PETTROS Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ποιό συγκεκριμένα ; ενω ειναι unzipped μου ζηταει οποθεσια στον υπολογιστη το παω εκει αλλα δεν αποκρινεται τεσπα το βραδυ θα το ξαναπαιξω παντως απο φωτο ειναι πολυ καλο το τηλ γλωσσα που βρισκω? δεν τα εχω βρεια ακομα τα ελληνικα κανα βιντεο ? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Μολις παρελαβα.εντυπωσεις αργοτερα Edited June 6, 2014 by teobidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chripalo Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μολις παρελαβα.εντυπωσεις αργοτερα Άντε καλορίζικο!!! Πες μας από που το πήρες και πότε, για να ξέρουμε και εμείς περίπου πότε θα παραλάβουμε :D Παράθεση http://automarket.car.gr/cars/?ca=v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Άντε καλορίζικο!!! Πες μας από που το πήρες και πότε, για να ξέρουμε και εμείς περίπου πότε θα παραλάβουμε :D Απο Vick mail αποστολη την 18 μαιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Χτες παρελαβα και εγω παιδια απο minideal.....αψογο το κινητο,ταχυτατο.......δεν το πειραζω καθολου,το πηρα για λογαριασμο φιλου μου και του το σεταρα.Ολα κυλαν πολυ smooth.19 μερες εκανε να ερθει... Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ολόφρεσκο Xiaomi Hongmi RedMi 1S Review! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Η αποθήκευση στην εξωτερική sd φωτογραφιών videos κλπ, γίνεται προς το παρόν μόνο μέσω πχ ES explorer μετά τη λήψη τους? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Πέτρο μη το σκέφτεσαι, πάρτο.. σ αυτά τα χρήματα κάτι καλύτερο δε θα βρεις.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Παραλαβή και απο εμένα απο minideal 20 μέρες χρόνος να έρθει ικανοποιημένος ... Κανά πμ για GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Για όσους ενδιαφέρονται για νέα ROM, βγήκε η νέα 3.10 ελληνική από Miui.gr ... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) just got it... :) από αγγελία... με τη ζελατίνα... θα ζήσω λίγο μαζί του και θα "ανεβάσω" φωτό εδώ και στο αντίστοιχο νέο topic για τις φωτό καθώς και προσωπικές εντυπώσεις από την όλη συμπεριφορά του... Πολύ πρώιμα μπορώ να πω μάλλον ότι είναι πάρα πολύ καλή επιλογή... Το κινητό φαίνεται να είναι rooted, αγορασμένο από minideal, δεν βλέπω το φάκελο updater μέσα στο φάκελο security. Για να περάσω την νέα rom από το /xiaomi-miui.gr πρέπει να το κάνω με boot? miui version MIUI-JHCCNBA94.0 Όταν πατάω system update με πετάει στο desktop και φυσικά δε γίνεται τίποτα... Edited June 6, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Το κινητό φαίνεται να είναι rooted, αγορασμένο από minideal, δεν βλέπω το φάκελο updater μέσα στο φάκελο security. Για να περάσω την νέα rom από το /xiaomi-miui.gr πρέπει να το κάνω με boot? miui version MIUI-JHCCNBA94.0 Όταν πατάω system update με πετάει στο desktop και φυσικά δε γίνεται τίποτα... Τα ίδια και το δικό μου κάνει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernova777 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 οκ ,απόλυτα λειτουργικό και το δικό μου.. απο minideal με multi + root (για το root δεν ξέρω να το τσεκάρω βέβαια ως newbie -φάκελο updater δεν βρήκα -όταν ανοιξε πρώτη φορα πάντως με ρώτησε για superuser) Προς το παρόν το έχω στα αγγλικά κ νομίζω οτι ετσι θα παραμείνει κιόλας- μια χαρά είναι! κάπου πήρε το μάτι μου οτι κατεβάζουμε ελληνικο πληκτρολόγιο κ είμαστε οκ,η εναλλαγή την ώρα της πληκτρολόγησης ομως πως γίνεται? Α! antutu 21463 tsiouk6 - gps : εγκατέστησα το co pilot- το διάβασα σε άλλο νήμα - απροβλημάτιστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 κάπου πήρε το μάτι μου οτι κατεβάζουμε ελληνικο πληκτρολόγιο κ είμαστε οκ,η εναλλαγή την ώρα της πληκτρολόγησης ομως πως γίνεται? Εδώ θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις για πληκτρολόγιο στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Το κινητό φαίνεται να είναι rooted, αγορασμένο από minideal, δεν βλέπω το φάκελο updater μέσα στο φάκελο security. Για να περάσω την νέα rom από το /xiaomi-miui.gr πρέπει να το κάνω με boot? miui version MIUI-JHCCNBA94.0 Όταν πατάω system update με πετάει στο desktop και φυσικά δε γίνεται τίποτα... Εδω κανείς; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εδω κανείς; Ναι, θα μπεις από mirecovery και κανεις από εκεί εγκατάσταση νέας έκδοσης.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλημέρα. Day 2 και οι εντυπώσεις πολύ καλές. Το πρώτο που παρατήρησα είναι ένα "κόψιμο" στο preview κάθε ήχου που έκανα δοκιμή για επιλογή ήχου σε κλήση, ειδοποιήσεων.. Το κάνει σε κάθε ήχο που επιλέγω.. αλλά αυτά είναι ψιλοπταίσματα... Θα αναφέρω μόνο τα λίγο περίεργα, τα καλά σε ένα mini review που θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες.... περιμένω να ανεβάσουν την 3.10 να κάνω την πρώτη αναβάθμιση για να μπορέσω να ελέγξω τα υπόλοιπα.... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Θα ασχοληθεί κανένας moderator να βάλει κάποια πράγματα που ρωτούν επανηλλημένως τα παιδιά στην πρωτη σελιδα η θα τα γράφουμε 50 φορες. Βαλτε την ROM πως θα κανουν update αν δεν έχει τον updater. Που θα βρουν Ελληνική και που multi rom Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Μου ήρθε και εμένα από minideal, απλά φοβερό και ωραία φωτογραφική μηχανή με καθαρές φωτογραφίες. Έχει κάποια θέματα η μετάφραση αλλά για την γυναίκα που θέλει μόνο τα βασικά (καλή φωτογραφική μηχανή,καλό ηχείο) είναι απλά φοβερό. Για ROM και update είναι για εμένα αλλά άντε να το πάρεις πίσω ποια , κάτι τις είπα να το πάρω εγώ και να μείνει με ένα nokia n8 ή να τις πάρω κάτι άλλο και παραλίγο να με φάει ζωντανό. Edited June 7, 2014 by disappointed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μερικά πρώιμα και μη καλλιτεχνικά δείγματα της φωτογραφικής. Περιέχεται και μία από το HTC ONE M7 για σύγκριση. Οι όμοιες είναι τραβηγμένες (φαίνεται και από το όνομά τους) με και χωρίς HDR Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Βαλτε την ROM πως θα κανουν update αν δεν έχει τον updater. Που θα βρουν Ελληνική και που multi rom Πολυ σωστη παρατηρηση. Περιμενω να ερθει το δικο μου, εχω ξεψαχνισει το συγκεκριμενο thread και η ουσια μπορει να μαζευτει σε ενα μονο post. Λογικο ή παραλογο, οι περισσοτεροι εδω μεσα διαβαζουν μια το πολυ 2 σελιδες πισω και ποσταρουν χωρις δευτερη σκεψη. +1 απο μενα @chalk Μερικά πρώιμα και μη καλλιτεχνικά δείγματα της φωτογραφικής. Περιέχεται και μία από το HTC ONE M7 για σύγκριση. Οι όμοιες είναι τραβηγμένες (φαίνεται και από το όνομά τους) με και χωρίς HDR Πολυ καλες φωτογραφιες. Εχει ξεφυγει απο το τυπικο snapshot των περισσοτερων φθηνων κινητων με αλλοιωμενα χρωματα, υπερεκθεση και θορυβο. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) εναλλακτικό link διότι για κάποιο λόγο δεν έπαιζε μετά από λίγη ώρα, αυτό στο προηγούμενο post Με το κινητό ήρθε ένα screen protector το οποίο φυσικά δεν είναι ποιοτικό. Αξίζει το κόπο αυτό το tempered glass? Φοβάμαι μήπως χάνει σε απόκριση η οθόνη. Εχει κανείς κανά link από εναλλακτική λύση/πρόταση? Λόγω του ότι η οθόνη πολύ καλή μεν, είναι λίγο ως πολύ glossy, το πραστευτικό αν γίνεται να μην ακολουθεί την ίδια λογική.. Edited June 7, 2014 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Θα ασχοληθεί κανένας moderator να βάλει κάποια πράγματα που ρωτούν επανηλλημένως τα παιδιά στην πρωτη σελιδα η θα τα γράφουμε 50 φορες. Βαλτε την ROM πως θα κανουν update αν δεν έχει τον updater. Που θα βρουν Ελληνική και που multi rom σωστος να μην ανατρεχουμε συνεχεια by the way και μενα λεει πως ειμαι ρουτ στο σουπερ γιουζερ απλα μου λεει οτι δεν εχω κατι να κανω ως σουπεργιουζερ θα παρω μια θηκη με 2 παραθυρα πως θα βαλω πανω ωρα/ημερα/θερμοκρασια? και κατω τι βαζουνε? οεο? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Παιδια οπως λεει ενα σχολιο απο το ρεβιου : there is a BIG ISSUE on with the REDMI 1S with in 3G Prefered mode , this bug stop communication during a call and make the error of the SIM card not detected the only solution are : 1# reboot the phone or 2# activate airplane and off See the MIUI China Forum, a lot of owners are facing this problem with this smartphone last firmware is Stable ROM 24.0 we are waiting some news from Xiaomi but : but still no reaction from Xiaomi !!! που εν συντομια σημαινει οτι εκει που εχεις το τηλεφωνο κομπλε ξαφνικα καμια φορα δεν εντοπιζει την καρτα σιμ σου και πρεπει να το κανεις ριμπουτ ή να πας σε λειτουργια πτησης για το επαναφερεις ισχυει? και το γεγονος οτι η xiaomi δεν εχει απαντησει ακομα σε αυτο το προβλημα ισχυει επισης? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 εναλλακτικό link διότι για κάποιο λόγο δεν έπαιζε μετά από λίγη ώρα, αυτό στο προηγούμενο post Με το κινητό ήρθε ένα screen protector το οποίο φυσικά δεν είναι ποιοτικό. Αξίζει το κόπο αυτό το tempered glass? Φοβάμαι μήπως χάνει σε απόκριση η οθόνη. Εχει κανείς κανά link από εναλλακτική λύση/πρόταση? Λόγω του ότι η οθόνη πολύ καλή μεν, είναι λίγο ως πολύ glossy, το πραστευτικό αν γίνεται να μην ακολουθεί την ίδια λογική.. σου πα Πέτρο η κάμερα ειναι πολύ καλή και γενικά σε αυτή την τιμή είναι σαν να τους κλέβεις... μη σκεφτείς καν να βάλεις ζελατίνα..αν βάλεις κατι θα είναι glass protector..η θα βάλεις αυτό http://www.aliexpress.com/item/Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-hongmi-red-rice-Screen-Protective-Film-with-Retail-Packaging-fingerprint/1548139789.html που έχω κι εγώ στο δικό μου που είναι άψογο, πραγματική αίσθηση γυαλιου, τέλεια ευκρίνεια κλπ με το μειονέκτημα πως αν σου πέσει το τηλ θα σπασει το protector η θα βάλεις αυτό http://www.aliexpress.com/item/NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-9H-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Hongmi-Red/1824964972.html το οποίο δεν το χω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει το ιδιο σε Nexus 5 και είναι απλά απιστευτο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts