bilakos10 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Στον οδηγό για το φλασαρισμα της CM11 γιατί δεν περιλαμβανεται το internal storage στα wipes? Το TWRP 2.8.x δεν διαθέτει τέτοια επιλογή. Γενικά το internal storage διαθέτει τα εξής partitions: /cache, /boot, /system & /data. Στην ουσία κάνοντας όλα τα wipes που λέω στον οδηγό είναι σαν να γίνεται wipe το internal storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το TWRP 2.8.x δεν διαθέτει τέτοια επιλογή. Γενικά το internal storage διαθέτει τα εξής partitions: /cache, /boot, /system & /data. Στην ουσία κάνοντας όλα τα wipes που λέω στον οδηγό είναι σαν να γίνεται wipe το internal storage. Σε διαβεβαιώ ότι το TWRP 2.8.0.2 που χρησιμοποίησα μόλις σήμερα (ακολουθώντας τον οδηγό σου) έχει την επιλογή για wipe και του internal storage. Tο τσέκαρα κι αυτό κάνοντας δεύτερη φορά wipe και τότε μόνο "καθάρισε" η internal storage, η οποία την πρώτη φορά είχε μείνει ανέπαφη. Πιθανόν να χρησιμοποίησες λίγο παλαιότερη έκδοση TWRP. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Σε διαβεβαιώ ότι το TWRP 2.8.0.2 που χρησιμοποίησα μόλις σήμερα (ακολουθώντας τον οδηγό σου) έχει την επιλογή για wipe και του internal storage. Tο τσέκαρα κι αυτό κάνοντας δεύτερη φορά wipe και τότε μόνο "καθάρισε" η internal storage, η οποία την πρώτη φορά είχε μείνει ανέπαφη. Πιθανόν να χρησιμοποίησες λίγο παλαιότερη έκδοση TWRP. Τώρα είδα ότι υπάρχει η επιλογή , ούτως ή άλλως όμως δεν χρειαζόταν να το κάνεις. Μετά τα υπόλοιπα wipes έχουν μείνει στο τηλέφωνο μόνο τα δεδομένα του χρήστη που είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική SD (φωτογραφίες, μουσική, downloads) τα οποία δεν επηρεάζουν την λειτουργία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgoodman Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ρε παιδιά αυτόhttp://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Original-Xiaomi-Redmi-1S-Red-Rice-Hongmi-WCDMA-Russian-Support-4-7-Inch-1280x720/2021730733.html είναι εντάξει γιατί το έχει και άλλα 5$ κάτω με το κουπόνι και δεν ξέρω αν το άσπρο χρώμα είναι όλο ή μόνο το πίσω καπάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ρε παιδιά αυτόhttp://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Original-Xiaomi-Redmi-1S-Red-Rice-Hongmi-WCDMA-Russian-Support-4-7-Inch-1280x720/2021730733.html είναι εντάξει γιατί το έχει και άλλα 5$ κάτω με το κουπόνι και δεν ξέρω αν το άσπρο χρώμα είναι όλο ή μόνο το πίσω καπάκι; Σε αυτό έχει αλλάξει το πίσω καπάκι. Το 1s σε λευκό, αλλάζει όλο το χρώμα του κινητού. Με το vickmall που είχα ρωτήσει αν υπάρχει διαθέσιμο το λευκό, μου απάντησαν ότι έχει καιρό να το βγάλει το εργοστάσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 exDialer που είναι μια χαρά ;) Έχω περάσει δύο φορές τον ex dialer και τισ δυο μου βγαζει πρόβλημα, το τηλέφωνο χτυπαει αλλα στην οθονη δεν δειχνει τίποτα. Μήπως θέλει καμια επιπλέον ρύθμιση; Η cm11 μετά από μερικές μέρες χρήσης δουλεύει πολύ καλά, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, γενικά αποδεικνύει ότι η συσκευή είναι πολύ πάνω από τα λεφτά της, αλλά το miui την σαμποτάρει άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μόλις παρελαβα τη συσκευή απο to2c πως μπορω να μπω σε recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Ερώτηση προς όσους έχουν βάλει CM11: το κινητό μπορεί να δείξει στο PC τον αποθηκευτικό του χώρο (internal + SD) με το πρωτόκολλο UMS/USB Mass Storage ή μόνο με το σάπιο MTP; Αυτή τη δυνατότητα την αφαίρεσαν σε κάποιο MIUI update από τον kernel και πολύ φοβάμαι ότι ούτε η CM11 θα το έχει, αφού οι developers δεν έχουν sources και παίρνουν έτοιμο τον kernel... :-\ Edited September 29, 2014 by parsifal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ήμουν ενα βήμα πριν τη μετάβαση στη cm11 καθώς με τις δυο προηγούμενες εκδόσεις είχα πολλά προβλήματα. Με την τελευταία αναβάθμιση το τηλέφωνο πετάει. Μνήμη γύρω στα 300. Fc s μηδέν . απόκριση αριστη Σήμερα βρήκα και ενα πρόβλημα Το βράδυ είχα battery drain και κοιτάζοντας τι έτρωγε τη μπαταρία μου έβγαλε το Μάιλ. Η στοκ εφαρμογή δεν άνοιγε με τίποτα ενω το gmail κανονικά Απέγκαταστησα τη στοκ και τώρα όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ερώτηση προς όσους έχουν βάλει CM11: το κινητό μπορεί να δείξει στο PC τον αποθηκευτικό του χώρο (internal + SD) με το πρωτόκολλο UMS/USB Mass Storage ή μόνο με το σάπιο MTP; Αυτή τη δυνατότητα την αφαίρεσαν σε κάποιο MIUI update από τον kernel και πολύ φοβάμαι ότι ούτε η CM11 θα το έχει, αφού οι developers δεν έχουν sources και παίρνουν έτοιμο τον kernel... :-\ Μόνο με ΜΤΡ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μόνο με ΜΤΡ... Φτου να πάρει η ευχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Φτου να πάρει η ευχή! Νομίζω δεν φταίει η miui.. Από μια έκδοση Android γενικά και πάνω μόνο το MTP υπάρχει και το connect as camera.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μόλις παρελαβα τη συσκευή απο to2c πως μπορω να μπω σε recovery? Σε κλειστή συσκευή με παρατεταμένο πάτημα Power & Vol+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Νομίζω δεν φταίει η miui.. Από μια έκδοση Android γενικά και πάνω μόνο το MTP υπάρχει και το connect as camera.. Κάτι τέτοιο διάβαζα κι εγώ, πως πιέζει η Google για να γίνει αυτό. Αλλά σε παλιότερες εκδόσεις MIUI για το κινητό μας (πάλι Android 4.3 βέβαια), μπορούσες να το γυρίσεις σε UMS με διάφορους τρόπους: http://en.miui.com/thread-25984-1-1.html Κάποια στιγμή, μάλλον η Xiaomi αφαίρεσε το σχετικό module από τον Linux kernel και μετά έκαναν compile νέο kernel. Γι' αυτό στις νεότερες εκδόσεις, ακόμη και με τις «χακιές» δεν φαίνεται διαθέσιμο το UMS mode για επιλογή. Και τώρα που δεν υπάρχουν kernel sources διαθέσιμα για να μπορεί κάποιος developer να ξαναπροσθέσει το σχετικό module στον kernel, μείναμε χωρίς δυνατότητα επιλογής. Όταν όμως φωνάζει ο Stalman για freedom of software, τον λένε γραφικό! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Κάτι τέτοιο διάβαζα κι εγώ, πως πιέζει η Google για να γίνει αυτό. Αλλά σε παλιότερες εκδόσεις MIUI για το κινητό μας (πάλι Android 4.3 βέβαια), μπορούσες να το γυρίσεις σε UMS με διάφορους τρόπους: http://en.miui.com/thread-25984-1-1.html Κάποια στιγμή, μάλλον η Xiaomi αφαίρεσε το σχετικό module από τον Linux kernel και μετά έκαναν compile νέο kernel. Γι' αυτό στις νεότερες εκδόσεις, ακόμη και με τις «χακιές» δεν φαίνεται διαθέσιμο το UMS mode για επιλογή. Και τώρα που δεν υπάρχουν kernel sources διαθέσιμα για να μπορεί κάποιος developer να ξαναπροσθέσει το σχετικό module στον kernel, μείναμε χωρίς δυνατότητα επιλογής. Όταν όμως φωνάζει ο Stalman για freedom of software, τον λένε γραφικό! :lol: δοκίμασες με το Qcustomshortcut?σε μένα (redmi 1) δουλεύει άψογα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5400458#post5400458 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 δοκίμασες με το Qcustomshortcut?σε μένα (redmi 1) δουλεύει άψογα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5400458#post5400458 Το δοκίμασα, γιατί πριν είχα και το Redmi 1. Στο 1S μου δεν πιάνει πλέον... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παρατήρησα ,στην CM11 ,οτι ο σενσορας που σβήνει την οθόνη κατα την διάρκεια κλήσης (οταν το βαζεις στο αυτι το τηλ), μετα το περας της κλήσεως,ειτε αργεί να ανοίξει η οθόνη είτε δεν ανοίγει καθόλου οποτε πρεπει να πατήσω το power button για να ανοίξει η οθόνη και να τερματισω την κληση .Δοκιμασα τον συνδυασμό * # * # 64663 # * # * στον dialer αλλα δεν κάνει τίποτα ενώ σε miui δούλευε. Ξέρετε καποιον άλλον τρόπο για να κάνω calibration ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Παρατήρησα ,στην CM11 ,οτι ο σενσορας που σβήνει την οθόνη κατα την διάρκεια κλήσης (οταν το βαζεις στο αυτι το τηλ), μετα το περας της κλήσεως,ειτε αργεί να ανοίξει η οθόνη είτε δεν ανοίγει καθόλου οποτε πρεπει να πατήσω το power button για να ανοίξει η οθόνη και να τερματισω την κληση .Δοκιμασα τον συνδυασμό * # * # 64663 # * # * στον dialer αλλα δεν κάνει τίποτα ενώ σε miui δούλευε. Ξέρετε καποιον άλλον τρόπο για να κάνω calibration ? για δοκίμασε αυτό τον κωδικό *#*#6484#*#* στη miui αυτός είναι ο κωδικός για να κάνεις calibration.. και μετά επιλογή 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) για δοκίμασε αυτό τον κωδικό *#*#6484#*#* στη miui αυτός είναι ο κωδικός για να κάνεις calibration.. και μετά επιλογή 8 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς Ούτε αυτός ο συνδυασμός εμφανίζει κάτι... Τελικά εγκατέστησα από play το proximity fix και δείχνει να διορθώθηκε το πρόβλημα μου... Edited September 30, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τώρα είδα ότι υπάρχει η επιλογή , ούτως ή άλλως όμως δεν χρειαζόταν να το κάνεις. Μετά τα υπόλοιπα wipes έχουν μείνει στο τηλέφωνο μόνο τα δεδομένα του χρήστη που είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική SD (φωτογραφίες, μουσική, downloads) τα οποία δεν επηρεάζουν την λειτουργία του κινητού. Μιλάμε πάντα για clean install της ROM - τουλάχιστον έτσι νομίζω- συνεπώς ναι μεν δεν επηρεάζουν τα περιεχόμενα της εσωτερικής μνήμης αυτή καθαυτή την λειτουργία του κινητού αλλά αν πχ είναι αυτή γεμάτη με φακέλους και κατάλοιπα εφαρμογών (στην περίπτωση μας της miui), τότε εκτός των άλλων conflicts που μπορεί να προκύψουν, σε λίγο πιθανόν να εξαντληθεί και ο ελεύθερος χώρος της, και εν πάσει περιπτώσει δεν θα πρόκειται για απόλυτα "καθαρή" εγκατάσταση. Ταπεινή μου άποψη, επειδή μάλλον αρκετοί θα χρησιμοποιήσουν τον πολύ καλό και αναλυτικό οδηγό σου, δεν θα έβλαπτε ένα μικρό edit. Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όπως έγραψα ξανά και λένε και οι υπόλοιποι, όλα καλά με την cm, πλην ενός προβλήματος που έχω, αρκετά σοβαρό όμως. Η ένταση του ήχου κλήσης. Κάτι παίζει με την συνεργασία με το bluetooth, είναι σαν να μοιράζει τον ήχο κλήσης στο ηχείο και στο bluetooth, γιατί όταν με καλούν, ακούω το ringtone και από το bt. Σήκωσα τα επίπεδα με το dsp manager που έχει μέσα, τίποτα. Έβαλα το viper4android που μου δούλευε στην miui, πάλι τίποτα. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μιλάμε πάντα για clean install της ROM - τουλάχιστον έτσι νομίζω- συνεπώς ναι μεν δεν επηρεάζουν τα περιεχόμενα της εσωτερικής μνήμης αυτή καθαυτή την λειτουργία του κινητού αλλά αν πχ είναι αυτή γεμάτη με φακέλους και κατάλοιπα εφαρμογών (στην περίπτωση μας της miui), τότε εκτός των άλλων conflicts που μπορεί να προκύψουν, σε λίγο πιθανόν να εξαντληθεί και ο ελεύθερος χώρος της, και εν πάσει περιπτώσει δεν θα πρόκειται για απόλυτα "καθαρή" εγκατάσταση. Ταπεινή μου άποψη, επειδή μάλλον αρκετοί θα χρησιμοποιήσουν τον πολύ καλό και αναλυτικό οδηγό σου, δεν θα έβλαπτε ένα μικρό edit. Γιατί προσπαθείς να περάσεις το δικό σου με το ζόρι δεν μπορώ να καταλάβω. Σου εξηγώ με καλό τρόπο ότι η internal storage δεν χρειάζεται wipe και συνεχίζεις. Μπορείς να ρωτήσεις κι εσύ τον kratos στο irc για να σου πει ξανά τι wipes χρειάζονται για να περάσεις την ρομ ή να διαβάσεις το official topic στο htcmania. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καταιγισμός cm-11-20140928-UNOFFICIAL-armani.zip https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=Kra1o5&dl=Kra1o5/Xiaomi/armani/cm-11-20140928-UNOFFICIAL-armani.zip :) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Φοράω την cm11 και δυστυχώς δεν μπορώ να ορίσω φωτο στις επαφές, όποτε προσπαθώ μου εμφανίζει μήνυμα "αδύνατη αποθήκευση των τροποποιήσεων της φωτογραφίας", ξέρει κανείς την λύση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Γιατί προσπαθείς να περάσεις το δικό σου με το ζόρι δεν μπορώ να καταλάβω. Σου εξηγώ με καλό τρόπο ότι η internal storage δεν χρειάζεται wipe και συνεχίζεις. Μπορείς να ρωτήσεις κι εσύ τον kratos στο irc για να σου πει ξανά τι wipes χρειάζονται για να περάσεις την ρομ ή να διαβάσεις το official topic στο htcmania. Κανένα ζόρι φίλε μου, αν δεν το θέλεις μην κάνεις edit στον οδηγό σου, μια ταπεινή άποψη μου εξέφρασα επαινώντας μάλιστα την προσφορά σου στο φόρουμ με τον οδηγό που καλώς έφτιαξες. Δεν έχω αντιδικήσει εδώ στο φόρουμ ποτέ και με κανένα (είμαι εδώ από την εποχή του unwired, αν έχεις υπόψη σου) και δεν θα το κάνω τώρα. Το φόρουμ νομίζω είναι για να ανταλλάσουμε απόψεις, να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, όχι για να "περάσει το δικό του" κάποιος. Η ταπεινότητα και η έπαρση είναι έννοιες αντίθετες. --> Ζητώ συγνώμη για το offtopic Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts