Jump to content

Online Update K700i, Πως - Προβλήματα - Απορίες...

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ama pao se SE center tha mou kanoun tsaba to firmwire update tou k700i mou???

Τσαμπα μονο αν τους πεις οτι και καλα εχει καποιο προβλημα πχ. σβηνει, κολλαει κλπ.

Αν απλα πας και τους πεις οτι θες να στο αναβαθμισουν πληρωνεις, και ας εισαι ακομα μεσα στην εγγυηση!

Τουλαχιστον αυτο ισχυει για την omnitech στη Θεσσαλονικη, οπου εκανα αναβαθμιση την Τριτη. :)

• Απαντήσεις 970
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τσαμπα μονο αν τους πεις οτι και καλα εχει καποιο προβλημα πχ. σβηνει, κολλαει κλπ.

Αν απλα πας και τους πεις οτι θες να στο αναβαθμισουν πληρωνεις, και ας εισαι ακομα μεσα στην εγγυηση!

Τουλαχιστον αυτο ισχυει για την omnitech στη Θεσσαλονικη, οπου εκανα αναβαθμιση την Τριτη. :)

Ας τραβηξουμε μερικες καταγγελιες στην SE για το μπου***** που λεγεται Omnitech να ξανασκεφτουν σε ποιους σκιτζηδες πανε και δινουν εξουσιοδοτησεις!Μιλησα με το cutomer care της SE τηλεφωνικα.Τους ρωτησα ποια ειναι η τελευταια εκδοση για το Κ700ι.Μου ειπαν ποια ειναι, και σε ερωτηση μου αν υπαρχει λογος να τρεχω για αναβαθμιση, μου ειπαν: "Βεβαιως κυριε καλο ειναι να γινει η αναβαθμιση ακομα και χωρις να εχετε προβλημα.Πηγαινετε σε καποιο service center να την κανετε δωρεαν"

Μου φαινεται οτι πρεπει να τους παρει ο διαολος εκει μεσα στην Ομνιτεκ...3 φορες εχω παει για 3 διαφορετικα τηλεφωνα, 3 φορες τσακωθηκα.

egw pou exo kanei 2 fores update mou exoune svistei.. de pa na les oti theleis. bill_viper sorry ontos den einai chat einai forum 3exniemai ores-ores :)

Δεν σβηνεται τιποτα *απολυτως* με *Online update*.Ο κινδυνος να χαθουν αποθηκευμενα δεδομενα υπαρχει μονο αν σου κανει την αναβαθμιση εξουσιοδοτημενο service center οπου η διαδικασια αναβαθμισης απο οσο γνωριζω ειναι διαφορετικη.(Στα service centers εξαλλου ειναι δυνατη και η αναβαθμιση Live τηλεφωνων πραγμα που δεν γινεται απο το site της SE για τετοια τηλεφωνα με το online update).

Στην Πατρα στην SE κανουμε τις αναβαθμισεις μεσα σε μιση ωρα.δεν σβηνεται κανενα αρχειο και εχει παρα πολυ καλη εξυπηρετηση.Προχθες πηγα το κην.μου που μου ειχε χαλασει το τζοιστικ και μου το αλλαξανε με καινουργιο τσαμπα.και μου το καθαρισανε μεσα-εξω.μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονα.για τα live τηλ.δεν ξερω.

Και στο δικό μου Κ700 που έκανα αναβάθμιση την Τετάρτη στη SE στη Δωδεκανήσου (Θεσ/νίκη) δέν μου σβήστηκε απολύτως τίποτα. Και γενικά σε προηγούμενα κινητα SE που είχα πάει για αναβάθμιση ποτε δεν μου είχαν σβηστεί δεδομένα.
Που είναι?

Και στο δικό μου Κ700 που έκανα αναβάθμιση την Τετάρτη στη SE στη Δωδεκανήσου (Θεσ/νίκη) δέν μου σβήστηκε απολύτως τίποτα. Και γενικά σε προηγούμενα κινητα SE που είχα πάει για αναβάθμιση ποτε δεν μου είχαν σβηστεί δεδομένα.

Ontos kai se emena to idio.an kai einai ligo periergo giati otan pernas kainourgio f/w einai san na kaneis format kai na xanaegathistas sto leitourgiko sistima.na rwtisw kati ekane kaneis on-line update twra teleutaia???exei bgei kanourgio f/w peran tis R2AE???Exei kairo na mbw sto forum

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Την άλλη εβδομάδα θα αγοράσω το K700i.Αξίζει να το πάω κατευθείαν για αναβάθμηση;Τι πρέπει να ξέρω;Πως ονομάζονται τα εξουσιοδοτιμένα services της Ericsson(υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα όπως της Nokia);Θα πρέπει να πληρώσω;Ευχαριστώ προκαταβολικά. ;)

Την άλλη εβδομάδα θα αγοράσω το K700i.Αξίζει να το πάω κατευθείαν για αναβάθμηση;Τι πρέπει να ξέρω;Πως ονομάζονται τα εξουσιοδοτιμένα services της Ericsson(υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα όπως της Nokia);Θα πρέπει να πληρώσω;Ευχαριστώ προκαταβολικά. ;)

Λογικά θα έχει την τελευταία έκδοση που έχει κυκλοφορήσει οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται αναβάθμιση.

Όσο σε καλύπτει η εγγύηση τους λες το πρόβλημα που έχεις και η αναβάθμιση γίνεται δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για διευθύνσεις και τηλέφωνα για τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευών Sony Ericsson θα βρεις στη διεύθυνση http://www.sonyericsson.com/images/spgc/CWS31AFW_11577_45_0_4000.pdf

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Καλημέρα σε όλους, και καλή μεγάλη εβδομάδα! :)

Μια σύντομη ερώτηση:

Αν κάνω σήμερα online update sto K700i στο site της Sony Ericsson, ποιά έκδοση θα κατεβάσω; Την R2L, ή δεν την έχουν ανεβάσει ακόμα, και θα πάρω την R2A;

Φιλικά,

Γιώργος.

Don't think you are, know you are...

Εχω να κανω μερικες ερωτησεις :

1)Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου?

2)Σβηνονται τα αρχεια που εχω μεσα, παιχνιδια, εικονες, ηχοι κ.α. ?

3)Το κινητο θα μου το κρατησουνε? ή θα το παρω αμεσως?

Εχω την R2AA003 και μου εμφανιζει προβληματα.

Ευχαριστω

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Καλημέρα σε όλους, και καλή μεγάλη εβδομάδα! :)

Μια σύντομη ερώτηση:

Αν κάνω σήμερα online update sto K700i στο site της Sony Ericsson, ποιά έκδοση θα κατεβάσω; Την R2L, ή δεν την έχουν ανεβάσει ακόμα, και θα πάρω την R2A;

Φιλικά,

Γιώργος.

η r2L ειναι παλιά.έχει βγει και η R2AE.εγώ τουλάχιστον αυτή έχω.

Εχω να κανω μερικες ερωτησεις :

1)Ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου?

2)Σβηνονται τα αρχεια που εχω μεσα, παιχνιδια, εικονες, ηχοι κ.α. ?

3)Το κινητο θα μου το κρατησουνε? ή θα το παρω αμεσως?

Εχω την R2AA003 και μου εμφανιζει προβληματα.

Ευχαριστω

1) R2AE.(μπορεί τωρα να βγήκε και νεώτερη απο αυτή).

2) δεν σβήνεται τίποτα.

3)Θα σου το κρατήσουνε αλλά μπορεί να είναι μισή ωρα.δεν ξέρω βέβαια στην πόλη σου πόσο το κρατάνε.Στην Πάτρα μισή ώρα.

Μια ερώτηση θέλω να κανω σχετικά με τα SMS στο Κ700. Μπορώ να γράψω μήνυμα στα ελληνικά με μικρά γράμματα ή μόνο κεφαλαία; Όταν γράφω το όνομα μιάς επαφής στο ευρετήριο έχει ελληνικα και μικρα και μεγαλα (με ή χωρις Τ9). Όταν όμως γράφω κάποιο sms μου βγάζει την επιλογή με το * αλλά τα γράμματα βγαίνουν όλα κεφαλαία. Εχώ την έκδοση R2AE

η r2L ειναι παλιά.έχει βγει και η R2AE.εγώ τουλάχιστον αυτή έχω.

Σε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Και εγώ την R2AE033 έχω!

Νόμιζα όμως ότι η R2L είναι νεότερη της R2AE (το L είναι μετά το Α, χαχα)

Προφανώς έκανα λάθος!

Φιλικά,

Γιώργος.

Don't think you are, know you are...

Μια ερώτηση θέλω να κανω σχετικά με τα SMS στο Κ700. Μπορώ να γράψω μήνυμα στα ελληνικά με μικρά γράμματα ή μόνο κεφαλαία; Όταν γράφω το όνομα μιάς επαφής στο ευρετήριο έχει ελληνικα και μικρα και μεγαλα (με ή χωρις Τ9). Όταν όμως γράφω κάποιο sms μου βγάζει την επιλογή με το * αλλά τα γράμματα βγαίνουν όλα κεφαλαία. Εχώ την έκδοση R2AE

An pas stis ry8miseis sms exei mia epilogh "E8nikoi xarakthres"

Ean einai apenergopoihmeno tote grafeis me kefalaia mono,

an to energopoihseis 8a grafeis kai me mikra grammata men alla 8a meiw8ei poly to plh8os twn xarakthrwn pou 8a xwraei ena sms, opote skepsou ti se symferei.

http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω μόνος μου. Μάλλον δεν συμφέρει και πολύ οπότε λέω να το αφησω οπως ήταν. Μήπως ξέρεις ποσους χαρακτήρες μπορείς να γράψεις αν το εχεις ενεργό;

paidia an pate sto http://www.9volto.gr tha deite oti exei kikloforisei nea ekdosi F/W i R2AL029 kai den einai i idia me tin R2L pou proipirxe apo thn R2AE.Apla den xerw an tin exoun anebasei sto site gia na kanoume on-line tin anabathmisi.exei prospathisei kaneis???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Το αναβαθμισα και εγω το κινητο μου στην R2AE003.

Μου το κρατησε για 1 ωρα και μετα ηταν ετοιμο.

Αλλα οταν το φορτιζω μου βγαζει φορτιση ξενης μπαταριας ενω εχω την αυθεντικη μεσα.

Και πιστευα οτι με την αναβαθμιση θα λυνοταν αυτο.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• 2 weeks later...
Η αναβαθμιση γινεται και σε vodafone live κινητα? Υπαρχει τροπος να φυγει το... "κοκκινο μενου"???

Η αναβαθμιση γινεται και σε vodafone live κινητα? Υπαρχει τροπος να φυγει το... "κοκκινο μενου"???

Υπαρχει, αλλα γινεται μονο στο 9volto

Καλημέρα!

Αγόρασα στη Γαλλία το Κ700i, και, στις επιλογές γλώσσας , τόσο στα μενού όσο και στο Τ9, δεν υπάρχει ως επιλογή η Ελληνική! Μπορώ να περάσω μέσω υπέρυθρων ή Bluetooth κάποιο αρχείο σχετικό; Θέλω να αποφύγω την αντιπροσωπεία και να αγοράζω καλώδιο σύνδεσης.

Ευχαριστώ πολύ