mixtri Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Κουνηθήκαμε λίγο το βράδυ στο Βόλο λόγω του σεισμού... http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=158880 Το απίστευτο ήταν ότι ξύπνησα :p Που να βαράν κανόνια δε ξυπνώ,πως το έπαθα δε ξέρω:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 (edited) κουνησε πριν λιγο Θεσσαλονικη ή ηταν ιδεα μου? εδιτ: δεν ηταν ιδεα μου τελικα http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=159809 Edited March 13, 2010 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 (edited) ναι , πριν 10-15 λεπτα ! εγω νομιζα οτι ηταν μηχανακη ! (επειδη ειμαι ισογειο ) Eυοσμος Edited March 13, 2010 by makis_thess Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Εγώ επαιζα πόκερ και δεν το καταλαβα.Νομίζω ότι το αντιλήφθηκα σαν αυτοκινητο ή κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 ξανα εγινε και σημερα σεισμος πριν 5 λεπτα! Αυτος πρεπει να ειναι πιο μικρος απο τον χθεσινο Θεσσαλονικης! Στον ευοσμο ακουστηκε σαν βουητό ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 κατι πρεπει να καταλαβα.... εκεινη την ωρα επεσα για υπνο και σα να κουνηθηκε λιγο το κρεβατι... και κατι ακουσα, σαν βουητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Από πολλά μηνύματα που βλέπω σε διάφορα forums, η Πάτρα μάλλον σήμερα "χορεύει" για τα καλά!!! Είναι κανείς από εκεί να μας πει τι συμβαίνει ...?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Από πολλά μηνύματα που βλέπω σε διάφορα forums, η Πάτρα μάλλον σήμερα "χορεύει" για τα καλά!!! Είναι κανείς από εκεί να μας πει τι συμβαίνει ...?:worry: τι να συμβαινει ; οπως τα λες ειναι ..χορευουμε για τα καλα ... μικροι σεισμοι αλλα δεν νομιζω να κοιμηθει κανεις σημερα !! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 ρε μάγκες έγινε σεισμός στην θεσσαλονικη η φταίει η πολύ μαλαματινα???? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Σεισμική δόνηση 3 περίπου ριχτερ εγινε στις 1:36 στην Θεσσαλονίκη με βαθος περιπου 2χλμ Ευοσμος , Συκιες , Πολιχνη ,Σταυρουπολη το εχουν καταλαβει ! σε λιγο το επισημο ! http://www.xariseto.gr/viewtopic.php?f=262&t=12074&p=72458#p72458 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 σα να καταλαβα κατι, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 Ήτανε μικρός αλλά.....Δυνατός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 παλι τα ιδια??? :) ιαπωνια εγινε η σαλλονικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 μολις πριν λιγο στο ηρακλειο κρητης εγινε ενας σεισμος,δεν ξερω ακομα τι ενταση ειχε.ακουστηκε παντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Εγω στον σεισμο της Αθηνας το 1999 ημουν στο μπαλκονι...το πότε μπηκα σπιτι ουτε και εγω καταλαβα :lol:...αλλα μεγαλυτερο σεισμο απο αυτον της Λευκαδας τον Αυγουστο του 2003 δεν εχω ξαναζησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 (edited) ξεθαφτηκε μετα απο χρονια.... εγω ως καλαματιανος εχω (ευτυχως-δυστυχως) τεραστια εμπειρια απο σεισμους... καθε χρονια γινονται συνηθως 1-2 σεισμοι 5-6 ριχτερ στην ευρυτερη περιοχη... η μεγαλυτερη τρομαρα ηταν πριν 4-5 χρονια που ειχαν γινει οι διδυμοι σεισμοι στην Πυλο... δεν ειναι μικρο πραγμα να ζεις 2 σεισμους 6.5 ριχτερ σε αποσταση τριων ωρων... πλεον εχω μαθει (λογω εμπειριας) τι πρεπει να κανω σε τετοιες περιπτωσεις και δεν εχω προβλημα πλεον... Edited June 6, 2010 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 μολις πριν λιγο στο ηρακλειο κρητης εγινε ενας σεισμος,δεν ξερω ακομα τι ενταση ειχε.ακουστηκε παντως. Γύρω στα 4,5 μου είπαν ότι ήταν. Πάντως ήταν περίεργος: 2-3 τραντάγματα διαφορετικής συχνότητας. Με βρήκε στο μαγαζί, πάνω που ακουμπούσα στον πάγκο για να δείξω κάτι στον πελάτη και δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν σεισμός ή αν έπεσα με φόρα πάνω στον πάγκο :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Χτες κατα τις 22:00 εγινε ενας σεισμος περιπου 5 R στο β.αιγαιο αλλα τον ενιωσα και εδω στην Αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zitanistis Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 και εδώ στον Βόλο έγινε αισθητός ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Εγώ πάλι σάββατο πρωί ένιωσα 100% σεισμό στην Κρήτη. Κράτησε και κάμποσο! :p Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 πλεον εχω μαθει (λογω εμπειριας) τι πρεπει να κανω σε τετοιες περιπτωσεις και δεν εχω προβλημα πλεον... Τι δηλαδη μπορείς να κάνεις; να μεινεις κατω απο δοκαρι; να μην κατεβεις απο ανελκυστηρα; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Αναγκαστικά τον σεισμό το περνάς στον χώρο που είσαι,δεν προλαβαίνεις για τίποτε παραπάνω (εκτός αν είσαι σε ισόγειο κατάστημα) ,πάντα με προφυλάξεις τα μέτρα που αναφέρουν τα φυλλάδια.....και ο θεός βοηθός πως θα κτυπηθεί το κτίριο που είσαι (γιατί το αντισεισμικό στην Ελλάδα είναι κάτι σχετικό) .:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 χτες αργα το βραδυ εγινε σεισμος στην θεσσαλονικη. ξερουμε ριχτερ και επικεντρο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 22 JUL 10 00:49:20.3 40.621N 23.011E 5.40km 2.7 THESSALONIKI - N. GREECE Με βαση το site της σεισμικοτητας ήτανε μολις 2,7 και επικεντρο ητανε η Θεσσαλονικη. Μου κανει εντυπωση πως απο την παραπανω λιστα που μπορειτε να βρειτε στο http://geophysics.geo.auth.gr/ss/REAL_TIME_MAPS/index.htm η Θεσσαλονικη εχει παρα πολύ καιρο να εμφανιστει σαν επικεντρο και ο χθεσινος ητανε ιδιαιτερα επιφανειακος, αυτος ήταν και ο λογος προφανως που εγινε ιδιαιτερα αισθητος αν και μικρος σε ριχτερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 καλα ειδα το νερο να κουνιεται μες το ποτηρι. μου φανηκε παραξενο, αλλα υπεθεσα οτι κουνησα το γραφειο, το οποιο ομως ουτε καν ακουμπουσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts