Jump to content

CoolPad 7320

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ξανά κοίτα το μήπως δε το κάνεις σωστά.......ο ήχος είναι αρκετά δυνατός με αυτές τις ρυθμίσεις, αν δεν υπάρχει βέβαια πρόβλημα hardware........152 είναι η τιμή στη δεύτερη επιλογή κάθε level και είναι σταθερή......μια φορά τη βάζεις στην αρχή και μετά τη βαστάει στα επόμενα level, οπότε αλλάζεις μόνο τη πρώτη επιλογή

Θα το ξανακάνω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως φταίει ότι έχω πειράξει και το value? Θα το επαναφέρω.

Επιλέγεις LoudSpeaker Mode :

Screenshot_2014-08-26-18-56-53.png

Στη συνέχεια, επιλέγεις στο #1 Type : Ring, στο #2 Level 0, και στο #3 βάζεις την πρώτη τιμή που δίνει ο openmind στον οδηγό του για το Level 0. Στο #4 βάζεις το 152 και το κρατάει για όλα τα υπόλοιπα Level. Εφόσον πατήσεις τα Set στο Level 0, συνεχίζεις με τα υπόλοιπα Level(#2) και βάζεις τις τιμές που δίνονται στον οδηγό, χωρίς να πειράξεις το Type(#1).

Δύο ακόμα Screenshot πως θα δείχνει πχ το Level 1 και το Level 5.

Screenshot_2014-08-26-18-57-17.png

Screenshot_2014-08-26-18-57-25.png

Στη συνέχεια, αφού τελειώσεις με όλα τα Level(σαν παιχνίδι ακούγεται :lol: ) στο Type : Ring, αλλάζεις το #1 σε Type : Media, και ξεκινάς πάλι από το Level 0 και περνάς τις ίδιες τιμές που πέρασες και στο Ring.

Σου δίνω και ένα Screenshot από το Level 5 σε Type : Media.

Screenshot_2014-08-26-18-57-38.png

τα ειχα κανει μανταρα με τα value.το προβλημα λυθηκε.Ευχαριστω αλλη μια φορα τον aromeo.

Γηρασκω αει διδασκομενος

Edited by beerman63

Αυτο που ειχε προτεινει ο aromeo καποια ποστ παραπισω το δοκιμασες???

Στο παραθετω παρακατω...

καλημερα τιν εχω απενεργοποιημενη τη γρηγορη λειτουργια το ιδιο κανει και παλει!

Ερώτηση, που μάλλον είναι γενική και όχι ειδικά για το coolpad 7320...

Γράφω κάπου κείμενο (στα μηνύματα, στις επαφές κλπ..), υπάρχει τρόπος να κλείσω το πληκτρολόγιο και να το ξανανοίξω όποτε θέλω;

Ερώτηση, που μάλλον είναι γενική και όχι ειδικά για το coolpad 7320...

Γράφω κάπου κείμενο (στα μηνύματα, στις επαφές κλπ..), υπάρχει τρόπος να κλείσω το πληκτρολόγιο και να το ξανανοίξω όποτε θέλω;

Αν θυμάμαι καλά κάποιο δέχεται και να κάνεις slide προς τα κάτω για να κλεισει.

Πατώντας το back κλείνουν όλα πάντως. Για να ξανανοίξει πατάς στο πεδίο που θέλεις να γράψεις.

Edited by Costas_v

Αν θυμάμαι καλά κάποιο δέχεται και να κάνεις slide προς τα κάτω για να κλεισει.

Πατώντας το back κλείνουν όλα. Για να ξανανοίξει πατάς στο πεδίο που θέλεις να γράψεις.

Ευχαριστώ !! κοίτα να δεις που δεν ήξερα ένα τόσο απλό πράγμα...

Δε ξέρω αν εννοείς αυτό.......αλλά πατώντας το κουμπί πίσω φεύγει το πληκτρολόγιο και μόλις πατήσεις στο κείμενο, ξανά εμφανίζεται

Ενα ευχαριστώ κι απο μένα στον openmind για τον οδηγό και τον aromeo (να μαντεψω, συν-αλφίστα; ) για τις αναλυτικές οδηγίες βελτίωσης του ήχου (aosp 1.0). Είναι τα επίπεδα της μαμά ROM όπως είδα.

Όσο για την κάμερα lenovo, εκτός απο το interface που είναι σιγουρα καλύτερο, βρίσκετε πως βελτιώνεται και η ποιότητα της φωτογραφίας-βιντεο; - σε σχέση με την απλή κάμερα στην aosp (που έχω τώρα) αλλά και την κάμερα που είχε απο τη μαμά; (δεν ηταν άσχημες οι φωτο)

Edited by Costas_v

καλησπέρα,

σκαλίζοντας χτες το τηλέφωνο αφαίρεσα κάποια εφαρμογή και τώρα δε μπορώ να συνδεθώ με το google play.

ανοίγει σαν να μην έχω ιντερνετ ενώ είμαι με wifi κανονικά

αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει

καλησπέρα,

σκαλίζοντας χτες το τηλέφωνο αφαίρεσα κάποια εφαρμογή και τώρα δε μπορώ να συνδεθώ με το google play.

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα οσπου ξαναπερασα τους κωδικούς του ρούτερ και το πρόβλημα λύθηκε

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα οσπου ξαναπερασα τους κωδικούς του ρούτερ και το πρόβλημα λύθηκε

δεν έχει να κάνει με το ρούτερ φίλος, firefox κτλ παίζουν κανονικά

δεν έχει να κάνει με το ρούτερ φίλος, firefox κτλ παίζουν κανονικά

Καλησπερα φιλε μου γιατι δεν κανεις επαναφορα ρυθμησεον

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπέρα,

Γιατι δεν κανεις επαναφορα ρυθμησεον να σου τα επαναφερει ολα κανονικα!

Και μένα έμπαινε παντού εκτός από το play.Μόλις έκανα αποσύνδεση το ρούτερ από το τηλέφωνο και το ξαναεβαλα μπήκε. Δεν ξέρω μπορεί ναείναι και σύμπτωση

Καλησπερα φιλε μου γιατι δεν κανεις επαναφορα ρυθμησεον

Γιατι δεν κανεις επαναφορα ρυθμησεον να σου τα επαναφερει ολα κανονικα!

δοκίμασα κάποια άλλα πρώτα αλλά τελικά με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις διορθώθηκε

thanx

Ενα ευχαριστώ κι απο μένα στον openmind για τον οδηγό και τον aromeo (να μαντεψω, συν-αλφίστα; ) για τις αναλυτικές οδηγίες βελτίωσης του ήχου (aosp 1.0). Είναι τα επίπεδα της μαμά ROM όπως είδα.

Όσο για την κάμερα lenovo, εκτός απο το interface που είναι σιγουρα καλύτερο, βρίσκετε πως βελτιώνεται και η ποιότητα της φωτογραφίας-βιντεο; - σε σχέση με την απλή κάμερα στην aosp (που έχω τώρα) αλλά και την κάμερα που είχε απο τη μαμά; (δεν ηταν άσχημες οι φωτο)

;)

Όσο για την κάμερα, έχω την εντύπωση ότι βελτιώνει αρκετά τις φωτογραφίες. Βέβαια, κάτι με χαλάει στις νυχτερινές, δεν ξέρω τι. Ίσως είναι πολύ ευαίσθητη στο παραμικρό κούνημα, ή δεν ξέρω τι. Γενικά πάντως, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την κάμερα της Lenovo. Την έχω ανεβάσει και πιο πίσω για όποιον θέλει!

Καλησπερα. Δε μπορω να καταλαβω σε ποιο σημειο κολλαει ακριβως. Εγω παντως χθες εκανα install το apus launcher και μετα δεν ανοιγε. Ξεκινουσε και εμενε εκει που γραφει coolpad. Με τα πολλα καταφερα να bootαρω σε safe mode κατα τυχη, αλλα κανονικο boot οχι. Εν τελει η λυση ηταν απλα να αφαιρεσω τη μπαταρια κανα δυο λεπτα και να περιμενω λιγο παραπανω στο boot απ οτι συνηθως.

Ποση περιπου ωρα περιμενες στο boot; Δεν καταφερα να κανω κατι μεχρι τωρα!

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρηκες λυση? Δουλεψε?

Οχι φιλε μου εχεις κατι να προτεινεις;

Απενεργοποίησε την "Γρήγορη Εκκίνηση" από τις ρυθμίσεις αν ανοίξει!

Βγάλε την μπαταρία για λίγο και δοκίμασε να το ανοίξεις.

Το εχω κανει αλλα τιποτα!Το μονο που καταφερα ηταν να μπω σε ασφαλη λειτουργεια!

Ποση περιπου ωρα περιμενες στο boot; Δεν καταφερα να κανω κατι μεχρι τωρα!

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι φιλε μου εχεις κατι να προτεινεις;

Το εχω κανει αλλα τιποτα!Το μονο που καταφερα ηταν να μπω σε ασφαλη λειτουργεια!

Δε θυμαμαι να περιμενα πολυ... Αλλα εκει που ειχα δει να το προτεινουν, κατι ελεγε μεχρι 7 λεπτα η κατι τετοιο... Εγω δεν απενεργοποιησα btw τπτ... Απλα οπως ειπα και απο πανω απλα εβγαλα τη μπαταρια κανα 3 λεπτο κ αυτο ηταν...

Αρχικα μπορω να πω οτι εντυπωσιάστηκα απο το κινητό αλλά στη συνέχεια μου εμφανίστηκαν αρκετά προβλήματα.Αρχικα οι εφαρμογές κατεβαίνουν παρα πολύ αργά,στις ρυθμίσεις αν μπω στην χρηση δεδομένων με πετάει όπως και με το ραδιόφωνο αν συρω τη γραμμή στο επάνω μέρος της συσκευής για να αλλάξω σταθμο .Επίσης στο coolshow όταν πάω να αλλάξω το θέμα του κινητού μου λέει coolshow has closed.Τι να πω είμαι απογοητευμένος σχετικα απο το κινητό.Αν είχε και κάποιος άλλος πρόβλημα με το downloading ας με βοηθήσει .