Voodooman Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Χαιρετώ. Αποφασισα να δωσω τα πιστονς στον ανηψιο,και αφου τον φωναξα,βαλαμε τα ακουστικα στο Σονυ W995,που εχει,(και του αρεσει τοσο πολυ,που αρνηθηκε το Note 2 που επισης ηθελα να του δωσω).Το αποτελεσμα ειναι οτι τα ακουστικα δεν παιζανε. Διαβαζοντας,ειδα οτι ειναι θεμα ctia,omtp διαφοράς,οποτε εψαξα και ειδα οτι υπαρχουν ανταπτορες που κανουν τη μετατροπη. Μπορει καποιος να μου πει παρακαλω,ποιον ακριβως ανταπτορα χρειαζομαι,τον octia σε omtp,ή το αναποδο;Και μηπως και καποιο μαγαζι; Πάρε αυτόν εδώ, κάνει για την δουλειά μας. Πάρε τουλάχιστον δύο, ποτέ δεν ξέρεις!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Χαιρετώ. Αποφασισα να δωσω τα πιστονς στον ανηψιο,και αφου τον φωναξα,βαλαμε τα ακουστικα στο Σονυ W995,που εχει,(και του αρεσει τοσο πολυ,που αρνηθηκε το Note 2 που επισης ηθελα να του δωσω).Το αποτελεσμα ειναι οτι τα ακουστικα δεν παιζανε. Διαβαζοντας,ειδα οτι ειναι θεμα ctia,omtp διαφοράς,οποτε εψαξα και ειδα οτι υπαρχουν ανταπτορες που κανουν τη μετατροπη. Μπορει καποιος να μου πει παρακαλω,ποιον ακριβως ανταπτορα χρειαζομαι,τον octia σε omtp,ή το αναποδο;Και μηπως και καποιο μαγαζι; Εγώ πάντως που αγόρασαν από εδώ http://pc-at-home.gr/Sony-adapter-CTIA-to-OMTP-converter-cable-for-handsfree συνεχίζουν να μην παίζουν σε ένα moto g(2014). Ακούγεται μεν ο ήχος με λίγο πείραγμα αλλά τα κουμπιά δε λειτουργούν ούτε το μικρόφωνο. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Το θεμα ειναι απλο ας πεταξει το κινητο του Εγω γενικα δεν θεωρω αξιοπιστα τα ανταπτορακια Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δηλαδή για να καταλάβω επειδή περιμένω και τα δικά μου. Με νεώτερα SONY (Z1, Z2 κλπ) θέλει στάνταρ τέτοιο adapter; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δηλαδή για να καταλάβω επειδή περιμένω και τα δικά μου. Με νεώτερα SONY (Z1, Z2 κλπ) θέλει στάνταρ τέτοιο adapter; Λογικά δε χρειάζεται αφού υποτίθεται πως τα piston ακολουθούν το CTIA πρότυπο όπως και τα περισσότερα καινούρια τηλέφωνα. Και εγώ έτσι ήλπιζα για το δικό μου moto g αλλά δυστυχώς δε παίζουν. Αλλά και με το ανταπτοράκι πάλι δε παίζουν,οπότε στην ουσία είναι άχρηστα. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δηλαδή για να καταλάβω επειδή περιμένω και τα δικά μου. Με νεώτερα SONY (Z1, Z2 κλπ) θέλει στάνταρ τέτοιο adapter; Με Ζ1 παίζει μια χαρά. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Από Pandawill πέρασε μήνας και ακόμα να έρθουν. Ξέρετε από ebay Αγγλίας ή από αλλού να τα έχω σε 2 βδομάδες; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλώνω ως άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης της merimobiles. 22 έκανα τη παραγγελία, σήμερα μου ήρθαν, όντως πολύ καλός ήχος, μένει να δούμε πόσο θα αντέξουν.. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής/εξαιρετικός ήχος, ειδικά όταν μιλάμε για 14-15€. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Τα παρέλαβα και γω χτες επίσης από meri....Πραγματικά πολύ "γεμάτος" ήχος και ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή.Η Xiaomi έχει καταφέρει να κάνει ένα σετ ακουστικών να φαίνεται σαν μικρό κόσμημα σε τιμή χώμα. Ξέρετε αν τα ασημένια από meri είναι και αυτά original; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ρε παιδιά από το pandawill που τα βρήκατε τόσο φθηνά; Εγώ βρήκα αυτά http://www.pandawill.com/original-xiaomi-brand-new-version-inear-earphone-35mm-stereo-earphone-with-mic-control-talk-p84667.html στα $21.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Είχε κ μια έκπτωση και έπεφτε στα 17 δολάρια, που ήταν 13 ευρώ πριν λίγο καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κωδικός ήταν δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Κωδικός ήταν δηλαδή? Ναι κουπονακι για -5$. Αλλά είδες το αποτέλεσμα. 31 μέρες and counting.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εγώ στον μήνα σχεδόν παρέλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και τα δικά μου πάνω από μήνα από panda και ακόμα δεν ήρθαν. 13/9 αποστολή. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και τα δικά μου πάνω από μήνα από panda και ακόμα δεν ήρθαν. 13/9 αποστολή. Και εγώ από merimobiles που τα πήρα, 01/09 πλήρωσα, 03/09 έγινε η αποστολή και ακόμη δεν ήρθανε.. Αν δεν έρθουν ούτε αύριο θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από το paypal.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και εγώ από merimobiles που τα πήρα, 01/09 πλήρωσα, 03/09 έγινε η αποστολή και ακόμη δεν ήρθανε.. Αν δεν έρθουν ούτε αύριο θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από το paypal.. Και τα δικα μου,ενα μηνα ακριβως κανανε. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και τα δικα μου,ενα μηνα ακριβως κανανε. 1 μήνας είναι οκ φίλε μου, εμένα πάνε για 2 μήνες και 2 μήνες είναι πάρα πολύ.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Και εγώ από merimobiles που τα πήρα, 01/09 πλήρωσα, 03/09 έγινε η αποστολή και ακόμη δεν ήρθανε.. Αν δεν έρθουν ούτε αύριο θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από το paypal.. Δύο μήνες είναι πάρα πολύ. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά αν πλήρωσες 1/9 έχουν περάσει οι 45 μέρες που δίνει περιθώριο το paypal. Κάντο άμεσα, μην περιμένεις καθόλου μπας και είσαι τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δύο μήνες είναι πάρα πολύ. Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά αν πλήρωσες 1/9 έχουν περάσει οι 45 μέρες που δίνει περιθώριο το paypal. Κάντο άμεσα, μην περιμένεις καθόλου μπας και είσαι τυχερός. Τα λεφτα του το paypal δεν θα του τα δωσει πισω αυτο που θα γινει ομως ειναι το merim. να του τα ξαναστειλει Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Τα λεφτα του το paypal δεν θα του τα δωσει πισω αυτο που θα γινει ομως ειναι το merim. να του τα ξαναστειλει Τελικά ήρθαν χθές (34η εργάσιμη από την αποστολή) , απλά ο "καλός" ο ταχυδρόμος τα είχε πετάξει στην βεράντα γιατί δεν χωρούσαν στο γραμματοκιβώτιο.. Φυσικά και είναι πάρα πολλές μέρες αλλά αφού είναι τα γνήσια από ότι φαίνεται και δεν πάθανε και τίποτα από το πέταγμα, όλα καλά.. Ερώτηση:Αν ακουμπάτε το καλώδιο(όχι το κορδόνι, εκεί που είναι σκέτο) νιώθετε τίποτα στον ήχο; Υ.Γ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας.. :) Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Τελικά ήρθαν χθές (34η εργάσιμη από την αποστολή) , απλά ο "καλός" ο ταχυδρόμος τα είχε πετάξει στην βεράντα γιατί δεν χωρούσαν στο γραμματοκιβώτιο.. Φυσικά και είναι πάρα πολλές μέρες αλλά αφού είναι τα γνήσια από ότι φαίνεται και δεν πάθανε και τίποτα από το πέταγμα, όλα καλά.. Ερώτηση:Αν ακουμπάτε το καλώδιο(όχι το κορδόνι, εκεί που είναι σκέτο) νιώθετε τίποτα στον ήχο; Υ.Γ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας.. :) Ρε τον ηλι.θ...... τον ταχυδρομο τα πεταξε λεει πισω και αν καποις τα εκλεβε; Επρεπε να σου δψσει ειδοποιητηριο. Θα σου προτεινα να παρεις αμεσως τηλεφωνο στα ελτα και να διαμαρτυριθεις ωστε να σου αφηνουν απο εδω και περα ειδοποιητηριο για τα δεματα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Τελικά ήρθαν χθές (34η εργάσιμη από την αποστολή) , απλά ο "καλός" ο ταχυδρόμος τα είχε πετάξει στην βεράντα γιατί δεν χωρούσαν στο γραμματοκιβώτιο.. Φυσικά και είναι πάρα πολλές μέρες αλλά αφού είναι τα γνήσια από ότι φαίνεται και δεν πάθανε και τίποτα από το πέταγμα, όλα καλά.. Ερώτηση:Αν ακουμπάτε το καλώδιο(όχι το κορδόνι, εκεί που είναι σκέτο) νιώθετε τίποτα στον ήχο; Υ.Γ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές σας.. :) Αρα τέλος καλό, όλα καλά. Κοιτά να τα χαρείς τώρα ;) Λίγο πολύ σε όλα τα IEMs το κανει αυτό. Μην σε αγχωνει. Αναλογα πως περπατας και πως τα φοράς αν τα βάλεις γύρω και πανω απο το αυτί ίσως είναι καλυτερα σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moundoul Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Αρα τέλος καλό, όλα καλά. Κοιτά να τα χαρείς τώρα ;) Λίγο πολύ σε όλα τα IEMs το κανει αυτό. Μην σε αγχωνει. Αναλογα πως περπατας και πως τα φοράς αν τα βάλεις γύρω και πανω απο το αυτί ίσως είναι καλυτερα σε αυτό το θέμα. Έτσι ακριβώς, τώρα μένει να τα χαρώ.. Με αγχωσε λίγο όταν το παράτησα αλλά αφού είναι γενικό το φαινόμενο θα το ξεπεράσω πιστεύω, θα φανεί βέβαια όταν τα δοκιμάσω εν κινήσει.. Όσο για τον ταχυδρόμο πρέπει να είναι μεγάλος μπαγλαμας γιατί την ίδια μέρα έβαλε και κάτι λάθος φακέλους στο γραμματοκιβώτιο και χτύπησε κουδούνι για να το ανοίξουμε και να τους πάρει και δεν είπε τίποτα για αυτό που πέταξε.. Παράθεση OnePlus One Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :) LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagVas72 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Σήμερα παρέλαβα και εγώ από meri μετά από 27 εργάσιμες (16-09 έγινε η παραγγελία) και επιβεβαιώνω και εγώ με την σειρά μου ότι είναι γνήσια και έχουν καταπληκτικό ήχο!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JesseJames Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παραγγελία από το merimobiles στις 11/8, αποστολή στις 13/8 παραλαβή προχθές (22/10) :rolleyes: Ευκρινή και ευχάριστα μπάσα, "διακριτικά" μεσαία (ίσως ένα κλικ "λίγα" για τα γούστα μου) και αρκετά γλυκά πρίμα. Το γεγονός ότι είναι open back για μένα είναι + γιατί δίνουν σχετικά την αίσθηση του χώρου/αέρα και κάνουν για μένα την ακρόαση πιο άνετη καθώς δε με κουράζουν. Αυτό βέβαια έχει αντίκτυπο στο isolation (απομόνωση εξωτερικών ήχων) αλλά για μένα δεν έχει καμία σημασία. Τα χρησιμοποιώ για ακρόαση μουσικής με κατά κανόνα φυσικά όργανα (rock, jazz, blues, κλασσική, soundtracks) και παρόλο που αποφεύγω να χρησιμοποιώ "ψείρες" για αυτό το σκοπό και άρα δεν έχω πραγματικά σημεία αναφοράς για σύγκριση μπορώ να πω πως η ποιότητα και ήχου και κατασκευής με εντυπωσίασαν για τόσα λίγα λεφτά. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι τόλμησα να τα συγκρίνω με τα AKG K451 (που δεν είναι και ψείρες) είναι εντυπωσιακό από μόνο του. Καθημερινή χρήση σε ένα Coolpad F1 8297w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πώς γίνεται από το ίδιο κατάστημα σε άλλον να κάνει 35 μέρες και σε άλλον 70 δεν καταλαβαίνω. Στο μεταξύ εγώ από Pandawill είμαι στις 35+ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts