severoth Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Τα ειχα παραγγειλει απο 25 Ιουνιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Έχω τα Pistons 2 και το λευκό καλώδιο κοντεύει να γίνει μαύρο από την χρήση. Έχει βρει κανείς τρόπο να το καθαρίσουμε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το καθάρισμα. :-P Για να μην το κουράζω, παρήγγειλα σήμερα τα ν3 από everbuying. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Έχω τα Pistons 2 και το λευκό καλώδιο κοντεύει να γίνει μαύρο από την χρήση. Έχει βρει κανείς τρόπο να το καθαρίσουμε; Βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το καθάρισμα. :-P Για να μην το κουράζω, παρήγγειλα σήμερα τα ν3 από everbuying. Τόσο πολύ βρώμα; Φαντάζομαι πως μέσα από το υφασμάτινο καλώδιο θα υπάρχει και πλαστικό. Αν δοκίμαζες με ένα ελαφρώς βρεγμένο με οινόπνευμα πανάκι λες να έκανες ζημιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Γενικά τα βλέπω λίγο ευαίσθητα και λέω να μην τα ζορίζω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Γενικά τα βλέπω λίγο ευαίσθητα και λέω να μην τα ζορίζω. Εφόσον έκανες παραγγελία και για τα v3, έχε τα παλιά σαν πρόχειρα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το καθάρισμα. :-P Για να μην το κουράζω, παρήγγειλα σήμερα τα ν3 από everbuying. Πηρες τα μαυρα τουλαχιστον?? Εκανα το λαθος και παρειγγειλα κι εγω απο 21/6 τα V3 απο το Gearbest. Μετα απο 20 μερες και αφου δεν ειχα καμμια ενημερωση απ αυτους, τους ανοιξα ενα support ticket ρωτωντας τους για τα ακουστικα. Ουτε λιγο ουτε πολυ μου απαντησαν (μετα απο καμμια εβδομαδα) οτι για να μου δωσουν tracking number της αποστολης πρεπει να τους πληρωσω εξτρα!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!! Στο επομενο μηνυμα μου τους ειπα τουλαχιστον να μου γνωστοποιησουν οτι τα εστειλαν κανονικα και να μου δωσουν ημερομηνια αποστολης. Ουτε φωνη ουτε ακροαση απο αυτους!! Ηθικο διδαγμα..ΠΟΤΕ ΠΙΑ Gearbest!!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Πηρες τα μαυρα τουλαχιστον?? Εκανα το λαθος και παρειγγειλα κι εγω απο 21/6 τα V3 απο το Gearbest. Μετα απο 20 μερες και αφου δεν ειχα καμμια ενημερωση απ αυτους, τους ανοιξα ενα support ticket ρωτωντας τους για τα ακουστικα. Ουτε λιγο ουτε πολυ μου απαντησαν (μετα απο καμμια εβδομαδα) οτι για να μου δωσουν tracking number της αποστολης πρεπει να τους πληρωσω εξτρα!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!! Στο επομενο μηνυμα μου τους ειπα τουλαχιστον να μου γνωστοποιησουν οτι τα εστειλαν κανονικα και να μου δωσουν ημερομηνια αποστολης. Ουτε φωνη ουτε ακροαση απο αυτους!! Ηθικο διδαγμα..ΠΟΤΕ ΠΙΑ Gearbest!!! Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί με σένα εδώ και δεν το θυμάσαι. Είχα αναφέρει ότι στην αρχή σκεφτόμουν να τα πάρω από GB, αλλά κορόιδευαν και δεν έλεγαν από την αρχή ότι δεν είχαν στοκ, οπότε έφαγαν άκυρο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μου ήρθαν σήμερα τα v3 από Everbuying. Άψογοι, σε 11 μέρες τα παρέλαβα στην Μάλτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μπορεις να κανεις μια οσο το δυνατόν πιο αντικειμενική ως προς το σύνολο κριτική? Ευχαριστημένος? Κάτι που να βρίσκεις ενοχλητικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μπορεις να κανεις μια οσο το δυνατόν πιο αντικειμενική ως προς το σύνολο κριτική? Ευχαριστημένος? Κάτι που να βρίσκεις ενοχλητικό ? Φίλε μου υπάρχουν πολλές συζητήσεις πάνω στο θέμα αυτό, σε προηγούμενα ποστ. Αν δω κάτι ιδιαίτερο θα το αναφέρω, αλλά αφού μόλις Μου ήρθαν θα χρειαστώ αρκετές μέρες για να τα δοκιμάσω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstobo Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλησπέρα, έχω τα v2 σε άσπρο-ασημί χρώμα, αλλά από χθες το δεξί ακουστικό έπαψε να παίζει. Σήμερα είδα ότι δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο, στο σημείο που ξεκινάει από το χειριστήριο. (βλ φωτό) Έχει κανείς ιδέα εάν μπορεί να ανοιχτεί αυτό το χειριστήριο χωρίς να σπάσει; Αν δεν γίνεται, πρέπει να αγορασω καινούρια ακουστικά, αλλά δεν ξέρω τι παίζει τώρα με το capital control κτλ. Αν έχει κανείς πάντως piston v2 ή v3 για πούλημα, ας μου πει. Πάντως θα σας συμβούλευα να μην πάρετε τα άσπρα διότι το κορδόνι αναπόφευκτα θα λερωθεί κάποια στιγμή και φαίνεται πολύ άσχημα http://s4.postimg.org/ldorqm0qh/xiaomipiston.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Επειδη θελω να χτυπησω ενα ζευγαρακι λευκα Pistons V2(μαρεσουνε πιο πολυ..),,απο vickmall,,να ρωτησω...εχωνταs Καρτα Πειραιωs κανονικη(Λογαριασμου)..και οχι προπληρωμενη..μου επιτρεπουν τα Καπιταλs να κανω την αγορα χωριs paypal??(την εχω συνδεσει στο paypal την καρτα μεν....αλλα αν υπαρχει προβλημα..δεχονται να κανω την αγορα βαζωνταs τα στοιχεια τηs καρταs απλα χωριs να κανω την πληρωμη μεσω paypal?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 γιατι δε δοκιμαζεις να μας πεις; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ok μιλαω με selina αυριο και ενημερωνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Επειδη θελω να χτυπησω ενα ζευγαρακι λευκα Pistons V2(μαρεσουνε πιο πολυ..),,απο vickmall,,να ρωτησω...εχωνταs Καρτα Πειραιωs κανονικη(Λογαριασμου)..και οχι προπληρωμενη..μου επιτρεπουν τα Καπιταλs να κανω την αγορα χωριs paypal??(την εχω συνδεσει στο paypal την καρτα μεν....αλλα αν υπαρχει προβλημα..δεχονται να κανω την αγορα βαζωνταs τα στοιχεια τηs καρταs απλα χωριs να κανω την πληρωμη μεσω paypal?? Γιατί όχι από Everbuying? Πήρα τα 3 από εκεί και έχουν πολύ καλές τιμές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstobo Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Έστειλα μηνυμα στην xiaomi και μου λενε να επιμεινω στον πωλητη (vickmall) για την εγγύηση. Επίσης το site του vickmall αναφερει ξεκαθαρα πως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν εγγύηση, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Οπότε λεω να τους πιέσω και να το στείλω πίσω, αλλα δεν ξέρω πόσο θα στοιχίσει η διαδικασία. Αυτό το everbuying φαίνεται να έχει πολύ καλές τιμές. Θα είναι όμως γνήσια τα piston ή θα πάρουμε καμιά μαϊμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Γιατί όχι από Everbuying? Πήρα τα 3 από εκεί και έχουν πολύ καλές τιμές. εχουμε θεμα με τα capitalls απο εκει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 σημερα νεκρωθηκε το δεξι ακουστικο στα v3 υπαρχει κατι που μπορω να κανω η παμε για αλλα; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Πας για άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 σημερα νεκρωθηκε το δεξι ακουστικο στα v3 υπαρχει κατι που μπορω να κανω η παμε για αλλα; Και γω το έπαθα στα Youth. Τώρα που λέω για Youth άμα τα βάλεις ανάποδα, δηλαδή το αριστερό στο δεξί αυτή και το δεξί στο αριστερό αυτί είναι ότι πρέπει για τρέξιμο. Έκανα 15 χλμ με ρυθμό 5:10/χλμ και δεν φεύγαν από το αυτί. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Αντιγραφω απο αλλο θεμα το ποστ μου : <<Μπορει καποιος να μου πει ποσο καλα θεωρουνται τα ακουστικα που εχει το oppo; Σκεφτομαι να αγορασω τα xiaomi piston 3. Αξιζουν; Αυτο το dirac hd που εχει το κινητο, θελει και τα καταλληλα ακουστικα ή γινεται με οποιοδηποτε σετ; Μεγαλυτερο ρολο παιζουν τα ακουστικα ή η πηγη; ( κινητο, Mp3 player ); Εχω ενα walkman sony e364 το οποιο χρησιμοποιω στο τρεξιμο μαζι με τα ακουστικα του oppo. Ειναι καλη επιλογη; Αν παλι το oppo βγαζει καλυτερο ηχο ( λογο του οτι το walkman εχει αρκετα χρονια που βγηκε και ισως παλαιοτερη τεχνολογια ), τοτε θα χρειαστω ενα καλο armband. >> Στο site τους παντως δε βλεπω τα xiaomi pistons, αλλα αυτα : http://www.mi.com/en/headphones3 Και δεν μπορω να τα αγορασω. Γιατι; Edited October 7, 2015 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ερχονται.. Hybrid Earphones http://en.miui.com/thread-180183-1-1.html http://en.miui.com/data/attachment/forum/201511/04/123140jcetx1aq1o119ja7.jpg Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πολύ καλά και άνετα στη χρήση τα xiaomi 1more pistons 25$ vickmall . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ερχονται.. Hybrid Earphones http://en.miui.com/thread-180183-1-1.html http://en.miui.com/data/attachment/forum/201511/04/123140jcetx1aq1o119ja7.jpg Τα είχα βάλει κι εγώ πριν λίγες μέρες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts