Jump to content

tommybertsen

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.074
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

About tommybertsen

 • Ημ. Γέννησης 28/08/1984

Συσκευή

 • Συσκευή
  Xiaomi Mi 9

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Περιστέρι

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

tommybertsen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Το mi8 είναι πριν το mi9. Και αναρωτιέμαι, για ποιον λόγο να αναφέρει ότι σταματά τώρα το mi8 και το mi9 που δεν έχει δει από πέρσι κάποια ενημέρωση, δεν είναι στη λίστα. Εννοείς ότι υποστήριζε το mi8 περισσότερο από το mi9? Δεν το νομίζω. Για αυτό και η - ας πούμε - απορία μου 😉 ΥΓ: Όταν λέω έχει ,εννοώ "επίσημη υποστήριξη ".
 2. Γιατί, έχει το Mi9? Πέρσι πήρε την τελευταία αναβάθμιση (και ενημέρωση ασφαλείας).
 3. Αυτό το τελευταίο ισχύει.. Οι τιμές των ναυαρχίδων έχουν ανέβει υπερβολικά. Το mi9 ήταν στα 549 τ Για τα security updates από όσες εταιρείες έχω δει, κυρίως η Samsung τα δίνει για κάμποσο καιρό παραπάνω, δυστυχώς (μπορεί κι άλλες, θα σε γελάσω). Το τελευταίο security update βλέπω είναι Ιούνιος 2021.. σε μας. Ακριβώς 26 μήνες μετά την κυκλοφορία του..
 4. Το κινητό έχει κλείσει 3 χρόνια+ και έπαιρνε για περισσότερα από 2 χρόνια αναβαθμίσεις. Μην ζητάτε περισσότερα από όσα ήδη έδωσε η εταιρεία.
 5. 6 χρόνια λίγο δύσκολο, μιας και το κινητό κυκλοφόρησε Ιούνιο του '17 😛 Aλλά I can relate, το'χα 1.5 χρόνο, μετά μπήκε συρτάρι, μετά το πούλησα σε φίλο ο οποίος το έδωσε στους δικούς του και ακόμη το "καμαρώνουν". Δεν έπρεπε να το πουλήσω αυτό το κινητό... Τυχερός που επανήλθε! Ένα ίδιο με καλύτερο Hardware το έπαιρνα ΧΘΕΣ
 6. Ότι λέει και ο φίλος. Το'χω για φακό 🙂 Κανονικά δουλεύει! Ένα bug που'χω βρει είναι ότι "χάνει" τις smart συσκευές από το Google Home, τις οποίες έχω να φαίνονται στην notification bar. Τις βγάζει "unknown" κάθε μερικές μέρες. Με restart, λύνεται.
 7. Είτε το πιστεύεις είτε όχι...την μαμά (last)
 8. 2 χρόνια το 'χω χωρίς reset, τι λέτε για προβλήματα και bugs, δε μπορώ να καταλάβω 😛 Πιθανότατα το'χω ξεζουμίσει το θέμα factory reset, και θα πρέπει να προχωρήσω σε αυτό, αλλά πραγματικά δεν κάνει κιχ το έρμο.
 9. Ευχαριστούμε, καλή τύχη και καλή χρονιά!
 10. Αν κοστολογείτε λογισμικό 5ετίας και HW 7ετίας 120€ για την κάμερα και μόνο, οκ, πάω πάσο 🙂
 11. Ακόμα το έχω από το 2016, αρχές, και δουλεύει. Κλείνει 6 χρόνια. 122€ με specs του 2015, δεν αξίζει, έχει με ~150 καλύτερα κινητά σήμερα. Χωρίς custom κατάσταση είναι πάρα πολύ outdated. Να συμπληρώσω πως, είναι το Η818 και όχι το Η815. Δηλαδή το δίκαρτο.
 12. Αδερφέ εύχομαι η βερσιόν αυτή της ipb να βοηθάει ώστε το tapa να λειτουργεί για όποιον το χρειάζεται, οι προηγούμενες, είχαν 1002 προβλήματα, τεράστιο μπελά για τους χειριστές των forums, χωρίς να ξέρω πολλές λεπτομέρειες (απλός mod είμαι σε παραδιπλανό φόρουμ). Είναι προτιμότερο να μην λειτουργεί από το να λειτουργεί μισό 🙂 Βολεύει πολύ κόσμο (παλιότερα κι εμένα), αλλά έχει αρκετά συμπαθητικό και καλοσχεδιασμένο mobile platform η ipb 🙂
 13. Είναι μαύρη κατάσταση με το ταπατοκ στις βερσιον αυτές του ipb, ξεχάστε το ταπατοκ (το λέω για το παλικάρι που το αναφέρει).
 14. Γενικά καλό το Multitasking, ναι. Αυτό το bug το βλέπω κάθε φορά που έχω ανοίξει έναν Χ αριθμό εφαρμογών (συνήθως πάνω από 5-6). Αλλά πολλές φορές, κι ενώ έχω βγάλει το "battery saver" από τις εφαρμογές, βλέπω mail να 'ρχονται αφού ξεκλειδώσω το κινητό ας πούμε. Που μου δείχνει πως η εφαρμογή δεν τρέχει σωστά στο background. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά είναι λες και πέφτει σε deep slleep και ξυπνάει μόνο με το ξεκλείδωμα. Νομίζω χρειάζεται ένα patc-άκι η έκδοση για να πούμε ότι είναι άψογη. :)
×
×
 • Create New...