Jump to content

Αναζήτηση του ονόματός σας στο google!

nikkosnet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι πρωτες δυο σελιδες στην αναζητηση βγαζουν αποτελεσματα αποκλειστικα και μονο για τον Γιο μου :X
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 83
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εμένα πάλι έβγαλε 250 αποτελέσματα με δημοσιεύσεις απο εργασίες του αδερφού μου στην ιατρική,και του θείου μου που είναι καθηγητής στην ιατρική.

για μένα δεν έβγαλε τίποτα.

Αν βάλω σκέτο το επώνυμο μου μου βγάζει 623 αποτελέσματα

Αν βάλω το όνομα μου και το επώνυμο μου χωρίς "" μου βγάζει 1860 αποτελέσματα, ενώ αν τα βάλω μεσα σε "" τα αποτελέσματα είναι 784

Τα συμπεράσματα δικά σας...

οι πρωτες δυο σελιδες στην αναζητηση βγαζουν αποτελεσματα αποκλειστικα και μονο για τον Γιο μου :X

Περιβοήτος κακοποιός είναι :shifty::alien::w00t: ?

Πλάκα κάνω...:lol:

Μόνο τον εαυτό μου βρήκα λόγω δημοσιεύσεων και συμμετοχών σε μαραθώνιους.

Άσχημο πράγμα η μοναξιά... :lol: :lol: :lol: :lol: :w00t:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εμενα με εβγαλε συγκροτημα στην Αμερικη και Λατινικη πολη.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 1.100

Και δεν έχω κάνα συνηθισμένο επώνυμο!

Μετριμενα αποτελεσματα, με ιδιο ονοματεπονυμο μονο απο 2 σημια σε forum, συμπερασμα οτι μονο εγω και ο παπους μου υπαρχουμε (αυτο το ηξερα μια και ολοι με το επιθετο μου ειμαστε απο ενα σοι και τους ξερω ολους :p ) Με σκετο το επιθετο:

Την πιτσερια του πατερα μου (1)

ΚΑτι δικα μου απο forum(2)

Μερικες απο της εταιριες ενος θειου του πατερα μου (3.5 σελιδες)

Το χρυσοχοειο ενος αλλου θειου του πατερα μου(1)

Μια καταχωρισει του θειου μου που ομως δεν καταλαβα τι ειναι :wacko:

Κατι ενος ξαδερφου του πατερα που δεν καταλαβα τι ειναι (3)

ΤΑ κεραμικα ενος αλλου ξαδερφου του πατερα μου(2)

Και ενα μυστιριο, η που εχω ξαδερφο/θειο η ακτι τειο τεσπα στην Λατινικη Αμερικη που δεν τον ξερω η που ειναι απλη συμπτοση (μπασκεμπολιστας)

680 για μενα κ νομιζα οτι εχω σπανιο επιθετο... το ενα κ χαρακτηριστικο ειναι οτι ο συνονοματος μου εχει γραψει κ βιβλιο με τον τιτλο: "Ο Γιος Που Δεν Θα Θελατε Να Ειχατε Ποτε" :lol:

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Το εχω κανει και εγω αυτο!!!!Καποια συνωνοματη ειναι μεγαλη γιατρος που παιρνει μερος σε ερευνες και μια αλλη ειναι ηθοποιος!!Για μενα προσωπικα δεν ελεγε τιποτα!!!

Δεν το περιμενα γιατι δεν εχω συνηθισμενο επιθετο μαλλον απλα εχουμε το ιδιο ονοματεπωνυμο με τις κυριες!!!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

• 2 years later...
Mallon exo spanio onoma kai epi8eto :p brhka mono ena apotelesma kai ayto sxetizete me th 8eologikh sxolh ths xalkhs...

kerdizo tpt me ena apotelesma?:p:p:p:p

αλλαξαν τα πραγματα...εμφανιζονται πλεον 9.340 αποτελεσματα...αλλα τα 4 πρωτα ειναι ασχετα με μενα...μετα καμια 10ρια σχετικα,και μετα παλι ασχετα..
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμένα βρήκε 2 αποτελέσματα με ολόκληρο το ονοματεπώνυμό μου. Ο πρώτος είναι γεωργός που πήρε κάποια επιδότηση ή αποζημίωση και το δεύτερο αποτέλεσμα αναφέρεται σε μένα που όπως διαπίστωσα στις 18-04-08 κέρδισα σε μία κλήρωση μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της "νέας" ταινίας Λούκυ Λουκ στις 20-04 :lol:... Λίγο αργά το έμαθα. :p

Άλλα 150 περίπου αποτελέσματα έχουν μόνο το επίθετό μου και άλλα 280 περίπου είναι τελείως άσχετα.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

εμένα βρήκε μόνο δύο αποτελέσματα... και τα δύο σχετίζονταν με τον μπαμπά μου...:D
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif

12.600 αποτελέσματα στα ελληνικά και 1.330 στα αγγλικά, αλλά λίγο άσχετα.

Προτείνω και την αναζήτηση εικόνων.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

916 αποτελεσματα////

απο αθλητες μεχρι βιομηχανιες....:lol:

οι περισσοτεροι ειναι βορεια ελλαδα(ειχαμε σκορπιστει μετα την γενοκτονια των ποντιων). παντως ειναι σχεδον απιθανο καποιος να μην ανοικει στο σοι γιατι ειναι πολυ σπανιο το επιθετο μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Σε μενα εβγαλε 8 αποτελεσματα... Ολα ασχετα αλλα εχει ενδιαφερον με τι ασχολουνται οι συνωνοματες μου! Το ενα ημουν εγω (ΦΕΚ) παρεπιπτοντως!!!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Στα ελληνικά 1.020 αποτελέσματα, δεν ξέρω αν έχει κάποιο δικό μου (βαριέμαι να ψάξω). Στα αγγλικά 124, κάμποσα δικά μου (από facebook, last.fm κλπ.).

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

στα ελληνικα μονο 29 αποτελεσματα και ουτε ενα δικο μου.

στα αγγλικα 24 και 1 δικο μου.και αυτο απο το facebook

στα ελληνικα 442 με καποια αποτι ειδα δικα μου

στα αγγλικα 612.000 με μαλλον κανενα δικο μου :p

εμενα μαλλον ειναι πολυ σπανιο το ονομα και το επιθετο μου. βρηκε μονο 2 αποτελεσματα και κανενα απο τα δυο δεν ηταν δικο μου.:D

Στα ελληνικά 5.570 αποτελέσματα εκ των οποίων το 1 αφορά την πτυχιακή μου για το βασικό μου πτυχίο..

Στα αγγλικά 38 αποτελέσματα εκ των οποίων το 1 είναι του facebook και το άλλο ένα petition που είχα υπογράψει για την υγεία..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love