folderview?id=0BymAlHF02Xx2T1ZURnd2QmFLX1k&usp=sharing Σε ευχαριστω για τα θεματα. Το ενα με την καθετη μπαταρια το ειχα αλλα δεν μου αρεσουν τα υπολοιπα εικονιδια που εχει πανω στην μπαρα. Απο τα αλλα δυο μου αρεσε ενα κ το χρησιμοποιω τωρα. Επειδη η εφαρμογη που μπαινω απο το κινητο δεν εχει πολλα θεματα , υπαρχει καποιο site που τα βρισκεις και τα κατεβαζεις? Γιατι απο αυτα τα 3 που ανεβασες δεν υπαρχει κανενα στην εφαρμογη. Για αυτο λεω μηπως υπαρχει καποιο site να μπω να κατσω να τα ψαξω με την ησυχια μου οσα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σε ευχαριστω για τα θεματα. Το ενα με την καθετη μπαταρια το ειχα αλλα δεν μου αρεσουν τα υπολοιπα εικονιδια που εχει πανω στην μπαρα. Απο τα αλλα δυο μου αρεσε ενα κ το χρησιμοποιω τωρα. Επειδη η εφαρμογη που μπαινω απο το κινητο δεν εχει πολλα θεματα , υπαρχει καποιο site που τα βρισκεις και τα κατεβαζεις? Γιατι απο αυτα τα 3 που ανεβασες δεν υπαρχει κανενα στην εφαρμογη. Για αυτο λεω μηπως υπαρχει καποιο site να μπω να κατσω να τα ψαξω με την ησυχια μου οσα ειναι. Εάν δεν βαριέσαι, κατέβασε το αρχείο (6gb) από το link που ακολουθεί και δοκίμασε ένα ένα τα θέματα που έχει. http:// http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/pack-huawei-themes-p6-p7-mate-7-honor6-t3059709 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ναι αλλα μου λεει μονο στην εκδοση donate!!! πρεπει να πληρωσουμε? εχει καποιος να μας την δωσει? Για παγωμα/αδρανοποιηση εφαρμογών κατέβασε την εφαρμογή app quarantine από το playstore, είναι free. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εάν δεν βαριέσαι, κατέβασε το αρχείο (6gb) από το link που ακολουθεί και δοκίμασε ένα ένα τα θέματα που έχει. http:// http://forum.xda-developers.com/honor-6/themes-apps/pack-huawei-themes-p6-p7-mate-7-honor6-t3059709 Χαχαχαχαχαχα! 6 gb θεματα! Τι αλλο να ζητησει κανεις? Ηδη κατεβαινει! Σε ευχαριστω πολυ. :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwlhs13 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλημέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το product id της συσκευής μου ενώ αυτή εiναι bricked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παίδες Καλημέρα. Βρήκα -"έκλεψα" ένα κολπάκι για πιο δυνατό-γεμάτο ήχο από το ηχείο αλλά και απο ακουστικά.Χρειάζεται να είστε ρουταρισμενοι. Λοιπόν πάτε με κάποιον folder explorer system / etc / audio και διαγράφεται το φάκελο codec,για περεταίρω επαναφορά κρατήστε το κάπου μέσα στην sd card.Ύστερα κάνετε reboot.Εμένα μου δούλεψε με την μία χωρίς κανένα πρόβλημα και είδα διαφορά σε ένταση και ποιότητα μεγάλη. Εχω το l02 μοντέλο με ρομ 15.10.1 """Η ευθύνη δική σας για τυχόν...""" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 ακριβως όπως το ειπες...και όταν ξανω επανεκκινηση ....και όταν κανω εκαθαριση μνημης , όλα δουλεύουνε κανονικα όπως ειπα... το μονο που εκανα μιας και είμαι ροοτ..ηταν να προσθεσω 3 γραμμες στο local.pro file απου εφτιαξε ενας φιλος σε αντιστοιχο ιταλικο φορουμ...θα της αναφερω σε ποστ ξεχωριστο σε λιγο ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η λυση ειναι από το androidiani.com από τον φιλο palasix ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ROOT data/cust/xlm σβηνουμε εντελως το 'gsm_app_list.xml' data/cust/prop sto local.prop βαζουμε το συμβολο διαιση # μπροστα από τις ιδη υπάρχουσες 3 σειρες ro.config.hw_optb=156 ro.gsm.systemui.carriericon=true gsm.fastdormancy.mode=3 οποτε θα γινουν .. #ro.config.hw_optb=156 #ro.gsm.systemui.carriericon=true #gsm.fastdormancy.mode=3 περνουμε παντα backup ta fileς πριν τα αλλαξουμε προσεχουμε παντα να δινουμε τα σωστα permissions κανουμε επανεκινηση ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΙΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ τελικα εχω και εγω θεμα με τις ειδοποιησεις τα σωστα permissions ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα, είδα ότι ανέβηκε στο hihonor.com η lollipop για το L04. Μήπως πρόλαβε κανείς να την δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις ή θα είμαι ο πρώτος.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μόλις παρέλαβα από Merimobile. Ηρθε με EMS μεσα σε 6 μερες (στις 2 εφυγε, σήμερα 8 Οκτ το παρέλαβα). Ειναι η έκδοση Η60-L02 παρόλο που ελεγαν ότι ήταν η έκδοση L12 (καλό αυτό!) Ηρθε με EMUI 3.0 και δεν εχει τίποτα από Google aps. Ποια ρομ να περάσω γιατι έχω χάσει την μπάλα με τοσες που κυκλοφορουν (dev,stable κλπ κλπ) και με ποιον τρόπο; Ψάχνω την πιο bug free και ας μην είναι τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλησπέρα, είδα ότι ανέβηκε στο hihonor.com η lollipop για το L04. Μήπως πρόλαβε κανείς να την δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις ή θα είμαι ο πρώτος.:worry: Για πες... Βάλε και ένα λινκ Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Μόλις παρέλαβα από Merimobile. Ηρθε με EMS μεσα σε 6 μερες (στις 2 εφυγε, σήμερα 8 Οκτ το παρέλαβα). Ειναι η έκδοση Η60-L02 παρόλο που ελεγαν ότι ήταν η έκδοση L12 (καλό αυτό!) Ηρθε με EMUI 3.0 και δεν εχει τίποτα από Google aps. Ποια ρομ να περάσω γιατι έχω χάσει την μπάλα με τοσες που κυκλοφορουν (dev,stable κλπ κλπ) και με ποιον τρόπο; Ψάχνω την πιο bug free και ας μην είναι τελευταία. Η L02 είναι 16gb χωρίς NFC , η L12 είναι 32gb με NFC. B316 η πιο bug free από τις stable.Είναι η προτελευταία. Η Β532 είναι η τελευταία stable,αλλά ακούγονται αμφιλεγόμενες απόψεις για το πόσο καλά ''κάθεται'' στο κινητό μας. Καλοδούλευτο.Θα το καταευχαριστηθείς Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 αληθεια τωρα και sorry για το offtopic , το nfc χρησιμευει πουθενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Χαχαχαχαχαχα! 6 gb θεματα! Τι αλλο να ζητησει κανεις? Ηδη κατεβαινει! Σε ευχαριστω πολυ. :D:D:D Επίσης υπάρχει και η παρακάτω σελίδα της huawei όπου ανεβαίνουν (σχεδόν καθημερινά) νέα θέματα,κάποια επί πληρωμή και κάποια δωρεάν. Κάνε translate για να διευκολυνθείς. http://www.emui.com/plugin.php?id=themezone Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Η L02 είναι 16gb χωρίς NFC , η L12 είναι 32gb με NFC. B316 η πιο bug free από τις stable.Είναι η προτελευταία. Η Β532 είναι η τελευταία stable,αλλά ακούγονται αμφιλεγόμενες απόψεις για το πόσο καλά ''κάθεται'' στο κινητό μας. Καλοδούλευτο.Θα το καταευχαριστηθείς Όντως τωρα το είδα αυτό για το NFC. Είναι απαράδεκτοι οι κινέζοι αλλά μικρό το κακό. Στο σάιτ της emui μου βγάζει στις παλαιότερες εκδόσεις την Β317 να υποθέσω ότι είναι ίδια με την Β316; Θα την περάσω με την μέθοδο των 3Κ μέσω ΟTG. Την Β532 θα την περάσω αργότερα αφου λυθούν όλα τα bugs. Είχε ρωτήσει και κάποιος άλλος για την Β317 αλλα δεν έχει πάρει απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όντως τωρα το είδα αυτό για το NFC. Είναι απαράδεκτοι οι κινέζοι αλλά μικρό το κακό. Στο σάιτ της emui μου βγάζει στις παλαιότερες εκδόσεις την Β317 να υποθέσω ότι είναι ίδια με την Β316; Θα την περάσω με την μέθοδο των 3Κ μέσω ΟTG. Την Β532 θα την περάσω αργότερα αφου λυθούν όλα τα bugs. Είχε ρωτήσει και κάποιος άλλος για την Β317 αλλα δεν έχει πάρει απάντηση Αν παρατηρήσεις τις ημερομηνίες των ενημερώσεων , την Β317 την έχουν ανεβάσει αφού είχαν ανεβάσει την Β532. Ότι νά'ναι. Γι'αυτό και δεν έχει απαντήσει κανείς. Όλοι πέρασαν την Β532 και μετά ανέβηκε η Β317.:lol: Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio_p Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς στην 5.10.1 προβλήματα με το hi Suite; ;; Όλο νούμερα μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 αληθεια τωρα και sorry για το offtopic , το nfc χρησιμευει πουθενα ? Ε...για να συνδέεις το bluetooth :lol: Για Ελλάδα ακόμη δεν μας είναι και τόσο χρήσιμο. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts