costini Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Έχει αναφερθεί από κάποιους ότι οι ειδοποιήσεις fb messenger, whatsapp δεν έρχονται παρά μόνο όταν ανοίξεις την εκάστοτε εφαρμογή. Ξέρουμε τι φταίει? Θέμα rom? Στο Notification Manager το έχω να επιτρέπει να στέλνει ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisvk Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Η 5.8.5 τρώει ρεύμα για πλακα Παράθεση S.E.t100,k500,k700i,satio//sgh-z520,z620//nokia n90//lg optimus 3d//galaxy s2,s4,duos,galaxy3,s3,note2,note4//hwawei honor 6,honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδιά τεσταρα το κινητό με το stagefright detector και είναι ευάλωτο... Πότε θα δώσουν επιτέλους αναβάθμιση για stable ώστε να το διορθώσουν? Άντε γιατί συνεχώς εκτός χρονοδιαγράμματος είναι με τη lollipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδιά τεσταρα το κινητό με το stagefright detector και είναι ευάλωτο... Πότε θα δώσουν επιτέλους αναβάθμιση για stable ώστε να το διορθώσουν? Άντε γιατί συνεχώς εκτός χρονοδιαγράμματος είναι με τη lollipop... Στην τελευταία lollipop beta B521 έχει διορθωθεί πάντως... Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ας κάνουν κάτι και για μας τους ΟΤΑ-δες με stable! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλησπέρα, νέος στο thread σας! Έχω το Alcatel idol x+ και ψήνομαι για το Huawei honor 6 dual.έχει κανείς άποψη για το αν αξίζει η μετάβαση? Έχω διαβάσει συγκριτικά των specs αλλά ρωτώ αν είχε κανείς και τα δύο! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλησπέρα, νέος στο thread σας! Έχω το Alcatel idol x+ και ψήνομαι για το Huawei honor 6 dual.έχει κανείς άποψη για το αν αξίζει η μετάβαση? Έχω διαβάσει συγκριτικά των specs αλλά ρωτώ αν είχε κανείς και τα δύο! Thanks! Έχω χρησιμοποιήσει για 2-3 μέρες το idol x+ και αν εξαιρέσεις την πολύ ωραία οθόνη που έχει κατά τ αλλά εκτιμω πως θα πάθεις πολιτισμικό σοκ..:lol: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλησπέρα, νέος στο thread σας! Έχω το Alcatel idol x+ και ψήνομαι για το Huawei honor 6 dual.έχει κανείς άποψη για το αν αξίζει η μετάβαση? Έχω διαβάσει συγκριτικά των specs αλλά ρωτώ αν είχε κανείς και τα δύο! Thanks! Δεν υπάρχει σύγκριση ,το idol το έχει φίλος, μπροστά στο honor υστερεί πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Thanks για το reply! Που προτείνεται για ασφαλή αγορά και καλή τιμή?? Επίσης αν το πάρω από έξω και παρουσιάζει πρόβλημα, καλύπτει κανείς από Ελλάδα ή ξανά έξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ότι και να γίνει πάει έξω το κινητό, εγώ από vickmall το αγόρασα, σε 12 μέρες ήταν σπίτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Το βαρέθηκα ρε παίδες δεν ξερω... Και αυτή η λολι μας έχει βγάλει την παναγία Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Το βαρέθηκα ρε παίδες δεν ξερω... Και αυτή η λολι μας έχει βγάλει την παναγία Και γω φιλέ μου μέχρι που δούλεψα για κάνα μήνα Lenovo Κ3 note και Meizu m1 note και γύρισα σφαίρα πίσω. Ευτυχώς που δεν το είχα πουλήσει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι όμως αναφέραμε πιο πριν πως στην Β507 υπήρχε προβλημα συμβατότητας με κάποια app, μπορεί να είναι και θέμα ROM οπότε. Φιλτατε VirusPlus ποσό έχει προχωρήσει ή επιστήμη στη Lollipop beta; Την τελευταία φορά είχα μείνει στην Β507. Ώπα βρήκα και κατεβαζω updateB521.zip από Mega.Αξίζει να προχωρήσω; Edited August 11, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ώπα βρήκα και κατεβαζω updateB521.zip από Mega.Αξίζει να προχωρήσω; Είμαι μια βδομάδα περίπου στην Β521, δεν έχω αντιμετωπισει κάποιο προβλημα μέχρι στιγμής. Θα μπορούσε να είναι stable :p Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Είμαι μια βδομάδα περίπου στην Β521, δεν έχω αντιμετωπισει κάποιο προβλημα μέχρι στιγμής. Θα μπορούσε να είναι stable :p Αυτό ήθελα ν ακούσω...:D... Φορτίζω είμαι στο 11% και την περναω...:wacko: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Αυτό ήθελα ν ακούσω...:D... Φορτίζω είμαι στο 11% και την περναω...:wacko: περιμενουμε και δικα σου νεα Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 περιμενουμε και δικα σου νεα Εννοείται... ξεκινάω σε 10' και αργότερα οι πρώτες εντυπώσεις. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μπορεί να γράψει όποιος έχει ελεύθερο χρόνο και διάθεση ένα σύντομο οδηγό για αναβάθμιση από b316 σε lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους! Από που την κατεβάζουμε την Β521 (Η60-L02); Από εδώ; https://mega.nz/#!VUERXDzC!d_r6C_cyeEWMszteG-L_bn9FjSYHUpftGti5PW_vUUI Ευχαριστώ! Edited August 12, 2015 by inspigr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Μπορεί να γράψει όποιος έχει ελεύθερο χρόνο και διάθεση ένα σύντομο οδηγό για αναβάθμιση από b316 σε lollipop Βλέπε post #6765#...Καλημέρα. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 VirusPlus ειχες γράψει παλιότερα πως η αναβαθμιση στην φαση που βρίσκεται η emui3.1 beta σε rooted συσκευη οδηγει σε brick. αυτό το πρόβλημα προκαλείται και απο rootαρισμένη 316 ή μονο σε αναβάθμιση μεταξύ emui3.1? μπορούμε να κανουμε απευθείας αναβάθμιση απο rooted 316 στην 521 ή θα πρέπει να unrootαριστούμε πρώτα? Επίσης όπως είχε πει και ο Blue_Engineer καλό θα ηταν να μπει ο οδηγός που αναφέρεται στο post #6765# στην πρώτη σελίδα :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Έχει αναφερθεί από κάποιους ότι οι ειδοποιήσεις fb messenger, whatsapp δεν έρχονται παρά μόνο όταν ανοίξεις την εκάστοτε εφαρμογή. Ξέρουμε τι φταίει? Θέμα rom? Στο Notification Manager το έχω να επιτρέπει να στέλνει ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων. Κανείς άλλος με ίδιο θέμα? Αυτό που παρατήρησα είναι πως σαν να μην ενεργοποιείται το wifi. Δηλαδή έστειλα ένα μήνυμα στο Whatsapp από το παλιό και φαινόταν να μην έχει παραδοθεί. Μόνο όταν άνοιξα το Whatsapp στο Honor ήρθε απευθείας το μνμ. Καμιά ιδέα? Είμα με B316. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Απο χθές το βράδυ προσπαθώ να περάσω την Β521 (κλασικά μετονομασία σε update.zip και τοπική ενημέρωση) αλλά στο 5% την απορρίπτει.Τώρα έχω περασμένη την Β507.Καμία πρόταση; VirusPlus εχω δοκιμασει τα παντα...εκτος απο Ultrex ..:lol: Edited August 12, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εγώ αυτό που δεν βλέπω και στεναχωριέμαι είναι η μη δυνατότητα 3.1 και ρουτ. Όχι πως έχω κάποιο θέμα με την 4.4.2 και την 3.0 άλλα αν δεν υπάρξει δυνατότητα αναβάθμισης και διατήρησης του ρουτ τότε δεν βρίσκω τον λόγο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εγώ αυτό που δεν βλέπω και στεναχωριέμαι είναι η μη δυνατότητα 3.1 και ρουτ. Όχι πως έχω κάποιο θέμα με την 4.4.2 και την 3.0 άλλα αν δεν υπάρξει δυνατότητα αναβάθμισης και διατήρησης του ρουτ τότε δεν βρίσκω τον λόγο νομίζω πως υπάρχει η δυνατοτητα root με 3.1. απλά δεν υπάρχει η δυνατοτητα αναβάθμισης με 3.1 rooted. αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 VirusPlus ειχες γράψει παλιότερα πως η αναβαθμιση στην φαση που βρίσκεται η emui3.1 beta σε rooted συσκευη οδηγει σε brick. αυτό το πρόβλημα προκαλείται και απο rootαρισμένη 316 ή μονο σε αναβάθμιση μεταξύ emui3.1? μπορούμε να κανουμε απευθείας αναβάθμιση απο rooted 316 στην 521 ή θα πρέπει να unrootαριστούμε πρώτα? Δεν γνωρίζω, γιατί ήμουν σε dev και γύρισα σε stable, οπότε κι έχασα το root, για να περάσω την 3.1. Απο χθές το βράδυ προσπαθώ να περάσω την Β521 (κλασικά μετονομασία σε update.zip και τοπική ενημέρωση) αλλά στο 5% την απορρίπτει.Τώρα έχω περασμένη την Β507.Καμία πρόταση; VirusPlus εχω δοκιμασει τα παντα...εκτος απο Ultrex ..:lol: Η Β521 περνάει μόνο από την Β316. Αν είσαι σε Β507 πρέπει να κάνεις rollback σε Β316 και μετά να βάλεις την Β521. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts