Xander Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Τελικά λέω να παραγγείλω από minideal με paypal. Για να μην κάνουμε λάθος. http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html Αυτό δεν είναι; όχι.. αυτό είναι http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 όχι.. αυτό είναι http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html Υπάρχει επιλογή Install google play+Root Δεν έχει google play εγκατεστημένο; Από μπαταρία πώς πάει; Βγάζει κάνα 4ωρο οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Σχεδον ολες μαζι εφυγαν οι παραγγελίες. Κανεις ακομα δεν εχει παραλαβει. Οταν παραλαβει καποιος θα μας πει και εντυπώσεις. giorgow3924 Βαλτην την επιλογη αν και εχει. Απλός μην πληρώνεται το root (σε αλλα site) γιατι ειναι ευκολο αν το χρειαστείτε να το βαλετε και μονοι σας. Δειτε και κανενα video στο youtube, δεν ειναι ολοι sellers για να λενε οτι θελουν Edited May 17, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Σχεδον ολες μαζι εφυγαν οι παραγγελίες. Κανεις ακομα δεν εχει παραλαβει. Οταν παραλαβει καποιος θα μας πει και εντυπώσεις. giorgow3924 Βαλτην την επιλογη αν και εχει. Απλός μην πληρώνεται το root (σε αλλα site) γιατι ειναι ευκολο αν το χρειαστείτε να το βαλετε και μονοι σας. Δειτε και κανενα video στο youtube, δεν ειναι ολοι sellers για να λενε οτι θελουν Δεν παίζει κανένα θέμα με εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μια γρήγορη βοήθεια! Με την DHL παίζει να πληρώσω τίποτα παραπάνω; δεν εννοώ τα μεταφορικά, αλλά κάποιο φόρο ή τελωνείο... Θέλει 16$ παραπάνω αλλά λέει (may you need pay customs tax) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μια γρήγορη βοήθεια! Με την DHL παίζει να πληρώσω τίποτα παραπάνω; δεν εννοώ τα μεταφορικά, αλλά κάποιο φόρο ή τελωνείο... Θέλει 16$ παραπάνω αλλά λέει (may you need pay customs tax) Ναι, εχεις πολλες πιθανοτητες για τελωνειο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ναι, εχεις πολλες πιθανοτητες για τελωνειο. Δηλαδή να επιλέξω free? SG Post Registered Airmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δηλαδή να επιλέξω free? SG Post Registered Airmail? Ναι για να εισαι σιγουρος. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 οποιος το παραλαβει ας κανει και ενα Unboxing video να δουμε .... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 οποιος το παραλαβει ας κανει και ενα Unboxing video να δουμε .... Οι πρώτες παραγγελίες έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, άρα θέλουμε καμια δεκαριά μέρες τουλάχιστον ακόμα. Όποιος παραλάβει πρώτος προφανώς θα γράψει εντυπώσεις και για τους υπόλοιπους. Πέρα από αυτό, αν κάποιος από όσους έχουν παραγγείλει έχει παραπάνω γνώσεις επί του θέματος καλό είναι να αναλάβει να κάνει ένα ολοκληρωμένο hands-on review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Και μενα μ'ενδιαφερει το κινητο αλλα θα περιμενω τα reviews σας οταν με το καλο παραλαβεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Όσοι το παραγγείλατε, σε τι κατάσταση είναι το πακέτο σας στο 4px.cc; Εμένα δείχνει ότι βρίσκεται στην Σιγκαπούρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Οι πρώτες παραγγελίες έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, άρα θέλουμε καμια δεκαριά μέρες τουλάχιστον ακόμα. Όποιος παραλάβει πρώτος προφανώς θα γράψει εντυπώσεις και για τους υπόλοιπους. Πέρα από αυτό, αν κάποιος από όσους έχουν παραγγείλει έχει παραπάνω γνώσεις επί του θέματος καλό είναι να αναλάβει να κάνει ένα ολοκληρωμένο hands-on review. Τη Δευτερα θα παει ο κουμπαρος μου απο minideal να παρει ενα για μενα οποτε μεσα στη βδομαδα θα το δουλεψει και θα μας πει πως παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Όσοι το παραγγείλατε, σε τι κατάσταση είναι το πακέτο σας στο 4px.cc; Εμένα δείχνει ότι βρίσκεται στην Σιγκαπούρη... με το που δεις dispatched to GR σταματας να κοιτας 4px αφηνεις να περασει καμια βδομαδα+ και κοιτας ΕΛΤΑ. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Όσοι το παραγγείλατε, σε τι κατάσταση είναι το πακέτο σας στο 4px.cc; Εμένα δείχνει ότι βρίσκεται στην Σιγκαπούρη... GR 2014-05-12 18:03:00 Despatched to ATC Που σημαίνει απ΄ότι έχω διαβάσει στον οδηγό, ότι το δέμα ήταν δρομολογημένο να φύγει με την επόμενη πτήση από τις 12/5/2014. Λογικά είναι οι μέρες του να φτάσει. Μέχρι να ανοιχτεί, να καταγραφεί, να γίνει η διαλογή, και να φύγει για τον κατά τόπο ελτά (Αχαία) έχουμε μέρες μπροστά μας. Λογικά από τέλος επόμενης εβδομάδας και μετά. edit. Στα ελτα βγάζει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-05-2014 18:03 IPS". Άρα ακόμα δεν το έχουν καταγράψει Ελλάδα. Edited May 17, 2014 by gbuster Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Καλησπέρα, το δικό μου για παραγγελία 11 Μαΐου αργά το βράδυ, βγάζει αυτό: 2014-05-13 18:10, Received from Customer 2014-05-15 18:10, Despatched to overseas (Country code: GR) Origin Country - Singapore 2014-05-13 18:10, Item in conta IPS, IPS Destination Country - Greece edit. Στα ελτα βγάζει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-05-2014 18:10 IPS" Edited May 17, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έχει κανείς σαςμτο άσπρο hongmi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Έχει κανείς σαςμτο άσπρο hongmi? Το λευκο τωρα βγηκε. Και να το εχει παραγγειλει καποιος, ακομη δεν εχει ερθει. Οποτε αναμενουμε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Σήμερα το παράγγειλα και εγώ το άσπρο από minideal.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Χμμμμ σε λευκό φαίνεται ωραίο μόνος φόβος μηπως κιτρινίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Χμμμμ σε λευκό φαίνεται ωραίο μόνος φόβος μηπως κιτρινίσει; Εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης η xiaomi. Δεν νομιζω οτι τιθεται τετοιο θεμα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikxrst Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλησπερα..λεω να το παραγγειλω απο εδω http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-leather-case-solution.html Θα εχει μεσα εγκατεστημενο το google play??? Να το παραγγειλω root??? (ειμαι ασχετος και λεω μηπως θα μου χρειαστει καποια στιγμη στο μελλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλησπερα..λεω να το παραγγειλω απο εδω http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-leather-case-solution.html Θα εχει μεσα εγκατεστημενο το google play??? Να το παραγγειλω root??? (ειμαι ασχετος και λεω μηπως θα μου χρειαστει καποια στιγμη στο μελλον) θα εχει googleplay. To to2c κα ιειναι το πιο σπαστικο μιας και δεν το κανει κανενας αλλος ειναι να σου χρεωνει το γνησιο κουτι του κινητου. Μιλα μαζι τους στο chat για να στο δωσουν δωρεαν. Δεν μπορω να καταλαβω τι βλακεια τους δερνει με αυτο Αν δεν πληρωνεις το root βαλτο, αν σου ζητουν εστω και ενα $ μην το βαλεις το βαζεις και εδω οταν ερθει. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις παραλάβετε, έχω ψηθεί τρελά να το πάρω στην γυναίκα μου!! bmwfans ενωθείτε!!!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Εγώ το άσπρο το παράγγειλα από minideal.net 126 ευρώ το to2c.com το ίδιο βγαίνει 137 ευρώ. Τώρα δεν ξέρω και τα δύο site είναι αξιόποιστα απλά μαζί παράγγειλα και ένα zopo οπότε μαζί με το zopo πήρα και το άσπρο για την γυναίκα για να μην έχω μουρμούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts