Jump to content

kmpatra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8.709
  • Εγγραφή

  • Days Won

    18
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kmpatra

  1. kmpatra

    CU Liquid

    το liquid οπως φαίνεται λειτούργησε ως κραχτης ωστε να μαζεψει η εταιρια συνδρομητες απο παντου,ειδικα απο φρογκ. Το γεγονος οτι το κατηργησε με τη μια χωρις αλλαγες ή περιορισμούς στην μπαρα π.χ. με ξαφνιασε...δεν περίμενα ξαφνικό θανατο. Υποθέτω οτι καποια τεχνικα προβληματα και αδυναμιες, μπορει να επαιξαν ρολο. Γιατι θα μπορουσαν με διαφορους τροπους να το κανουν πιο επικερδες γι'αυτους, αλλα αφησαν πολλες τρυπες ανοιχτες. Φανταστειτε οτι το δωρεαν υπολοιπο του 1ου μηνα οταν εβγαινες απο liquid φαινοταν για λιγο ακομα στο myvodafone,και σε αυτο το "χρονοπαραθυρο" μπορουσες να το χρησιμοποιησεις για να ενεργοποιησεις πακετο. Ελπιζω να ερθουν καποια οικονομικα καρτοπρογραμματα κατω των 8-10€ οπως αλλοτε, για να μην μεινουμε ξεκρεμαστοι οσοι κανουμε μικρη χρηση. Χλωμό το κόβω ομως....
  2. Επειδή δεν το έπιασα το εξηγείς λίγο περισσότερο? Πού κολλάει η cosmote με το liquid?
  3. Οταν ξεκινήσουν να δινουν οι αλλοι unlimited θα ξυπνήσουν κι αυτοι. Δουλεύει οκ γενικα η esim στο μοτορολα? Ρωτάω γιατί θεωρητικά δεν είναι στις συμβατές συσκευές.
  4. Εμενα εληξαν τα τριτα μετα τη 1 σημερα,δεν μου δίνει παλι. Λέει το ίδιο οτι είναι ενεργό. Αρα συμφωνα με αυτό που λες μάλλον πρέπει να περιμένω λίγο για να ξανακάνω την προσπάθεια.
  5. Χτες πρωτοαναφέρθηκε και ισχύει για online αίτηση.
  6. Εμένα δεν το κάνει. Βέβαια βγήκε ενημέρωση χτες ή σήμερα. Οπότε μπορεί να διορθώθηκε.
  7. Δωρεάν είναι η πρώτη αλλαγή από whats up σε κοσμοκάρτα ή αντίστροφα
  8. Απο wu σε φρογκ? Είσαι σίγουρος?
  9. Βασικά αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα, είσαι εκτός εε. Δεν ξέρω αν υπάρχει πακέτο περιαγωγής για τη δική σου περίπτωση, αν όχι ή αν υπάρχει και δεν το έχεις βάλει, δες το υπόλοιπό σου μήπως έχει μηδενίσει...
  10. Στην ίδια παλιά σιμ δηλ έγινε η ενεργοποίηση?
  11. Ποσο κόστισε η επανενεργοποιηση? είναι υποχρεωτικό να γίνει ανανέωση στο κατάστημα?
  12. Όχι, απαντήθηκε και στο άλλο νήμα που το έγραψες.
  13. Δεν είναι απόλυτο νομίζω το κάτω του 1€. Στη μητέρα μου (με 1000' λόγω σταθερού) βαζω κάθε 2 μηνες συνήθως 8€. Στο τέλος των δύο μηνών για να επεκτείνω τη διάρκεια κατά ένα μήνα βάζω την προσφορά των έξι ευρώ. Έρχεται ανελλιπώς εδώ και πολύ καιρο, ακόμα και αν έχει υπόλοιπο αρκετό. Πάντοτε βέβαια υπολογιζω το υπόλοιπο που μένει μετά το τέλος του δεύτερου μήνα είναι αρκετό μονο για να ενεργοποιήσεις το πακέτο,δηλ.ανω των 6€ κατω των 10-11€. Ίσως βέβαια το κάτω του ενός ευρώ που λες απλά να αυξάνει τις πιθανότητες. Τελευταία εδώ που τα λέμε κάνα δύο φορές το έχω αφήσει και να λήξει το υπόλοιπο. Και έτσι πάλι ερχεται ανελλιπώς η προσωπική προσφορά. Για το τελευταίο που λες με τις προσφορές του βάλε κάρτα, θα συμφωνήσω, μία φορά το έκανα αναγκαστικά γιατι χρειαζόταν κάρτα και μετά το 6€ (5 τότε) εξαφανίστηκε. Μάταια περίμενα και τελικά έφυγα για άλλες πολιτείες.
  14. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανένας δουλέψει e-sim vodafone σε motorola κινητό όπως παράδειγμα το g54 power edition. Το κινητό έχει δυνατότητα για e-sim αλλά η vodafone δεν το περιλαμβάνει στις θεωρητικά συμβατές συσκευές.
  15. kmpatra

    CU Liquid

    Δεν χρειάζεται εκ νέου εγγραφή,το υπόλοιπο καταναλώνεται με χρεωσεις liquid. Τι εννοείς όμως ότι έχει χαθεί η μπάρα?
  16. Ναι,ζητα να το απενεργοποιήσουν.
  17. Αν θεωρείς ότι δεν θα έπρεπε να την πληρώσεις, στείλτο στην εξυπηρέτηση για να σου πιστώσουν το ποσό στην κάρτα.
  18. Φαντάζομαι ότι αν πας σε ένα κατάστημα μπορούν να το ταυτοποιήσουν εκεί
  19. Την υπεύθυνη δήλωση που λες από πού την έβγαλες? Και γιατί σου έβγαλε αυτόματα την ημερομηνία γέννησης? Μήπως αντλεί τίποτα στοιχεία από το gov?
  20. Υπάρχει καιρο. Το πακέτο των 6 δεν το υπολογίζουν,στο liquid τουλάχιστον.
  21. Κοσμοτε ζητας,ιδιες είναι.
  22. Απ' ότι φαίνεται το σταθερό το είχε πολύ πριν πάρει τον αριθμό του κινητού.
×
×
  • Create New...