agrimis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπερα παιδια.εβαλα το κινητο μου διπλα στης γυναικας μου που αλλαξαμε προσφατα την οθονη.η οθονη της ειναι πιο φωτεινη αρκετα.λετε να εχεθ χασει φωτεινοτητα το δικο μου που ειναι 1,5 χρονων συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το ότι τα led χάνουν φωτεινότητα με την πάροδο του χρόνου (βάση ωρών λειτουργίας) είναι γνωστό, αλλά μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο να είναι ορατή η διαφορά, μου ακούγεται περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το ότι τα led χάνουν φωτεινότητα με την πάροδο του χρόνου (βάση ωρών λειτουργίας) είναι γνωστό, αλλά μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο να είναι ορατή η διαφορά, μου ακούγεται περίεργο. Νομιζω πως παλιοτερα ειχε πει ο finn οτι πιανουν σκονη οι γριλιες των ηχειων και ισως για αυτο χανετε η φωτεινοτητα Καλησπερα παιδια.εβαλα το κινητο μου διπλα στης γυναικας μου που αλλαξαμε προσφατα την οθονη.η οθονη της ειναι πιο φωτεινη αρκετα.λετε να εχεθ χασει φωτεινοτητα το δικο μου που ειναι 1,5 χρονων συσκευη; Ελα το πηρες επιτελους :) ποσο πηγε η επισκευη τελικα ,δεν νομιζω να εχασες φωτεινοτητα . Sorry για την off topic ερωτηση εκανα format στο pc μου και ξανα περασα τα 7 ,εδω και λιγες μερες μου βγαζει ειδοποιηση να περασω τα 10 δωρεαν. Αντε και τα περασα με γραμμη εντολων τι κανουμε ,υπαρχει για τα win 10 Aνδρεα :help: τι να κανω να τα περασω η να κατσω στα αυγα μου με τα 7:lol: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αν εννοείς το command prompt φυσικά και υπάρχει.. Για μένα ναι να τα περάσεις, αξίζουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Νομιζω πως παλιοτερα ειχε πει ο finn οτι πιανουν σκονη οι γριλιες των ηχειων και ισως για αυτο χανετε η φωτεινοτητα Ελα το πηρες επιτελους :) ποσο πηγε η επισκευη τελικα ,δεν νομιζω να εχασες φωτεινοτητα . Sorry για την off topic ερωτηση εκανα format στο pc μου και ξανα περασα τα 7 ,εδω και λιγες μερες μου βγαζει ειδοποιηση να περασω τα 10 δωρεαν. Αντε και τα περασα με γραμμη εντολων τι κανουμε ,υπαρχει για τα win 10 Aνδρεα :help: τι να κανω να τα περασω η να κατσω στα αυγα μου με τα 7:lol:πιστευω οτι δεν φταινε οι γρυλιες γιατι το δοκιμασα χειροκινητα και οχι αυτοματα.το ηρα φιλε.180 ευρω πληρωσε τελικα.πολυ καλο αποτελεσμα αλλα μου βγαλανε την πιστη μεχρι να ετοιμαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvazelos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το βρήκα εδώ στα 170$ και λέει ότι είναι η Αμερικάνικη έκδοση.Μπορείτε να μου πείτε αν θα έχω 3G και 4G στην Ελλάδα με αυτές τις συχνότητες που έχει; p.s μην αρχίσουμε τα περί απουσίας εγγύσης κλπ...τα γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το βρήκα εδώ στα 170$ και λέει ότι είναι η Αμερικάνικη έκδοση.Μπορείτε να μου πείτε αν θα έχω 3G και 4G στην Ελλάδα με αυτές τις συχνότητες που έχει; p.s μην αρχίσουμε τα περί απουσίας εγγύσης κλπ...τα γνωρίζω Δε θα πιάνει το 4g. Δοκιμασμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvazelos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Δε θα πιάνει το 4g. Δοκιμασμένο Το 3G πιάνει τουλάχιστον;Αν δε πιάνει μόνο το 4G μικρό το κακό (για μένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Κανονικά θα έχεις 3G Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Το 3G πιάνει τουλάχιστον;Αν δε πιάνει μόνο το 4G μικρό το κακό (για μένα) Κανονικά θα έχεις 3G 3g κανονικότατα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αξιζει να το παρει καποιος τωρα ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αξιζει να το παρει καποιος τωρα ή οχι? Εγω που το εχω απο φετος το καλοκαίρι αν εξαιρέσουμε το επίπεδο της κάμερας και ισως gaming,αν ασχολείσαι απο το κινητό βέβαια,δεν υστερεί πουθενά αλλου απο τις φετινές ναυαρχίδες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ειμαι αναμεσα στο Μ8 και το Samsung A5 Μπορει να ειμαι λιγο εκτος τοπικ αλλα ποιο προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ειμαι αναμεσα στο Μ8 και το Samsung A5 Μπορει να ειμαι λιγο εκτος τοπικ αλλα ποιο προτεινετε? Παρακαλώ τέτοιες ερωτήσεις να γίνονται αποκλειστικά και μόνο στους Διαξιφισμούς. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπέρα, ρε παιδιά μια ερώτηση το Μ8 θα πάρει τελικά αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow και sence 7? και αν ναι, έχετε ακούσει/διαβάσει το πότε? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Θα πάρει πριν το τέλος του χρόνου ή αρχές Γενάρη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρες, μπορώ να κάνω nandroid backup & restore από M8 -> M8 (ίδια specs απλά αλλάζει το χρώμα, πχ silver -> gray)? Σε περίπτωση που αλλάζουν "λίγο" τα specs (16gb -> 32gb) να φανταστώ εκεί θα υπάρχει θέμα... Sorry για το bump αλλά τελικά γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο? Ευχαριστώ! Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Sorry για το bump αλλά τελικά γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο? Ευχαριστώ! Το nandroid που θα παρεις και θες να το περασεις στην αλλη συσκευη ειναι απο custom rom η official ? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Το nandroid που θα παρεις και θες να το περασεις στην αλλη συσκευη ειναι απο custom rom η official ? Custom rom, και τα 2 m8 θα είναι unlocked & rooted. Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλησπέρα, ρε παιδιά μια ερώτηση το Μ8 θα πάρει τελικά αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow και sence 7? και αν ναι, έχετε ακούσει/διαβάσει το πότε? σε 2 εβδομαδες. ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλημέρα, καταρχάς πως εξηγείται ότι ποτέ δε σου πέφτει εσένα αλλά πέφτει από τα χέρια κάποιου άλλου??Εεε τελικά συνέβη χτες. Του φορούσα γυαλί προστασίας το οποίο έσπασε. Πως να το βγάλω χωρίς να κάνω καμία ζημιά στην οθόνη? Υπάρχει κάποιο τρικ?Δεν μου έχει ξανασυμβεί γιαυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Custom rom, και τα 2 m8 θα είναι unlocked & rooted. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως γινεται θυμαμαι πως καποτε στο sensation ειχα 2 custom rom-nandroid και αλλαζα αλλα ηταν ιδια συσκευη ,φανταζομαι πως αν ειναι η ιδια custom και στις 2 συσκευες θα γινεται. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 http://m.gsmarena.com/marshmallow_update_for_htc_one_m8_to_arrive_this_month-news-15302.php Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλημέρα, καταρχάς πως εξηγείται ότι ποτέ δε σου πέφτει εσένα αλλά πέφτει από τα χέρια κάποιου άλλου??Εεε τελικά συνέβη χτες. Του φορούσα γυαλί προστασίας το οποίο έσπασε. Πως να το βγάλω χωρίς να κάνω καμία ζημιά στην οθόνη? Υπάρχει κάποιο τρικ?Δεν μου έχει ξανασυμβεί γιαυτό ρωτάω. Αν δεν το εχεις βγάλει ηδη, σήκωσε με το νύχι μια γωνιά και με μια πιστωτική κάρτα συνέχισέ το. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisk1983 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 http://www.technobuffalo.com/2015/12/02/one-m8-marshmallow-update-release/ Για να δούμε! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts