Hunter Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 οι πρωτες δυο σελιδες στην αναζητηση βγαζουν αποτελεσματα αποκλειστικα και μονο για τον Γιο μου :X Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 660 apotelesmata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 εμένα πάλι έβγαλε 250 αποτελέσματα με δημοσιεύσεις απο εργασίες του αδερφού μου στην ιατρική,και του θείου μου που είναι καθηγητής στην ιατρική. για μένα δεν έβγαλε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Αν βάλω σκέτο το επώνυμο μου μου βγάζει 623 αποτελέσματα Αν βάλω το όνομα μου και το επώνυμο μου χωρίς "" μου βγάζει 1860 αποτελέσματα, ενώ αν τα βάλω μεσα σε "" τα αποτελέσματα είναι 784 Τα συμπεράσματα δικά σας... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 οι πρωτες δυο σελιδες στην αναζητηση βγαζουν αποτελεσματα αποκλειστικα και μονο για τον Γιο μου :X Περιβοήτος κακοποιός είναι :shifty::alien::w00t: ? Πλάκα κάνω...:lol: Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Μόνο τον εαυτό μου βρήκα λόγω δημοσιεύσεων και συμμετοχών σε μαραθώνιους. Άσχημο πράγμα η μοναξιά... :lol: :lol: :lol: :lol: :w00t: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Εμενα με εβγαλε συγκροτημα στην Αμερικη και Λατινικη πολη. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 1.100 Και δεν έχω κάνα συνηθισμένο επώνυμο! Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Μετριμενα αποτελεσματα, με ιδιο ονοματεπονυμο μονο απο 2 σημια σε forum, συμπερασμα οτι μονο εγω και ο παπους μου υπαρχουμε (αυτο το ηξερα μια και ολοι με το επιθετο μου ειμαστε απο ενα σοι και τους ξερω ολους :p ) Με σκετο το επιθετο: Την πιτσερια του πατερα μου (1) ΚΑτι δικα μου απο forum(2) Μερικες απο της εταιριες ενος θειου του πατερα μου (3.5 σελιδες) Το χρυσοχοειο ενος αλλου θειου του πατερα μου(1) Μια καταχωρισει του θειου μου που ομως δεν καταλαβα τι ειναι :wacko: Κατι ενος ξαδερφου του πατερα που δεν καταλαβα τι ειναι (3) ΤΑ κεραμικα ενος αλλου ξαδερφου του πατερα μου(2) Και ενα μυστιριο, η που εχω ξαδερφο/θειο η ακτι τειο τεσπα στην Λατινικη Αμερικη που δεν τον ξερω η που ειναι απλη συμπτοση (μπασκεμπολιστας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 680 για μενα κ νομιζα οτι εχω σπανιο επιθετο... το ενα κ χαρακτηριστικο ειναι οτι ο συνονοματος μου εχει γραψει κ βιβλιο με τον τιτλο: "Ο Γιος Που Δεν Θα Θελατε Να Ειχατε Ποτε" :lol: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Το εχω κανει και εγω αυτο!!!!Καποια συνωνοματη ειναι μεγαλη γιατρος που παιρνει μερος σε ερευνες και μια αλλη ειναι ηθοποιος!!Για μενα προσωπικα δεν ελεγε τιποτα!!! Δεν το περιμενα γιατι δεν εχω συνηθισμενο επιθετο μαλλον απλα εχουμε το ιδιο ονοματεπωνυμο με τις κυριες!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Mallon exo spanio onoma kai epi8eto :p brhka mono ena apotelesma kai ayto sxetizete me th 8eologikh sxolh ths xalkhs... kerdizo tpt me ena apotelesma?:p:p:p:pαλλαξαν τα πραγματα...εμφανιζονται πλεον 9.340 αποτελεσματα...αλλα τα 4 πρωτα ειναι ασχετα με μενα...μετα καμια 10ρια σχετικα,και μετα παλι ασχετα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εμένα βρήκε 2 αποτελέσματα με ολόκληρο το ονοματεπώνυμό μου. Ο πρώτος είναι γεωργός που πήρε κάποια επιδότηση ή αποζημίωση και το δεύτερο αποτέλεσμα αναφέρεται σε μένα που όπως διαπίστωσα στις 18-04-08 κέρδισα σε μία κλήρωση μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της "νέας" ταινίας Λούκυ Λουκ στις 20-04 :lol:... Λίγο αργά το έμαθα. :p Άλλα 150 περίπου αποτελέσματα έχουν μόνο το επίθετό μου και άλλα 280 περίπου είναι τελείως άσχετα. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 εμένα βρήκε μόνο δύο αποτελέσματα... και τα δύο σχετίζονταν με τον μπαμπά μου...:D Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 12.600 αποτελέσματα στα ελληνικά και 1.330 στα αγγλικά, αλλά λίγο άσχετα. Προτείνω και την αναζήτηση εικόνων. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 916 αποτελεσματα//// απο αθλητες μεχρι βιομηχανιες....:lol: οι περισσοτεροι ειναι βορεια ελλαδα(ειχαμε σκορπιστει μετα την γενοκτονια των ποντιων). παντως ειναι σχεδον απιθανο καποιος να μην ανοικει στο σοι γιατι ειναι πολυ σπανιο το επιθετο μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Σε μενα εβγαλε 8 αποτελεσματα... Ολα ασχετα αλλα εχει ενδιαφερον με τι ασχολουνται οι συνωνοματες μου! Το ενα ημουν εγω (ΦΕΚ) παρεπιπτοντως!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 2.860 αποτελέσματα!!! Από βιβλία συγγραφείς κλπ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 για μενα μονο 31 αποτελεσματα και 1 ειναι δικο μου Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Στα ελληνικά 1.020 αποτελέσματα, δεν ξέρω αν έχει κάποιο δικό μου (βαριέμαι να ψάξω). Στα αγγλικά 124, κάμποσα δικά μου (από facebook, last.fm κλπ.). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 στα ελληνικα μονο 29 αποτελεσματα και ουτε ενα δικο μου. στα αγγλικα 24 και 1 δικο μου.και αυτο απο το facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 στα ελληνικα 442 με καποια αποτι ειδα δικα μου στα αγγλικα 612.000 με μαλλον κανενα δικο μου :p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 εμενα μαλλον ειναι πολυ σπανιο το ονομα και το επιθετο μου. βρηκε μονο 2 αποτελεσματα και κανενα απο τα δυο δεν ηταν δικο μου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Στα ελληνικά 5.570 αποτελέσματα εκ των οποίων το 1 αφορά την πτυχιακή μου για το βασικό μου πτυχίο.. Στα αγγλικά 38 αποτελέσματα εκ των οποίων το 1 είναι του facebook και το άλλο ένα petition που είχα υπογράψει για την υγεία.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Ονοματεπωνυμο? 0 Επιθετο μονο 33... Στα Αγγλικα μονο κατι επιθετα παικτων σε Online Managers :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts