Jump to content

kmpatra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9.729
  • Εγγραφή

  • Days Won

    26
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kmpatra

  1. Μεσα απο την εφαρμογή cosmote κάνε νεα συνδεση cosmote neo με νεο νούμερο, με τον πρωτο μηνα δωρεάν. Το κοβεις οποτε θες μέχρι να τελειώσει ο μηνας και δεν χρεώνεσαι τίποτα. Την νέα κάρτα στη στέλνουν με κούριερ
  2. Καλό,κι ακόμα καλύτερα να δώσει για 1 χρόνο κάτι και να είναι και για παλιούς συνδρομητές. Μην μπαίνουμε στο βάσανο φορητότητα και καπάκι πίσω κάθε τρεις και λίγο...
  3. Δεν ξέρω ποιο μέλος ήταν αλλα ειχε βαλει εδω εικόνα που έλεγε οτι ο διπλασιασμος θα παει σερι ως σχεδον τα τελη Μαρτίου αν θυμάμαι καλά (γυρω στις 22/3 πρέπει να έγραφε )
  4. Έχει βάλει εικόνα από άλλη εταιρεία και μας μπερδεύει λίγο. Αναφέρεται στο συνδυασμό σταθερού και κινητού που δίνει 1.000 λεπτά και 15 giga, αυτό εννοεί. Buy more είναι η ονομασία της υπηρεσίας στα συστήματα της wind/nova
  5. Στα πλαισια των προσφορων που κανει τις Δευτέρες έχει και αυτό, τους πολλαπλασιους κρυσταλλους και xp
  6. Τις τελευταίες μέρες κάτι κινείται και δίνει δεξιά αριστερά τζάμπα πράγμα αλλά όχι σε όλους. 😪 Τ'ακουει ο κοριός; 🤫
  7. Και το χειρότερο σε μένα τουλάχιστον είναι ότι δεν δίνει ένα ευρώ έκπτωση αλλά 10%...
  8. Και σήμερα έβγαλε e-food και μάλιστα εμένα μου το δείχνει εις διπλούν το 1 ευρώ έκπτωση στο drop. Άραγε να δίνει 2 κωδικούς?
  9. Ακριβώς τι πρόσβαση έχουν δεν ξέρω και εγώ να σου πω. Πιστεύω ότι βλέπουν πότε ενεργοποιήθηκε ο αριθμός για πρώτη φορά τώρα αν θέλουν να το πουν είναι άλλο θέμα. Δεν ξέρω κατά πόσο αποτελεί χρήσιμο ή εσωτερικό δεδομένο και αν θέλουν να το μοιραστούν. Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε γραπτό μήνυμα αρχικά για αυτό μίλησα για 5ψήφιο. Δύσκολο να ξέρεις πως έχουν καταλήξει τα νούμερα σε σπάμερς. Κάποιες φορές μπορεί να είναι και τυχαία η επιλογή. Γνωρίζουν βέβαια τα προθέματα όλων των δικτύων, και μπορεί να επιλέγουν τυχαία νούμερα. Για την προσφορά που λες, αν πας μέσα στην εφαρμογή της cosmote στο κάτω μέρος και πατήσεις αυτό που λέει"βρες γρηγορα- νέα σύνδεση κινητής", όντως βγαίνει αυτή η προσφορά των 9 μηνών, και γράφει ότι ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 24/2. Τώρα αν την προλαβαίνεις ή όχι δεν ξέρω να σου απαντήσω. Η πιο σωστή (και δίκαιη) διατύπωση θα έπρεπε να είναι αιτήσεις μέχρι 24/2.
  10. Γίνεται όμως η μεταφορά χωρίς τις παλιές προϋποθέσεις, όπως είχε αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση ότι θα ισχύσει?
  11. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος. Αυτό μπορούν να στο πουν μόνο σε κατάστημα, αν έχουν την καλή διάθεση να μπουν να κοιτάξουν το ιστορικό του. Τώρα αυτό για το σπαμ δεν ξέρεις αν έχει να κάνει απαραίτητα με προηγούμενο ιδιοκτήτη. Θα πρέπει να μας διευκρινίσεις όμως τι σπαμ ήταν, ήταν γραμμένος σε κάποιο πενταψήφιο ? Γενικά οι αριθμοσειρές που παίρνουν οι εταιρείες είναι γνωστές, οπότε ξέρει λίγο πολύ που θα στείλει ο σπάμερ σε τυχαίο αριθμό... Το νούμερο το είχες πάρει από κατάστημα ή στο έστειλε η εταιρεία?
  12. Η χρέωση που είχε ανακοινωθεί για τη διατήρηση αυτής της προσφοράς δεν ήταν 0,50. Ήταν παραπάνω και θα την χρέωνε μετά από ανανέωση κάθε 2-3 μήνες αν θυμάμαι καλά. Το 0,30 που θυμάσαι είναι τέλος ανανέωσης που το αφαιρεί σε κάθε ανανέωση εφόσον έχεις παλιό f2g. Στο νέο f2g δεν υπάρχει τέτοια χρέωση. Κλίνω προς την άποψη του gregorymo ότι το 0,50 είναι δυο sms ή χρέωση οποιοσδήποτε άλλης χρήσης
  13. To 3L είναι μοντέλο του '20 και δεν ξερω αν υποστήριζε volte/vowifi ούτε αν το θεωρεί συμβατο η vodafone με αυτές τις υπηρεσίες (μαλλον οχι). Βρες τον διακόπτη για κλήσεις wifi και κλείσε τον, και δες μήπως βελτιωθεί. Δεν θεωρώ οτι είναι θεμα σιμ. Πιο πολύ θέμα δικτύου. Φιλος εχει αναλογο θεμα με iphone se, δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συσκευής.
  14. Παιδιά πέρα απο τις προσφορές που βγαζει η εφαρμογή για συμβόλαιο κινητής, παίζει τίποτα πιο φτηνό σε κατάστημα ή βλέπουν τα ίδια ? Μου εχουν το απεριόριστο (στα 24) και το red 20 στα 16,14. Θα ήθελα ομως να ξερω αν παιζει π.χ. το φτηνότερο red3. Θυμαμαι οταν πηγα για αλλη δουλειά, που πρότειναν να κανω συμβόλαιο στα 10€, για ενα δεύτερο νουμερο, μεσα στις προσφορές στις εφαρμογές όμως δεν είχαν τίποτα για το συγκεκριμένο αριθμό.
  15. Αυτό με το sms μάλλον είναι θέμα Vodafone Και πιθανος ενοχος το vowifi
  16. μιλαμε για τα κουπονια εκπτωσης 10% ? εχουν καταργηθει καιρο από το cu app. Παρότι στην αρχικη οθονη φαινεται το λογοτυπο, δεν υπαρχουν οταν μπαινεις μεσα. Εξακολουθει να δινει κουπονι 10% απο το vodafone app, οπου και εκει ομως υπαρχει (προσωρινο) θεμα. Δινει ως κωδικο τα 6 ψηφια του αριθμου, κατι που το efood δεν το δεχεται ως εγκυρο. Μετα απο λιγο (ισως με login-logout ή αλλαγη μεταξυ των αριθμων) βλεπεις την σωστη μορφη του κωδικου στην λιστα των ενεργων κωδικων. Εκει υπαρχει το δευτερο θεμα (δεν θυμαμαι αν λυθηκε προσφατα), ενω εμφανιζεται οτι αντιγραφηκε ο κωδικος επι της ουσιας δεν παει στο προχειρο. Με screenshot επι αποπειρας αντιγραφης και με αντιγραφη απο την εικονα μπορεις να τον παρεις και δουλευει κανονικα.
  17. Και στα κανονικα cu, αφορά τα πακέτα που έχουν απεριόριστα λεπτά και περιορισμένα data.
  18. Ολα τα ημερησια μπόνους,ποντοι + xp επι 20 !
  19. Πότε έκανες ανανέωση και με τι ποσό; Κουπόνια βγαίνουν μέσα στις 30 μέρες από την ανανέωση.
  20. kmpatra

    Cosmote neo

    Αυτό είναι για μετατροπή από καρτοκινητό κοσμοτε. Σε περίπτωση νέου αριθμού πάει στο επόμενο πρόγραμμα, με τα 10 γιγα, αλλά δίνει 1 μήνα δωρεάν + τα 100 γιγα για 3 μήνες.
  21. Εγώ τα βλέπω κανονικά στο tablet τουλάχιστον...
  22. Σε ποια περίπτωση πάει αρνητικό το υπόλοιπο? Με χρηση data, αν μηδενισουν τα διαθεσιμα απο πακετο δεν χρεωνει άλλο . Αν δεν έχεις πακέτο με ομιλία, σε χρεωνει 2,2€ για απεριόριστη ημερήσια ομιλία, αλλιως μαλλον χρονοχρεωση αν φτάνει το υπόλοιπο για κλήση. Στα sms δεν ξέρω τι συμβαίνει, πιθανόν να μη σε αφήνει να στείλεις αν δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο. Υ.Γ. σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τα data στείλε Κ στο 1252, αν δουλέψει γιατί νομίζω ότι το data control είναι ήδη ενεργό σε όλους
  23. Για το 2 σαφως κάποιοι θα χρειαστεί να κάνουν ανανεωση. Αν όμως είχες 0 πριν την ανακοίνωση και έβαλες μετά, δεν περιμένω να πάρεις αυτά που έβαλες μετά, με βάση αυτό που διαβάζω.
×
×
  • Create New...