Agentsmith Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Οσοι εχετε GPe με marshmallow ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για συλλογη - Αλμπουμ? Google Photos εγω χρησιμοποιώ.... Δίνει και δωρεάν upload... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Δοκίμασε αυτό: http://droider.eu/2013/11/03/how-to-get-morelocale2-to-work-on-4-2-and-above/ Αν ξανα αλλάξεις γλώσσα θα χρειαστεί να επαναλάβεις την διαδικασία. Τόσο πολύπλοκο είναι? Δεν το χω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τόσο πολύπλοκο είναι? Δεν το χω Δοκιμασε hard reset με την sim μεσα πιθανων θα ξανα εμφανιστουν τα ελληνικα,υποψιν επαφες φωτο sms θα χαθουν. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τόσο πολύπλοκο είναι? Δεν το χω Δεν υπάρχουν ευκολότερες λύσεις δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 root σε marshmallow ?? νωρις? Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τσέκαρε το thread στο xda, υπάρχει τρόπος για το GPe. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGamma Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=14269 Βρήκα αυτό με $195 το 32Gb. μου είπαν από το μαγαζί ότι είναι καινούριο (οχι used or refurbished), unlock και φυσικά γνήσιο. Το μαγαζί, από φίλους που μίλησα μαζί του, είναι ΟΚ. Παίζει κάτι άλλο-ύποπτο? Γιατί η τιμή είναι ΧΩΜΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 2,5 ghz επεξεργαστής σημαίνει πως είναι η ασιατική έκδοση της συσκευής. Δεν θα έχεις εγγύηση νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGamma Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) 2,5 ghz επεξεργαστής σημαίνει πως είναι η ασιατική έκδοση της συσκευής. Δεν θα έχεις εγγύηση νομίζω. Έτσι ή αλλιώς σκεφτόμουν να πάρω ένα ακόμη κινητό από Κίνα(έχω ήδη ένα XIAOMI RedMi Note) για το οποίο η εγγύηση μικρή σημασία έχει(ποιος κάθεται να το στείλει πίσω μετά από 8-10 μήνες). Το θέμα είναι αν εκτός από την εγγύηση όλα τα άλλα είναι ΟΚ, λειτουργία με τα δίκτυα κλπ. Edited November 15, 2015 by GeorgeGamma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Καλησπέρες, μπορώ να κάνω nandroid backup & restore από M8 -> M8 (ίδια specs απλά αλλάζει το χρώμα, πχ silver -> gray)? Σε περίπτωση που αλλάζουν "λίγο" τα specs (16gb -> 32gb) να φανταστώ εκεί θα υπάρχει θέμα... Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 @GeorgeGamma Υπόψιν, υπάρχουν και κλώνοι του Μ8, πιστή απομίμηση. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω, για να απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGamma Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 @GeorgeGamma Υπόψιν, υπάρχουν και κλώνοι του Μ8, πιστή απομίμηση. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω, για να απαντήσω. Το γνωρίζω το θέμα με τους κλώνους αλλά αυτοί κυκλοφορούν συνήθως σε No Name μαγαζιά και μέσω του AliExpress σαν γνήσια. Το Fastcardtech έχει κλώνους αλλά με άλλο όνομα π.χ. https://www.fastcardtech.com/HDC-S6-Ultra.html, https://www.fastcardtech.com/hdc-note-5-pro.html κλπ. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferrari84 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Κατι παιζει με αυτο το m8.Το χει φθηνοτερο απο το 626..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλησπέρα, έχει περίπου μια εβδομάδα που ο kernel έχει εκτοξευτεί από το 18-20% που ήταν σε 30%. Λογικά κάποια νέα εφαρμογή ή update. Είναι φυσιολογικό? Έχω χάσει κάποια ώρα από την μπαταρία σίγουρα. Μπορώ να δω τι φταίει ή να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Το γνωρίζω το θέμα με τους κλώνους αλλά αυτοί κυκλοφορούν συνήθως σε No Name μαγαζιά και μέσω του AliExpress σαν γνήσια. Το Fastcardtech έχει κλώνους αλλά με άλλο όνομα π.χ. https://www.fastcardtech.com/HDC-S6-Ultra.html, https://www.fastcardtech.com/hdc-note-5-pro.html κλπ. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Aυθεντικό είναι απλά η κινέζικη έκδοση,δεν έχουν κλώνους με το ίδιο όνομα Το βλεπα κι εγώ χθες και το ψήνω ή γι'αυτό ή για το m9 μιας κι εχω ξαναπάρει απο αυτούς άλλες 2 συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ζητησω βοήθεια από οποίον μπορεί να με βοηθήσει με το πρόβλημα που έχω . Πριν δυο μέρες αγορασα μεταχειρισμένο το htc m8 την ευρωπαϊκή έκδοση το θέμα μου όμως είναι οτι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του έχει φλασαρει την cm 11 μέσα και λογικά του έχει αλλάξει και την recovery και το kernel εγώ απο αυτά τα πράγματα είμαι λίγο άσχετος λογο του οτι ειμουν για πολλά χρόνια χρήστης iphone και δεν έχω ασχοληθεί τόσο με android και γιαυτό φοβάμαι μην πηγαίνοντας να το φτιαξω το brikaro εντελώς και μείνω χωρίς κινητό αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με οποίον τρόπο μπορεί και ξέρει ( ειτε με teamviewer ειτε με καποιον αναλυτικό οδηγό ειτε με κάποια συνάντηση πουθενά στην Αθήνα) πραγματικα θα μου λύσει τα χέρια Το mail μου για ποιο άμεση επικοινωνία είναι konsiliop@gmail.com Ευχαριστώ πολύ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αν δεν βρεθεί κάποιος μέχρι αύριο μεσημέρι στείλε μου pm να το κάνουμε μαζί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά σου στο να με βοηθησεις με το πρόβλημα μου !!! Σου έχω στείλει μήνυμα :) Edited November 17, 2015 by kostaslious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλημερα σε όλους.εχω παραλληλα ενα ταμπλετ με 2 γιγα ραμ επισης.παρατηρω οτι στο ταμπλετ το multitasking ειναι πολυ καλυτερο.στο μ8 συνεχεια μου ξαναφορτωνει σελιδες και fb ενω στο ταμπλετ ποτε.γιατι γινεται αυτο;υπαρχει ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλημερα σε όλους.εχω παραλληλα ενα ταμπλετ με 2 γιγα ραμ επισης.παρατηρω οτι στο ταμπλετ το multitasking ειναι πολυ καλυτερο.στο μ8 συνεχεια μου ξαναφορτωνει σελιδες και fb ενω στο ταμπλετ ποτε.γιατι γινεται αυτο;υπαρχει ρυθμιση; Αν είσαι στην 5.0.1 έκδοση android μάλλον αυτή ευθύνεται,διοτι εγω με 4.4.4 που το εχω το multitasking ειναι άψογο. Σε κανα μήνα λογικα θα έρθει το android 6 που λογικα θα βελτιώσει το θέμα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Το ταμπλετ ειναι σιγουρα στην 4.ποια ακριβως δ θυμαμαι.το κιν ειναι στην τραγικη απο οτι καταλαβαινω 5.0.1 για να δουμε τι θα δουμε στην 6.βελτιωση η μπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferrari84 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπερα παιδια.Αν αγορασω το κινητο απ'εξω και μου βαλουν custom rom μετα θα μπορεσω να περασω την official htc που να χει και ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπερα παιδια.Αν αγορασω το κινητο απ'εξω και μου βαλουν custom rom μετα θα μπορεσω να περασω την official htc που να χει και ελληνικα? Καλημερα σχεδον ολες οι custom sense rom εχουν ελληνικα ,απο που θα το παρεις και εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχει ελληνικα?. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferrari84 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Απο ebay προμηθευτης απο κινα.Θα βαλουν custom rom αυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Απο ebay προμηθευτης απο κινα.Θα βαλουν custom rom αυτοι. Μαλιστα, φανταζομαι γνωριζεις οτι δεν σε καλυπτει η εγγυηση με αγορα συσκευης απο ebay κινα αν επιτρεπετε ποσο θα το παρεις και κοιτας προς κινα μερια Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts