Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό λέω το έβαλα και δεν αναγνωρίζει τη δεύτερη κάρτα Sim. Εαν χρησιμοποιεί κανείς μόνο μια καρτα λογικά θα του κανει. Αλλά τοτε γιατί να πάρει κάποιος κινητό με δυο καρτες;

Αυτό είναι ένα screenshot της εφαρμογής με τις δύο sim ενεργοποιημένες. Έχει δύο εικονίδια αποστολής μυνήματος, ένα για κάθε κάρτα.

Εσένα δεν είναι έτσι;

Το έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις;

Το συγκεκριμένο screenshot πάντως είναι από άλλο τηλ μιας και στο 1s δεν έχω δύο sim.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκεί είναι και εμένα το πρόβλημα, το κινητό το πήρα επειδή είναι δίκαρτο και αυτό με τα sms είναι το μόνο πρόβλημα που έχω τελικά!

Τα ίδια και στο δικό μου 1S. Στην έκδοση 5.38 που έχω δεν εμφανίζει κάτω δεξιά την επιλογή για τις 2 sim. Ούτε μπορώ να το βρώ κάπου στις ρυθμίσεις.

Edited by Efthimis77
Xiaomi Redmi 1S

Το greenify κάνει δουλειά, ειδικά αν του δώσεις Root rights, γιατί αδρανοποιεί ότι δεν θέλεις ακόμα και εφαρμογές συστήματος.

Root ειμαι λογω miui λεει

Πως του δινω αυτα τα δικαιωματα;;;

κουκουρουκου

Αυτό είναι ένα screenshot της εφαρμογής με τις δύο sim ενεργοποιημένες. Έχει δύο εικονίδια αποστολής μυνήματος, ένα για κάθε κάρτα.

Εσένα δεν είναι έτσι;

Το έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις;

Το συγκεκριμένο screenshot πάντως είναι από άλλο τηλ μιας και στο 1s δεν έχω δύο sim.

Σε ποιο μενού στις ρυθμίσεις το έχεις ενεργοποιήσει, εγώ όσο και να το έψαξα δεν βρήκα κάτι.....

Από όσο το έχω ψάξει, επειδή δεν υπάρχει επισημο API από το android για 2 κάρτες sim, δεν υποστηρίζονται όλα τα κινητά οπότε δυστυχώς το 1S (ακόμα) δεν υποστηρίζεται..... μακάρι να έπαιζε γιατί πραγματικά θα μου έλυνε τα χέρια.

Bασικα αν θα μπορουσε να προστεθει υποστηριξη για ελληνικα με 160 χαρακτηρες στην εφαρμογη της miui , θα ηταν τελεια μιας και ειναι αρκετα καλη.Οπως επισης δυνατοτητα να προσθετουμε γλωσσες στο υπαρχον ( μαμα ) πληκτρολογιο ...

Οπως γινεται σε ολα τα λειτουργικα σε υπολογιστες. Μην κατεβαζουμε 2-3 προγραμματα για να κανουμε την δουλεια μας.

Καλησπέρα , για να συνδέσω το κινητό με το pc (έχω windows7) πρέπει να κατεβάσω κάποιους drivers ? έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά δεν το βρίσκει.

Καλησπέρα , για να συνδέσω το κινητό με το pc (έχω windows7) πρέπει να κατεβάσω κάποιους drivers ? έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά δεν το βρίσκει.

οχι στα 7αρια το βλεπει κατευθειαν

Ρίξε μια ματιά εδώ για τους Drivers της Xiaomi: http://en.miui.com/thread-5610-1-1.html

Download : http://bigota.d.miui.com/tools/xiaomi_usb_driver.rar

Xiaomi Redmi 1S

Σε ποιο μενού στις ρυθμίσεις το έχεις ενεργοποιήσει, εγώ όσο και να το έψαξα δεν βρήκα κάτι.....

Από όσο το έχω ψάξει, επειδή δεν υπάρχει επισημο API από το android για 2 κάρτες sim, δεν υποστηρίζονται όλα τα κινητά οπότε δυστυχώς το 1S (ακόμα) δεν υποστηρίζεται..... μακάρι να έπαιζε γιατί πραγματικά θα μου έλυνε τα χέρια.

Στο άλλο μου τηλ η ρύθμιση είναι στο settings/other, αλλά όπως λες ίσως το Go SMS να μην υποστηρίζει dual sim για το 1s.

Τα ίδια και στο δικό μου 1S. Στην έκδοση 5.38 που έχω δεν εμφανίζει κάτω δεξιά την επιλογή για τις 2 sim. Ούτε μπορώ να το βρώ κάπου στις ρυθμίσεις.

Έστειλα email στα παιδια που το φτιάξανε το πρόγραμμα (το email τους υπάρχει στο http://gosms.goforandroid.com/) άμα είναι στείλτε μήπως τελικά σε επόμενη έκδοση παίζει και στο δικό μας κινητό και λυθεί το πρόβλημα!

Εγωεβαλα το handsent

Αλλα στα μηνυματα δεν ερχεται η επαφη αλλα μονο ο αριθμος

Κανω κατι λαθος;

κουκουρουκου

Έστειλα email στα παιδια που το φτιάξανε το πρόγραμμα (το email τους υπάρχει στο http://gosms.goforandroid.com/) άμα είναι στείλτε μήπως τελικά σε επόμενη έκδοση παίζει και στο δικό μας κινητό και λυθεί το πρόβλημα!

nmichalo κάνε μου μια προώθηση το email που έστειλες στο eminopoulos@gmail.com ή ανέβασε το κείμενο εδώ για να το στείλουμε όσοι θέλουμε :)

Xiaomi Redmi 1S

Εγώ έστειλα στο gosms@goforandroid.com ένα τελείως απλό μήνυμα όπως: "Please update your GO SMS Pro application to support dual sim sms sending for Xiaomi Redmi 1S"

Από ότι είδα υπάρχει στο play store και το gomessanger@gmail.com θα στείλω και εκεί!

Edited by nmichalo

• Administrators
Root ειμαι λογω miui λεει

Πως του δινω αυτα τα δικαιωματα;;;

Θέλει xposed framework και πιο συγκεκριμένα το WSM Tools. Προσοχή όμως γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα bootαρισματος της συσκευής. Σε προσωπική δοκιμή, έχει δουλέψει κανονικά.

Modpic.gif

Πολλή προσοχή παιδιά με το xposed, και άλλο παιδί brickαρε την συσκευή του.

Επιχειρήσετε το μόνο όταν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο και το κινητό δεν σας είναι απαραίτητο...

Αν συμβεί καμιά στραβή εδώ είμαστε πάντως =)

Θέλει xposed framework και πιο συγκεκριμένα το WSM Tools. Προσοχή όμως γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα bootαρισματος της συσκευής. Σε προσωπική δοκιμή, έχει δουλέψει κανονικά.

Γιατι τοση βαβουρα ρε παιδια?

Εγω περασα την official 24 multi και απο το security, permissions, root permission ειναι ολα καλα.

• Administrators
Γιατι τοση βαβουρα ρε παιδια?

Εγω περασα την official 24 multi και απο το security, permissions, root permission ειναι ολα καλα.

Δεν μιλάω για το Root, η συζήτηση έχει πάει ένα βήμα παρακάτω... σε xposed modules.

Modpic.gif

Πρωινο sos

Επαιζα με το κινητο

Και εκανα κλικ ενω ειχε φωτεινοτητα Α (αυτοματη;)

Και εσβησαν ολα

Δλδ φωτεινοτης μηδεν

Τι κανουμε τωρα;;;

Ε;

Που πηγε η φωτεινοτητα οεο;

Που δεν βλεπω ουτε το πιν να βαλω;

Ειναι νορμαλ;

Edit

Οκ

Εβαλα την οθονη στον ηλιο

Και σιγα σιγα βρηκα το διακοπτη και αναψα το φως

Δε μου φαινεται νορμαλ ομως αυτο το πραμα

Α α πο widget πειραξα τη φωτεινοτητα

Edited by PETTROS
κουκουρουκου

Εγώ έστειλα στο gosms@goforandroid.com ένα τελείως απλό μήνυμα όπως: "Please update your GO SMS Pro application to support dual sim sms sending for Xiaomi Redmi 1S"

Από ότι είδα υπάρχει στο play store και το gomessanger@gmail.com θα στείλω και εκεί!

Αν μπορούσαμε να βάζαμε το gravity box, θα λύνοταν αυτό το πρόβλημα:confused:

Σήμερα το πρωί έλαβα το παρακάτω μήνυμα από Go Sms:

Dear user,

We will develop more type of phone to support the dual sim card.Thanks for your support.

Ελπίζω να μην είναι τυποποιημένο και σύντομα να το υποστηρίξουν το κινητό μας, από το λίγο που το έψαξα η summy (κατασκευάστρια εταιρία) είναι κινεζικής κατασκευής και προελεύσεως οπότε ίσως να το πάρουν πατριωτικά το θέμα και να το κάνουν

Engineer mode για το Hongmi 1S :

Στην οθόνη κλήσεων πληκτρολογείστε το παρακάτω :

* # * # 6484 # * # *

Στο engineer mode του απλού Hongmi μπορούσες να επέμβεις και να αλλάξεις π.χ την ένταση του ηχείου.

Στο δικό μας απ΄ότι βλέπω μέχρι στιγμής μόνο tests μπορείς να κάνεις.

- Κωνσταντίνος -

εν κατακλειδι 2 μεγαλα θεματα βλεπω εγω που μαλλον δεν εχουν βρει λυση ακομα

1..........μεταφορα δεδομενων στην micro sd

πως μπορουν πχ εφαρμογες να πανε εκει

και

πως μπορω να ορισω κατευθειαν τις φωτο να πηγαινουν εκει σε συγκεκριμενο αλμπουμ?

λειτουργω την super lenovo εφαρμογη για την καμερα (θενκς στον συμφορουμιτη)

2...........ενταση ηχου κουδουνισματος

εχει κανει κανεις τπτ επ αυτου? σημερα η γυναικα μου εχασε 5 κλησεις. να περιμενουμε απο αναβαθμισεις?

3........sms

απο ο,τι καταλαβα διαβαζει μονο τη μια καρτα?

ειναι κακο και αυτο

κατα τα αλλα φυσαει ο τηλεφωνας:lol:

κουκουρουκου

13500 σκορ (αντί για 21000 που διαφημίζεται) στο Antutu, τι μπορεί να είναι αυτό που το "φρενάρει" ?

Εγω τεσταρα τωρα 21.056 εδειξε

Εχω την τελευταια stable rom απο το ελληνικο miui

Υποτιθεται οτι ειμαι ρουτ

Εβαλα λοιον το greenify και σημερα βλεπω πως εκκρεμουν λεει 11 εφαρμογες που δεν μπορει να επεμβει

Ειμαι ρουτ; Η πρεπει να κανω καμμια ενεργεια ωσετε να δουλευει;

Και αυτο γιατι η μπαταιρια βια βγαζει μια μερα

Τεσπα

Αν ξερει κανεις απαντα

κουκουρουκου

13500 σκορ (αντί για 21000 που διαφημίζεται) στο Antutu, τι μπορεί να είναι αυτό που το "φρενάρει" ?

σίγουρα έχεις το 1s και όχι το σκέτο 1 ;