Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δημητρη, τι εγινε? φορτισε ή ακομα?? :lol::lol:

Καλοριζικο φιλε, κορυφαια συσκευη!!

να σαι καλα!!!!

καλη συσκευη ειναι.ευτυχως την βρηκα 499Ε.

και πολλα ειναι.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ενα έχω να πω.αφήστε το τηλέφωνο και μην ασχοληστε ψάχνοντας να βρείτε τα μείον του.γιατί απλως το m8 είναι κορυφή σε όλα του.απλως απολαυστε το.είναι το καλύτερο. Και σαν συσκευή και σαν ταχύτητα και σαν μπαταρία. Και σαν ηχως.

Ε δεν γίνετε να ενδιαφέρεσαι για ένα κινητό και να μην ψάχνεις τα αρνητικά του.

Και εν πάση περιπτώσει αν ήταν κορυφή σε όλα του τότε δεν θα είχε μειονεκτήματα .

Τέλειο δεν είναι κανένα συνεπώς άσε μας να το ψάχνουμε.

Οσο και να το ψάχνετε, περα απο την κάμερα δεν υπάρχουν αρνητικά.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτό φίλε μου μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε συσκευή android.
Οσο και να εψαξα ομως δεν μπορεσα να βρω απο που να το κανω αφου στην καρτελα της επαφης δεν εχει τετοια επιλογη παρα μονο για επιλογη ηχου κλησης και οχι επιλογη ηχου μηνυματος

Θα ήθελα να δώσει η HTC τη δυνατότητα στα sw buttons να κρύβονται σε όποιες εφαρμογές επιλέξουμε ή όπως γίνεται στα Huawei με ένα διακριτικό κουμπάκι να κρύβονται οπότε θέλουμε...

Κατά τ αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάτοχος που να μη μείνει ευχαριστημένος από τη συσκευή..ειδικά ο φίλος πιο πάνω με το s3 θα δει τεράστια διαφορά σε όλα!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μιας που το ανέφερε ο pik παραπάνω πόση ώρα χρειάζεται το τηλέφωνο για πλήρη φόρτιση; γιατί ένα από τα μειονεκτηματα του m7 είναι ότι θέλει κάνα 3ωρο για να φορτίσει πλήρως..

Απο 10-15% εώς 100 θέλει ένα 2ωρο και κάτι ψιλά.

Με το μαμισιο φορτιστή.

Ούτε κατα διάνοια 3 ούτε καν 2.5.

Αλλιώς μέχρι τώρα θα με είχες δει να κραζω άγρια την htc:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Χαχα Άλεξ για να το κρατάς εσύ μαζί με το άλλο θηρίο κάτι σημαίνει αυτό!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Eπειδή είδα μια συζήτηση παραπάνω.

Σίγουρα η εμφάνιση και η ποιότητα που βγάζει το κινητό είναι ο λόγος που πολλοί παίρνουν τα One (M7, M8).

Αυτό όμως που σε κρατάει δεν είναι η ομορφιά, αλλά η εμπειρία λειτουργίας.

Το λέγαμε και πέρσι όσοι είχαμε το Μ7 (τότε που ακόμα πολλοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και γλυκοκοίταζαν προς Κορέα μεριά κράζοντας την HTC), πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να το καταλάβεις.

Αυτό το πάντρεμα hw/sw και η φοβερή λειτουργία του είναι που σε κάνουν να μην θες να φύγεις, όχι ότι έχουμε όλοι φετίχ με το αλουμίνιο.

Επίσης για όσους σκέφτονται την μετακίνηση από Μ7 σε Μ8 όπως ο bouss έχω να πω το εξής: Αν δεν έχετε πάρει το Sense 6 περίμενετε πρώτα. Το κινητό μοιάζει αρκετά συχνά σαν καινούριο και το αγαπάς ακόμα περισσότερο. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά.

Για την ερώτηση σε σχέση με launchers, εγώ έχω βάλει τον Nova για δυο λόγους και μόνο. Ο πρώτος γιατί έχει δυνατότητα gestures στην αρχική οθόνη και γιατί μου αρέσει να αλλάζω εικονίδια συχνά. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει λόγος και το Blinkfeed π.χ. το έχω αφήσει να συνυπάρχει και το χρησιμοποιώ συχνά.

Σίγουρα η εμφάνιση και η ποιότητα που βγάζει το κινητό είναι ο λόγος που πολλοί παίρνουν τα One (M7, M8).

Το λέγαμε και πέρσι όσοι είχαμε το Μ7 (τότε που ακόμα πολλοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και γλυκοκοίταζαν προς Κορέα μεριά κράζοντας την HTC), πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να το καταλάβεις.

Αυτό το πάντρεμα hw/sw και η φοβερή λειτουργία του είναι που σε κάνουν να μην θες να φύγεις, όχι ότι έχουμε όλοι φετίχ με το αλουμίνιο.

Επίσης για όσους σκέφτονται την μετακίνηση από Μ7 σε Μ8 όπως ο bouss έχω να πω το εξής: Αν δεν έχετε πάρει το Sense 6 περίμενετε πρώτα. Το κινητό μοιάζει αρκετά συχνά σαν καινούριο και το αγαπάς ακόμα περισσότερο. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά.

Για την ερώτηση σε σχέση με launchers, εγώ έχω βάλει τον Nova για δυο λόγους και μόνο. Ο πρώτος γιατί έχει δυνατότητα gestures στην αρχική οθόνη και γιατί μου αρέσει να αλλάζω εικονίδια συχνά. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει λόγος και το Blinkfeed π.χ. το έχω αφήσει να συνυπάρχει και το χρησιμοποιώ συχνά.

Ακόμα την περιμένουμε. Πάντως δύσκολα αν τελικά φύγω από το Μ7 να πάω στο 8. Αν φύγω θα το κάνω για iPhone και βλέπουμε από το 9 και μετά.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Φίλε μου πολλοί είμαστε που πέρυσι βλέπαμε μόνο τα αρνητικά του M7. Όμως δεν είχαμε εντελώς άδικο.

Θα σου πω λοιπόν πως το έβλεπα εγώ.

Κατ αρχάς είμαι από τους χρήστες που ξεκίνησαν με HTC τα smartphones πριν χρόνια και αγόραζαν κάθε μοντέλο της εταιρείας μέχρι που άρχισε τις βλακιες.

Όταν λοιπόν έχεις αγοράσει το HTC One Χ που αποδείχθηκε χάλια λόγο επεξεργαστή, μπαταρίας, αναβαθμισεων καψίματος απο νεο βελτιωμένο μοντέλο λίγους μήνες μετά, δεν εμπιστεύεσαι την εταιρεία και γίνεσαι καχύποπτος.

Όταν βεβαιωθήκαμε ηταν αργά γιατι ειχαμε κάνει τις αγορές μας. Ομως και πάλι υπήρχαν πολλά μείον.

Η κάμερα του ηταν χειρότερη του M8 (ροζ απόχρωση κλπ) και που παραμένει ιδανική για χρήση σε πολύ κοντινές αποστάσεις.

Προσωπικά αγόρασα camera phone γιατί ήθελα να μην με απασχολεί το θέμα κάμερα αν πάρω το Μ8.

Η οθόνη του αρκετά μικρότερη του ανταγωνισμού. Άλλο 4.7" και άλλο 5".

Το πλαστικό στα πλαϊνά, και το φύλλο αλουμινίου που κάλυπτε τα ηχεία που εκτός οτι ειχε κενά, έφευγε στο παραμικρό πέσιμο ακόμα και αν φορούσε θήκη.

Παρ ολα αυτα γράφαμε μετά τον πρώτο καιρό που το είδαμε οτι εχει την καλύτερη υλοποίηση στο android.

Δεν σε θυμάμαι στα thread των HTC WM, HD2 οπότε δεν ξέρω τι εμπειρίες καλες η κακές έχεις απ αυτην.

Η HTC μια ζωή ενω έβγαζε τις καλύτερες συσκευές, έκανε μια σημαντική γκέλα που εδιωχνε κόσμο.

Ακόμα και στο M8 την έκανε με την κάμερα. Ξόδεψε περισσότερα γι αυτές που επέλεξε και πάλι αποτέλεσμα δεν έχει.

Αν ακολουθούσε την συνταγή της apple θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα και με μικρότερο κόστος.

Τώρα δίνει καλύτερες φώτο σε ελάχιστες περιπτώσεις και πολλές φορές πρέπει να τραβήξεις 2-3 φώτο για να πετύχεις την καλύτερη.

Μην μας την λες λοιπόν επειδή κατηγορουσαμε το Μ7. Είχαμε λόγους να το κάνουμε. Σημασία έχει οτι τώρα που είδαμε οτι για δεύτερη συνεχή χρονιά βγάζει την καλύτερη υλοποίηση και παράλληλα βελτιώνει την συσκευή σχεδόν παντού, είναι η μοναδική που δίνει πλήρες update στο UI, αναγνωριζουμε την ανωτερότητα της.

Αν ειχε βάλει μια σωστή κάμερα και ειχε κάνει ελάχιστα καλύτερη διαχείριση του μεγέθους, θα είχε διπλάσιες πωλήσεις.

Συνεχιζει να έχει λάθος ανθρώπους στα κέντρα αποφάσεων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Tώρα που κυκλοφόρησε το Οne (E8) σχεδόν στη μισή τιμή, κάνει γκέλα ή κίνηση ματ;

Φυσικά και είναι έξυπνη κίνηση αρκεί να μην μπαίνει μέσα.

Σωστός. Αυτό θέλω να τονίσω. Η HTC δεν κατασκευάζει κανένα υποσύστημα, ούτε έχει το ειδικό βάρος να πετύχει οικονομίες κλίμακας λόγω όγκου παραγγελιών. Άρα έχει σημασία να μην πουλάει μια συσκευή σχεδόν στο κόστος, αποσπώντας πωλήσεις από το Μ8 με το σαφέστατα μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Οσο και να το ψάχνετε, περα απο την κάμερα δεν υπάρχουν αρνητικά.

Για σενα μπορει να μην υπάρχουν αλλα μην εισαι απόλυτος πως δεν υπάρχουν ,και πως δεν τα βλέπουν οι υπόλοιποι.

Αυτο ειναι θετικο και ελπιζω το Blinkfeed να παραμένει ενεργο ανεξαρτήτως launcher.

Edited by telmusic

Για σενα μπορει να μην υπάρχουν αλλα μην εισαι απόλυτος πως δεν υπάρχουν ,και πως δεν τα βλέπουν οι υπόλοιποι.

Αυτο ειναι θετικο και ελπιζω το Blinkfeed να παραμένει ενεργο ανεξαρτήτως launcher.

Εσυ που τα βλέπεις χωρις κι ολας να το έχεις χρησιμοποιήσει, πες μας ποιά είναι εκτός απο κάμερα και μέγεθος.

Το blinkfeed δεν λειτουργεί με άλλο launcher.

Edited by Te_salat

Φίλε μου πολλοί είμαστε που πέρυσι βλέπαμε μόνο τα αρνητικά του M7. Όμως δεν είχαμε εντελώς άδικο.

Θα σου πω λοιπόν πως το έβλεπα εγώ.

Κατ αρχάς είμαι από τους χρήστες που ξεκίνησαν με HTC τα smartphones πριν χρόνια και αγόραζαν κάθε μοντέλο της εταιρείας μέχρι που άρχισε τις βλακιες.

Όταν λοιπόν έχεις αγοράσει το HTC One Χ που αποδείχθηκε χάλια λόγο επεξεργαστή, μπαταρίας, αναβαθμισεων καψίματος απο νεο βελτιωμένο μοντέλο λίγους μήνες μετά, δεν εμπιστεύεσαι την εταιρεία και γίνεσαι καχύποπτος.

Όταν βεβαιωθήκαμε ηταν αργά γιατι ειχαμε κάνει τις αγορές μας. Ομως και πάλι υπήρχαν πολλά μείον.

Η κάμερα του ηταν χειρότερη του M8 (ροζ απόχρωση κλπ) και που παραμένει ιδανική για χρήση σε πολύ κοντινές αποστάσεις.

Προσωπικά αγόρασα camera phone γιατί ήθελα να μην με απασχολεί το θέμα κάμερα αν πάρω το Μ8.

Η οθόνη του αρκετά μικρότερη του ανταγωνισμού. Άλλο 4.7" και άλλο 5".

Το πλαστικό στα πλαϊνά, και το φύλλο αλουμινίου που κάλυπτε τα ηχεία που εκτός οτι ειχε κενά, έφευγε στο παραμικρό πέσιμο ακόμα και αν φορούσε θήκη.

Παρ ολα αυτα γράφαμε μετά τον πρώτο καιρό που το είδαμε οτι εχει την καλύτερη υλοποίηση στο android.

Δεν σε θυμάμαι στα thread των HTC WM, HD2 οπότε δεν ξέρω τι εμπειρίες καλες η κακές έχεις απ αυτην.

Η HTC μια ζωή ενω έβγαζε τις καλύτερες συσκευές, έκανε μια σημαντική γκέλα που εδιωχνε κόσμο.

Ακόμα και στο M8 την έκανε με την κάμερα. Ξόδεψε περισσότερα γι αυτές που επέλεξε και πάλι αποτέλεσμα δεν έχει.

Αν ακολουθούσε την συνταγή της apple θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα και με μικρότερο κόστος.

Τώρα δίνει καλύτερες φώτο σε ελάχιστες περιπτώσεις και πολλές φορές πρέπει να τραβήξεις 2-3 φώτο για να πετύχεις την καλύτερη.

Μην μας την λες λοιπόν επειδή κατηγορουσαμε το Μ7. Είχαμε λόγους να το κάνουμε. Σημασία έχει οτι τώρα που είδαμε οτι για δεύτερη συνεχή χρονιά βγάζει την καλύτερη υλοποίηση και παράλληλα βελτιώνει την συσκευή σχεδόν παντού, είναι η μοναδική που δίνει πλήρες update στο UI, αναγνωριζουμε την ανωτερότητα της.

Αν ειχε βάλει μια σωστή κάμερα και ειχε κάνει ελάχιστα καλύτερη διαχείριση του μεγέθους, θα είχε διπλάσιες πωλήσεις.

Συνεχιζει να έχει λάθος ανθρώπους στα κέντρα αποφάσεων.

Aυτό που μου λες επί της ουσίας είναι ότι εξαιτίας της προηγούμενης κακής της συμπεριφοράς έκρινες/κρίνατε χωρίς να έχετε το κινητό. Αυτό ακριβώς λέω. Δεν αντιλέγω ότι η HTC έκανε πολλά λάθη στο παρελθόν. Πρέπει να αναγνωρίσεις όμως πως πάρα πολλοί έκριναν το κινητό χωρίς να το έχουν πιάσει στα χέρια τους. Το κινητό έπαιρνε γρήγορα update και αυτοί είχαν κολλήσει στο One X π.χ, που δεν αναβαθμίστηκε.

Η απόχρωση που λες δεν ήταν feature του κινητού, ήταν πρόβλημα και όσοι το είχαν μπορούσαν να το αντικαταστήσουν.

Η κάμερα αν ήταν κακή για κάποιον πέρσι, είναι και φέτος. Είναι η αχίλλειος πτέρνα, αλλά επί της ουσίας ισχύουν ΑΚΡΙΒΩΣ όσα ίσχυαν και πέρσι. Μια χαρά κάμερα για το 90% της χρήσης των περισσοτέρων ατόμων. Ακριβώς αυτά που λες φέτος για την κάμερα, τα λέγαμε εμείς για πέρσι. Τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν άλλαξε κάτι. Δεν είναι το ισχυρότερο ατού του κινητού, αλλά δεν είναι και όσα διαβάζαμε να λένε άνθρωποι που δεν είχαν δει ούτε μια φωτό τραβηγμένη από το κινητό.

Αυτά για τα πλάγια που φεύγανε κτλ συγγνώμη αλλά δεν ισχύουν. Επειδή παρακολουθώ τα νήματα του κινητού σε αυτό και σε ξένα φόρουμ δεν υπήρχε κανένα τέτοιο θέμα. Ότι μπορούσε να φύγει το χρώμα ισχύει, να διαλυθεί το κινητό όχι.

Εσείς (δεν μιλάω προσωπικά, αλλά μια που έβαλες τον εαυτό σου σε αυτά τα άτομα επίτρεψέ μου να χρησιμοποιώ το "εσείς") κοιτούσατε τα benchmarks και όλα αυτά λέγοντας ότι διαλύει τον ανταγωνισμό το S5. Την ίδια στιγμή ο dialer και το gallery του S5 ακόμα άνοιγαν και στο M7 είχαμε πάρει τηλέφωνο ή είχαμε ανεβάσει φωτογραφία.

Φυσικά και συνεχίζει να κάνει λάθη η HTC, δεν το συζητώ. Είναι άκρως συζητήσιμο βέβαια ποια είναι πραγματικά λάθη και ποια είναι αναγκαστικές επιλογές λόγω της δυσχερούς οικονομικής της θέσης αλλά και του γεγονότος ότι δεν είναι κολοσσός τύπου LG ή Samsung.

ΥΓ Το Blinfked λειτουργεί άριστα με άλλον launcher στο Μ7. Εδώ και ένα χρόνο έχω Nova και Blinkfeed μαζί. Δεν νομίζω ότι έχει καμία διαφορά στο Μ8.

@sotnem

Φίλε μου εγώ ούτε πέρυσι έλεγα οτι το s4 ειναι καλύτερο. Έγραφα ειναι πιο πλήρες και οτι το One εχει την καλύτερη υλοποίηση..

Για το S5 ήμουν απο την αρχή αρνητικός γιατι είχα ήδη δουλέψει το Μ8. Το είχα αγοράσει αρχές Απριλίου και ήξερα καλά τι ειναι. Το έδωσα αναγκάστηκα γιατι είχα αγοράσει τις ίδιες μέρες το iPhone 5s και δεν μπορούσα να το πουλησω στα χρήματα που έπρεπε.

Το bling feed δοκίμασα με nova αλλά δεν μου το εμφανιζε.

Ίσως στο Μ8 εχει αλλάξει κάτι.

Εσυ που τα βλέπεις χωρις κι ολας να το έχεις χρησιμοποιήσει, πες μας ποιά είναι εκτός απο κάμερα και μέγεθος.

Το blinkfeed δεν λειτουργεί με άλλο launcher.

Καταρχην διακρινω μια ενόχληση που δεν καταλαβαίνω

Δεν νομιζω πως είναι κανεις υποχρεωμένος να συμφωνεί με την αποψη σου ότι το One είναι τελειο και χωρις μειονεκτήματα …

Είναι κοινως αποδεκτό πως τελεια συσκευή δεν υπάρχει

Το ότι εσυ θερωρεις μειονέκτημα μονο την καμερα και προσφάτως και το μεγεθος δεν σημαίνει πως μονο αυτά απασχολούν και τους υπολοίπους .

Μάλιστα παιζει αυτά που θεωρεις αρνητικά για αλλους να μην εχουν καμια σιμασια και να θεωρουν ακομα πιο τέλεια την φετινή υλοποίηση της HTC.

Εν πάση περιπτώσει εφόσον με ρωτας η άποψη μου για το One είναι πως πρόκειται για το πιο σβέλτο κινητο που εχω πιασει στα χερια μου τον τελευταίο καιρο , αλλα χωρις να εχω βρει ακομα τον αντικαταστάτη της συσκευής μου χωλαίνω σε δυο τρια πράγματα .

Ακομα και η καμερα που είναι υπο αμφισβήτηση από πολλούς, είναι ένα κομμάτι που θα μπορουσα να παραβλέψω αφου δεν πιστεύω πως θα είναι χειρότερη από την κάμερα που εχει το κινητό μου ( μιλω για το s3)

Συνεπώς μπορει να μην είναι ότι καλυτερο κυκλοφορεί σημερα σε κάμερα αλλα από την στιγμη που θα αναβάθμιζε την ποιότητα των σημερινών φωτογραφιών μου , θεωρω το πρόσημο θετικο.

Αυτή είναι και η γενικοτερη φιλοσοφία της επιλογής μου και εχει να κανει με την αναβάθμιση σε ολους του τομεις σε σύγκριση ομως όχι με ότι βγαινει σημερα η περσι από ολους τους κατασκευαστές, αλλα με αυτό που έχω στα χερια μου.

Ένα λοιπον από τα σημεια που χωλαίνει σημαντικα για μενα το HTc είναι όχι μονο το μεγαλο μέγεθος του ( που και αυτό ακομα μπορω να το παραβλέψω λογο του καλου κρατήματος ) είναι η μικρότερη ωφέλιμη οθονη .

Οι 5ιντσες που στην πραγματικότητα είναι 4,6 είναι υποβάθμιση για μενα που εχω σημερα 4.8 , και πολύ μεγαλύτερη υποβάθμιση για κάποιον που μεχρι χτες ειχε το S4 και από τις 5 καταλήγει να εχει οθονη ακομα μικροτερη.

Είναι απορροίας αξιο ( σε σημείο εκνευρισμού) πως είναι δυνατον πριν από 5 περιπου χρονια η HTC να βγαλει το HD2 με οθονη 4.3 στις πιο μαζεμένες διαστάσεις που κυκλοφορούσαν εκεινο το καιρο αλλα και αργότερα , και σημερα να μην μπορει να κανει το ιδιο

Το θεμα γινεται ακομα πιο βαρυ αν αναλογιστούμε πως για μια συσκευή με διαστάσεις 136.6 x 70.6 x 8.6 mm ( βλεπε S3) εχω ωφέλιμη οθονη 4,8 ενώ για διαστάσεις 146.4 x 70.6 x 9.4 mm.( βλεπε m8 ) η οθονη φτανει μολις τις 4.6 .

Οι λυσεις που αναφέρονται για απόκρυψη των soft keys ελέγχονται για την πρακτικότητα τους .

Τελος ένα ακομα αρνητικό είναι η μη δυνατότητα αφαίρεσης και αλλαγής της μπαταριάς.

Τις συσκευές μου τις κρατώ πανω από δυο χρονια και όπως είναι φυσικό η μπαταρια σε αυτό το χρονικο διάστημα χανει την φρεσκαδα της.

Προφανώς αν αλλαζα συσκευή κάθε 8-10 μηνες δεν θα ειχα τετοιο θεμα αλλα στο εναμιση περιπου χρονο ολες οι μπαταριές λιγο η πολύ εχουν χασει την δυναμη τους και θελουν αντικατάσταση πραγμα που εκανα πριν λιγο καιρο στην συσκευη μου με μολις 15 ευρω κοστος .

Αυτά λοιπον είναι τα σημεια που με κανουν να σκάφτομαι αν θα πρέπει να ξαναπάω σε HTC μετα από 2 χρονια περίπου .

Για όσους έχουν Nova (τουλάχιστον στο δικό μου Μ7 με Nova παίζει κανονικά):

Shortcut -> Activities -> HTC Sense ή Βlinkfeed (παλιά ήταν Sense, νομίζω πλέον υπάρχει ξεχωριστά στο Sense 6 ως Blinkfeed launcher)

Έτσι μπορεί να το έχεις ως shortcut

Αντίστοιχα αν το θες σε κάποιο gesture (όπως εγώ) διαλέγεις και πας πάλι Activities κτλ

@ telmusic

Αν διαβάσεις τα μηνύματα σου θα δεις ότι εσύ έδειχνε ενοχλημένος.

Τέλος πάντων από μένα δεν υπάρχει θέμα.

Τώρα σ αυτά που αναφέρεις. Δεν αποτελούν προβλήματα οπως θα λέγαμε πχ για κατι που δεν δουλεύει σωστά. Είναι επιλογές της εταιρείας που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.

Σε μένα δεν κακοφανηκε το ότι πήγα από τις 5 στις 4.7" γιατί εκεί που μ ενδιαφέρει γίνεται 5".

Το μάκρος οφείλεται στα ηχεία. Για να μεγαλώσει κι άλλο η οθόνη θα έπρεπε να αυξηθεί το πλάτος, πράγμα που δεν θα το ήθελα.

Αυτό που θα ήθελα είναι capacity buttons και όχι στην οθόνη, αλλά μόνο η samsung αντιστέκεται στους επιταγές της Google.

Επίσης Για την μπαταρία να ξέρεις πως τα unibody έχουν δύο χρόνια εγγύηση και όχι 6μήνες στην μπαταρία..Δεν είναι ακριβώς ιδια τεχνολογια..Για αυτό θα σου πάει μάλλον δύο χρόνια..Η οθόνη είναι 5.. αυτό δεν αλλαζει επειδή έχει τα button on screen..στο hd2 το βασικό που κάναμε με το android είναι να κάναμε τα πλήκτρα on screen

Φιλικά Γιώργος

@ telmusic

Αν διαβάσεις τα μηνύματα σου θα δεις ότι εσύ έδειχνε ενοχλημένος.

.

Το να ρωτας για μια συσκευή που σε ενδιαφέρει κάποιες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά και να υπογραμμιζεις αυτά που δεν σου αρέσουν δεν θεωρείται ενόχληση.

Η ενόχληση βγαίνει από αυτούς που δεν αντέχουν να τα διαβάζουν.

Επίσης Για την μπαταρία να ξέρεις πως τα unibody έχουν δύο χρόνια εγγύηση και όχι 6μήνες στην μπαταρία..

Δηλαδή αν σε ενάμιση χρόνο η μπαταρία αντέχει μισή μέρα μπορώ να ζητήσω αλλαγή της;.

Πως ερμηνεύουν το θέμα εγγύησης μπαταρίας;

Καλημέρα στην παρέα. .. Εγώ απο μεριά μου θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει πώς πραγματοποιώ βιντεοκλήση με την συσκευή μου; Όχι με κάποιο πρόγραμμα πχ Skype αλλά με το τηλέφωνο. . Δεν βρίσκω κάτι, ουτε στις ρυθμίσεις. Εννοείται γνωρίζω οτι χρειάζεται ύπαρξη 3g δικτύου και απο τους δύο

Το να ρωτας για μια συσκευή που σε ενδιαφέρει κάποιες λεπτομέρειες που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά και να υπογραμμιζεις αυτά που δεν σου αρέσουν δεν θεωρείται ενόχληση.

Η ενόχληση βγαίνει από αυτούς που δεν αντέχουν να τα διαβάζουν.

Δηλαδή αν σε ενάμιση χρόνο η μπαταρία αντέχει μισή μέρα μπορώ να ζητήσω αλλαγή της;.

Πως ερμηνεύουν το θέμα εγγύησης μπαταρίας;

Δεν ξερω γιατί επιμένεις. Σημασία έχει πως το γράφεις αυτό που θες να πεις. Από την αρχή είχες επιθετικό ύφος και μετά ζητάς και τα ρέστα.

Στο μόνο που επέμεινα είναι ότι το Μ8 δεν έχει συγκεκριμένα προβλήματα παροιμία με αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε σε άλλες συσκευές της ίδιας κατηγορίας. Τίποτα άλλο.

Δεν μπορεί κανείς να πείσει τον αλλο ότι το unibody πρέπει να αρέσει σε όλους, τα ηχεία πρέπει να είναι πάνω - κατω, το μεταλλικό design είναι το καλύτερο κλπ

Μπορεί όμως να επιμείνει σε πραγματα που αποδεικνυονται οπως το οτι ειναι φοβερά ομαλό σε κάθε λειτουργία, ειναι άμεσο χωρίς δισταγμούς, πολύ γρήγορο, ίσως το πιο γρήγορο με εξαίρεση το Nexus5 στο UI και τις google εφαρμογές.

Σ αυτά επέμεινα επειδή το ξεψαχνισα το τηλέφωνο και το συγκρινα με άλλες συσκευές. Άλλωστε σε όλα τα reviews τα ιδια λένε.