geovass Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Νέο software update Edited June 12, 2014 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Νέο software update Την πήρα και εγώ...Thnx για info Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 καλησπερα φιλοι μου,το ξερω η ερωτηση ειναι off topic,σημερα αγορασα το PLANTRONICS MARQUE 2 M165 BLUETOOTH HEAD,ολα μια χαρα,ο ηχος ομως στο ακουστικο του δεν ειναι ποιοτικος οπως το ακουστικο της συσκευης?πρωτη φορα χρεισιμοποιω bluetooth σε συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 καλησπερα φιλοι μου,το ξερω η ερωτηση ειναι off topic,σημερα αγορασα το PLANTRONICS MARQUE 2 M165 BLUETOOTH HEAD,ολα μια χαρα,ο ηχος ομως στο ακουστικο του δεν ειναι ποιοτικος οπως το ακουστικο της συσκευης?πρωτη φορα χρεισιμοποιω bluetooth σε συσκευη. Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα σχολιο απο skroutz "!Προσοχή! Σε HTC One M7, η ποιότητα ήχου που φτάνει στον συνομιλητή σας είναι απαράδεκτη - δυνατή - αλλοιωμένη και ρομποτική, υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας της συγκεκριμένης συσκευής με το HTC One M7, δοκιμάστηκε σε άλλο κινητό χωρίς κάποιο πρόβλημα." Ισως υπαρχει καποιο θεμα και στο Μ8.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα σχολιο απο skroutz "!Προσοχή! Σε HTC One M7, η ποιότητα ήχου που φτάνει στον συνομιλητή σας είναι απαράδεκτη - δυνατή - αλλοιωμένη και ρομποτική, υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας της συγκεκριμένης συσκευής με το HTC One M7, δοκιμάστηκε σε άλλο κινητό χωρίς κάποιο πρόβλημα." Ισως υπαρχει καποιο θεμα και στο Μ8.. το δοκιμασα κ σε αλλη συσκευη κ ειναι το ιδιο.μα πεντακαθαρα με ακουν,απλα εγω ακουω καπως πιο χαλια με σχεση με το κανονικο ακουστικο της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 το δοκιμασα κ σε αλλη συσκευη κ ειναι το ιδιο.μα πεντακαθαρα με ακουν,απλα εγω ακουω καπως πιο χαλια με σχεση με το κανονικο ακουστικο της συσκευης. Με το m7 είχε πράγματι πρόβλημα. Όχι μόνο όμως με αυτό το ακουστικό. Γενικά είχε θέμα το m7 με τα bluetooth handsfree.. Με το m8 παίζει άψογα. Όσον αφορά τώρα την ποιότητα του ακουστικού είναι θέμα του ακουστικού της Plantronics.οχι του τηλεφώνου. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Νέο software update Τί CID έχεις εάν επιτρέπεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Τι νεο έχει το update?? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wildfire Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εμένα πάντως δεν μου το βγάζει το update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Με το m7 είχε πράγματι πρόβλημα. Όχι μόνο όμως με αυτό το ακουστικό. Γενικά είχε θέμα το m7 με τα bluetooth handsfree.. Με το m8 παίζει άψογα. Όσον αφορά τώρα την ποιότητα του ακουστικού είναι θέμα του ακουστικού της Plantronics.οχι του τηλεφώνου. απλα σαν να τριζει ψιλοακους,επρεπε να ηταν πιο ποιοτικος ο ηχος,για τοσα λεφτα που κοστισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Το μόνο που πρόσεξα με το update είναι το powered by google στο ξεκίνημα αν δεν κανω λάθος γιατί το κλείνω σπάνια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Το μόνο που πρόσεξα με το update είναι το powered by google στο ξεκίνημα αν δεν κανω λάθος γιατί το κλείνω σπάνια :) Μπα υπήρχε αυτό... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Προσπαθώ να βρω τι νεο φέρνει η σημερινή αναβάθμιση αλλά δεν βρίσκω πουθενά τίποτα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ρε παιδια εχει ρουταρει κανεις? Δεν υπαρχει κινηση βλεπω στο φορουμ γιαυτο ρωταω.Επειδη αν το παρω θα με ενδιεφερε να το κανω ενα ρουτ να ηρεμησω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Από τί να ηρεμήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Τί CID έχεις εάν επιτρέπεται ; HTC_001 έχω. Από UK non-branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Το δικό μου είναι γαλλικό. Ακόμα δεν ήρθε τίποτα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Από τί να ηρεμήσεις; Θελω να ρουταρω τις συσκευές μου ώστε να εχω πλήρη έλεγχο να εχω τα backup μου να σβήνω τον Chrome κλπ. Οχι απαραίτητα custom rom Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John85 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εμένα πάντως δεν μου το βγάζει το update.. Καλησπέρα παίδες! Μετά από 3βδομάδες χρήση θα σας πω απλά ότι το έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παίδες! Μετά από 3βδομάδες χρήση θα σας πω απλά ότι το έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο!! Καλά είχα γράψει έκθεση και εμφάνισε μόνο αυτές τις σειρές, τι έγινε; Με CID T MOB009 πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση για ultra power mode? Παράθεση Old but not forgotten : Nokia E72 Previous : Galaxy S3 Current : HTC one m8 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μετά από ελάχιστες ώρες δεν μπορώ να βρω προβλεψη κειμένου και υπόλοιπο μπαταρίας. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 1) Ρυθμίσεις--> Γλώσσα και πληκτρολόγιο-->Htc Sense Input-->Συνθετες-->Πρόβλεψη επόμενης λέξης 2)Ρυθμίσεις-->Τροφοδοσία-->Εμφάνιση επιπέδου ενέργειας μπαταρίας Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 1) Ρυθμίσεις--> Γλώσσα και πληκτρολόγιο-->Htc Sense Input-->Συνθετες-->Πρόβλεψη επόμενης λέξης 2)Ρυθμίσεις-->Τροφοδοσία-->Εμφάνιση επιπέδου ενέργειας μπαταρίας ...Easy peasy japaneasy Ευχαριστώ. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_gr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ευχαριστώ τους bouss & galanakop,για τις απαντήσεις τους, για το ερώτημα μου 2 σελίδες πριν ! Μια ακόμα ερώτηση έχω παιδιά (και θεωρώ κατάλληλους προς απάντηση όσους τυχερούς :luck: έχουν ήδη το M8), όσον αφορά την κεραία WiFi του κινητού, αν κάνει κουφά με συνδέσεις-αποσυνδέσεις, και γενικά αν είναι καλή και σταθερή! Και το ερωτώ γιατί και στο ONE X (4.2.2 έκδοση) που είχα,ακόμα και στο δωμάτιο με το router μέσα που ήμουν, σε απόσταση 2-3 μέτρα πχ., έκανε σύνδεση και αποσύνδεση συχνά, καλά για έξω σε free wifi....αφήστε το....και επειδή και στο Μ7, διάβασα και ότι και σ' αυτό είχε τα θεματάκια του, αν την έχουν διορθώσει γενικά στην λειτουργία της και είναι πιο σταθερή!! Ευχαριστώ και καλό Σ/Κ σε όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) η κεραία του m7 και κινητης και wifi ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη που εχω συναντησει..το ιδιο ισχυει και για το m8 Edited June 14, 2014 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ευχαριστώ τους bouss & galanakop,για τις απαντήσεις τους, για το ερώτημα μου 2 σελίδες πριν ! Μια ακόμα ερώτηση έχω παιδιά (και θεωρώ κατάλληλους προς απάντηση όσους τυχερούς :luck: έχουν ήδη το M8), όσον αφορά την κεραία WiFi του κινητού, αν κάνει κουφά με συνδέσεις-αποσυνδέσεις, και γενικά αν είναι καλή και σταθερή! Και το ερωτώ γιατί και στο ONE X (4.2.2 έκδοση) που είχα,ακόμα και στο δωμάτιο με το router μέσα που ήμουν, σε απόσταση 2-3 μέτρα πχ., έκανε σύνδεση και αποσύνδεση συχνά, καλά για έξω σε free wifi....αφήστε το....και επειδή και στο Μ7, διάβασα και ότι και σ' αυτό είχε τα θεματάκια του, αν την έχουν διορθώσει γενικά στην λειτουργία της και είναι πιο σταθερή!! Ευχαριστώ και καλό Σ/Κ σε όλους!! Εγώ πάντως απορώ. Έχετε τέτοια προβλήματα και δεν πηγαίνετε στο σέρβις. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να το κάνετε; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts