Jump to content

CoolPad 7320

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορω να σε βοηθησω με την στοκ ρομ δεν το εχω δουλεψει.αλλα εχω την εντυπωση οτι ελεγε για aosp rom στις οδηγιες

νομίζω το αντίθετο ,απ'οσα διάβασα και είδα σε βιντεο οι περισσότεροι προτείναν να μη χρησιμοποιείται το gravity box σε aosp και γενικά σε τροποποιημένες roms

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

νομίζω το αντίθετο ,απ'οσα διάβασα και είδα σε βιντεο οι περισσότεροι προτείναν να μη χρησιμοποιείται το gravity box σε aosp και γενικά σε τροποποιημένες roms

Σε τροποποιημένες ρομ πχ miui κτλ ναι ισχύει αυτό.Η aosp είναι όμως οτι πιο κοντά στο "καθαρό" android σύμφωνα με τα πρότυπα της google και έτσι εκει δεν υπάρχει θέμα να μην χρησιμοποιείς το xposed + gravitybox.Αλλωστε αυτός ειναι ο λόγος που φτιάχτηκε το πρόγραμμα.

Σε τροποποιημένες ρομ πχ miui κτλ ναι ισχύει αυτό.Η aosp είναι όμως οτι πιο κοντά στο "καθαρό" android σύμφωνα με τα πρότυπα της google και έτσι εκει δεν υπάρχει θέμα να μην χρησιμοποιείς το xposed + gravitybox.Αλλωστε αυτός ειναι ο λόγος που φτιάχτηκε το πρόγραμμα.

α οκ, δεν το ήξερα.

λες να φταίει το γεγονός οτι ειμαι με τη στοκ ρομ (miui launcher) ?

• Administrators
α οκ, δεν το ήξερα.

λες να φταίει το γεγονός οτι ειμαι με τη στοκ ρομ (miui launcher) ?

Αν έχεις miui rom στη συσκευή σου θα έχεις πρόβλημα με το gravity box, το αναφέρει και ο δημιουργός ξεκάθαρα εκεί που κατεβάζεις την εφαρμογή.

Modpic.gif

Έχει κυκλοφορήσει μια rom ported από το S4 που είναι πολύ σταθερή, multilanguage, rooted, δουλεύει το HDR, η ανοιχτή ακρόαση, με πολύ καλό wifi και gps, επιλογή να χρησιμοποιήσουμε τον Touchwiz ή τον Nova Launcher και δε σβήνει κάποιες εφαρμογές μετά από reboot όπως οι υπόλοιπες aosp, Xposed και Gravity δουλεύουν μια χαρά και τα περισσότερα modules.....απλά θέλει φτιάξιμο μετά ο ήχος από το Engineering mode, βάσει του οδηγού στο πρώτο πόστ

Αν και σαν επιλογή έχει για αποθήκευση την εξωτερική κάρτα sd....με κάποιο file manager ή root explorer φαίνεται σαν sdcard0, ενώ πρέπει να φαίνεται σαν sdcard1......οπότε φλασάρουμε ένα patch που το διορθώνει και μετά πάμε πάλι στις ρυθμίσεις και το ορίζουμε εμείς πλέων σαν εξωτερική κάρτα sd ή το αφήνουμε όπως είναι, αν δεν έχουμε εξωτερική κάρτα.....έχει βγάλει και ένα update ο τύπος οπότε το φλασάρουμε κι αυτό.......Η διαδικασία είναι φλασάρουμε με recovery τη rom, κάνουμε τις ρυθμίσεις μας (μπαίνει σε Ισπανικά, οπότε αλλάζουμε τη γλώσσα από το τρίτο tab, προτελευταία επιλογή (με το εικονίδιο Α) και μετά πρώτη επιλογή......μόλις τελειώσουμε με τις ρυθμίσεις, μπαίνουμε πάλι σε recovery και φλασάρουμε το patch του αποθηκευτικού χώρου και μετά το update και μετά μπουτάρουμε στο τηλέφωνο.

Η rom εδώ

Το patch για τον αποθηκευτικό χώρο εδώ

Το update της rom εδώ

Κρατήστε backup της υπάρχουσας rom και γενικά σε ότι σας είναι χρήσιμο, για επαναφορά αν κάτι πάει λάθος

Edited by openmind
ενημέρωση

Μου ακούγεται πολύ καλή επιλογή.

Την έχεις βάλει;

Αν ναι, μπορείς να κάνεις λίγο πιο αναλυτική τη διαδικασία εγκατάστασης;

Edited by ysintos

Μιλάω πάντα μόνο για πράγματα που δοκιμάζω, αυτή φοράω εδώ και 10 μέρες........πόσο ποιο αναλυτική την εγκατάσταση?.......πρώτα περνάς τη rom, κάνεις ρυθμίσεις, μετά μπαίνεις σε recovery και περνάς το patch και το update και τέλειωσες

Μιλάω πάντα μόνο για πράγματα που δοκιμάζω, αυτή φοράω εδώ και 10 μέρες........πόσο ποιο αναλυτική την εγκατάσταση?.......πρώτα περνάς τη rom, κάνεις ρυθμίσεις, μετά μπαίνεις σε recovery και περνάς το patch και το update και τέλειωσες

Ποιο launcher διάλεξες;

Nova χρησιμοποιώ σε όλες τις rom

εγώ που έχω ακόμα τη μανίσια, μπορώ να βγάλω αυτή τη Mi Home και να βάλω Nova?

Και αν ναι, πρώτα βάζω τη νέα και μετά καταργώ την παλιά ή το αντίστροφο;

Πρώτα θα κατεβάσεις το Nova και μετά θα διαλέξεις να μπεις σε αυτόν πατώντας το home button, θα σου βγάλει επιλογή ποιο Launcer θέλεις να χρησιμοποιήσεις για μία φορά ή για πάντα.......αν δε στη βγάλει αυτήν την επιλογή, πας στις ρυθμίσεις, στις εφαρμογές και πατώντας το κουμπί μενού, επιλέγεις επαναφορά προτιμήσεων εφαρμογών και το επιβεβαιώνεις και μετά δοκιμάζεις πάλι πατώντας το home button

Αυτό για να είσαι συνέχεια στο Nova, αλλιώς πατάς το εικονίδιο του

Edited by openmind

Εκτός των πιο πάνω, εναλλακτικά:

Μέσα στο μενού των ρυθμίσεων του Nova υπάρχει προς τα κάτω επιλογή για προεπιλογή αρχικής. Διάλεξε από εκεί τον Nova. Σε καποια τηλέφωνα που επέμεναν να με γυρίζουν στον δικό τους launcher, αυτό δούλεψε. Αν θυμάμαι καλά - και στο 7320.

Παιδιά στην aosp σβήνονται μονο οι εφαρμογές που είναι στην SD τίποτα άλλο :D

Μέχρι να γεμίσουν τα 6Gb έχει ο θέος οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Ακριβώς.Και αυτό δε συμβαίνει μόνο στο 7320 αλλά και σε άλλα android κινητά και έχει να κάνει με το γεγονός ότι πολλές φορές το λειτουργικό πρώτα μπουτάρει (και κάτα συνέπεια φορτώνουν οι εφαρμογές) και μετά γίνεται προσάρτηση της sd στο σύστημα με αποτέλεσμα αυτή η χρονική καθυστέρηση να οδηγεί στην "καταστροφή" των εφαρμογών που είναι εν μέρει (γιατί δε πάει όλη η εφαρμογή 100% στην sd) στην κάρτα μνήμης

Επίσης αν κάποια εφαρμογή έχει widget και δε μπορούμε να το βρούμε είναι γιατί έχουμε μεταφέρει την εφαρμογή στην sd.Ξαναβάζοντας την στην μνήμη τηλεφώνου,θα εμφανίστει και πάλι το widget

Παιδιά μπορεί κανένας να βγάλει καμιά φωτό από το S4 ; Το μενού ρυθμίσεων/GPS/antutu για να δούμε πως διαχειρίζεται η rom την συσκευή.

Ευχαριστώ :)

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Από άποψη μνήμης πως τα πάει;

Είναι ελαφριά ή βαριά γενικά;

Μια χαρά τα πάει από μνήμη.......0,98GB με την AOSP V.1.0 και 1,02GB με αυτή, με τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες

Το gps test έγινε μόλις τώρα στο μπαλκόνι με παρά πολύ συννεφιά (το πάει για βροχή)

Μια χαρά τα πάει από μνήμη.......0,98GB με την AOSP V.1.0 και 1,02GB με αυτή, με τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες

Το gps test έγινε μόλις τώρα στο μπαλκόνι με παρά πολύ συννεφιά (το πάει για βροχή)

Ευχαριστώ για τις φωτο! Αν μπορείς πες μια καθαρά προσωπική σου άποψη για το ποια είναι καλύτερη μεταξύ aosp1 και s4; Ας πούμε αρνητικά και θετικά.. Ή μόνο η εμφάνιση αλλάζει απλά λίγο;

~~ Oneplus 5T ~~

Θέλω να πάρω κι άλλο ενα για έναν φίλο που του άρεσε, αλλά στο δικο μου δεν μου δουλεύει ο αισθητήρας που κλείνει την οθόνη οταν το φέρνεις κοντα στο αυτι. Και σκέφτομαι μήπως και το άλλο έχει αυτό το θέμα. Εσάς δουλεύει καλά ο αισθητήρας;;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ευχαριστώ για τις φωτο! Αν μπορείς πες μια καθαρά προσωπική σου άποψη για το ποια είναι καλύτερη μεταξύ aosp1 και s4; Ας πούμε αρνητικά και θετικά.. Ή μόνο η εμφάνιση αλλάζει απλά λίγο;

Ποιο πολύ έχει να κάνει με τη εμφάνιση, μιας και οι δύο είναι λειτουργικές

Θέλω να πάρω κι άλλο ενα για έναν φίλο που του άρεσε, αλλά στο δικο μου δεν μου δουλεύει ο αισθητήρας που κλείνει την οθόνη οταν το φέρνεις κοντα στο αυτι. Και σκέφτομαι μήπως και το άλλο έχει αυτό το θέμα. Εσάς δουλεύει καλά ο αισθητήρας;;

Μια χαρά δουλεύει ο αισθητήρας

PS. Αν σε κάποιο του αρέσει να δοκιμάζει νέες roms στο κινητό (σαράκι :lol:) και επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα που βρίσκονται εκεί έξω, ας μου πει να του δώσω λίνκς από MIUI, Lewa.....απλά πρέπει να είναι λίγο έμπειρος, γιατί στις περισσότερες πρέπει να περάσει μόνος του τα Gapps (Google Applications) και η γλώσσα είναι μόνο Αγγλικά-Κινέζικα, άντε και καμιά Ρώσικη, αν την έχει μεταφράσει Ρώσος

Δοκίμασε να μιλήσεις με το αριστερό χέρι αντί για το δεξί :)

Απλά είναι μεγάλο το κινητό και κάποιες φορές όταν το κρατάς με το δεξί ο αισθητήρας πάει πολύ πίσω και μένει "ανοιχτός".

~~ Oneplus 5T ~~

Καλησπέρα αύριο λέω να δοκιμασω τι s4 rom δοκίμασα τιν aosp 2.1αλα είχα θέμα με την ανοιχτή ακρόαση έβαλα τιν 1.0 αλά με το που κάνω επανεκκίνηση του κινητού χάνονται εφαρμογές ελπίζω η s4 να είναι καλη. Τώρα έχω τιν 1.0 αλά εκτός οτι χάνονται εφαρμογες με πεταει κάποιες φορές και απο της σελίδες στο ίντερνετ δεν ξέρω γιατί.αύριο θα δουμε τιν s4...