Stoupi Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Έχει και το extreme battery saver καλύτερο gsm καλύτερο σήμα WiFi και νομίζω λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Αυτό το έχουμε ούτως ή άλλως έτσι δεν είναι; (Λειτουργία Απόλυτης Εξοικονόμησης)? Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αυτό το έχουμε ούτως ή άλλως έτσι δεν είναι; (Λειτουργία Απόλυτης Εξοικονόμησης)? Ναι αλλά παιδιά όμως όχι Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τι κάνει ακριβώς το extreme battery saver? Δεν το έχεις;Όταν είναι στα τελειώματα της η μπαταρία ενεργοποιώντας το θα δουλεύουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα δλδ κλήσεις μνμ κλπ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Δεν το έχεις;Όταν είναι στα τελειώματα της η μπαταρία ενεργοποιώντας το θα δουλεύουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα δλδ κλήσεις μνμ κλπ Ναι το εχω αυτό. Νόμιζα ότι ήταν άλλο. Είδα ένα app καινούργιο που μπήκε και έλεγα μήπως έλεγες αυτό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ναι το εχω αυτό. Νόμιζα ότι ήταν άλλο. Είδα ένα app καινούργιο που μπήκε και έλεγα μήπως έλεγες αυτό. Πιο καινούργιο apk είδες; Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πιο καινούργιο apk είδες; HTC power to give Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 HTC power to give Στην insert coin που φοράω δεν υπάρχει αυτή η εφαρμογή Θοδωρή Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 HTC power to give Υπάρχει εδώ και καιρό στο store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.ptg&hl=el Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ρε παιδιά δεν λέω, πολύ ωραίο το κινητό μας αλλά... αυτό το πάτα, πάτα το κουμπί μέχρι να πιάσει. Άνοιξε, κλείσε τη συσκευή να ξεκολλήσει, με τα WP τα είχα ξεχάσει τελείως μα τελείως λέμε. Τι μου λες για SD 801 και 805 τα προβλήματα στο λειτουργικό παραμένουν. Το πόσο χάρηκα όταν διάβασα περί One_M8 και Windows δεν περιγράφεται. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ρε παιδιά δεν λέω, πολύ ωραίο το κινητό μας αλλά... αυτό το πάτα, πάτα το κουμπί μέχρι να πιάσει. Άνοιξε, κλείσε τη συσκευή να ξεκολλήσει, με τα WP τα είχα ξεχάσει τελείως μα τελείως λέμε. Τι μου λες για SD 801 και 805 τα προβλήματα στο λειτουργικό παραμένουν. Το πόσο χάρηκα όταν διάβασα περί One_M8 και Windows δεν περιγράφεται. Βρε να χαρείς και μακάρι να σου κανει τη χάρη η HTC και να το βγάλει με WP.Αυτά που γραφεις για κολλήματα κτλ που τα ειδες όμως;Το δουλεύω 2 μήνες το κινητό και δεν έχω κανει ποτε reboot γιατί κόλλησε το λειτουργικό.Και ποιο κουμπί πατάς για να πιασει τι; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexba13 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ρε παιδιά δεν λέω, πολύ ωραίο το κινητό μας αλλά... αυτό το πάτα, πάτα το κουμπί μέχρι να πιάσει. Άνοιξε, κλείσε τη συσκευή να ξεκολλήσει, με τα WP τα είχα ξεχάσει τελείως μα τελείως λέμε. Τι μου λες για SD 801 και 805 τα προβλήματα στο λειτουργικό παραμένουν. Το πόσο χάρηκα όταν διάβασα περί One_M8 και Windows δεν περιγράφεται. Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Για παράδειγμα στο myphone. Με dolphin πατάω δύο τρεις φορές το γραναζάκι για τον πίνακα ελέγχου. Ξυπνητήρι και ρύθμιση αφύπνισης, κάνω πάνω κάτω ώρα και λεπτά αλλά τίποτα. Πρέπει να το κάνω τρεις τέσσερις φορές αλλιώς power button και ξανά. Spotify αν μουλαρώσει... πρέπει να κάνω επανεκκίνηση της εφαρμογής. Dolphin δεν είχα αλλά ξυπνητήρι και Spotify είχα και πριν καθώς και πολλά άλλα. Δεν κράζω το κινητό σαν hw σε καμία περίπτωση αλλά... Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Για παράδειγμα στο myphone. Με dolphin πατάω δύο τρεις φορές το γραναζάκι για τον πίνακα ελέγχου. Ξυπνητήρι και ρύθμιση αφύπνισης, κάνω πάνω κάτω ώρα και λεπτά αλλά τίποτα. Πρέπει να το κάνω τρεις τέσσερις φορές αλλιώς power button και ξανά. Spotify αν μουλαρώσει... πρέπει να κάνω επανεκκίνηση της εφαρμογής. Dolphin δεν είχα αλλά ξυπνητήρι και Spotify είχα και πριν καθώς και πολλά άλλα. Δεν κράζω το κινητό σαν hw σε καμία περίπτωση αλλά... Αυτά ούτε στο Μ7 δεν υπάρχουν.. Αν τώρα έχεις βάλει καμιά περίεργη εφαρμογή εσύ που επηρεάζει το σύστημα, ε τότε δεν φταίει η συσκευή.. Επίσης ναι μεν το android δεν θέλει επανεκκινήσεις αλλά μια φορά στο τόσο δεν είναι κακό να κάνουμε και να κανένα reboot. Τώρα σχετικά με το dolphin και το γραναζάκι που λες μάλλον εσύ κάτι κάνεις λάθος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Από την ενσωματωμένη εφαρμογή για να αλλάξω λίγο κλίμα γιατί θα με φάτε υπάρχει τρόπος να δούμε την χρήση της οθόνης; Με την gsam πάντως που βλέπω πολλούς να επισυνάπτουν screenshots εγώ έχω υπερβολικό drain και λέω να την αφαιρέσω. Edited August 2, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Δεν αναφέρθηκα πουθενά σε reboot. Με το power button αναφέρομαι κυρίως στο επαναξύπνημα (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) της συσκευής. Το πρόβλημα που προσπάθησα να θίξω -και έκανα λάθος τελικά επειδή από ότι παρατηρώ τώρα πρέπει να έφταιγε το glass protector των 28+.. ευρωπουλίων που είχα βάλει- ήταν οι εφαρμογές και μάλιστα οι συγκεκριμένες. Διαβάζοντας το post μου σίγουρα δεν το διατύπωσα σωστά και ζητώ συγνώμη γι αυτό κυρίως για τα διαφυγόντα κέρδη μερικών (είμαι έτοιμος να επανορθώσω γι αυτό) . Το κινητό μου αρέσει γιατί: α)Έχει καταπληκτικό ήχο. β) Είναι κουκλί γ) Συνεργάζεται άψογα με το Bluetooth του αυτοκινήτου μου δ) Είναι HTC και ε) Το μισούν οι SamSungies. :) Δεν μου αρέσει γιατί: α) Γλιστράει σαν ζαργάνα στο χέρι και β) Mατιάζεται έυκολα. :) Κάμερες και bezels δεν με ενδιαφέρουν διόλου. Αν όμως βγει με Windows και δεν αλλάξει τίποτα από τα παραπάνω θα το πουλήσω και θα το χτυπήσω αλύπητα. (Βίτσια είναι αυτά). Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ας υπενθυμίσω τα αυτονόητα... Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του παραθέτοντας τα επιχειρήματα του και ο κόσμος που διαβάζει, μπορεί να κρίνει και να καταλάβει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε κρίνουμε τις απόψεις άλλων μελών. Περιοριστείτε λοιπόν στα της συσκευής και αφήστε τις κόντρες για αλλού... Τα σχετικά post εννοείται πως απομακρύνθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Το κινητό μου αρέσει γιατί: α)Έχει καταπληκτικό ήχο. β) Είναι κουκλί γ) Συνεργάζεται άψογα με το Bluetooth του αυτοκινήτου μου δ) Είναι HTC και ε) Το μισούν οι SamSungies. :) Δεν μου αρέσει γιατί: α) Γλιστράει σαν ζαργάνα στο χέρι και β) Mατιάζεται έυκολα. :) Έγραψες λέμε ... :) Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ας υπενθυμίσω τα αυτονόητα... Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του παραθέτοντας τα επιχειρήματα του και ο κόσμος που διαβάζει, μπορεί να κρίνει και να καταλάβει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούμε κρίνουμε τις απόψεις άλλων μελών. Περιοριστείτε λοιπόν στα της συσκευής και αφήστε τις κόντρες για αλλού... Τα σχετικά post εννοείται πως απομακρύνθηκαν. Δεν Είναι θέμα κόντρας,είναι ότι αυτά που γράφει ο φίλος απλά δεν υπάρχουν,δόξα τον Θεό έχουμε την καλύτερη συσκευή που έχει βγει μέχρι τώρα,απροβλημάτιστη με υπέροχο design κατά την γνώμη μου και κυρίως αλαγκαριστο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Κάτι άσχετο θέλω να ρωτήσω επειδή Δν εχω βρει ακόμα πως να το κάνω!Πως γίνεται να εχω τη σελίδα του myphone στην κεντρική σελίδα του m8?Σαν εφαρμογή δεν υπάρχει στο play store αλλα εχω δει σε διάφορα reviews τα παιδιά που το έχουν σαν εικονίδιο εφαρμογής στην αρχική οθόνη τους!Αν μπορεί κάποιος ας μου πει,ευχαριστώ για πολλοστή φορά :)! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Κάτι άσχετο θέλω να ρωτήσω επειδή Δν εχω βρει ακόμα πως να το κάνω!Πως γίνεται να εχω τη σελίδα του myphone στην κεντρική σελίδα του m8?Σαν εφαρμογή δεν υπάρχει στο play store αλλα εχω δει σε διάφορα reviews τα παιδιά που το έχουν σαν εικονίδιο εφαρμογής στην αρχική οθόνη τους!Αν μπορεί κάποιος ας μου πει,ευχαριστώ για πολλοστή φορά :)! Όταν είσαι στον browser αν πατήσεις το μενού έχει ένα + εκεί σου λέει να το προσθέσεις στην αρχική. Λογικά αυτό είναι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Όταν είσαι στον browser αν πατήσεις το μενού έχει ένα + εκεί σου λέει να το προσθέσεις στην αρχική. Λογικά αυτό είναι Ευχαριστώ φίλε μου!Βασικα οταν μπαίνω στη σελίδα απο τον chrome πάνω δεξιά έχει 3 τελιτσες κ στις επιλογές έχει κάπου προσθήκη στην αρχική οθόνη!Οποτε ολα οκ ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Kαλησπερα ομαδα,τελικα απο οτι προσεξα τις τελευταιες 5 μερες που εχω 4.4.3 η μπαταρια του ειναι σε χειροτερη κατασταση απο πριν η απλως μου φαινεται??? Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Kαλησπερα ομαδα,τελικα απο οτι προσεξα τις τελευταιες 5 μερες που εχω 4.4.3 η μπαταρια του ειναι σε χειροτερη κατασταση απο πριν η απλως μου φαινεται??? Σου φαίνεται σίγουρα η Κάνε ένα reboot. Για δες μόνο 3g data και ανοιχτά όλα. Οι χρόνοι είναι σωστοί. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ρε παιδιά αυτή η 4.4.3 ποτε θα έρθει;; αμάν.. Σε γερμανικό έχει ερθει σε κανέναν;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγω εχω αυστριακό κ ακόμα τίποτα!!Τελικα καλα τα λέγανε για τα branded :mad: ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έπειτα απο ένα μήνα που εχω το κινητο εχω να δηλώσω απόλυτα ικανοποιημένος απο το τηλέφωνο!Σαν πρώην κάτοχος iPhone 4s και κάτοχος iPad mini retina μπορώ να πω οτι ψιλό φοβόμουν την μετάβαση σε android μετα το στραπατσο που είχα φάει απο το s3 και τα συνεχόμενα shutdown εφαρμογών και παιχνιδιών στα καλα καθούμενα!Ειχα πει οτι Δν πρόκειται να ξανά πήγαινα σε android τηλέφωνο διότι οπως και να το κάνουμε το iOS σε καλο μαθαίνει στο να εχεις μια συσκευή που ειναι τοσο smooth κ αλαγκαριστη(τα παιδιά που έχουν κάνει κ τις δυο μετα βάσεις θα καταλαβαίνουν τι εννοώ)!Το θέμα όμως με τα προϊόντα της apple ειναι οτι Δν σου αφήνουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων!Κ έτσι εγω που ήθελα να κάνω δουλειές απο το κιν μου οπως πχ να κατεβάζω ταινίες κ να τις βλέπω στην smart tv ασύρματα Δν μπορούσα να το κάνω!Ετσι λοιπον μπήκα ξανά στο τρύπα κι του android ακούγοντας καλα λόγια για τη νεότερη έκδοση του το kit kat και ψάχνοντας αρκετό καιρό συσκευή top σε χαρακτηριστικά αλλα συνάμα και οσο πιο ποιοτική γινεται(λόγω του οτι μετα το γυαλί του iPhone δύσκολα θα ξανά πήγαινα σε πλαστικό),έπεσα πάνω στο m8!Ε πραγματικά παιδιά αυτο ήταν!Το λάτρεψα αυτο το αλουμίνιο και την αίσθηση πολυτελειας!Δν περίμενα όμως ποτε οτι ένα android smartphone θα ήταν εφάμιλλο ενός iPhone σε θέμα smoothness!Ειχα ακούσει για το άψογο του ui αλλα αυτο το πράγμα ειναι εξωπραγματικό!Πρωτη μου φορά λοιπον κάτοχος htc κ μάλλον έκανα την καλύτερη επιλογή οποτε απο δω κ πέρα η htc με τα one της θα έχουν τον πρώτο λόγω!Συγνωμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλα ήθελα να τα βγάλω απο μέσα μου :p Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts