VirusPlus Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Άρα θα πρέπει να κάνω restore το local κάπως και μετά να κάνω την αναβάθμιση...Ευχαριστώ Virus!! Όσοι κάνουν αλλαγές στα prop καλό είναι να τις κάνουν με τον RootExplorer καθώς κρατάει backup του stock αρχείου. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Όσοι κάνουν αλλαγές στα prop καλό είναι να τις κάνουν με τον RootExplorer καθώς κρατάει backup του stock αρχείου. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount30112015 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 VirusPlus, Μπορείς να μας δώσεις ling για αγορά μπαταρίας... σίγουρα θα μας χρειασθεί...ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν.... σου είναι εύκολο να μας γράψεις τα tips για την αντικαττάστασή της και να προστεθούν στην 1η σελίδα μας??? Ευχαριστώ! Υ.Γ. σκέφτηκες κανέναν τρόπο να γεμίσουμε το πίσω μέρος?? Μπορείς να βάλεις φωτό σε παρακαλώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 VirusPlus, Μπορείς να μας δώσεις ling για αγορά μπαταρίας... σίγουρα θα μας χρειασθεί...ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν.... σου είναι εύκολο να μας γράψεις τα tips για την αντικαττάστασή της και να προστεθούν στην 1η σελίδα μας??? Ευχαριστώ! Υ.Γ. σκέφτηκες κανέναν τρόπο να γεμίσουμε το πίσω μέρος?? Μπορείς να βάλεις φωτό σε παρακαλώ?? Κάποιος είχε δώσει πιο παλιά link για μπαταρία από ali. Φαντάζομαι με ένα απλό search βρίσκεις όπως και πλάτη. Δεν αντικατέστησα μπαταρία οπότε δεν έχω tips να πω. Τώρα τι εννοείς να "γεμίσουμε" δεν καταλαβαίνω... το προβλημα μου εμένα είναι το ανάποδο, κάπου είναι "παραγεμισμένο" και μου πετάει την πλάτη προς τα έξω. Φωτογραφίες δύσκολα γιατί θα πρέπει να το ξανανοίξω και κάθε φορά που το ανοίγεις φεύγει και ένα κομμάτι από την εσωτερική επίστρωση της πλάτης και στο τέλος θα μόνο μόνο με το εξωτερικό διάφανο. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μετράει την ταχύτητα της κάρτας μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Σήμερα το πρωι δοκίμαζα το LTE advanced η αλλιως 4g+ της VODAFONE μεσά στο metro mall που το προμοταρουν χωρις ιδιαιτερο ενδιαφερον αφού δεν έπιασα πανω απο 75mbps...τα τρια πρωτα είναι την ωρα που έστηναν γιατί το περίπτερο άνοιγε στις 2 και οι δυο τελευταίες νωρίτερα το πρωι...όλες οι μετρήσεις μέσα στο mall... γιατί άραγε υπάρχει διαφορά στη ταχύτητα;... Να αναφέρω οτι ήμουν στο ίδιο σημειο.. Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Διαφορά B310 από B313? Ή καλύτερα βελτιώσεις.. Edited March 11, 2015 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Διαφορά B310 από B313? Ή καλύτερα βελτιώσεις.. Από τη χρήση που κάνω εδώ και δύο μέρες το μόνο θετικό που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι ότι ένα sony SBH50 bluetooth που έχω συνδέεται πλέον αυτόματα ενώ πριν όχι.Από την άλλη παρατηρώ κάποια lags που δεν είχα πριν και μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας όχι τόσο σε stand by κατάσταση όσο κυρίως στο browsing και μάλλον και από την οθόνη. Βρήκα και το changelog αν σε βοηθήσει περισσότερο. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ευχαριστώ.. Άσχετο! Το 4g wind στα Νότια σέρνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Έχουμε βρει τρόπο να αλλάξουμε το εικονίδιο της μπαταρίας; Με τρελαίνει λίγο που το ποσοστό πιάνει τόσο πολύ χώρο και δεν είναι μέσα στη μπαταρία. Επίσης το ρολόι να πάει στο κέντρο; το ξέρω πως αυτά εχουν να κάνουν πιθανότατα με xposed αλλά είπα μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι τίποτε. Anyone to help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Αυτό με την μπαταρία που αναφέρουν αρκετοί εδώ μέσα με την αναβάθμιση της Β313 και ενόψει της αναβάθμισης στο LOL λέτε να γίνεται σκόπιμα ...για να μας οδηγήσουν σε αγορά νέου τηλεφώνου????? (δεν βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία ε??). Δηλαδή θέλουν να τελειώνουν με το κινητό αυτό πασάροντάς μας ότι η μπαταρία του ακόμη και για το LOL που περιμένουμε δεν τραβάει στο νέο soft, και γι αυτό αγοράστε το νέο μοντέλο μας (που ασφαλώς θάναι καλύτερο και θα τρέχει καλύτερο το LOL)...λέτε να παίζει και κάτι τέτοιο ή θα το διορθώσουν σύντομα???? Μπορεί κάποιος από την Β310 να περάσει κατ' ευθείαν στην LOL, χωρίς την εγκατάσταση της Β313????? Ναι αυτό ακριβώς :confused: Και ποιο είναι το νέο μοντέλο αντίστοιχο του Honor 6 το οποίο προσπαθέι να προωθήσει η εταιρεία ρε παίδες; Νομίζω οτι είναι κρίμα να υποβαθμίσει ένα τόσο καλό κινητό(για αντιστοιχία τιμής- απόδοσης πάντα). Edited March 11, 2015 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Και ποιο είναι το νέο μοντέλο αντίστοιχο του Honor 6 το οποίο προσπαθέι να προωθείσει η εταιρεία ρε παίδες; Νομίζω οτι είναι κρίμα να υποβαθμίσει ένα τόσο καλό κινητό(για αντιστοιχία τιμής- απόδοσης πάντα). Νόμιζα ότι φαινόταν ότι τρολλάρω :P Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Φίλε fotaras85 ένας συνδυασμός θήκης Nillkin με tempered glass Ultimate Shield 9h είναι κατά τη γνώμη μου ο ιδανικός συνδυασμός. Φιλτατε σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Μπηκα στο site της Nillkin και βρηκα μια που μου αρεσε αλλα δυστηχως δεν τη βρησκω Ελλαδα οποτε θα παιχτει παραγγελια παλι απο τσαινα. Να'σαι καλα thanks. Θα κοιταξω να βρω και μια ζελατινα οπως την εγραψες για να τα παραγγειλω μαζι και τα δυο. In other news, ενα περιεργο bug που ξεχασα να γραψω το πρωι ειναι οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη What's up της Cosmote για να μπω και να κανω ανανεωση του χρονου ,να βαλω MB κτλ. , με το που την ανοιγω μου λεει οτι "Η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη μονο για συνδρομητες What's up" ενω εχω What's up στην πρωτη θεση της καρτας σιμ. Αναγκαζομαι να απενεργοποιησω για λιγο απο τις ρυθμισεις την δευτερη καρτα σιμ ωστε να αναγνωρισει η εφαρμογη την σιμ της cosmote και να κανω τη δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καταφέραν να λύσουν το θέμα του dual sim στο xda.. Σε λίγες μέρες θα βγουν οι ROM με dual sim support!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οταν πατάτε τις ρυθμίσεις του fb σας πετάει έξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οταν πατάτε τις ρυθμίσεις του fb σας πετάει έξω; Από πάντα. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Νόμιζα ότι φαινόταν ότι τρολλάρω :P Sorry, γράψε λάθος. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Από πάντα. Σε ένα thl δεν το κάνει και μου φάνηκε περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καταφέραν να λύσουν το θέμα του dual sim στο xda.. Σε λίγες μέρες θα βγουν οι ROM με dual sim support!! :happy: Κάποιος "δικός μας" το έλυσε, Έλληνας. Αααα ρε myphone όλο το xda εδώ βασίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggoldend Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Οταν πατάτε τις ρυθμίσεις του fb σας πετάει έξω; Ναι , γι αυτο απεγκατέστησα την εφαρμογή και μπαίνω απ τον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλημέρα,έχω Β310 και μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση σε Β313. Έχω πειραγμένο το local.prop μόνο στη γραμμή που διορθώνει το πρόβλημα των επαφών (όνομα/επίθετο) και το πρόβλημα του dialer με τα κινέζικα. Επίσης δεν έχω αφαιρέσει το cwm μετά την διαδικασία του root. Άρα δεν θα μπορει να εγκατασταθεί η αναβάθμιση... Δύο ερωτήσεις... 1. Αν αλλάξω τη σχετική γραμμή στο local.prop από EL σε CN με root explorer ξαναγυρνάει θεωρητικά στην original κατάσταση; 2. Πως διώχνω το cwm; Και κάτι τελευταίο... Αξίζει η αναβάθμιση (???) γιατι δεν βλέπω κάτι που να με ενοχλεί με την 310... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φιλτατε σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Μπηκα στο site της Nillkin και βρηκα μια που μου αρεσε αλλα δυστηχως δεν τη βρησκω Ελλαδα οποτε θα παιχτει παραγγελια παλι απο τσαινα. Να'σαι καλα thanks. Θα κοιταξω να βρω και μια ζελατινα οπως την εγραψες για να τα παραγγειλω μαζι και τα δυο. In other news, ενα περιεργο bug που ξεχασα να γραψω το πρωι ειναι οταν χρησιμοποιω την εφαρμογη What's up της Cosmote για να μπω και να κανω ανανεωση του χρονου ,να βαλω MB κτλ. , με το που την ανοιγω μου λεει οτι "Η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη μονο για συνδρομητες What's up" ενω εχω What's up στην πρωτη θεση της καρτας σιμ. Αναγκαζομαι να απενεργοποιησω για λιγο απο τις ρυθμισεις την δευτερη καρτα σιμ ωστε να αναγνωρισει η εφαρμογη την σιμ της cosmote και να κανω τη δουλεια μου. Το ιδιο μου κανει κ εμενα που εχω σαν πρωτη καρτα σιμ Q . Αυτο συμβαινει νομιζω επειδη με την Q ειμαστε σε κατασταση roaming ''δανειζόμενοι'' δικτυο απο την wind , οποτε κλεινοντας την πρωτη σιμ βγαινεις απο roaming, καπως ετσι μου το ειχε εξηγησει ενα μελος παλιοτερα κ νομιζω ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με την 16.2.15 κρατάει 3 ώρες οθόνη με 720 και και 4+ στη 1080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 αξίζει τελικά η Β313 ή να μείνω στην 310? Γιατί βλέπω ότι καποιοι γράφουν για ψιλοπροβλήματα. Αν μείνω στην 310 πως βγάζω από τις ρυθμίσεις το 1 που λέει ότι βρέθηκε αναβάθμιση ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 αξίζει τελικά η Β313 ή να μείνω στην 310? Γιατί βλέπω ότι καποιοι γράφουν για ψιλοπροβλήματα. Αν μείνω στην 310 πως βγάζω από τις ρυθμίσεις το 1 που λέει ότι βρέθηκε αναβάθμιση ΟΤΑ; Εγω θα μείνω στην 310. Ας μας πει όμως κάποιος που ξέρει, πως φεύγει αυτό το 1 πανω στην μπάρα ειδοποίησεων. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts