Jump to content

Kingzone K1 Turbo

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Amazon δίνει εντελώς δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια premium αξίας 135$!!!!

Μεταξύ αυτών

office suite pro 7

swype keyboard pro

paper camera pro

msecure pro

και άλλα ... Προλάβετε αξίζει.

Διαδικασία > Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε το πρόγραμμα της amazon για android από εδώ> http://www.amazon.com/gp/mas/get/android

, το τρέχετε και συνδέεστε με τον λογαριασμό σας (εάν δεν έχετε φτιάξτε ένα δωρεάν)

Πάτε στην λίστα top free και θα δείτε τις premium paid εφαρμογές δωρεάν! :D

Καλό download....

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πιθανότητα βελτίωσης η να μην ανεβάζει θερμοκρασία υπάρχει με άλλη custom rom???? Απ όταν έσβησα κινέζικες εφαρμογές η μπαταρία πάει πολύ καλύτερα...και έχω λιγότερη ζέστα...

Ναι υπάρχει περίπτωση να πηγαίνει πολύ καλύτερα

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η Amazon δίνει εντελώς δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια premium αξίας 135$!!!!

Μεταξύ αυτών

office suite pro 7

swype keyboard pro

paper camera pro

msecure pro

και άλλα ... Προλάβετε αξίζει.

Διαδικασία > Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε το πρόγραμμα της amazon για android από εδώ> http://www.amazon.com/gp/mas/get/android

, το τρέχετε και συνδέεστε με τον λογαριασμό σας (εάν δεν έχετε φτιάξτε ένα δωρεάν)

Πάτε στην λίστα top free και θα δείτε τις premium paid εφαρμογές δωρεάν! :D

Να'σαι καλά :)

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ τι κάνουμε ?

s3Qva6.png

Να'σαι καλά :)

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ τι κάνουμε ?

s3Qva6.png

Κάμε εγγραρφή από τον υπολογιστή σου στο amazon.com

κανονικά έλλαδα... η διεύθυνση σου

Ok απλά ήθελα να μάθω για το αν δίνουμε τα στοιχεία μας κανονικά

Nαι γιατί από εκεί ψωνίζεις και χρειάζεται η διεύθυνση για να σου τα στέλνουν, άλλο τώρα που κατεβάζεις apps.

Edited by nikstar

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το κινητό και θα ήθελα συμβουλές για ένα ασφαλές και φθηνό σαιτ που να μπορεσω να το προμηθευτω χωρις να ανησυχω μη χαθουν τα λεφτα μου. στο review στο youtube με τα περισσοτερα views εχει αυτο:

http://www.antelife.com/kingzone-k1-smartphone-with-android-4-3-mtk6592-octa-core-5-5inch-1080p-ltps-ogs-screen-2gb-16gb-dual-camera-8-0-14-0mp-nfc-otg-wireless-charging-6-8mm-black.html

Το εχει παρει κανεις απο δω? και γενικά αν εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο τεσταρισμενο. ευχαριστω

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για να αγοράσω το κινητό και θα ήθελα συμβουλές για ένα ασφαλές και φθηνό σαιτ που να μπορεσω να το προμηθευτω χωρις να ανησυχω μη χαθουν τα λεφτα μου. στο review στο youtube με τα περισσοτερα views εχει αυτο:

http://www.antelife.com/kingzone-k1-smartphone-with-android-4-3-mtk6592-octa-core-5-5inch-1080p-ltps-ogs-screen-2gb-16gb-dual-camera-8-0-14-0mp-nfc-otg-wireless-charging-6-8mm-black.html

Το εχει παρει κανεις απο δω? και γενικά αν εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο τεσταρισμενο. ευχαριστω

Το antelife δεν θα στο πρότεινα γιατί έχω ακούσει για πολλές καθυστερήσεις στις αποστολές και δεν έχει παρουσία στο φόρουμ μας εδώ στο myphone...

Αντίθετα με το minimal, merimobile, coolicool, geek buying, 2toc κτλ.... Που έχουν παρουσία (οπότε μπορείς να εκφράσει προβλήματα κτλ)

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Το antelife δεν θα στο πρότεινα γιατί έχω ακούσει για πολλές καθυστερήσεις στις αποστολές και δεν έχει παρουσία στο φόρουμ μας εδώ στο myphone...

Αντίθετα με το minimal, merimobile, coolicool, geek buying, 2toc κτλ.... Που έχουν παρουσία (οπότε μπορείς να εκφράσει προβλήματα κτλ)

Από merimobile & coolicool (στα οποια η τιμη ειναι 200 ευρα) ποιο θα διαλεγες? Δεν εχω προβλημα με την αναμονη απλα θελω να ξερω οτι θα ερθει. Στο merimobile γραφει επισης free shipping worldwide, στο αλλο θα πληρωσω + καποια μεταφορικα? Ευχαριστω

Από merimobile & coolicool (στα οποια η τιμη ειναι 200 ευρα) ποιο θα διαλεγες? Δεν εχω προβλημα με την αναμονη απλα θελω να ξερω οτι θα ερθει. Στο merimobile γραφει επισης free shipping worldwide, στο αλλο θα πληρωσω + καποια μεταφορικα? Ευχαριστω

Χωρίς δεύτερη σκέψη το coolicool...έχω παραγγείλει 10 κινητά απο το coolicool και όλα ήρθαν σχετικα γρήγορα χωρίς κανένα πρόβλημα...αν ανατρεξεις στα πρωτα post κάπου 8-12 σελιδα θα δεις οτι το εκανα παρεγγελεια απο coolicool το συγκεκριμένο κινητο...

Γενικά είναι ενα πολύ ομορφο κινητό...με μέτρια μπαταρία..αν είσαι hardcore user ξανασκεψου το...επίσης εμένα με απογοήτευσε γιατί είχε καποιες κατασκευαστικές ατέλειες...αλλά οκ,συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες αυτό...όπως λένε.

Χωρίς δεύτερη σκέψη το coolicool...έχω παραγγείλει 10 κινητά απο το coolicool και όλα ήρθαν σχετικα γρήγορα χωρίς κανένα πρόβλημα...αν ανατρεξεις στα πρωτα post κάπου 8-12 σελιδα θα δεις οτι το εκανα παρεγγελεια απο coolicool το συγκεκριμένο κινητο...

Γενικά είναι ενα πολύ ομορφο κινητό...με μέτρια μπαταρία..αν είσαι hardcore user ξανασκεψου το...επίσης εμένα με απογοήτευσε γιατί είχε καποιες κατασκευαστικές ατέλειες...αλλά οκ,συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες αυτό...όπως λένε.

ευχαριστω... δεν ειμαι hardcore user οπως ειπες απλα με εντυπωσιασε η καμερα και το design και η τιμη σε τελικη αναλυση.. η καμερα ειναι καλη?

Θα κάνω μία παραγγελία από dx.com και σκέφτομαι να πάρω έναν Qi charger για το kingzone. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω;
Xiaomi Mi Mix 6/256

Θα κάνω μία παραγγελία από dx.com και σκέφτομαι να πάρω έναν Qi charger για το kingzone. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω;

εάν έχει powerbank να είναι 5000mAh + και πάνω.

Καλησπέρα,

Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει αν το site minideal.net έχει κλείσει ή τι έχει γίνει και δεν λειτουργεί?

Καλησπέρα,

Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει αν το site minideal.net έχει κλείσει ή τι έχει γίνει και δεν λειτουργεί?

Eπίσης κατά καιρούς ο server τους σέρνεται!

Οι Κινέζοι έχουν εθνική εορτή μέχρι τις 5 Οκτωβρίου αν δεν κάνω λάθος...

Ακριβώς έτσι είναι οπότε και όποιος έτυχε να παραγγείλει πριν τις 1/10 και ακόμα δεν έχει γίνει Shipped η παραγγελία του θα γίνει μετά τις 6/10.Το έμαθα και γω γιατί μίλησα σήμερα στο Pandawill

Κάπου διάβασα πως εάν βάλεις το πρόσθετο firefox os emmulator στον firefox του κινητού, μπορείς να δουλέψεις το κινητό σα να τρέχει firefox os. Έχει κανείς ιδέα εάν ευσταθεί αυτό ή εάν υπάρχει κάτι παρόμοιο; Θέλω να το δω λίγο στην πράξη.

εάν έχει powerbank να είναι 5000mAh + και πάνω.

Θα πάρω μόνο ασύρματο φορτιστή, χωρίς powerbank. Έχω βρει έναν με 12 ευρώ http://www.dx.com/p/super-thin-mini-qi-wireless-charging-transmitter-for-nokia-920-nexus-4-n7100-samsung-s3-s4-232985#.VC28EvEvDMs . Πιστεύω να κάνω τη δουλειά μου.

Xiaomi Mi Mix 6/256

το κινητό έκλεισε από μπαταρία μόνο του και μετά που το άνοιξα δουλεύουν ολα εκτος τα κόκκινα πλήκτρα του menu, δεν δουλευει το touch σε αυτα τα 3 ¨πλήκτρα" . τι σημαίνει αυτο?

Δεν μπορώ να τα κάνω να δουλέψουν... αχρηστεύτηκε το κινητό ?

Δεν βοηθάς... Ποιά rom φοράς, είναι root? έχεις προσπαθήσει να εγκαταστήσεις άλλες rom? έχει πέσει κάτω? χτυπήθηκε? κολλούσε πριν το κάνει? κάτι παράξενο?

Δεν βοηθάς... Ποιά rom φοράς, είναι root? έχεις προσπαθήσει να εγκαταστήσεις άλλες rom? έχει πέσει κάτω? χτυπήθηκε? κολλούσε πριν το κάνει? κάτι παράξενο?

Oχι δεν έχει πέσει κάτω και δεν εχω ασχοληθεί με root και αλλαγή rom. Οπως το αγόρασα έτσι το έχω, δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν είναι root το κινητό.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α! Οχι δεν κολλούσε πήγαινε μπάλα πάντα.

Oχι δεν έχει πέσει κάτω και δεν εχω ασχοληθεί με root και αλλαγή rom. Οπως το αγόρασα έτσι το έχω, δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν είναι root το κινητό.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α! Οχι δεν κολλούσε πήγαινε μπάλα πάντα.

Κάνε reflash την αυθεντική rom και θα φτιαξει http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/08/Official-4.3.9-Kingzone.cc.rar

για να κάνω reflash πρεπει να rootarω το κινητο?....φτοουου και βαριέμαι :p

Flash = Εγκατάσταση εργοστασιακής rom με SPFlash tool ούτε root ούτε τίποτα.

Μετα αοι εναμισι μηνα που το εχω το κινητο προεκυψε ξαφνικο προβλημε με την καμερα.Η φωτογραφιες βγαινουν θωλες πλεον.Τι να κανω να το στειλω πισω η γινεται να διορθωθει ???Εχω ανεβασει και δυο φωτο μια με HDR και αλλη μια χωρις.Εχω ξαναφλασαρει την αυθεντικη ρομ αλλα το προβλημα δεν διορθωνεται.