kinhtomania Δημοσιεύτηκε September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 24, 2004 Ας κανουμε λοιπον μια δημοσκόπηση να δουμε εμεις οι χρηστες του MyPhone που βάζουμε το κινητο μας οταν δεν μιλάμε? και σαν πρωτος ψηφιζω... κωλοτσεπη.. δεξια μάλιστα :cool: :D +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kini83 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 ΕΓΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6600 ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!! ΣΥΡΟΣ FOR EVER!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Εγω συνηθως το βαζω στις τσεπες(μπροστινες,κωλοτσεπες ,γενικα) αλλα επειδη ειναι και ολοκληρο 3650,πλεον το κραταω στο χερι :o http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Χεχε, καημένοι άντρες που αναγκάζεστε να γεμίζετε τις τσέπες σας με το κινητό σας!! Ενώ εμείς οι γυναίκες το βάζουμε στην τσαντούλα μας και ξεμπερδεύουμε!!! ;) http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (24 Σεπ. 2004 , 13:58) Χεχε, καημένοι άντρες που αναγκάζεστε να γεμίζετε τις τσέπες σας με το κινητό σας!! Ενώ εμείς οι γυναίκες το βάζουμε στην τσαντούλα μας και ξεμπερδεύουμε!!! ;) Ααα, επισης ξεχασα να πω οτι οταν βγαινω με κοπελα,παντα το δινω να το βαλει στην τσαντα της,μαζι με οτι αλλο με βαραινει :D :D Α real gentleman :happy: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Το καλοκαιρι κατα κυριο λογο,στις τσεπες,και μαλιστα στις μπροστινες,ή το κραταω στο χερι. ;) Το χειμωνα στην εσωτερικη τσεπη του μπουφαν(οταν αυτο εχει). Αλλα οπως ειπε και ο φιλος Xourxoulitsos,οταν βγαινω με την κοπελα μου,ή με καποια κοπελα που εχει τσαντα...κινητο,κλειδια και οτι αλλο με "βαραινει",ως δια μαγειας βρισκονται εκει... :whistle: :p http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (24 Σεπ. 2004 , 14:09) Α real gentleman :happy: Αδιαμφισβήτητα!!! :p :p :p http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 παλιότερα το είχα σε κωλοτσεπη τώρα αναλόγως να έχω διάθεση παίρνω τσάντα και το βάζω αν δεν έχω διάθεση στην κωλότσεπη ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Ένα ακόμα ΑΚΡΩΣ σημαντικό θέμα.... :eek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Εγώ το βάζω πάντα στην τσάντα μου, η οποία είναι τεράστια και μονίμως ψάχνω να το βρώ (τις περισσότερες φορές δεν το προλαβαίνω ή δεν το ακούω :o ) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Συνηθως στην κωλοτσεπη ή στο χερι, τον χειμωνα μεσα στο μπουφαν! Ευτυχως που υπαρχετε και εσεις οι γυναικες...ε συγνωμη οι τσαντες σας ηθελα να πω και κουβαλατε ολα τα υπολοιπα (κλειδια,πορτοφολια κλπ) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maggie_25 (24 Σεπ. 2004 , 14:31) Εγώ το βάζω πάντα στην τσάντα μου, η οποία είναι τεράστια τεραστια?? Εισαι σιγουρη? :whistle: :whistle: :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 πάντα το κρατάω στο χέρι(και αυτό λόγο ακτινοβολίας),πολύ σπανια το βάζω στην ζώνη με clip. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (24 Σεπ. 2004 , 14:38) πάντα το κρατάω στο χέρι(και αυτό λόγο ακτινοβολίας),πολύ σπανια το βάζω στην ζώνη με clip. Απτο πολυ κρατημα και την ακτινοβολια θα σου καει κανα χερι καμια μερα :D :lol: Το κινητο το βαζω στις μπροστινες τσεπες του παντελονιου. Το χειμωνα στις τσεπες του μπαφανιου Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 πιο καλά να καεί χέρι παρα πουλί ;) μακριά από τα παντελόνια :lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Στη δεξιά κωλότσεπη κλασσικά, για εύκολη πρόσβαση. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Στις μπροστα τσεπες...Το κακο ειναι οτι οταν με παιρνουν τηλ,χτυπαει με δονηση οποτε καταλαβαινετε.... :lol: :lol: :lol: :lol: .Οχι ενταξει...Δεν την "βρισκω" με το κινητο! :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 εγώ το έχω στην τσάντα μου μαζί με cd player,σημειωματάριο κτλ άρα δεν αποτελεί problem. @aaaaa50:Αν είναι να το βάζεις εκεί πάρε ένα P900 να το ευχαριστιέσαι κιόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Οταν βγαίνω με την κοπελιά μου το κουβαλάει αυτή,αλλα γενικά το έχω στην αριστερή κωλοτσέπη,λογω οτι είμαι αριστερόχειρας!!!! Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinhtomania (24 Σεπ. 2004 , 13:31) ... κωλοτσεπη.. δεξια μάλιστα :cool: όπως σε βλέπουμε; ή όπως μας βλέπεις εσύ δεξιά; :confused: :p :D :lol: ε στην τσάντα πάντοτε , φοράμε και το hands free μας και είμαστε κυρίες :p :cool: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ (24 Σεπ. 2004 , 16:17) εγώ το έχω στην τσάντα μου μαζί με cd player,σημειωματάριο κτλ άρα δεν αποτελεί problem. τι εχεις? την τσαντα του sport billy? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 e εντάξει μωρέ δεν είναι και πολλά,απλά πρέπει να την αδειάζω συχνά γιατί από τα πολλά κέρματα γίνετε αρκετά βαρύτερη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gwgw (24 Σεπ. 2004 , 14:27) Οταν βγαίνω με την κοπελιά μου το κουβαλάει αυτή,αλλα γενικά το έχω στην αριστερή κωλοτσέπη,λογω οτι είμαι αριστερόχειρας!!!! τι πρωτότυπο!! εγώ στη τσάντα μου το βάζο,όπου κάνει παρεούλα με το κινητό που μου φορτώνει ο άντρας m..καμια μέρα θα βγούμε και επίτηδες δε θα πάρw τσάντα..να δω τι θα κάνει τότε :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Έπρεπε να υπάρχει και μια επιλογή "Το κρατώ στο χέρι μου" βασικά, γιατί συνήθως έτσι πράττω. Πάντως αν βρέχει το βάζω σε κάποια τσέπη (κυρίως στην πίσω αριστερή του παντελονιού μου). :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Εγω το βαζω στην δεξια τσεπη του παντελονιου μου. Ή την μπροστινη η την πισω!! :D Οπως μου ερθει!!! Οταν ομως βγαινω με συντροφια φροντιζει εκεινη για αυτο!! :cool: :D Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts