Jump to content

Giorgos_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giorgos_gr

  1. Παιδιά μια ερώτηση: είχα κανει ενα backup των sms,μεσα απο την default εφαρμογη σε android 8, όλα καλά και όλα ωραία! Αφού έκανα τα καθέκαστα, hard reset/wipe την προηγουμενη έκδοση κτλ, οπότε να κατεβεί και να εγκατασταθεί η 9, πιο καθάρα δεν γίνεται, πλέον και δεν με αφήνει η default εφαρμογη των sms να κάνω restore, αλλα ούτε να κανω backup πχ 2 νεα μηνυματα που μου έστειλαν. Το έχει τσεκάρει κανείς το ίδιο θέμα? και να βρηκε κάποια λύση!
  2. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά!! Κάτοχος και εγώ, εδώ και δέκα μέρες της συσκευής και υπερευχαριστημένος με την λειτουργικότητα του και την ποιότητα του(αναβάθμιση απο Htc one M8). Έχω όμως μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τα Mobile data. Από το 3G Watchdog, στις μετρήσεις για την κατανάλωση δεδομένων υπάρχει το "OS Service+other", όπου σε δέκα μέρες έχω 487MB:wacko: ! Από τις ρυθμίσεις->περισσότερα->χρήση δεδομένων έχω διαφορετικές μετρήσεις οπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες (έχω βάλει και μια τρίτη φωτογραφία, απο 3G watchdog με wifi κατανάλωση που και εκεί είναι θεωρώ αρκετά μεγάλη κατανάλωση) Στο Μ8 δεν είχα τόσο μεγάλη κατανάλωση δεδομένων στο "OS services+other". Να σημειωθεί, ότι ο συγχρονισμός είναι κλειστός και σε όλα τα app (εγκατεστημένα και από την "μάνα του") είναι απενεργοποιημένα τα δεδομένα παρασκηνίου. Όπως επίσης ότι όλες οι εφαρμογές της google απενεργοποιημένες, γιατί δεν με βολεύουν καθόλου. Έχετε καμιά ιδέα τι παίζει? υπάρχει κάποιος φίλος εδώ στο forum, που να αντιμετώπισε το ίδιο θέμα και να έχει σχετική λύση? Το μόνο που βρήκα σχετικό είναι το παρακάτω link που αναφέρετε στο συγκεκριμένο πρόβλημα: Μήπως είναι θέμα της έκδοσης 7.1.1.??:confused: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.:bow: https://imgur.com/C6HLuw3 https://imgur.com/NX7ttpL https://imgur.com/qyyvlrF
  3. Καλή τύχη σ' όλους και γρήγορες επαναφορτίσεις :thanks:
  4. Πολύ χρήσιμο,γιατί υπάρχει καλύτερη εικόνα τι διεργασίες τρέχουν! έχω μια ερώτηση μόνο, στις ρυθμίσεις->developer options->για προχωρημένους->ανενεργές εφαρμογές (τελευταία κάτω κάτω επιλογή) που μέσα στο μενού της επιλογής,μπορείς τις εφαρμογές να τις κάνεις "ενεργές ή ανενεργές",ποια η χρησιμότητα της? Και εξηγούμαι, πχ. έκανα τις onboard εφαρμογές της htc, e-mail app & tasks, ανενεργές, οπότε περίμενα να τις κάνει,αυτές τρέχαν κανονικά, από το μενού των εφαρμογών!(και μετά από επανεκκίνηση το κινητό, ήλπιζα μήπως ήθελε μια τέτοια κίνηση,για να πάρει τις ρυθμίσεις,ουδέν πάλι)
  5. Καλές γιορτές σ' όλους!!! Καλή επιτυχία και να το ευχαριστηθεί, όποιος το κερδίσει ! ! !:cool:
  6. Καλησπέρα Παιδιά! Προτίθεμαι να αγοράσω το m8, μέσω του γαλλικού ή αγγλικού παραρτήματος της expansys! Τα κομμάτια που εμπορεύονται, γνωρίζει κανείς τι version του λειτουργικό-firmwire έχουν? Δηλαδή EU version ή μέσω κάποιου παρόχου (Vodafone,orange,T-mobile)! Και επίσης το menu και το πληκτρολόγιο θα συμπεριλαμβάνει μέσα και τα ελληνικά? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :D
  7. Ευχαριστώ τους bouss & galanakop,για τις απαντήσεις τους, για το ερώτημα μου 2 σελίδες πριν ! Μια ακόμα ερώτηση έχω παιδιά (και θεωρώ κατάλληλους προς απάντηση όσους τυχερούς :luck: έχουν ήδη το M8), όσον αφορά την κεραία WiFi του κινητού, αν κάνει κουφά με συνδέσεις-αποσυνδέσεις, και γενικά αν είναι καλή και σταθερή! Και το ερωτώ γιατί και στο ONE X (4.2.2 έκδοση) που είχα,ακόμα και στο δωμάτιο με το router μέσα που ήμουν, σε απόσταση 2-3 μέτρα πχ., έκανε σύνδεση και αποσύνδεση συχνά, καλά για έξω σε free wifi....αφήστε το....και επειδή και στο Μ7, διάβασα και ότι και σ' αυτό είχε τα θεματάκια του, αν την έχουν διορθώσει γενικά στην λειτουργία της και είναι πιο σταθερή!! Ευχαριστώ και καλό Σ/Κ σε όλους!!
  8. Καλημέρα παιδιά και από εμένα!! Όντως με τούμπαρε το εν λόγω κινητό, όταν το είδα από κοντά και το "ψαχούλεψα" κάνα τέταρτο!! Εκεί που ήμουν για Ζ2, θα ξανά προτιμήσω HTC. Αρνητικό δεν θεωρώ την κάμερα(όχι βέβαια πως δεν δέχεται βελτίωση), γιατί ok, φωτογραφίες για fbook,instagram κτλ. την χρησιμοποιούμε -πιστεύω- οι περισσότεροι. Πλέον όπως έχουν γίνει τα smartophone, η ουσία είναι να έχει καλή μνήμη -για να τρέχεις απροβλημάτιστα τα πάντα- και δυνατή μπαταρία......τώρα τα υπόλοιπα,είναι για να μας καλομάθουν!! Βασικό επίσης και το UI, που η HTC πιστεύω φοράει σε android από τα ποιο ωραία -και ελαφριά θα έλεγα- (εννοώ προερχόμενο από κατασκευαστή) και αρκετά παραμετροποιήσιμο για την διαφορετικότητα του κάθε χρήστη. Επειδή σε πολύ λίγο καιρό, έχω την ανανεώση συμβολαίου στην cosmote, και θα υπάρχει η ανάλογη -καλή- επιδότηση, μήπως ξέρει κάποιος "εκλεκτός συνάδελφος" εδώ, αν οι συσκευές που φέρνει η cosmote είναι branded ή unbranded? Καλημέρα σ' όλους και πάλι!!:cool:
×
×
  • Create New...