Jump to content

Σεισμός

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2 σεισμοί με επίκεντρο βόρεια της Χαλκίδας. 5.5 ο ένας και 5.2 ο άλλος. Πρέπει να έγινε και τρίτος, γύρω στα 4.5. Αισθητοί και στην Αθήνα οι δύο πρώτοι.

2 σεισμοί με επίκεντρο βόρεια της Χαλκίδας. 5.5 ο ένας και 5.2 ο άλλος. Πρέπει να έγινε και τρίτος, γύρω στα 4.5. Αισθητοί και στην Αθήνα οι δύο πρώτοι.

Και αρκετά πιο μακριά έγινε αισθητός μη σου πω. Εδώ στο Βόλο κουνηθήκαμε αρκετά. Πάντως απ' ό,τι διάβασα ευτυχώς το επίκεντρο ήταν στην υποθαλάσσια περιοχή του Βόρειου Ευβοϊκού, βορειοδυτικά της Χαλκίδας, οπότε λογικά δε θα έχουμε ούτε υλικές ζημιές.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και αρκετά πιο μακριά έγινε αισθητός μη σου πω. Εδώ στο Βόλο κουνηθήκαμε αρκετά. Πάντως απ' ό,τι διάβασα ευτυχώς το επίκεντρο ήταν στην υποθαλάσσια περιοχή του Βόρειου Ευβοϊκού, βορειοδυτικά της Χαλκίδας, οπότε λογικά δε θα έχουμε ούτε υλικές ζημιές.

Φίλος στα Ψαχνά που μιλάγαμε στο Skype την ώρα του σεισμού κουνήθηκε πάρα πολύ!

Παίδες για να κουνηθήκαμε από Πειραιά μέχρι Βόλο, λογικά στην Ευβοια θα έχει γίνει χαμός και δυστυχώς νομίζω πως θα έχουμε και υλικές ζημιές.

Εγώ περιμένω να σκάσει και τίποτα τώρα από Πάρνηθα να μας ισοπεδώσει!

Βλέπαμε τηλεόραση με τον άντρα και κοντέψαμε να τσακωθούμε "τι κάνω τόση ώρα και κουνάω το κρεβάτι" μέχρι να καταλάβουμε ότι είναι σεισμός. Έχουμε πληροφορίες για τη διάρκεια; Γιατί μου φάνηκε να κρατάει απίστευτα πολύ (με αυξομειώσεις στην ένταση) κι επειδή έβλεπα επεισόδιο εκείνη την ώρα, το γύρισα πίσω και χρονομέτρησα και μου βγαίνει πάνω από 40 δεύτερα. :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως η διάρκεια ήταν μεγάλη. Σίγουρα πάνω από 20 δευτερόλεπτα μιας και το παιδί που μιλούσα στο Skype προσπαθούσε να με πείσει ότι κάνει σεισμό και εγώ τον κορόιδευα αρχικά! Μετά από λίγο το κατάλαβα ότι όντως έκανε αφού επέμενε. Νομίζω πως πέρασαν 20-25 δευτερόλεπτα σε όλο αυτό.

Στη Χαλκίδα πάντως οι μετασεισμοί ήταν αισθητοί μέχρι τις 4:30 που κλείσαμε το Skype. Κάθε 5-10 λεπτά έκανε και από έναν.

o πρωτος κρατησε 20 δευτερα σιγουρα. ο δευτερος ηταν μικρης διαρκειας.

πολυ επιφανειακοι και οι δυο. ελπιζω να μην εχουμε συνεχεια.

Στην Χαλκίδα κάτι συγγενείς π έχω γίνανε κοουδουνίστρες! Να φοβάμαι ρε παιδιά; ήμουν και μόνος μου χτες με απολυτη ησυχία και τρόμαξα λιγο να πω την αλήθεια..:(

Στην Χαλκίδα κάτι συγγενείς π έχω γίνανε κοουδουνίστρες! Να φοβάμαι ρε παιδιά; ήμουν και μόνος μου χτες με απολυτη ησυχία και τρόμαξα λιγο να πω την αλήθεια..:(

Κανείς δε ξέρει. Πάντως κάποιος σεισμολόγος (δε θυμάμαι το όνομά του τώρα) είπε χτες ότι ίσως αυτός να μην ήταν ο κύριος σεισμός και θα πρέπει να περάσουν κάποια 24ωρα για να είναι σίγουροι τελικά.

Χωρίς να θέλω να σε φοβίσω :p

Κουνηθηκε τωρα κανενας ή η γυναικα μου εχει ιλιγγο;

Στο seismoi.gr γραφει 2.4 R...πριν λιγο.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Τώρα καλός απότομος.

9:27 μικρός μετασεισμός.

4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, 9.20 το πρωί, έχοντας επίκεντρο δυτικά της Παλικής και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα .

Ακολούθησε και δεύτερος σεισμική δόνηση, λίγα λεπτά αργότερα, με επίκεντρο αυτή τη φορά νοτιότερα της Παλικής μεγέθους 3,2 βαθμών.

Edited by maarinos

Σεισμός μόλις τώρα, στην Αθήνα. Κούνησε για 1 δεύτερο καλά.

2.3 Βόρεια προάστια νομιζώ

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Σεισμός μόλις τώρα, στην Αθήνα. Κούνησε για 1 δεύτερο καλά.

2.3 Βόρεια προάστια νομιζώ

Καλα, εγινε αισθητος ενας σεισμος 2.3 ριχτερ?:blink:

επικεντρο στο χαλανδρι. επιφανειακος

Επιφανειακός ;)

Καλά μην φανταστείς ότι έπεσε και κάνα κτήριο. Αλλά το κούνημα ήταν καθαρό.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Εκείνη την ώρα δε τον κατάλαβα, είχα πάρει πορεία φαίνεται για το κρεβάτι..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
σημερα το πρωι, γυρω στις 8:40. αρκετα αισθητος στον 2ο οροφο του σχολειου. δεν γλυτωσαμε το τεστ παντως :p

could you do it again?

σημερα το πρωι, γυρω στις 8:40. αρκετα αισθητος στον 2ο οροφο του σχολειου. δεν γλυτωσαμε το τεστ παντως :p

έστω κι αργά, αλλά πως γίνεται να μην έχω καταλάβει ούτε έναν σεισμό έως τώρα??

σ'αυτόν κοιμόμουν οπότε έχω μία δικαιολογία, αλλά στον προηγούμενο δυνατό που είχε γίνει γύρω στη μία το ξημέρωμα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

έστω κι αργά, αλλά πως γίνεται να μην έχω καταλάβει ούτε έναν σεισμό έως τώρα??

σ'αυτόν κοιμόμουν οπότε έχω μία δικαιολογία, αλλά στον προηγούμενο δυνατό που είχε γίνει γύρω στη μία το ξημέρωμα??

Ε συμβαίνουν αυτά. Τον προηγούμενο στις μια τον κατάλαβα γιατί είχα μόλις ξαπλωσει, αν κοιμοσουν και δεν είχες ράφια ή κάτι άλλο να τριξει πολύ, δεν θα τον καταλαβαινες. Φάση έχει πάντως :p

could you do it again?

• 9 months later...