Jump to content

Belegar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Belegar

  1. Χμμ..μόλις ξαναεκανα geekbench και έβγαλε singlecore 1225..... ότι θέλει κάνει κάθε φορά??
  2. Καλημέρα παιδιά, έχω το 5x εδώ και μία εβδομάδα,δν το έχω πειράξει, απλά έχω βάλει τις 5-10 εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Γενικά παρατηρώ μία... ζέστη.... έβαλα να κανω geekbench3 και βγάζει singlecore 650 και multicore 2500. Το antutu 46000. Δεν τα έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτά οπότε δε ξέρω αν τα νούμερα είναι ....καλά. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό και μάλλον καταληγω στο 5Χ. Μια απορία, όταν έχουμε ακουμπισμένο το κινητό με την πλάτη, η κάμερα ακουμπάει? Υπάρχει κίνδυνος να γρατζουνιστει? Η είναι πιο βαθειά?
  4. Με βαση την κάμερα σε αυτά τα λεφτά τι επιλέγουμε?
  5. Καλησπέρα στο φόρουμ!! Αναζητώ κινητό για χρήση FB, Instagram, internet και καλή κάμερα. Το μπάτζετ μέχρι 250€ περιπου. Δεν με ενδιαφέρει να αλλαζω Ρομ κτλ, αλλά περισσότερο η κάμερα του. Προέρχομαι απο Xiaomi RedRice
  6. Αν κάποιος επιλέξει αυτό το τηλ για τις κάμερες του, αξίζει?? Η καλυτερα meizu mx5? Με ενδιαφέρουν και η μπρος και η πίσω κάμερα.
  7. Καλησπέρα, ψαχνωενα κινητό μέχρι 200€, με ενδιαφέρει να είναι απο 5" και πανω, να έχει καλη κάμερα το βασικότερο, η χρηση θα είναι κυρίως ίντερνετ. Είχε πάρει κάπου το μάτι μου το Lg Zero,είχε και 8mgpixel camera, αλλά δεν είδα να το έχουν πολύ. Με ενδιαφέρει κυρίως απο Ελλάδα , λόγω δυσκολίας του Paypal με τ . Capital controls.
  8. Καλημέρα! Φεύγω για 4ημερο στο Βερολίνο , τι να πάρω για να έχω data στο κινητό μέχρι 10€ ?? Και απο ποιο μέρος αγοράζω? Λέγονται κάπως συγκεκριμενα τα καταστήματα?? Ευχαριστώ!!
  9. Τελικά τι ισχυει με το fastcardtech? Μια μικρή έρευνα απο Google δείχνει οτι είναι απάτη site και στέλνει οτιναναο. Ισχυει?? Γιατί οι τιμές που έχει είναι απίστευτες.
  10. Γεια σας, ψάχνω ενα ταμπλετ στις 8 ίντσες περιπου μέχρι 200€. Η χρηση του θα είναι ίντερνετ και χρηση PDF και epub αρχεία. Αυτό που θέλω είναι να είναι αξιόπιστο και γρήγορο όσο γίνεται. Μου άρεσε απο χαρακτηριστικά το xiaomi mipad 2 αλλά να δουμε ποτε θα κυκλοφορήσει...
  11. ΜΕτα απο flasharisma της 6,1,7 , και καθως κανω τις ρυθμίσεις μετα την επανεκκινηση που βγαζει οτι το MI Cloud stop working, και δεν μπορω να συνεχισω, ξανα φλασαρισμα με wipe , ξανα τα ιδια....καμια ιδέα ??
  12. Εβαλα στο root της sd τα δυο αρχεια που αναφερονται στο link. Πατησα για να μπω στοrecovery mode αλλα μπαινει στο MI-recovery 2.0.1 που με αφηνει να κανω wipe και install update.zip to system, το οποιο ομως δεν γινεται. Καμια αλλη ιδεα πριν το πεταξω στον τοιχο??:cry:
  13. Ακουγεται ενας ηχος οταν μπαινει το καλωδιο αλλα τπτ αλλο
  14. Πως μπορει να γινει αυτο αν δεν ανοιγει το κινητο και κολλαει στην εκινηση??
  15. Καλησπερα, χθες το βραδυ μου εβγαλε να κανω update, οπως και εκανε. Ξεκινησε το download και αφου κατεβηκε στη συνεχεια πατησα για να κανει το update. Στο 99% σταματησε και εβγαλε error οτι δεν γινεται το update. Εκανα reboot και .... παπαλα! Κολλαει στο σημα του miui . Δεν παει παραπερα. Κατεβασα την τελευταια rom απο το xiaomi-miui.gr, την εαβαλα στην sd, την μετονομασα update.zip. Μπηκα σε recovery mode, πατησα να κανει το update αλλα μου λεει να μετονομασω σε update.zip και να το βαλω στο root της sd. Το εκανα....τιποτα, το ιδιο μηνυμα, δοκιμασα σε διαφορους φακελους αλλα τιποτα. Καμια ιδέα ??
  16. Ψάχνοντας για το συγκεκριμένο κατάστημα, είδα ότι σε πολλά sites του εξωτερικού το κατατάσσουν στην κατηγορία της απάτης, οπότε προσοχή.
×
×
  • Create New...