bill_thes Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 για την ευρωπαικη εκδοση l10 απο που πρεπει να το αγορασω;; μονο αυτη η ρομ δεν εχει κολληματα ολα τα καταστήματα στην Ελλάδα ειτε μεγάλες αλυσίδες ειτε σκρουτζομάγαζα το L10 φέρνουν, βρες ενα αξιόπιστο κατάστημα με καλές κριτικές και παρτο απο κει http://www.skroutz.gr/s/4930126/Huawei-Ascend-P7-16GB.html?from=catspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 τι χρωμα προτεινετε;; ασπρο η μαυρο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilandre Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 τι χρωμα προτεινετε;; ασπρο η μαυρο;; Το έχω λευκό. 2 φίλοι μου σε μαύρο. Και τα δύο είναι πανέμορφα. Η διαφορά που παρατηρώ είναι ότι στο δικό μου (λευκό) μικρογρατζουνιες φαίνονται. Χρήση Χωρίς θήκη πάντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilandre Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δεν φαίνονται στο λευκό. Σορυ λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Αρχηγέ μου τι δε σου άρεσε κατεσκευαστικα,τα υλικά κατασκευής;το λεπτό προφίλ του;η το βάρος του;αλήθεια απορώ τι δε σου άρεσε!!! Αν είχε για σηματάκι κανά μηλαρακι η έγραφε Samsung/htc θα το λατρευες πιστεύω. Μηλαράκια και σαμσουγκ μακρυά από μένα. Μου φάνηκε πάρα πολύ ψεύτικο στο χέρι. Και το πίσω μέρος στο μαύρο πολύ ευαίσθητο σε δαχτυλιές κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μηλαράκια και σαμσουγκ μακρυά από μένα. Μου φάνηκε πάρα πολύ ψεύτικο στο χέρι. Και το πίσω μέρος στο μαύρο πολύ ευαίσθητο σε δαχτυλιές κλπ κι όμως η αίσθηση που αφήνει στο χέρι ειναι ανώτερη και απο μηλαρακι, στο λεω εγω που εχω περάσει απο 4S και 5αρι. το μοναδικό ίσως ''ψεύτικο'' σημείο του κινητού ειναι το βαμμένο (πλαστικό αν δεν κανω λάθος) κάτω χαμηλά εκει που βρίσκεται το μικρόφωνο και η υποδοχή φόρτισης που κάνει την καμπύλη. θα το προτιμούσα όπως και το υπόλοιπο πλαίσιο, ασημί και αλουμινενιο. οσον αφορά τις δαχτυλιές ειναι απόλυτα λογικό αφου διαθέτει γυάλινη επιφάνεια και πίσω, με μια ματ μεμβράνη εισαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ειδα ενα review στο ιντερνετ και παρατηρησα οτι κολλαει απιστευτα στα βιντεο...συμβαινει αυτο;; εχει παρει αναβαθμιση 4.4 ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ειδα ενα review στο ιντερνετ και παρατηρησα οτι κολλαει απιστευτα στα βιντεο...συμβαινει αυτο;; εχει παρει αναβαθμιση 4.4 ;;; οχι και ναι (ειναι προεγκατεστημένη η kit kat:rolleyes:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Ακριβώς! Ούτε κολλάει, ούτε τίποτε. Υπέροχο είναι. Μου βρίσκονται σφραγισμένες δύο πολύ λεπτές διάφανες, θήκες μαλακής σιλικόνης, από αυτές που τις φοράει και δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν και που το περιβάλουν όλο, γύρω-γύρω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm. Haki μιας κι εισαι από τους πιο εμπιστους εδώ μεσα (εχουν περάσει πολλά κινητα από τα χέρια σου απ ότι εχω δει) μπορεις να μας κανεις ενα mini review εδω (πεντε κουβέντες γραπτώς) για το κινητό γιατί με έχουν διχάσει τόσο πολύ οι διάφοροι χρήστες που δεν μπορώ να καταλάβω αν πρόκειται για κινητπ-διαμαντάκι ή για υπερεκτιμιμένο (κολήματα κλπ).... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) εσεις που εχετε το κινητο προτεινετε καποια θηκη Edited January 14, 2015 by giannhsnikou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Υπάρχουν θήκες για όλα τα γούστα, έχει να κάνει με το τι αρέσει σε εσένα. Προτίμησε ebay και aliexpress για τέτοιες αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 με το g750 τι διαφορες εχει;; ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο αλλα δεν μπορω να αποφασισω..το g750 εχει πολυ δυνατη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) εσεις που εχετε το κινητο προτεινετε καποια θηκη εγω απο την πρώτη μέρα που το πήρα του φοράω αυτή τη θήκη http://plus3.gr/advanced_search_result.php και αυτό το tempered glass στην οθόνη σίγουρα υπάρχουν πιο φθηνά στο ebay αλλά δεν το ρίσκαρα να το αφήσω γυμνό για μερες και πήγα και τα πήρα επι τόπου μιας και τα καταστήματα βρίσκονται στην πόλη μου. απο ποιότητα μια χαρά, η θήκη σχεδόν αόρατη (δεν ήθελα να χαλάσω το καταπληκτικό design του κινητού) και το γυαλί πολύ καλό, δεν κολλάει καθόλου το δάχτυλο. Edited January 15, 2015 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 εγω απο την πρώτη μέρα που το πήρα του φοράω αυτή τη θήκη http://plus3.gr/advanced_search_result.php και αυτό το tempered glass στην οθόνη σίγουρα υπάρχουν πιο φθηνά στο ebay αλλά δεν το ρίσκαρα να το αφήσω γυμνό για μερες και πήγα και τα πήρα επι τόπου μιας και τα καταστήματα βρίσκονται στην πόλη μου. απο ποιότητα μια χαρά, η θήκη σχεδόν αόρατη (δεν ήθελα να χαλάσω το καταπληκτικό design του κινητού) και το γυαλί πολύ καλό, δεν κολλάει καθόλου το δάχτυλο. αυτη η θηκη λες να ταιριαζει σε μαυρο κινητο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 αυτη η θηκη λες να ταιριαζει σε μαυρο κινητο;; φυσικά, αφού είναι διάφανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 φυσικά, αφού είναι διάφανη. η μπαταρια τι λεει;; με αρκετη χρηση κραταει μια μερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 η μπαταρια τι λεει;; με αρκετη χρηση κραταει μια μερα;; αν δεν παίζεις παιχνίδια ναι, βγάζει μέρα με τα πάντα ανοιχτά και αρκετή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 αν δεν παίζεις παιχνίδια ναι, βγάζει μέρα με τα πάντα ανοιχτά και αρκετή χρήση. okk..θα το παραγγειλω αυτες τις μερες απο kaizershop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 okk..θα το παραγγειλω αυτες τις μερες απο kaizershop ωραία, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου λοιπόν όταν με το καλό παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 το kinito.gr ειναι αξιοπιστο σιτε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Τεταρτη θα το εχω σε λευκο. Το P6 το ειχα παρει 2 φορες και το ειχα 10 μηνες... Ρεκορ για smartphone στα χερια μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Τεταρτη θα το εχω σε λευκο. Το P6 το ειχα παρει 2 φορες και το ειχα 10 μηνες... Ρεκορ για smartphone στα χερια μου.... γιατι το ειχες αγορασει 2 φορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 γιατι το ειχες αγορασει 2 φορες; Είχα πάρει ενδιάμεσα το Moto G, και μετα το Moto G 2nd gen. O haki το είχε πάρει 5-6 πάντως οποτε με έφαγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Είχα πάρει ενδιάμεσα το Moto G, και μετα το Moto G 2nd gen. O haki το είχε πάρει 5-6 πάντως οποτε με έφαγε! το 7 απο skroutz το παρηγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 το 7 απο skroutz το παρηγγειλες; Θα μου το παρει ένας φίλος που είναι Αθήνα απο το Kaizer.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts