Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά λέω να παραγγείλω από minideal με paypal.

Για να μην κάνουμε λάθος.

http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html

Αυτό δεν είναι;

όχι.. αυτό είναι

http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει επιλογή Install google play+Root

Δεν έχει google play εγκατεστημένο;

Από μπαταρία πώς πάει;

Βγάζει κάνα 4ωρο οθόνη;

Σχεδον ολες μαζι εφυγαν οι παραγγελίες. Κανεις ακομα δεν εχει παραλαβει. Οταν παραλαβει καποιος θα μας πει και εντυπώσεις.

giorgow3924 Βαλτην την επιλογη αν και εχει. Απλός μην πληρώνεται το root (σε αλλα site) γιατι ειναι ευκολο αν το χρειαστείτε να το βαλετε και μονοι σας.

Δειτε και κανενα video στο youtube, δεν ειναι ολοι sellers για να λενε οτι θελουν

Edited by chalk
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Σχεδον ολες μαζι εφυγαν οι παραγγελίες. Κανεις ακομα δεν εχει παραλαβει. Οταν παραλαβει καποιος θα μας πει και εντυπώσεις.

giorgow3924 Βαλτην την επιλογη αν και εχει. Απλός μην πληρώνεται το root (σε αλλα site) γιατι ειναι ευκολο αν το χρειαστείτε να το βαλετε και μονοι σας.

Δειτε και κανενα video στο youtube, δεν ειναι ολοι sellers για να λενε οτι θελουν

Δεν παίζει κανένα θέμα με εγγύηση;

Μια γρήγορη βοήθεια!

Με την DHL παίζει να πληρώσω τίποτα παραπάνω;

δεν εννοώ τα μεταφορικά, αλλά κάποιο φόρο ή τελωνείο...

Θέλει 16$ παραπάνω αλλά λέει (may you need pay customs tax)

Μια γρήγορη βοήθεια!

Με την DHL παίζει να πληρώσω τίποτα παραπάνω;

δεν εννοώ τα μεταφορικά, αλλά κάποιο φόρο ή τελωνείο...

Θέλει 16$ παραπάνω αλλά λέει (may you need pay customs tax)

Ναι, εχεις πολλες πιθανοτητες για τελωνειο.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δηλαδή να επιλέξω free?

SG Post Registered Airmail?

Ναι για να εισαι σιγουρος. :)

οποιος το παραλαβει ας κανει και ενα Unboxing video να δουμε ....

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

οποιος το παραλαβει ας κανει και ενα Unboxing video να δουμε ....

Οι πρώτες παραγγελίες έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, άρα θέλουμε καμια δεκαριά μέρες τουλάχιστον ακόμα. Όποιος παραλάβει πρώτος προφανώς θα γράψει εντυπώσεις και για τους υπόλοιπους. Πέρα από αυτό, αν κάποιος από όσους έχουν παραγγείλει έχει παραπάνω γνώσεις επί του θέματος καλό είναι να αναλάβει να κάνει ένα ολοκληρωμένο hands-on review.

Όσοι το παραγγείλατε, σε τι κατάσταση είναι το πακέτο σας στο 4px.cc; Εμένα δείχνει ότι βρίσκεται στην Σιγκαπούρη...

Οι πρώτες παραγγελίες έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, άρα θέλουμε καμια δεκαριά μέρες τουλάχιστον ακόμα. Όποιος παραλάβει πρώτος προφανώς θα γράψει εντυπώσεις και για τους υπόλοιπους. Πέρα από αυτό, αν κάποιος από όσους έχουν παραγγείλει έχει παραπάνω γνώσεις επί του θέματος καλό είναι να αναλάβει να κάνει ένα ολοκληρωμένο hands-on review.

Τη Δευτερα θα παει ο κουμπαρος μου απο minideal να παρει ενα για μενα οποτε μεσα στη βδομαδα θα το δουλεψει και θα μας πει πως παει.

Όσοι το παραγγείλατε, σε τι κατάσταση είναι το πακέτο σας στο 4px.cc; Εμένα δείχνει ότι βρίσκεται στην Σιγκαπούρη...

με το που δεις dispatched to GR σταματας να κοιτας 4px αφηνεις να περασει καμια βδομαδα+ και κοιτας ΕΛΤΑ.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

GR 2014-05-12 18:03:00 Despatched to ATC

Που σημαίνει απ΄ότι έχω διαβάσει στον οδηγό, ότι το δέμα ήταν δρομολογημένο να φύγει με την επόμενη πτήση από τις 12/5/2014. Λογικά είναι οι μέρες του να φτάσει. Μέχρι να ανοιχτεί, να καταγραφεί, να γίνει η διαλογή, και να φύγει για τον κατά τόπο ελτά (Αχαία) έχουμε μέρες μπροστά μας. Λογικά από τέλος επόμενης εβδομάδας και μετά.

edit. Στα ελτα βγάζει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-05-2014 18:03 IPS". Άρα ακόμα δεν το έχουν καταγράψει Ελλάδα.

Edited by gbuster
- Κωνσταντίνος -

Καλησπέρα,

το δικό μου για παραγγελία 11 Μαΐου αργά το βράδυ, βγάζει αυτό:

2014-05-13 18:10, Received from Customer

2014-05-15 18:10, Despatched to overseas (Country code: GR)

Origin Country - Singapore

2014-05-13 18:10, Item in conta IPS, IPS

Destination Country - Greece

edit. Στα ελτα βγάζει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-05-2014 18:10 IPS"

Edited by topmar

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Έχει κανείς σαςμτο άσπρο hongmi?

Το λευκο τωρα βγηκε. Και να το εχει παραγγειλει καποιος, ακομη δεν εχει ερθει. Οποτε αναμενουμε.

Χμμμμ σε λευκό φαίνεται ωραίο μόνος φόβος μηπως κιτρινίσει;

Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης η xiaomi. Δεν νομιζω οτι τιθεται τετοιο θεμα.

Καλησπερα..λεω να το παραγγειλω απο εδω http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-leather-case-solution.html

Θα εχει μεσα εγκατεστημενο το google play???

Να το παραγγειλω root??? (ειμαι ασχετος και λεω μηπως θα μου χρειαστει καποια στιγμη στο μελλον)

Καλησπερα..λεω να το παραγγειλω απο εδω http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-leather-case-solution.html

Θα εχει μεσα εγκατεστημενο το google play???

Να το παραγγειλω root??? (ειμαι ασχετος και λεω μηπως θα μου χρειαστει καποια στιγμη στο μελλον)

θα εχει googleplay.

To to2c κα ιειναι το πιο σπαστικο μιας και δεν το κανει κανενας αλλος ειναι να σου χρεωνει το γνησιο κουτι του κινητου.

Μιλα μαζι τους στο chat για να στο δωσουν δωρεαν. Δεν μπορω να καταλαβω τι βλακεια τους δερνει με αυτο

Αν δεν πληρωνεις το root βαλτο, αν σου ζητουν εστω και ενα $ μην το βαλεις το βαζεις και εδω οταν ερθει.

Εγώ το άσπρο το παράγγειλα από minideal.net 126 ευρώ το to2c.com το ίδιο βγαίνει 137 ευρώ.

Τώρα δεν ξέρω και τα δύο site είναι αξιόποιστα απλά μαζί παράγγειλα και ένα zopo οπότε μαζί με το zopo πήρα και το άσπρο για την γυναίκα για να μην έχω μουρμούρα.