mol Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 τι τρομαρα πηρε ο τυπος! πω πω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 2 σεισμοί με επίκεντρο βόρεια της Χαλκίδας. 5.5 ο ένας και 5.2 ο άλλος. Πρέπει να έγινε και τρίτος, γύρω στα 4.5. Αισθητοί και στην Αθήνα οι δύο πρώτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 2 σεισμοί με επίκεντρο βόρεια της Χαλκίδας. 5.5 ο ένας και 5.2 ο άλλος. Πρέπει να έγινε και τρίτος, γύρω στα 4.5. Αισθητοί και στην Αθήνα οι δύο πρώτοι. Και αρκετά πιο μακριά έγινε αισθητός μη σου πω. Εδώ στο Βόλο κουνηθήκαμε αρκετά. Πάντως απ' ό,τι διάβασα ευτυχώς το επίκεντρο ήταν στην υποθαλάσσια περιοχή του Βόρειου Ευβοϊκού, βορειοδυτικά της Χαλκίδας, οπότε λογικά δε θα έχουμε ούτε υλικές ζημιές. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Και αρκετά πιο μακριά έγινε αισθητός μη σου πω. Εδώ στο Βόλο κουνηθήκαμε αρκετά. Πάντως απ' ό,τι διάβασα ευτυχώς το επίκεντρο ήταν στην υποθαλάσσια περιοχή του Βόρειου Ευβοϊκού, βορειοδυτικά της Χαλκίδας, οπότε λογικά δε θα έχουμε ούτε υλικές ζημιές. Φίλος στα Ψαχνά που μιλάγαμε στο Skype την ώρα του σεισμού κουνήθηκε πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Παίδες για να κουνηθήκαμε από Πειραιά μέχρι Βόλο, λογικά στην Ευβοια θα έχει γίνει χαμός και δυστυχώς νομίζω πως θα έχουμε και υλικές ζημιές. Εγώ περιμένω να σκάσει και τίποτα τώρα από Πάρνηθα να μας ισοπεδώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 2 σεισμοί με επίκεντρο βόρεια της Χαλκίδας. 5.5 ο ένας και 5.2 ο άλλος. Πρέπει να έγινε και τρίτος, γύρω στα 4.5. Αισθητοί και στην Αθήνα οι δύο πρώτοι. Βλέπαμε τηλεόραση με τον άντρα και κοντέψαμε να τσακωθούμε "τι κάνω τόση ώρα και κουνάω το κρεβάτι" μέχρι να καταλάβουμε ότι είναι σεισμός. Έχουμε πληροφορίες για τη διάρκεια; Γιατί μου φάνηκε να κρατάει απίστευτα πολύ (με αυξομειώσεις στην ένταση) κι επειδή έβλεπα επεισόδιο εκείνη την ώρα, το γύρισα πίσω και χρονομέτρησα και μου βγαίνει πάνω από 40 δεύτερα. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Όντως η διάρκεια ήταν μεγάλη. Σίγουρα πάνω από 20 δευτερόλεπτα μιας και το παιδί που μιλούσα στο Skype προσπαθούσε να με πείσει ότι κάνει σεισμό και εγώ τον κορόιδευα αρχικά! Μετά από λίγο το κατάλαβα ότι όντως έκανε αφού επέμενε. Νομίζω πως πέρασαν 20-25 δευτερόλεπτα σε όλο αυτό. Στη Χαλκίδα πάντως οι μετασεισμοί ήταν αισθητοί μέχρι τις 4:30 που κλείσαμε το Skype. Κάθε 5-10 λεπτά έκανε και από έναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 o πρωτος κρατησε 20 δευτερα σιγουρα. ο δευτερος ηταν μικρης διαρκειας. πολυ επιφανειακοι και οι δυο. ελπιζω να μην εχουμε συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Στην Χαλκίδα κάτι συγγενείς π έχω γίνανε κοουδουνίστρες! Να φοβάμαι ρε παιδιά; ήμουν και μόνος μου χτες με απολυτη ησυχία και τρόμαξα λιγο να πω την αλήθεια..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Στην Χαλκίδα κάτι συγγενείς π έχω γίνανε κοουδουνίστρες! Να φοβάμαι ρε παιδιά; ήμουν και μόνος μου χτες με απολυτη ησυχία και τρόμαξα λιγο να πω την αλήθεια..:( Κανείς δε ξέρει. Πάντως κάποιος σεισμολόγος (δε θυμάμαι το όνομά του τώρα) είπε χτες ότι ίσως αυτός να μην ήταν ο κύριος σεισμός και θα πρέπει να περάσουν κάποια 24ωρα για να είναι σίγουροι τελικά. Χωρίς να θέλω να σε φοβίσω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κουνηθηκε τωρα κανενας ή η γυναικα μου εχει ιλιγγο; Στο seismoi.gr γραφει 2.4 R...πριν λιγο. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Τώρα καλός απότομος. 9:27 μικρός μετασεισμός. 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, 9.20 το πρωί, έχοντας επίκεντρο δυτικά της Παλικής και εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα . Ακολούθησε και δεύτερος σεισμική δόνηση, λίγα λεπτά αργότερα, με επίκεντρο αυτή τη φορά νοτιότερα της Παλικής μεγέθους 3,2 βαθμών. Edited November 24, 2014 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σεισμός μόλις τώρα, στην Αθήνα. Κούνησε για 1 δεύτερο καλά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σεισμός μόλις τώρα, στην Αθήνα. Κούνησε για 1 δεύτερο καλά. 2.3 Βόρεια προάστια νομιζώ Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ψιλοπράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 επικεντρο στο χαλανδρι. επιφανειακος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Σεισμός μόλις τώρα, στην Αθήνα. Κούνησε για 1 δεύτερο καλά. 2.3 Βόρεια προάστια νομιζώ Καλα, εγινε αισθητος ενας σεισμος 2.3 ριχτερ?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλα, εγινε αισθητος ενας σεισμος 2.3 ριχτερ?:blink: επικεντρο στο χαλανδρι. επιφανειακος Επιφανειακός ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλα, εγινε αισθητος ενας σεισμος 2.3 ριχτερ?:blink: Καλά μην φανταστείς ότι έπεσε και κάνα κτήριο. Αλλά το κούνημα ήταν καθαρό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εκείνη την ώρα δε τον κατάλαβα, είχα πάρει πορεία φαίνεται για το κρεβάτι.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Κατάλαβε κανεις κατι στη θεσσαλονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 σημερα το πρωι, γυρω στις 8:40. αρκετα αισθητος στον 2ο οροφο του σχολειου. δεν γλυτωσαμε το τεστ παντως :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 σημερα το πρωι, γυρω στις 8:40. αρκετα αισθητος στον 2ο οροφο του σχολειου. δεν γλυτωσαμε το τεστ παντως :p έστω κι αργά, αλλά πως γίνεται να μην έχω καταλάβει ούτε έναν σεισμό έως τώρα?? σ'αυτόν κοιμόμουν οπότε έχω μία δικαιολογία, αλλά στον προηγούμενο δυνατό που είχε γίνει γύρω στη μία το ξημέρωμα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 έστω κι αργά, αλλά πως γίνεται να μην έχω καταλάβει ούτε έναν σεισμό έως τώρα?? σ'αυτόν κοιμόμουν οπότε έχω μία δικαιολογία, αλλά στον προηγούμενο δυνατό που είχε γίνει γύρω στη μία το ξημέρωμα?? Ε συμβαίνουν αυτά. Τον προηγούμενο στις μια τον κατάλαβα γιατί είχα μόλις ξαπλωσει, αν κοιμοσουν και δεν είχες ράφια ή κάτι άλλο να τριξει πολύ, δεν θα τον καταλαβαινες. Φάση έχει πάντως :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Σεισμός 6.1~ στη δυτική Ελλάδα στης ακτές της Λευκάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts