Jump to content

Paris77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Paris77

  • Ημ. Γέννησης 07/05/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Paris77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλορίζικη!!! έχεις δουλίτσα για να το σεταρεις, αλλά είναι σούπερ!! :) ψάξε λίγο στο ιντερνετ για hints and tips, βοηθάνε να κάνεις κάποια πραγματάκια! Μέχρι στιγμής το μόνο που θα ήθελα είναι να ήταν παραμετροποιήσημα ta gestures.
  2. θα πρότεινα για σιγουριά να βάλεις πρώτα την sim. Μια μέρα αναμονή... :)
  3. 1. είχε τα πάντα (θηκούλα, charger, ακουστικά). 2. απλά την επέλεξα απο το μενού τίποτα το δύσκολο. 3. το κινητό σε πρώτη επαφή φαίνεται σουπερ. θα μπορώ να σου πω ποιο πολλά σε μερικές μέρες. προέρχομαι απο hts one S , οπότε έχς διαφορά στο μέγεθος, όχι τίποτα το ανησυχητικό ομώς. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χμμμ, κάπου διάβασα ότι πλέον τις αναβαθμίσεις θα τις στέλνει η HTC από το GooglePlay. όπως και να είναι τώρα το πήραμε και θα περιμένουμε... :)
  4. t-mob009 ara einai t-mobile. κανένα application της t-mobile δεν είναι εμφανές. και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο θέμα. το πολύ πολύ κάποια καθυστέρηση μερικών ημερών σε κάποια updates... αν υπάρχει κάτι άλλο θα ήθελα να μου το έλεγε κάποιος από εσάς! :)
  5. το ετρεξα, ψαχνω κατι συγκεκριμενο η απλα το ονομα καποιας εταιρειας εκτοσ απο cosmote Που ειναι ο παροχος μου?
  6. unbranded, τουλαχιστον απο οσο μπορω να δω... δεν φαινεται τιποτα...
  7. η συσκευή παρελήφθει απο e-shop Αμαρουσιου, κλειστό πακέτο, με όλα τα παρελκόμενα. Πολωνικό κινητό, αλλά γυρνάει στο ελληνικά πολύ εύκολα, πρώτες εντυπωσεις εξαιρετικες! :)
  8. οχι ακομα, το e-shop λεει οτι ειναι στην φαση αποστολης, οποτε αυριο ή το αργοτερο σαββατο θα το εχω...
  9. το e-shop είναι από τα ποιο μεγάλα και παλιά ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα και έχει και αρκετά φυσικά καταστήματα για παραλαβές (έχουν κάποια προβληματάκια με το άρθρο 99, αλλά δεν νομίζω να έχουμε γρήγορες εξελίξεις)... σε κάθε περίπτωση μπορείς να το κάνεις όπως το έκανα εγώ για έξτρα προστασία.... Τώρα για το unbranded που ρωτάς, τους πήρα ένα τηλέφωνο και δεν μου είπαν κάτι, θα το δω με την παραλαβή. Αυτό που λέει στην περιγραφή του Κινητού είναι ότι το μενού είναι στην αγγλική γλώσσα, πράγμα που διορθώνετε, νομίζω, αν βάλεις ελληνική sim με του που το κάνεις την πρώτη φορά Power up.
  10. καλησπέρα, το παρήγγειλα προχτές από το e-shop.gr με την προσφορά των 555. για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου το παρήγγειλα με αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα τους στο Μαρούσι. όποτε θα έχω την δυνατότητα να το τσεκάρω πριν δώσω λεφτά...
×
×
  • Create New...