ernesto1983 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Οσοι το εχετε root η και δεν το εχετε κατεβαστε απο το playstore το cpu frills..το max πρεπει να ειναι στο τερμα..το min δεν πρεπει να ειναι στα 300?εμενα ειναι στο 1958 min Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Άνοιξα ένα νέο θέμα για τις ROMs που υπάρχουν για το S5 SM-G900F. έχει περάσει κανείς την Rom S5 LOLLIPOP AMBASADII [AROMA] [KNOX 0x0] [ODEX v7.0] [FINAL VERSION]? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-g900fxxu1bnl9-t2986539 γράφουν οτι δεν πειράζει και το Knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους σας! Χρειάζομαι την βοήθεια όποιου γνωρίζει! Βρέθηκε στα χέρια μου ένα s5 με knox 0x1 το οποίο είναι αγορασμένο από Ιταλία! Δεν ξέρω τι του έχουν κάνει πριν αλλά έχει ένα θεματακι με το δίκτυο! Ενώ βρίσκει όλα τα δίκτυα, και από ότι φαίνεται, συνδέεται κανονικά, πάνω αριστερά όταν είναι κλειδωμένο γράφει "μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης" και δεν μπορώ να πάρω τηλ! Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Για δες αρχικά αν έχει IMEI. Αν έχει μήπως ειναι σε black list? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Για δες αρχικά αν έχει IMEI. Αν έχει μήπως ειναι σε black list? Imei Έχει κανονικά, και απ ότι το έχω τσεκάρει σε 1 site δεν είναι blacklisted! Καμιά άλλη ιδέα? Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς CyanogenMod 12.1 να πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς CyanogenMod 12.1 να πει εντυπώσεις; Tην ειχα περασει...γρηγορη μεν φτωχη δε...ξαναγυρισα στοκ..αλλα γουστα ειναι μπορεις να τη δοκιμασεις ομως...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Tην ειχα περασει...γρηγορη μεν φτωχη δε...ξαναγυρισα στοκ..αλλα γουστα ειναι μπορεις να τη δοκιμασεις ομως...:) Όταν λες φτωχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Όταν λες φτωχή; Ειναι αοσπ ρε φιλε, δηλαδη οτι πιο απλο κυκλοφορει, εχει μονο τα τελειως απαραιτητα. Σαν νεξους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παιδιά πέρασα την xtralito rom μια φορά και μετά από 2 μέρες την ξαναπερασα με wipe cache davlik μόνο για να περασω τον μάμα κερνελ. Ξαφνικά το κιν έχασε την twrp recovery και γράφει fail. Πέρασα την γνήσια ρομ της σαμσουνγ και πάω με Odin να περασω custom recovery και ενώ αναγνωρίζει το κιν αμέσως μου στο AP θέση βάζω το αρχείο και γράφει fail.. Την κάνω; μπορείτε να μου δώσετε λινκ για recovery εσείς; να δοκιμάσω μήπως κάνω κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Παιδιά πέρασα την xtralito rom μια φορά και μετά από 2 μέρες την ξαναπερασα με wipe cache davlik μόνο για να περασω τον μάμα κερνελ. Ξαφνικά το κιν έχασε την twrp recovery και γράφει fail. Πέρασα την γνήσια ρομ της σαμσουνγ και πάω με Odin να περασω custom recovery και ενώ αναγνωρίζει το κιν αμέσως μου στο AP θέση βάζω το αρχείο και γράφει fail.. Την κάνω; μπορείτε να μου δώσετε λινκ για recovery εσείς; να δοκιμάσω μήπως κάνω κάτι λάθος Ενεργοποίησες αθελα σου το reactivation lock και δ μπορείς ούτε ούτε να κάνεις ούτε recovery να βάλεις. Για να το βγαλεις αυτό μόνο σε κιτκατ γίνεται άρα πρέπει να επιστρέψεις εκεί, να το απενεργοποιησεις μέσω του σαμσουνγκ λογαριασμού σου, μετά επιστρέφεις σε λολιποπ, και κάνεις ότι θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Ενεργοποίησες αθελα σου το reactivation lock και δ μπορείς ούτε ούτε να κάνεις ούτε recovery να βάλεις. Για να το βγαλεις αυτό μόνο σε κιτκατ γίνεται άρα πρέπει να επιστρέψεις εκεί, να το απενεργοποιησεις μέσω του σαμσουνγκ λογαριασμού σου, μετά επιστρέφεις σε λολιποπ, και κάνεις ότι θέλεις Πως το κάνα;; Επειδή δεν έχω επιστρέψει ποτέ πίσω πως γίνεται; μόνο ρομ από ίδιο λειτουργικό έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Μια βοήθεια σε παρακαλώ με τα βήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Πως το κάνα;; Επειδή δεν έχω επιστρέψει ποτέ πίσω πως γίνεται; μόνο ρομ από ίδιο λειτουργικό έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Μια βοήθεια σε παρακαλώ με τα βήματα Αυτό το έκανες επειδή ο dev αυτός είναι ******* και το έβαλε σαν προεπιλογή να υπάρχει αυτό το κλείδωμα. Λοιπόν η διαδικασία που έκανα εγώ και ένα παιδί ακόμα στο νήμα είναι η εξής. Κατέβασα το sammobile την τελευταία κιτκατ ρομ http://www.sammobile.com/firmwares/download/32652/G900FXXU1ANG2_G900FOXA1ANG3_BTU/ . Έπειτα κάνεις την κανονική διαδικασία όπως και με λολιποπ για να την φλασαρεις μέσω οντιν (αν δεν την ξέρεις πες να σου την γράψω). Μετά αφού ανοίγει το κινητό σε κιτκατ, πηγαίνεις ρυθμίσεις - ασφάλεια και ξετικαρεις την επιλογή για κλείδωμα επανενεργοποιησης. Μετά είσαι έτοιμος, φλασαρεις λολιποπ ρομ και κάνεις ρουτ και recovery όπως ξέρεις. Για οποία απορία στείλε και ΡΜ αν θες για ν μην γράψουμε μόνο για αυτό εδώ. Η διαδικασία αυτή όμως λένε ότι μπορεί να κάνει τούβλο το κινητό, περιέχει κάποιο ρίσκο άρα, γι αυτό με προσωπική σου ευθύνη το κάνεις, εγώ το ρισκαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εστω χάνοντας εγγύηση, ειναι εφικτό να του περάσουμε την 5.1 του S5 google edition ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλησπέρα! Έκανα ροοτ το κινητό, σβήνω εφαρμογές από την Google και την σαμμη αλλά όταν κάνω επανακινηση δεν ανοίγει το κινητό. Καμιά ιδέα? Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε το csc τώρα που είμαι ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ξανακανε factory reset θα στρωσει!!εχεις σβησει τα αρχεια του knox απο data?μονο απο το system app σβησε οτι εχει σχεση με knox..τα αλλα δεν τα πειραζεις Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ξανακανε factory reset θα στρωσει!!εχεις σβησει τα αρχεια του knox απο data?μονο απο το system app σβησε οτι εχει σχεση με knox..τα αλλα δεν τα πειραζεις Δεν πείραξα καθόλου ότι έχει σχέση με τον κνοξ.. Το blurb checkout μου έκανε την ζημιά μάλλον γιατί μετά που με είπε ο Πάνος τη να σβήσω και να μην το πειράξω δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ενα κινητο που εχει CSC XEH μπορει να παρει αλλο CSC firmware? Ρωταω γιατι πηγα να βαλω ΝΕΕ και εφαγα πορτα μου εβγαλε το γνωστο error με τα partition sto odin. Πως μπορω να του καρφωσω ΝΕΕ λογισμικο? χρειαζομαι και το ΡΙΤ αρχειο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ενα κινητο που εχει CSC XEH μπορει να παρει αλλο CSC firmware? Ρωταω γιατι πηγα να βαλω ΝΕΕ και εφαγα πορτα μου εβγαλε το γνωστο error με τα partition sto odin. Πως μπορω να του καρφωσω ΝΕΕ λογισμικο? χρειαζομαι και το ΡΙΤ αρχειο? Ναι, μπορεί να πάρει, αλλά θα πρέπει να πετύχεις το κατάλληλο firm για να μην έχεις το πρόβλημα που αναφέρεις. Εναλλακτικά πρέπει να βρεις το κατάλληλο pit file για την συγκεκριμένη ρομ που θέλεις να βάλεις (πρόσεξε, δεν είναι όλα τα pit files ίδια) και να την περάσεις με επιλογή repartition στο odin. Να έχεις υπόψη σου ότι υπάρχει αρκετά μεγάλο ρίσκο σε αυτή τη διαδικασία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsmous Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 καλησπερα! αν ξερει καποιος πως μπορω να συγχρονισω τις σημειωσεις του λογαριασμου google με τις σημειωσεις του τηλεφωνου. Παράθεση dsmous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Πως μπορώ να αλλάξω την ταπετσαρία της lock screen στο S5 ? Edited October 21, 2015 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Πως μπορώ να αλλάξω την ταπετσαρία της lock screen ? Πατάς συνεχόμενα στην αρχική οθόνη. Κάτω δεξιά θα πατήσεις θέματα φοντου και επιλέγεις μετά κλείδωμα οθόνης στην επιλογή και διαλέγεις φόντο.. Ελπίζω να βοήθησα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Πατάς συνεχόμενα στην αρχική οθόνη. Κάτω δεξιά θα πατήσεις θέματα φοντου και επιλέγεις μετά κλείδωμα οθόνης στην επιλογή και διαλέγεις φόντο.. Ελπίζω να βοήθησα... :) Sorry . Δεν εννοώ από τα υπάρχοντα , αλλά κάποιο δικό σου , από το Αλμπουμ ας πούμε . Ακόμα καλύτερα αν μπορούσαμε να ξέρουμε που βρίσκονται τα default , σε ποιο φάκελο , να βάζαμε και τα δικά μας , και αν θέλουμε με τον κλασσικό τρόπο , να παρουσιάζονται και να κάνουμε επιλογή από αυτά που βάλαμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Sorry . Δεν εννοώ από τα υπάρχοντα , αλλά κάποιο δικό σου , από το Αλμπουμ ας πούμε . Ακόμα καλύτερα αν μπορούσαμε να ξέρουμε που βρίσκονται τα default , σε ποιο φάκελο , να βάζαμε και τα δικά μας , και αν θέλουμε με τον κλασσικό τρόπο , να παρουσιάζονται και να κάνουμε επιλογή από αυτά που βάλαμε . Εγώ όταν θέλω να βάλω κάποια φώτο από της δικές μου πάω εκεί που σου και εκεί που είναι η εικόνες του κινητού και ακριβώς αριστερά λέει από την συλλογή. Πατάς και διαλέγεις από της δικές σου φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα, έναν custom kernel απροβλημάτιστο έχετε να προτείνετε? Πέρασε ένα φιλαράκι τον amplitude και σέρνεται το κινητό! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts