Jump to content

jimmiss

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    3.910
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimmiss

  1. ΜΗ ρωτάτε "για ποιούς;" ΓΙΑ αυτούς που θα έχουν "προετοιμαστεί" κατάλληλα. ΚΑΙ μετά η σειρά της πράσινης. Και ο πίνακας συμπλήρωνεται στην πορεία του χρόνου.
  2. Ακριβώς. Έχω λάβει το ίδιο sms (Πρόσκληση να ενεργοποιήσω) 13 φορές από αρχές Σεπτέμβρη. ΑΝ δεν τα κατοστήσω, ΔΕΝ την ενεργοποιώ.:lol:
  3. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=480
  4. Εννοείται εδώ και 2 χρόνια ότι έχει τις χειρότερες τιμές (ΑΣ αφήσουμε τα άλλα). ΟΧΙ ΔΕΝ διαγράφεται: Βάλε 5€ έστω και με ληγμένο 4μηνο και θα σου τα δίνει πάλι κάθε πρωτομηνιά. ΝΑ πω ότι φραγή 4μήνου με τη μορφή που το'χουν οι άλλες 2 ΔΕΝ έχει εφαρμοστεί στη Wind καρτοκινητή. Ειδικότερα: ΣΕ χρήση sim ("ανοικτή" σε κινητό διαρκώς δλδ): "Δουλεύει" (δέχεται εισερχόμενες κλήσει και sms) κανονικότατα. Η επόμενη που μου λήγει 12μηνο και "δουλεύει" κανονικότητα είναι f2go με τελευταία κάρτα από Απρίλη 2017. Προσωπική άποψη: ΔΕ πρόκειται να εφαρμόσει κανένα 2μηνο ΠΡΙΝ ήδη να το έχουν εφαρμόσει ΚΑΙ οι άλλοι 2. ΔΕ την παίρνει και απορώ πως τόλμησε να το "εκστομίσει" πρώτη.:p
  5. Εννοείται ότι "οδεύουμε" προς εξομοίωση καρτοκινητων-συμβολαίων. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7414047#post7414047
  6. Έβγαλες άκρη; ΑΝ και , όσο νά'ναι: Λόγια.:)
  7. Τα πρώτα 2 παρακάτω ισχύουν για "παλιά" frog. ΔΕΝ ισχύουν πια. http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042 Για τα άλλα 2 παρακάτω: Ψάξτο.:)
  8. Στα 5ΜΒ/1€ πάλι, μην ξεχνιόμαστε. Και άλλο το πλήθος των ΜΒ που μπορούν να δοθούν για άλλα χρονικά διαστήματα από ό,τι ξεκίνησε πριν 1 χρόνο. ΜΗΝ ξεχνιόμαστε.
  9. Καλώς με , μετά από 1 μήνα..... promo9 από αρχές Σεπτέμβρη ταυτοποιημένα. ΌΧΙ ενεργοποιημένα (δλδ δεν έχουν μπει καθόλου σε συσκευή). Αναφέρονται με 0,25€ υπόλοιπο 6 μήνες μετά. Διαρκώς sms από την C-Ote να τα ενεργοποιήσω. Ενεργοποίηση έως 25/10/2019 γράφουν πίσω από τα καρτελλάκια. Πρίν τα μέσα 2019 (περισσότερο από 1 χρόνο από τώρα) ΔΕΝ πρόκειται καμιά τους sim να μπει σε συσκευή. Θα σας ενημερώσω τότε για το ΑΝ ισχύουν ακόμα το promo9, αλλά και πότε ενεργοποιήθηκαν (δλδ 3μηνο, 2μηνο κλπ: Ό,τι θα ισχύει τότε). ΜΗΝ ακούτε ούτε τι λένε από C-Ote.
  10. Το >95% των συμπολιτών μας "βιάζεται" (όπως έγραψε άλλος σε άλλο topic πριν λίγο για κάτι πολύ πιο απλό). Στο θέμα σου τώρα: Είχες και τη φορητότητα από άλλη εταιρία ενδιάμεσα. ΔΕΝ ήσουν απλά: ΝΑ το CU μου (το'χω ήδη)==>Κάντε το φοιτητικό. Αυτό είναι: Κατάλαβα τώρα πως έγινε η φάση με σένα.
  11. Νομίζω ότι το πρώτο που θα γίνει μετά την εξαγορά της Cyta από τη Voda είναι αυτό: 1) "Τέρμα οι μεταφορές σε μας" ή απλά κατεβασμένα τηλέφωνα και ρολά. Οι νυν υπάλληλοι μπορεί να απασχοληθούν αλλού. Μετά θα: 2) Τέρμα στα όσα πακέτα είχε η Cyta καρτοκινητή. Πιο αργότερα αυτό. Και μετά: 3) Η πλήρης απορρόφηση (πχ δυνατότητα αλλαγής των sim σε sim Voda) με τα ίδια πακέτα. Έτσι νομίζω, εγώ, τουλάχιστον.:)
  12. Όσο το προλαβαίνει κανείς, βέβαια: Μπορεί πχ να πάει αυτή τη Δευτέρα και να του πουν: "Τέρμα: ΔΕ μεταφέρονται άλλα σε μας. Εξαγοραστήκαμε." ΔΕ βλέπω να κρατά για πολύ αυτό το colpo μεταφοράς σε Voda καρτοκινητή δωρεάν. Ειδικά όταν θα έχουμε μπει στο Μάρτη, το βλέπω τελείως απίθανο να διαρκεί ακόμα.
  13. ΔΕ λέγεται έτσι...Φορητότητα λέγεται. ΝΑΙ: 30€.
  14. Τί "λήξη σύνδεσης" σας λέει το app WU; Το βλέπετε ΑΝ πατήσετε πάνω πάνω εκεί που λέει τα αρχικά του ονόματός σας στο app WU. Βλέπω να είναι στο 13μηνο από κάρτα πια, σε σχέση με πριν λίγες μέρες που έγραφε το 4μηνο από κάρτα.
  15. No prob 4 me. Εγώ έχω καταλάβει (κ γενικά) τι "παίζει", ό,τι κ να ειπωθεί: Αναμενόμενο.:lol:
  16. Για λήξη 3μήνου γενικά (όχι στα με 120΄/μήνα με σταθερό) ειδοποιεί 5 μέρες πριν για να βάλεις κάρτα €. Μπορείς να βάλεις screenshot πως στο λέει, μήπως είναι "κάτι άλλο" 2 βδομάδες πιο πριν να σε ειδοποιεί;
  17. ΑΑΑΝΝΝΝ "υποψιαστώ": Τα 500 που "έβλεπα" ήταν περισσότερα τελικά.......:lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7470730#post7470730
  18. Μακάρι να διατηρήσει αυτό το "ΚΑΙ με 1€ ανανεώνει 3μηνο": ΜΠΟΡΕΙ να "φαίνεται" ότι είναι για "τσαμπατζήδες", αλλά ΤΕΛΙΚΑ: Θα "αποβεί" πολύ θετικό για την εταιρία ΠΑΡΑ τα όσα "δείχνει". ΠΟΛΥ καλή κίνηση: Βλέπω αύξηση % της Voda στην αγορά καρτοκινητής....ΔΕΝ είναι όλα "αιτιοκρατικά": ΚΙ ας μη το καταλαβαίνουν οι πολλοί. ΚΑΙ θα "δείξει" (σε κανά 3άρι χρόνια και.....)
  19. ΝΑΙ Sorry : Έχεις δίκιο: Ενώ για τις άλλες 2 εταιρίες για κάρτα 16/1/2018 πάει 17/4 το 3μηνο, στην Voda πάει 16/4 ("Τρώει" 1 μέρα απ'το 3μηνο: ΠΑΝΤΑ αυτό έκανε): ΟΧΙ ότι έχει σημασία για το θέμα: Μπερδεύτηκα και σου είπα 17/4. ΔΕΝ έχεις φοιτητικό CU, έτσι; Απλό CU έχεις, έτσι;
  20. Με 2€ εξαργύρωση CashBack την 16 Γενάρη 2018 σου πήγε η λήξη 3μήνου στο CU σου 17 Απρίλη 2018; ΑΝ ΝΑΙ : Πολύ καλό......:)
  21. Σε σχέση με το "γενικό" που λες: Με αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461691 http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/PublicCons/cons_0345.html ρυθμίζονται ΟΛΑ στα μέσα του έτους που διανύουμε: Και από τη μεριά των εταιριών (με τις "απαιτήσεις"/έτσι θέλω) και από τη μεριά των "πελατών" που εκμεταλλεύονταν (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ) τα όοοοσσσσαααα: ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. Για το 0€ φορητότητα: Δλδ χωρίς καμιά άλλη διατύπωση ("προηγούμενα") πήγες σε κατάστημα Voda: 1) Είμαι φοιτητής: ΝΑ η ταυτότητα 2) Επιθυμώ φορητότητα σε σας σε CU πχ ΚΑΙ απάντηση: "Βεβαίως: Είναι δωρεάν για σας ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ" ; Έτσι απλά (ΔΕ θα σου ζητήσουν το 30άρι ΑΝ και ΟΟΟΟΤΤΤΑΑΑΝ δεήσουν να σε καλέσουν να παραλάβεις τη sim); Μήπως λόγω αυτού (0€ για φορητότητα) κωλησιεργούν να στο προωθήσουν; Ή τους είπες "κάτι παραπάνω" από όσα έγραψα παραπάνω (πχ "απειλητικά") στο κατάστημα;
  22. Για κάνε τώρα με 1 ή 2 κλπ € (ως 4) κ πες μας ΑΝ μπορείς. Τέλειο, ΑΝ τυχόν.:p
  23. Όντως με 1 ή 2 ή 3 ή 4€ ανανεώνει 3μηνο; Επιβεβαιώνεις για τελευταία (Γενάρη 2018); ΑΣΕ τι γινόταν στις αρχές.
  24. Μας "εξηγείς" το προϊόν εικόνα παραπάνω πχ (έτσι να έχουμε μια ιδέα....:lol:) στα πόσα € (πχ για 10.000 τεμάχια ανά ΟΛΑ τα supermarket του Σκλαβενίτη πχ) ανά τεμάχιο το έχουν πάρει από τον προμηθευτή; ΑΝ σου πω 0,20€/τεμάχιο (των #3#, εννοώ συσκευασία): ΚΑΙ πολλά θα λέω; Διαφωνείς, έτσι; Για τιμή πώλησης 0,78€ (ό,ποιος μπορεί) ανά τεμάχιο (των #3#, εννοώ συσκευασία) είναι "τίμια" τιμή, ή όχι; Ή το "απέκτησαν" ΟΛΟΣ ο Σκλαβενίτης στα 0,50€/τεμάχιο (για #10.000 τεμάχια στη διάρκεια ενός έτους); ΑΣΕ μας ρεε φίλε: ΣΕ supermarket δουλεύεις; Ό,ποιος μπορεί, ΑΣ χρησιμοποιεί το CashBack. ΜΗ νομίζει ότι είναι πιο "ξύπνιος" από αυτούς, όμως!
  25. Πάντως εμένα μου ξανάστειλε μια που ΔΕΝ είχα ενεργοποιήσει: Κανείς ΔΕ μπορεί να απαντήσει 100% για το ΑΝ ξαναστέλνουν μη ενεργοποιημένες στην προθεσμία προσφορές, εκτός ΑΝ είναι να λέμε ό,τι να'ναι. Έχει μεγάλη πιθανότητα να ξανασταλεί άλλες 2-3 φορές η ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ προσφορά (που δεν ενεργοποιήθηκε την 1η φορά που στάλθηκε ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ), όσπου να σταλεί άλλη προσφορά (και πιθανόν πολύ καλύτερη), πάντως.
×
×
  • Create New...