Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άμα περάσεις την fastboot rom με το mi tools δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα wipe, θα διαγραφούν όλα από μόνα τους.

Αν περάσεις την rom από recovery, τότε κάνε όλα τα wipes.

Fastboot θα κανω αφου διαβαζω πως προτεινεται απο αρκετους χρηστες.

κουκουρουκου

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Fastboot θα κανω αφου διαβαζω πως προτεινεται απο αρκετους χρηστες.

Αν κατεβάσεις την Fastboot rom απο το en miui που σου είπαν παραπάνω, κατέβασε περισσότερες από μια (κατέβασε την 36 και την 33 ας πούμε) γιατί η 36 που κατέβασα εγώ μου έβγαλε οτι το αρχείο είναι κατεστραμένο).

Και να ξέρεις οτι θα χρειαστείς περίπου 7 ώρες για το κατέβασμα.(Κατεβάζει με 20 kb/sec)

Εγώ που είχα κατεβάσει μια παλαιότερη fastboot rom, είχε κάνει μισή ώρα. Είναι του σερβερ μάλλον

Μπορει οσο κατεβαζω την 35/36/37 να περασω την 4.95 την ελληνικη και να δω τι παιζεi

Δεν αντιμετωπιζω fcs

Απλα τα παρακατω

Notification bar : πρεπει να κανω με το χερι μου προς τα κατω την επιφανεια εργασιας για να την δω. Στο συρτρι εφαρμογων, ουτε ετσι

Διακοπτες : δεδομενα και wifi παιρνουν μπρος οποτε τους γουσταρει. Η δονηση επισης.

Οθονη : ενω τη βαζω να σβηνει στα 2 και στα 5 λεπτα, αυτη το γυριζει απο μονη της στα 30 δευτερα

Launcher : μετα απο οποια εφαρμογη κανει να ανοιξει 9 δευτερα

Με τα διαφορα mi δεν εχω ασχοληθει , αλλα μια πανε μια ερχονται

Και μια τελευται ερωτηση

Το backup μηχανηματος δουλευει ´η πιο καλα ειναι αυτο το τιτανιουμ;

κουκουρουκου

Μπορει οσο κατεβαζω την 35/36/37 να περασω την 4.95 την ελληνικη και να δω τι παιζεi

Δεν αντιμετωπιζω fcs

Απλα τα παρακατω

Notification bar : πρεπει να κανω με το χερι μου προς τα κατω την επιφανεια εργασιας για να την δω. Στο συρτρι εφαρμογων, ουτε ετσι

Διακοπτες : δεδομενα και wifi παιρνουν μπρος οποτε τους γουσταρει. Η δονηση επισης.

Οθονη : ενω τη βαζω να σβηνει στα 2 και στα 5 λεπτα, αυτη το γυριζει απο μονη της στα 30 δευτερα

Και μια τελευται ερωτηση

ποιον Launcher έχεις ; (γιατί λες για συρτάρι εφαρμογών που ο κανονικός δεν έχει)

Και εγω οταν εψαχνα το Πασχα κινητο είχα αυτο το ζητημα, ηθελα να παρω τηλ που να δουλευει μολισ το ανοιξω χωρις ρυθμισεις. Πηρα το Red Rice το Πασχα, τους ειπα να αφησουν το κινητο στα Αγγλικα . Εβαλα εγω διαφορες εφαρμογες και τη Nova LAuncher. Το κινητο δουλευει χωρις κανενα προβλημα απο τη στιγμη που το ανοιξα...Οσοι φιλοι ακουν οτι ειναι Xiaomi ρωτανε τι ειναι αυτο...αλλα οταν το πιανουν στα χερια τους και ακουνε την τιμη παθαινουν σοκ.

Nova launcher

μήπως έχεις κάνει τίποτα με τις ρυθμίσεις ;

π.χ. στο εμφάνιση και αίσθηση έχεις ενεργό το εμφάνιση μπάρας ειδοποιήσεων ;

στο Για προχωρημένους (τέρμα κάτω) έχεις επιλεγμένο το Επιθετική Επιφάνεια εργασίας ; (για να μένει στην μνήμη)

Δεν αντιμετωπιζω fcs

Απλα τα παρακατω

Και μια τελευται ερωτηση

συνεχίζεις ακάθεκτος...:(αλλά πλέον έβγαλα το συμπέρασμα ότι το τηλ σου δεν έχει τίποτα,απλώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται με τις ρυθμίσεις.

1.αυτά για το Notification bar,είναι ρυθμίσεις του Nova

2.για αυτά που "παιρνουν μπρος" μόνα τους σου είπαμε πολλές φορές να κοιτάξεις τι ρυθμίσεις πείραξες στην εφαρμογή Ασφάλεια στο power/battery configuration

3.για τον Launcher:προφανώς ξετσέκαρες το "διατήρηση στην μνήμη",στο menu/Launcher settings.

αν δεν κοιτάξεις και μας απαντήσεις για αυτά,είναι τουλάχιστον άκομψο να συνεχίσεις να αναφέρεις διάφορα,κι εγώ τουλάχιστον δεν θα ξαναασχοληθώ.

edit: τώρα είδα το παραπάνω post όπου τα γράφει κι ο kodorevi8ulis

Edited by xnikos

@xnikos

Ρε συ με τετοιο υφακι πως να ειμαι συνεργασιμος;;;:lol:

Θα τα δω και θα αναφερω:grin:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μήπως έχεις κάνει τίποτα με τις ρυθμίσεις ;

π.χ. στο εμφάνιση και αίσθηση έχεις ενεργό το εμφάνιση μπάρας ειδοποιήσεων ;

στο Για προχωρημένους (τέρμα κάτω) έχεις επιλεγμένο το Επιθετική Επιφάνεια εργασίας ; (για να μένει στην μνήμη)

Οχι και οχι

Μολις το εκανα:D

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

συνεχίζεις ακάθεκτος...:(αλλά πλέον έβγαλα το συμπέρασμα ότι το τηλ σου δεν έχει τίποτα,απλώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται με τις ρυθμίσεις.

1.αυτά για το Notification bar,είναι ρυθμίσεις του Nova

2.για αυτά που "παιρνουν μπρος" μόνα τους σου είπαμε πολλές φορές να κοιτάξεις τι ρυθμίσεις πείραξες στην εφαρμογή Ασφάλεια στο power/battery configuration

3.για τον Launcher:προφανώς ξετσέκαρες το "διατήρηση στην μνήμη",στο menu/Launcher settings.

αν δεν κοιτάξεις και μας απαντήσεις για αυτά,είναι τουλάχιστον άκομψο να συνεχίσεις να αναφέρεις διάφορα,κι εγώ τουλάχιστον δεν θα ξαναασχοληθώ.

edit: τώρα είδα το παραπάνω post όπου τα γράφει κι ο kodorevi8ulis

Στο 2 εχει κατι κολπα

Προκαθορισμενο

Μαραθωνιος

Υπνος

Λειτουργια μου

Διαλεξα στο λειτουργια μου

Χρηση cpu .... Isorropia

Καθαριστε τη μνημη......ποτε

Φωτεινοτητα...... Αυτοματο 40%

Υπνος ..... Μετα απο 2 λεπτα αδρανειας

Λειτουργια πτησης ......0

Wlan......πατημενο

2g/3g .....πατημενο

Δονηση ...ποτε

Bluetooth.......0

Συγχρονισμο .....πατημενο

Gps......0

Δονηση κατα το πατημα .....ναι

Ηχητικη ειδοποιηση ....οχι ( τι ειναι αυτο;)

Πατησα και εφαρμογη και αναμενω

Δυσκολος μαθητης

κουκουρουκου

• Administrators
αγορασα πριν τρεις ημερες το κινητο απο το vickmall. com κ ενω ειναι super μου κανει επανεκινηση μονο του. τι μπορει να φταιει?

Άλλαξε ROM.

Modpic.gif

συνεχίζεις ακάθεκτος...:(αλλά πλέον έβγαλα το συμπέρασμα ότι το τηλ σου δεν έχει τίποτα...

Αν και θα έλεγα οτι το ύφος σου είναι αρκετά επιθετικό οφείλω να ομολογήσω οτι εχεις δίκιο.

Μυαλό δε βάζει ο "PETTROS"! Εδώ του λέμε να περάσει official αγγλοκινεζικη και να αφήσει το κινητό στην ησυχία του κ εκείνος λεει να βάλει πάλι 35, 36, 37, 4.95 για να δει τι παίζει...

Έλεος ομως!..

Αυτό το πράγμα πάλι του να αγοραζεις xiaomi για να βάλεις nova δε το καταλαβαίνω, αλλά πάω πάσο. Προσωπικά αγορασα xiaomi για τη miui. Μου αρέσει ο nova αλλά αν ήθελα nova θα αγόραζα ενα οποιοδήποτε άλλο κινητό με aosp rom όχι xiaomi.

Βέβαια περί ορεξεως...

Edited by mitsre

Αυτό το πράγμα πάλι του να αγοραζεις xiaomi για να βάλεις nova δε το καταλαβαίνω, αλλά πάω πάσο. Προσωπικά αγορασα xiaomi για τη miui. Μου αρέσει ο nova αλλά αν ήθελα nova θα αγόραζα ενα οποιοδήποτε άλλο κινητό με aosp rom όχι xiaomi.

Βέβαια περί ορεξεως...

οκ να αγοράσεις για την miui , ο launcher όμως της Miui γιατί να μας αρέσει ; :)

τι ακριβώς κερδίζεις ; με αυτή την λογική αγόρασε κάτι με aosp rom και κατέβασε το "πακετάκι" της Miui που περιλαμβάνει και τον Launcher

επίσης και πρόγραμμα για τα σμσ δεν θέλουμε να αλλάξουμε αλλά μιας και , ακόμα , δεν υπάρχει καμία καλή λύση για εμάς που γράφουμε στα ελληνικά αναγκαστικά ψάχνουμε για άλλες επιλογές

Απολυτο δικο.

Με την ιδια λογικη, αν θελεις κατι που να μοιαζει με iphone, αγοραζεις iphone.

Ομως τις συσκευες τις αγοραζουμε για το hardware, οχι για το λειτουργικο τους.

Αν και θα έλεγα οτι το ύφος σου είναι αρκετά επιθετικό οφείλω να ομολογήσω οτι εχεις δίκιο.

Μυαλό δε βάζει ο "PETTROS"! Εδώ του λέμε να περάσει official αγγλοκινεζικη και να αφήσει το κινητό στην ησυχία του κ εκείνος λεει να βάλει πάλι 35, 36, 37, 4.95 για να δει τι παίζει...

Έλεος ομως!..

Βέβαια περί ορεξεως...

Δηλαδη τι να βαλω;

Δεν ειμαστε ολοι και τοσο ψαγμενοι

Τεσπα

Αφου τα ειχα κανει λαθος γιατι οπως ευγενικα:lol: ειπε και ο χνικος δεν ξερω τι μου γινεται

Γιατι να βαλω τα αγγλικα;

Αφου μια χαρα τρεχει το κινητο θα παω στα σιγουρα στην 4.95 και βλεπουμε

Ασε που το πρωτο λινκ για το φαστμπουτ απο το αγγλικο σαιτ της μιουι δεν μου ανοιγε

Ενα τηλεφωνο θελουμε κυριος , να κανει τα βασικα

Και οχι να περναμε την ωρα μας στο μαιφον και στο μιουι

Την καλησπερα μου:D

κουκουρουκου

Απολυτο δικο.

Ομως τις συσκευες τις αγοραζουμε για το hardware, οχι για το λειτουργικο τους.

ο καθένας αγοράζει με τα δικά του κριτήρια,και το λειτουργικό είναι φυσικά ένα απ' αυτά.

προσωπικά είχα τον Nova σε όλα τα προηγούμενά μου(και αγορασμένο) και δεν κρύβω ότι βρήκα τον Launcher της miui πολύ φτωχό (γι αυτά που είχα συνηθίσει).

Τον κρατάω για λόγους ομοιογένειας(το συνήθισα κιόλας),όμως σκέφτηκα κι εγώ να τον αλλάξω.(περιμένω και την v6)

Το να σου αρέσει η miui,δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις μόνο στις δικές της εφαρμογές.πχ για dialer προτιμώ τον ex,αλλά και ο file explorer είναι πολύ "βασικός".

Παιδια καλησπερα, προχθες ελαβα το κινητο απο vickmall με multi,root κτλ.

ολα καλα αλλα παρατηρησα κανα 3-4 φορες την ημερα εκει που το εχω στην ησυχια του και παω να το ξεκλειδωσω, δεν μου δειχνει σημα στις sim και με βαζει να βαλω τα pin στις sim και μετα κομπλε. σαν να κλειωει μονο του ξερω γω η να κανει restart.

τι παιζει ξερει κανεις? το κινητο ηρθε με καποιες εφαρμογες μεσα βλ. DU SPEED BOOSTER, BAIDU BROWSER, GAME CENTER και κατι τετοια.

About Device

Model Number HM 1SW

Android Version 4.3 JLS36C

MIUI Version MIUI-JHCCNBF91.0

Αν ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο ας πει

ευχαριστω

[/img]

Δηλαδη τι να βαλω;

Δεν ειμαστε ολοι και τοσο ψαγμενοι

Τεσπα

Αφου τα ειχα κανει λαθος γιατι οπως ευγενικα:lol: ειπε και ο χνικος δεν ξερω τι μου γινεται

Γιατι να βαλω τα αγγλικα;

Αφου μια χαρα τρεχει το κινητο θα παω στα σιγουρα στην 4.95 και βλεπουμε

Ασε που το πρωτο λινκ για το φαστμπουτ απο το αγγλικο σαιτ της μιουι δεν μου ανοιγε

Ενα τηλεφωνο θελουμε κυριος , να κανει τα βασικα

Και οχι να περναμε την ωρα μας στο μαιφον και στο μιουι

Την καλησπερα μου:D

Παιδιά μάλλον τρομαζεται χωρίς λογο όταν λεμε για αγγλοκινεζικη ρομ! Αγγλοκινεζικη έχω κ γω και μια χαρά γράφω στα ελληνικά και μυνήματα κ τα πάντα! Το μονο που είναι στα αγγλικά είναι το μενού των ρυθμίσεων. Κ μαλιστα αν πας πιο πισω στα ποστ θα δεις που σου εξήγησε οτι αν περάσεις κ το language enabler έχεις και στοιχειώδη μετάφραση κάποιων εφαρμογών.

Επίσης όπως βλέπεις κάποιοι ακόμα προσπαθουν να σου εξηγήσουν τι είναι καλό να κανεις για να ξενοιασεις αλλά εξακολουθείς να κανεις αλχημίες. Εγώ την άκρη μου την έχω βρει με το τηλέφωνο κ είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Δε λέω οτι είναι το τέλειο κινητό αλλα με τα λεφτά που έχω δώσει δε μπορω να έχω απαιτήσεις τηλεφώνου τριπλάσιας ή τετραπλάσια αξίας.!

Τέλος, δεν θα σε ξανά κουρασω άλλο εγώ με μηνύματα, άλλωστε αρκετά κουραζεσαι και μόνος.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαφώς κ αυτής της άποψης είμαι κ γω. Αν θες iphone αγοραζεις iPhone, αν θες Samsung αγοραζεις Samsung, HTC και παει λέγοντας. Δεν αγοράζεις κάτι για να το κανεις κάτι άλλο. Έτσι κ εδώ αγοραζεις xiaomi για να εχεις xiaomi κ όχι για να το κανείς κάτι άλλο. Κ εν πάσι περιπτώσει αν το κανεις κάτι άλλο μη τα βάζεις με τη xiaomi αν δεν δουλεύει όπως θες!

Και για να μη ξεχνιωμαστε τα παιδιά απο το miui.gr είναι αξία επαίνων για τη δουλεια που κανουν αλλά xiaomi δεν είναι. Όταν λοιπόν βάζεις μια rom unofficial θα έχεις κ συνέπειες. Γι' αυτό κάποιοι εδώ επιμένουν στην official! Βάλτε την λοιπον κ αν το κινητό έχει προβλήματα να ξαναμιλησουμε.

Μέχρι τοτε, συνεχίστε τις αλχημικές σας κ καλη επιτυχία στη συναρμολόγηση...

Edited by mitsre

Και γω την βρηκα

Αφου ηταν λαθος καποιες ρυθμισεις του νοβα

Κατ τα αλλα ευχαριστουμε

κουκουρουκου

@leviathan η Rom είναι παλιά ,φλασαρε κατευθείαν την GTV 4.9.5 και θα είσαι μια χαρά :)
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Παιδια καλησπερα, προχθες ελαβα το κινητο απο vickmall με multi,root κτλ.

ολα καλα αλλα παρατηρησα κανα 3-4 φορες την ημερα εκει που το εχω στην ησυχια του και παω να το ξεκλειδωσω, δεν μου δειχνει σημα στις sim και με βαζει να βαλω τα pin στις sim και μετα κομπλε. σαν να κλειωει μονο του ξερω γω η να κανει restart.

τι παιζει ξερει κανεις? το κινητο ηρθε με καποιες εφαρμογες μεσα βλ. DU SPEED BOOSTER, BAIDU BROWSER, GAME CENTER και κατι τετοια.

About Device

Model Number HM 1SW

Android Version 4.3 JLS36C

MIUI Version MIUI-JHCCNBF91.0

Αν ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο ας πει

ευχαριστω

Νομίζω έχει παραγίνει το κακό τελευταία με τις ROM των καταστημάτων και ειδικά του vickmall.Τώρα άρχισαν να βάζουν και άσχετες εφαρμογές...εκτός κι αν το δικό σου ήταν από επιστροφή:confused:

Τέλος πάντων,τα προβλήματά σου θα τελειώσουν με άλλη ROM,αλλά έχεις 2 επιλογές:

η εύκολη,φλασάρεις την official(en),ή την multi ή την ελληνική μέσω recovery με full wipes,και βλέπεις πως πάει.

η σίγουρη,φλασάρεις μέσω fastboot την official,και μετά αν θέλεις ελληνικά βάζεις μία απ'τις άλλες δύο.

Διάβασε και εδώ για τα links,και ρώτα ό,τι δεν καταλαβαίνεις:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5613845#post5613845

Διάβασε και εδώ για τα links,και ρώτα ό,τι δεν καταλαβαίνεις:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5613845#post5613845

xNikos έκανα όλες τις διαδικασίες που αναφέρεις σχετικά με το fastboot.....αλλά μάλλον κάτι δεν έχω κάνει σωστά και μου κάνει boot πάντα στο FastBoot.

Μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να γράψει έναν μινι οδηγό βήμα βήμα την διαδικασία με FastBoot και με link την τελευταία επίσημη ΑγγλοΚινέζικη Rom?

Τα κάνω όλα όπως λέει ο αδηγός αλλά δεν μου κάνει μόνο του το τελευταίο reboot ή καλύτερα μάλλον προσπαθεί να κάνει αλλά μπαίνει κατευθείαν σε FastBoot μόνο του. Κάποια πατατιά έχω κάνει.

Πάντως τις τελευταίες μέρες έτρεχα την τελευταία ελληνική επίσημη την 4.9.5 και είδα πολύ καλά στοιχεία. Για εμένα κανένα πρόβλημα. Αλλά θέλω να βάλω την επίσημη τελευταία αγγλοκινέζικη. Μου ταιριάζει καλύτερα αυτή.....:lol:

Επίσης για τους δύσπιστους έχω να πω ότι μάλλον με κερδίζει το Miui.....:lol::p

Ευχαριστώ.

υ.γ: Η μπαταρία με συνετή χρήση που του κάνω εγώ 2 μέρες άνετα με βγάζει....

.....απλά Γεώργιος.....

xNikos έκανα όλες τις διαδικασίες που αναφέρεις σχετικά με το fastboot.....αλλά μάλλον κάτι δεν έχω κάνει σωστά και μου κάνει boot πάντα στο FastBoot.

Μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να γράψει έναν μινι οδηγό βήμα βήμα την διαδικασία με FastBoot και με link την τελευταία επίσημη ΑγγλοΚινέζικη Rom?

Τα κάνω όλα όπως λέει ο αδηγός αλλά δεν μου κάνει μόνο του το τελευταίο reboot ή καλύτερα μάλλον προσπαθεί να κάνει αλλά μπαίνει κατευθείαν σε FastBoot μόνο του. Κάποια πατατιά έχω κάνει.

Πάντως τις τελευταίες μέρες έτρεχα την τελευταία ελληνική επίσημη την 4.9.5 και είδα πολύ καλά τοιχεία. Για εμένα κανένα πρόβλημα. Αλλά θέλω να βάλω την επίσημη τελευταία αγγλοκινέζικη. Μου ταιριάζει καλύτερα αυτή.....:lol:

Επίσης για τους δύσπιστους έχω να πω ότι μάλλον με κερδίζει το Miui.....:lol::p

Ευχαριστώ.

υ.γ: Η μπαταρία με συνετή χρήση που του κάνω εγώ 2 μέρες άνετα με βγάζει....

δοκίμασε και με άλλη rom από εδώ:

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21812&highlight=fastboot

το τηλ το βλέπει σωστά?

διάβασε κι εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5550973#post5550973

δοκίμασε και με άλλη rom από εδώ:

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21812&highlight=fastboot

το τηλ το βλέπει σωστά?

διάβασε κι εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5550973#post5550973

Τελικά το πέτυχα. Κατά ένα παράδοξο τρόπο όταν μετέφερα το φάκελο με τη ROM στο C: του υπολογιστή από εκεί τη διάβασε κανονικά. Όσο την είχα εκεί που αποθηκεύω όταν κατεβάζω αρχεία κλπ δεν το έπαιρνε με τίποτα.

Ευχαριστώ και πάλι. :)

.....απλά Γεώργιος.....