giannis12a Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 ειμαι σε σκεψη να το παρω για μονιμα,για καιρο δηλαδη,το πρωτο που ειχα φερει ηταν προς πωληση αλλα με ειχε εντυπωσιασει πραγματικα η συσκευη. εχουν αναφερθει τιποτα προβληματα?bugs?οθονη?κατασκευαστικα λαθη? Ίσως να είναι και το πρώτο αψεγάδιαστο στις πρώτες παρτίδες, μετά από πολύ καιρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 γεια σας,γνωριζουμε εαν απο το expancys ειναι unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 549 πλεον http://www.flashaki.gr/index.php/htc-m8-16gb-gunmetal-gray.html?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1400611440.1534 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) 549 πλεον http://www.flashaki.gr/index.php/htc-m8-16gb-gunmetal-gray.html?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1400611440.1534 υπαρχει κ στο eshop κ στο scroutz απο 555. Edited May 20, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 γεια σας,γνωριζουμε εαν απο το expancys ειναι unbranded? Unbranded ειναι κατα 99.9%(όσες φορές έχω παρει όπως και απο αλλα παιδιά) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Unbranded ειναι κατα 99.9%(όσες φορές έχω παρει όπως και απο αλλα παιδιά) Πιστευεις οτι αξιζει να δωσεις κατι παραπανο κ να το παρεις απο expancys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Πιστευεις οτι αξιζει να δωσεις κατι παραπανο κ να το παρεις απο expancys? EXPANSYS αξίζει μόνο αν έχεις αφμ ενδοκοινοτικών συναλλαγών διότι ακριβό είναι σαν κατάστημα. Επίσης το amazon de διαθέτει unbranded version του m8 σε καλύτερη τιμή.(599 το ίδιο το amazon γκρι-ασημι.) http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-LCD-Display-Frontkamera-metallgrau/dp/B00IKIZI10/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400661533&sr=8-1&keywords=htc+m8 Edited May 21, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 EXPANSYS αξίζει μόνο αν έχεις αφμ ενδοκοινοτικών συναλλαγών διότι ακριβό είναι σαν κατάστημα. Επίσης το amazon de διαθέτει unbranded version του m8 σε καλύτερη τιμή.(599 το ίδιο το amazon γκρι-ασημι.) http://www.amazon.de/HTC-Smartphone-LCD-Display-Frontkamera-metallgrau/dp/B00IKIZI10/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400661533&sr=8-1&keywords=htc+m8 εχεις δικιο,βεβαια ειδα στο eshop το εχει 555 αλλα το κατα ποσο εμπιστο ειναι δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Δεν θέλω να προτρέχω, αλλά όπου δεν λέει διαθέσιμο δεν θα έκανα παραγγελία. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Δεν θέλω να προτρέχω, αλλά όπου δεν λέει διαθέσιμο δεν θα έκανα παραγγελία. απλα δεν εχω εμπειρια απο το eshop σε αγορα κινητου κ δεν ξερω τι παιζει,εαν ειναι καινουργια,σφραγισμενα,unbranded και απο που τα εισαγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris77 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καλησπέρα, το παρήγγειλα προχτές από το e-shop.gr με την προσφορά των 555. για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου το παρήγγειλα με αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα τους στο Μαρούσι. όποτε θα έχω την δυνατότητα να το τσεκάρω πριν δώσω λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfini Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδιά έλαβα σήμερα το κινητό απο planetmobile. Μου ζητάει να κάνω την 1.57.111.2 αναβάθμιση. Τι έκδοση ειναι το κινητό μου; Να την κάνω η να πάω πρώτα για s-off, unlock bootloader κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) καλησπέρα, το παρήγγειλα προχτές από το e-shop.gr με την προσφορά των 555. για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου το παρήγγειλα με αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα τους στο Μαρούσι. όποτε θα έχω την δυνατότητα να το τσεκάρω πριν δώσω λεφτά... καλησπερα παρη,γνωριζουμε εαν ειναι unbranded?οντως η τιμη ειμαι πολυ καλη αλλα δεν γνωριζω το καταστημα. Edited May 21, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδιά έλαβα σήμερα το κινητό απο planetmobile. Μου ζητάει να κάνω την 1.57.111.2 αναβάθμιση. Τι έκδοση ειναι το κινητό μου; Να την κάνω η να πάω πρώτα για s-off, unlock bootloader κλπ; Είναι T-Mobile... S-off δεν μπορείς να κάνεις νομίζω....Κάνε κανονικά το update και μετά αν θες περνα custom Rom Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris77 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 το e-shop είναι από τα ποιο μεγάλα και παλιά ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα και έχει και αρκετά φυσικά καταστήματα για παραλαβές (έχουν κάποια προβληματάκια με το άρθρο 99, αλλά δεν νομίζω να έχουμε γρήγορες εξελίξεις)... σε κάθε περίπτωση μπορείς να το κάνεις όπως το έκανα εγώ για έξτρα προστασία.... Τώρα για το unbranded που ρωτάς, τους πήρα ένα τηλέφωνο και δεν μου είπαν κάτι, θα το δω με την παραλαβή. Αυτό που λέει στην περιγραφή του Κινητού είναι ότι το μενού είναι στην αγγλική γλώσσα, πράγμα που διορθώνετε, νομίζω, αν βάλεις ελληνική sim με του που το κάνεις την πρώτη φορά Power up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 το e-shop είναι από τα ποιο μεγάλα και παλιά ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα και έχει και αρκετά φυσικά καταστήματα για παραλαβές (έχουν κάποια προβληματάκια με το άρθρο 99, αλλά δεν νομίζω να έχουμε γρήγορες εξελίξεις)... σε κάθε περίπτωση μπορείς να το κάνεις όπως το έκανα εγώ για έξτρα προστασία.... Τώρα για το unbranded που ρωτάς, τους πήρα ένα τηλέφωνο και δεν μου είπαν κάτι, θα το δω με την παραλαβή. Αυτό που λέει στην περιγραφή του Κινητού είναι ότι το μενού είναι στην αγγλική γλώσσα, πράγμα που διορθώνετε, νομίζω, αν βάλεις ελληνική sim με του που το κάνεις την πρώτη φορά Power up. οποτε αναμενουμε να μας πεις,λογικα αυριο θα το παραλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Χαιρετώ την παρέα. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις προς τους κατόχους. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την πλάτη του κινητού; γρατζουνίζεται εύκολα; Έπειτα θα ήθελα να ρωτήσω πώς είναι η ποιότητα της μουσικής. Όχι από τα ηχεία αλλά από τα ακουστικά. Ξέρω ότι εξαρτάται και από την ποιότητα των ακουστικών, αλλά θα ήθελα να μαθω αν υπάρχει βελτίωση - χειροτερευση σε σχέση με το πρώτο one. Εν συνεχεία την άποψή σας για την ποιότητα κλήσεων. Μην ξεχνάμε παραμένει τηλέφωνο :-) Και τέλος θα ήθελα να ρωτήσω πόσο καλά λειτουργούν τα "gestures", το διπλό χτύπημα και τα υπόλοιπα. Τέλος να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την υπομονή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Χαιρετώ την παρέα. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις προς τους κατόχους. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από την πλάτη του κινητού; γρατζουνίζεται εύκολα; Έπειτα θα ήθελα να ρωτήσω πώς είναι η ποιότητα της μουσικής. Όχι από τα ηχεία αλλά από τα ακουστικά. Ξέρω ότι εξαρτάται και από την ποιότητα των ακουστικών, αλλά θα ήθελα να μαθω αν υπάρχει βελτίωση - χειροτερευση σε σχέση με το πρώτο one. Εν συνεχεία την άποψή σας για την ποιότητα κλήσεων. Μην ξεχνάμε παραμένει τηλέφωνο :-) Και τέλος θα ήθελα να ρωτήσω πόσο καλά λειτουργούν τα "gestures", το διπλό χτύπημα και τα υπόλοιπα. Τέλος να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την υπομονή σας. Μια χαρά είναι η πλάτη σε σχέση με το περσινό μοντέλο... Δεν γρατσουνιέται εύκολα...τα ηχεία και γενικότερα η ποιότητα της μουσικής είναι πολύ πιο καλή Από το m7, τώρα όσο για τα gestures εννοείτε ότι είναι χρήσιμα,απλά μπορεί να φάνε σκαλωματα που και που...Από το ολότελα όμως...Για τις κλήσεις δεν απαντάω, το θεωρώ περιττό... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου. Με τα gestures απ'οτι κατάλαβα, πρέπει το κινητό να βρίσκεται σε κάθετη σταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 harman kardon Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 στο 0:15 το s5 δίπλα στο m8 μοίαζει με κινεζιά.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Τι έγινε παιδιά το ποστ που έγραψα γιατί εξαφανίστηκε; Αυτό το Tapatalk ώρες ώρες είναι για κλωτσιές. Edited May 22, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδιά ΜΟΥ ήρθε μια αναβάθμιση 60+mb..γερμανικό έχω. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Και εγώ μόλις έκανα έλεγχο δεν ήμουν σε wifi και μου την εβγαλε. Και εγω γερμανικό unbranded. Θα την περάσω και το συζητάμε edit: Έγινε αναβαθμιση στην έκδοση 1.54.401.10 δεν βλέπω διαφορα αλλά και πως να δω χαχαχα. Να ρωτήσω κάτι γιατι οταν ανοιγεις την εφαρμογή γράφει coming soon ενώ μεσα από την κάμερα δουλεύει; Edited May 22, 2014 by sleepless81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 512 http://www.flashaki.gr/index.php/htc-m8-16gb-gunmetal-gray.html?ref=bestprice.gr&utm_source=bestprice.gr&utm_rnd=1400611440.1534, πλεον η τιμη δεν ειναι κοροιδια, αν αναλογιστεις οτι περιπου τοσο εχει στην Αμερικη η 32gb εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts