CRISPAF77 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Μια ερώτηση σε όσους είναι στην EMUI3.0 ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα λήψης φωτογραφίας κατά την διάρκεια εγγραφής video ή προστέθηκε στην EMUI3.1? Γιατί τώρα το πρόσεξα... [ATTACH]62903[/ATTACH] Την έχουμε και μεις VirusPlus. Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 (edited) Ναι είναι γεγονός κυρίες και κύριοι... όπως βλέπετε αλλαξοπίστησα. Αύριο παραδίδω σε φιλαράκι το "εργαλείο" :cry: Πού και πού όμως θα πετάγομαι για καμιά κλεφτή ματιά ή ένα καφέ που λέει ο λόγος βρε αδερφέ.Σας εύχομαι καλή συνέχεια σε ολους :) Edited July 13, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Η EMUI 3.1 ερχεται με ειδοποιηση στο τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ναι είναι γεγονός κυρίες και κύριοι... όπως βλέπετε αλλαξοπίστησα. Αύριο παραδίδω σε φιλαράκι το "εργαλείο" :cry: Πού και πού όμως θα πετάγομαι για καμιά κλεφτή ματιά ή ένα καφέ που λέει ο λόγος βρε αδερφέ.Σας εύχομαι καλή συνέχεια σε ολους :) Πως και πήγες σε (φαινομενικά πάντα) χαμηλότερα χαρακτηριστικά; Λόγω οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Καλησπέρα παίδες.. να ρωτήσω είχε κάποιος πρόβλημα με κάρτα wind στο 4g LTE σε honor6 H60-L02 ενώ διαβάζει κανονικά το 4g σε cosmote, με την wind έχω πρόβλημα διαβάζει μόνο το 3G 3 φορές μου αντικατέστησαν την κάρτα αλλά πάλι τα ιδία. Βάλε τη κάρτα σου σε άλλη 4g συσκευή. Αρκεί να εγγραφεί μια φορά στο 4g. Μετά βάλε τη κάρτα πάλι στο δικό σου και θα έχεις κανονικά 4g. Στο λέει κάποιος που άλλαξε 4 sim. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Πως και πήγες σε (φαινομενικά πάντα) χαμηλότερα χαρακτηριστικά; Λόγω οθόνης; Ήθελα να δοκιμασω και την meizu πριν πάω στο Honor 7 ή το MX 5:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 παιδια αξιζει να αγοραση κανεις την συσκευη τωρα η υπαρχει κατι καλύτερο σε dual sim? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 παιδια αξιζει να αγοραση κανεις την συσκευη τωρα η υπαρχει κατι καλύτερο σε dual sim? Αξίζει φιλε, πολύ καλό σε όλους τους τομείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Αξίζει φιλε, πολύ καλό σε όλους τους τομείς κατι ακομα σε τι χρωμα το εχετε εσεις. ευχαριστω edit:και κατι ακομα μπορω ταυτοχρονα να εχω και τις 2 sim και την micro sd? Edited July 13, 2015 by Exploticon Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 κατι ακομα σε τι χρωμα το εχετε εσεις. ευχαριστω edit:και κατι ακομα μπορω ταυτοχρονα να εχω και τις 2 sim και την micro sd? Άσπρο. Ναι. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 κατι ακομα σε τι χρωμα το εχετε εσεις. ευχαριστω edit:και κατι ακομα μπορω ταυτοχρονα να εχω και τις 2 sim και την micro sd? Ναι μπορείς, μαύρο το εχω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Πάντως εγώ έχω θέμα με τη μπαταρία. Δεν βγάζει ούτε 15 ωρο. Βέβαια τα έχω όλα ανοιχτά αλλά νομίζω ότι πέφτει γρήγορα. Επίσης έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ενώ είναι όλα ενεργοποιημένα δεν έρχονται πάντα. Πρέπει η να ανοίξω το κινητό Ή ακόμα και την εφαρμογή. Τα μέιλ έρχονται κανονικά. Επίσης συνέχεια έρχεται ειδοποίηση κατανάλωσης, για διάφορες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Σας δουλεύει στην εφαρμογή μουσική η αναζήτηση και κατέβασμα μουσικής online? Ξαφνικά σταμάτησε σε μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Πάντως εγώ έχω θέμα με τη μπαταρία. Δεν βγάζει ούτε 15 ωρο. Βέβαια τα έχω όλα ανοιχτά αλλά νομίζω ότι πέφτει γρήγορα. Επίσης έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ενώ είναι όλα ενεργοποιημένα δεν έρχονται πάντα. Πρέπει η να ανοίξω το κινητό Ή ακόμα και την εφαρμογή. Τα μέιλ έρχονται κανονικά. Επίσης συνέχεια έρχεται ειδοποίηση κατανάλωσης, για διάφορες εφαρμογές Θα μπεις στο μενού προστατευόμενες εφαρμογές και θα ενεργοποιήσεις οποία εφαρμογή σ'ενδιαφέρει να λειτουργεί με κλειστή οθόνη. Έτσι δε θα χάνεις ειδοποιήσεις. Υπάρχει και το μενού, προγραμματισμός διαχείρισης έναρξης και θα επιλέξεις ποιες εφαρμογές θέλεις να ανοίξουν αυτόματα με την έναρξη του κινητού. Γενικά έχει πολλά κολπάκια το skin της Huawei, αρκετά χρήσιμα. Για να μη λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τη κατανάλωση εφαρμογών θα μπεις στο μενού, εξοικονόμηση ενέργειας, θα πατήσεις το δεξί tab, μετά κάτω θα πατήσεις το μενού και εκεί υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης της συγκεκριμένης ειδοποίησης. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλημέρα, κάποιος κάποια στιγμή είχε αναρτήσει το app για το Huawei καιρό στο playsrtore.Μπορεί κάποιος να το ξαναδώσει; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Πάντως εγώ έχω θέμα με τη μπαταρία. Δεν βγάζει ούτε 15 ωρο. Βέβαια τα έχω όλα ανοιχτά αλλά νομίζω ότι πέφτει γρήγορα. Επίσης έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ενώ είναι όλα ενεργοποιημένα δεν έρχονται πάντα. Πρέπει η να ανοίξω το κινητό Ή ακόμα και την εφαρμογή. Τα μέιλ έρχονται κανονικά. Επίσης συνέχεια έρχεται ειδοποίηση κατανάλωσης, για διάφορες εφαρμογές Για την μπαταρία, ενδέχεται να μην έχει κάτσει καλά η ρομ. Είχα αντίστοιχο πρόβλημα, το οπόιο λύθηκε, όταν ξαναπέρασα την ρομ με την μέθοδο 3Κ. (για μένα η πιο καλή σε θέμα απόδοσης μπαταρίας ειναι η dev 5.6.16, ενώ ουτε με την dev 5.7.1 εχω δει καποιο πρόβλημα.) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Θα μπεις στο μενού προστατευόμενες εφαρμογές και θα ενεργοποιήσεις οποία εφαρμογή σ'ενδιαφέρει να λειτουργεί με κλειστή οθόνη. Έτσι δε θα χάνεις ειδοποιήσεις. Υπάρχει και το μενού, προγραμματισμός διαχείρισης έναρξης και θα επιλέξεις ποιες εφαρμογές θέλεις να ανοίξουν αυτόματα με την έναρξη του κινητού. Γενικά έχει πολλά κολπάκια το skin της Huawei, αρκετά χρήσιμα. Για να μη λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τη κατανάλωση εφαρμογών θα μπεις στο μενού, εξοικονόμηση ενέργειας, θα πατήσεις το δεξί tab, μετά κάτω θα πατήσεις το μενού και εκεί υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης της συγκεκριμένης ειδοποίησης. Σε ευχαριστω.. Θα το δοκιμασω και θα δω πως θα παει :P Για την μπαταρία, ενδέχεται να μην έχει κάτσει καλά η ρομ. Είχα αντίστοιχο πρόβλημα, το οπόιο λύθηκε, όταν ξαναπέρασα την ρομ με την μέθοδο 3Κ. (για μένα η πιο καλή σε θέμα απόδοσης μπαταρίας ειναι η dev 5.6.16, ενώ ουτε με την dev 5.7.1 εχω δει καποιο πρόβλημα.) επειδη προερχομαι απο iphone και λιγο απο galaxy δεν ειμαι σχετικος με ρομ κλπ. Αξιζει να περασω καποια αλλη που να εχει βελτιωση στη μπαταρια; Επισης η ρομ που λες να φανταστω δεν ειναι ρουτ ετσι; Γιατι θελω να περασω 2 εφαρμογες που δεν θελουν να ειναι ρουτ το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το παρήγγειλα παίδες!! H60-L12 32GB NFC DUAL SIM, black Τα λέμε σε 3-4 βδομάδες που θα έρθει και θα θέλω να το μοντάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το παρήγγειλα παίδες!! H60-L12 32GB NFC DUAL SIM, black Τα λέμε σε 3-4 βδομάδες που θα έρθει και θα θέλω να το μοντάρω! απο που το πηρες και ποσα εδωσες αν επιτρεπεται Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Vickmall - Honor 6 - 32 GB Ήταν στα 309$ out of stock και σήμερα ξαναέγινε διαθέσιμο στα 329$. Η μετρατροπή βέβαια στο Paypal με χρέωσε 312Ε, ενώ περίμενα 299E από xe.com. Anyway, το θέμα είναι να φτάσει! *paypal με κάρτα εξωτερικού ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Και σε εμένα αδειάζει σχετικά γρήγορα η μπαταρία. Θεωρώ πως θα έπρεπε να κρατάει παραπάνω. Έχει αρκετή χωρητικότητα και με τη χρήση που του κάνω (όλα ανοιχτά αλλά normal χρήση χωρίς gaming κλπ) βγάζει ~15hrs. έβαλα την 316 πάνω στην 313 - Είναι θέμα ROM τελικά? κακής εγκατάστασης ή κακής ROM - Είναι αναμενόμενη αυτή η διάρκεια? Σας κρατάει πάνω από δυο ημέρες?? - έχω και το θέμα με το 4G Wind αλλά διάβασα τα σχόλιά σας και προσπαθώ να το λύσω (δεν έχω δει ποτέ 4G με καινούργια 4G SIM) Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ενα θέμα έχω μέχρι τώρα και τοσες μέρες δεν μπορώ να το λύσω, όποια εφαρμογή και να βάλω που έχει σχέση με κλείδωμα εφαρμογών δε μου δουλεύει, κλειδώνει μια φορά στην αρχή και έπειτα μένει ξεκλείδωτο, γιατί συμβαίνει αυτό; πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 κανα καταστημα με κανενα κουπονι εκπτωσης παιζει εχω στο υπολοιπο τις paypal 257$ γι αυτο το λεω :p Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Ενα θέμα έχω μέχρι τώρα και τοσες μέρες δεν μπορώ να το λύσω, όποια εφαρμογή και να βάλω που έχει σχέση με κλείδωμα εφαρμογών δε μου δουλεύει, κλειδώνει μια φορά στην αρχή και έπειτα μένει ξεκλείδωτο, γιατί συμβαίνει αυτό; πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Αφου εχει η emui 3 δικη της ενσωματωμενη λειτουργια για κλειδωμα στο phone manager, γιατι να χρησιμοποιεις αλλες? Anyway, προφανως δεν εχεις επιλεξει στα permissions να μενει η εφαρμογη ανοικτη με screen off γι αυτο σου συμβαινει αυτο. Edited July 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Αφου εχει η emui 3 δικη της εφαρμογη για κλειδωμα στο phone manager, γιατι να χρησιμοποιεις αλλες? Anyway, προφανως δεν εχεις επιλεξει στα permissions να μενει η εφαρμογη ανοικτη με screen off γι αυτο σου συμβαινει αυτο. εχει δικια του εφαρμογη ?που βρισκετε? :πες μου λιγο τον τροπο , ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts