Jump to content

Samsung Galaxy K zoom

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 87
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eλα ντε! μονο στο best price ειδα να το εχουν αλλα στα 499...! Το γινεται? Εντομεταξυ καντε ρε παιδια οι κατοχοι κανενα καλο review!

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

καλησπερα. μολις δοκιμασα το κ ζουμ στο μεντια μαρκετ στο μαρουσι. το εχει σε λευκο. Χοντρο αλλα...μαζι με το ματσουκι στα 10 χ οπτικο, εχει αλλα 10 ψηφιακο....20 χ δηλαδη. Οτι πρεπει για τους μπανιστιρτζιδες......

χαχαχα!! καλα αυτο δεν χρειαζεται και ιδιαιτερα. Αλλωστε και στο s4 zoom αφου τραβηξεις, μπορεις ανετα μετα να μεγαλωσεις κιαλλο την φωτο χωρις να αλλοιωθει,ειδικα αν ειναι μερα με ηλιο,οποτε δεν εχει και καποια χρησιμοτητα αυτο. Στα media markt επι της Κηφισίας λες ε?? Πως το επαθαν και το εχουν για δειγμα? σε κανενα καταστημα δεν το εχουν!! ****με τα σκρουτζομαγαζα τι γινεται ρε παιδια??? δεν βλεπω καμμια κινηση..

galaxy Κ zoom - white

Ευελπιστώ να έχει καλή ποιότητα η φωτογραφία,εφάμιλλη με ψηφιακής μηχανής,καλής μάλιστα.

Και με καλή απόκριση σε νυχτερινές φωτογραφίσεις

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τι γινεται με τον σκρουτζ βρε παιδια???? κανενας να μην το εχει φερει??!

Φιλε πραγματικα δεν ξερω τι γινεται με αυτο το τηλεφωνο! Περασα μια βολτα απο τα κινηταδικα της Πανεπιστημιου και δεν το εχει κανεις. Υποτιθεται οτι εχει λανσαριστει επισημα απο την samsung στην Ελλαδα, ετσι δεν ειναι? Γιατι ομως να το εχουν μονο τα public και τα media markt?

Παντως το ειδα στα media χθες σε ασπρο και ηταν κουκλι το ατιμο!:p Και καθεται και πολυ καλα στο χερι. Καμια σχεση με το πρωτο zoom.

Οποιος το εχει παρει ας μας πει και μια γνωμη οσον αφορα την ποιοτητα των φωτογραφιων. Αξιζει η μεταβαση πχ απο το nokia 808, οταν με το καλο πεσει η τιμη του κανα δυο κατοσταρικακια??:p:rolleyes:

Καλησπέρα παιδιά. καλά, κανενας δεν το εχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις απο καμερα? κυριως σε βραδυνες φωτο...

Καλησπέρα παιδιά. καλά, κανενας δεν το εχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις απο καμερα? κυριως σε βραδυνες φωτο...

Kανείς;;;;

Ειναι φανταστικο παιδια, πιο ζωηρα χρωματα απ το 4αρι κ στο κινητο αλλα και στην προβολη απο υπολογιστη, ιντερνετ σφαιρα,ουτε να ζεσταινεται κτλ. Εγω εδωσα το 4αρι 280 με θηκες κτλ κ πηρα το λευκο. Και σαν κρατημα κ καθημερινη χρηση,πολυ βολικο! Κανενα θεμα

galaxy Κ zoom - white

Για πες από ευκρίνεια οθόνης μέρα έξω στον ήλιο πως πάει?

Καλορίζικο :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλημερα φιλε. καλοριζικο το κινητό. Τελικά εχει λεντακι για νυκτερινο βιντεο η οχι? Απο εσενα κρεμομαστε για αναλυτικοτερο review...:-)

Ευχαριστω παιδια.Λεντακι στην βιντεοσκοπηση δεν εχει,ειναι σαν το 4αρι. Τουλαχιστον οσο ασχοληθηκα δεν βρηκα τετοια επιλογη. Στο φως στον ηλιο ελαφρως πιο εντονα θα ελεγα,δλδ ανετα κανεις την δουλεια σου.

galaxy Κ zoom - white

Ευχαριστω παιδια.Λεντακι στην βιντεοσκοπηση δεν εχει,ειναι σαν το 4αρι. Τουλαχιστον οσο ασχοληθηκα δεν βρηκα τετοια επιλογη. Στο φως στον ηλιο ελαφρως πιο εντονα θα ελεγα,δλδ ανετα κανεις την δουλεια σου.

πάλι τα ίδια δηλαδή, συνεπώς ούτε φακό έχει..

Προφανως. Εχει λεντακι πορτοκαλι, σαν το 4αρι ειναι, εκει δεν εχει διαφορα. Παντος δεν νομιζω να ειναι λογος απορριψης της συσκευης αυτο, για μενα.

galaxy Κ zoom - white

Καλησπερα φιλε μου,ειναι ενα κλικ πιο ζωηρη απο το 4αρι, απο θεμα χρωματων με την χρηση φλας. Ειναι πιο φωτεινο , κατι που το χρειαζοταν. Σε γενικες γραμμες ομως και τα δυο ειναι πολυ δυνατα στην φωτογραφια τους. Επιπλεον για μενα ειναι η απολυτη συσκευη,γιατι πλεον το βαζω και στην τσεπη χωρις δευτερη σκεψη και επισης λειτουργικα ειναι σφαιρα εμφανως.

galaxy Κ zoom - white

• 2 weeks later...

Η πρώτη σου φωτο χ10 zoom στον εξωτερικό χώρο, δεν μου φαίνεται καλή, μάλιστα θα έλεγα μάλλον κακή.

Μου κάνει εντύπωση διότι έχω διαβάσει και το έχω ψάξει, και θεωρώ οτι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο κακή. Μήπως κάτι συνέβη στη λήψη; καθαρό τζάμι; κλπ;

Το μόνο βασικά κακό που διάβασα και παρατήρησα και στα δείγματα και στο διαδίκτυο που είδα, είναι οτι στις άκρες των φωτο, θολώνει άσχημα και χαλάει η ανάλυση. Το έχεις προσέξει αυτό; Το παρατήρησα και στην πρώτη φωτο σου.

Αντίθετα, έχω φωτο που είχα βγάλει με το S4 Zoom που είναι εκπληκτικές.

Έχεις συγκρίνει να μας πεις;

Επίσης, πως κάνει ζουμ; με τα κουμπιά του ήχου;

Μου φαίνεται οτι τελικά ήταν πιο βολικό το δαχτυλίδι;

Όταν ανοίγει η κάμερα, σε πάει κατ' ευθείαν στο 10Χ, ή σε κανονικό αζουμάριστο πλάνο;

Αναμένω νέα γιατί θέλω να το πάρω. :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Διαθεσιμη μνημη για τον χρηστη ειναι καπου 6 gb. Φιλε μου με το ερωτημα σου για την πρωτη φωτο,τι κακο εχει? Ειδες για τι αποσταση προκειται? Εγω την θεωρω εξαιρετικη,με ψηφιακη καμερα που δοκιμασα,τα ιδια ηταν,ειναι αρκετα μακρια το τοπιο..και διακρινονται ολα πεντακαθαρα..ηθελες να ειναι πως δλδ??? ενα θολωμα στις ακρες υπαρχει,οπως κ στο 4αρι. Το ειχα 6 μηνες. Οχι κατι υπερβολικο ομως. Ζουμαρεις με την ενταση φωνης αλλα κ ακουμπωντας την οθονη με τα ακροδαχτυλα πανω κατω. Ξεκινας φωτο χωρις οπτικο χ10! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Εξαιρετική συσκευή!

Για όποιον ενδιαφέρεται για τη φωτογραφική, έχω ποστάρει κάποια δείγματα εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5511723#post5511723

:)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• The title was changed to Samsung Galaxy K zoom