Jump to content

Superuser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.199
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Superuser

  1. Όχι, δεν είναι είδηση αλλά οδηγός, όπως αναφέραμε εδώ και για άλλο «άρθρο». Επίσης καλό είναι να αναφέρονται οι πηγές των «άρθρων»/οδηγών που ανεβαίνουν...
  2. Θα μου επιτρέψεις τότε να σου πω ότι αν πρόκειται για οδηγό θα έπρεπε: 1ον: Το θέμα να βρισκόταν στην περιοχή My Guides, όπου και μπαίνουν οι οδηγίες για διάφορα θέματα, και όχι στην ειδησεογραφία που βρίσκεται τώρα. 2ον: Ο τίτλος θα έπρεπε να παραπέμπει σε οδηγό. Για παράδειγμα: «iOS 10 - Πως να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή του φακού.». Αν γινόντουσαν τα παραπάνω τότε δεν θα έγραφαν «όσοι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στους ενδιαφερόμενους χρήστες» διότι εκεί θα το διάβαζαν μόνο οι ενδιαφερόμενοι χρήστες.
  3. Για όσους δεν το θυμούνται να υπενθυμίσω πως απαγορεύονται οι συζητήσεις για παράνομο λογισμικό. Την επόμενη φορά θα υπάρξουν κυρώσεις.
  4. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!:)
  5. :!:Ενημέρωση Αφαιρέθηκαν μηνύματα. Επειδή πλησιάζουν γιορτές θα κάνω μια τελευταία παρατήρηση για τις προσωπικές διαμάχες και τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί στο παρόν θέμα και έχουν απασχολήσει αρκετά την Ομάδα Διαχείρισης. Την επόμενη φορά που θα υπάρξει ειρωνικό σχόλιο, προσωπική επίθεση ή οτιδήποτε άλλο που θα χαλάσει το καλό κλίμα του θέματος, θα υπάρξουν ποινές και πιστέψτε με θα είναι πολύ αυστηρές! Αν θέλετε να συνεχίσετε να είσαστε και στις γιορτές μαζί μας τότε μην ξεφύγετε από τα όρια όπως έχετε κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα.
  6. Το θέμα τελειώνει με αυτήν την απάντηση.
  7. Superuser

    LG V10

    :!:Ενημέρωση Αφαιρέθηκαν μηνύματα. Τα Off Topic και τα Vs σταματάνε εδώ. Αν δοθεί συνέχεια θα υπάρξουν κυρώσεις!
  8. :!:Ενημέρωση Αφαιρέθηκαν μηνύματα. Αν οποιοσδήποτε πιστεύει ότι κάποιο μέλος είναι ειρωνικό, προσβλητικό, εριστικό, κ.τ.λ. μπορεί κάλλιστα να κάνει αναφορά ώστε να αφήσει την Ομάδα Διαχείρισης να εξετάσει το θέμα και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Λυπάμαι αν κάποιοι προτίμησαν να απέχουν από το να συμμετέχουν ώστε να βοηθήσουν να λυθούν τα προβλήματα αλλά αφού το έκαναν τότε καλό θα ήταν να μην δημιουργούν οι ίδιοι προβλήματα. Επίσης όταν κάποιος κάνει αναφορά καλό θα ήταν να μην απαντάει στα μηνύματα που ανέφερε, το έχουμε πει άπειρες φορές και δεν έχω την πρόθεση να το επαναλάβω. Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε ένσταση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω PM.
  9. :!:Ενημέρωση Αφαιρέθηκαν μηνύματα. Στο επόμενο ειρωνικό ή προσβλητικό σχόλιο που θα δω από οποιονδήποτε θα υπάρξουν κυρώσεις. Αν θέλετε να συνεχίσετε το διάλογο κάντε το πολιτισμένα. Αν δεν μπορείτε καλύτερα να μην το κάνετε...
  10. Διορθώθηκε οπότε ελπίζω αυτός να βοηθήσει περισσότερο. Ευχαριστούμε για την επισήμανση.
  11. Ελεύθερο το πρόγραμμά μου και για την άλλη Κυριακή οπότε είμαι μέσα.:D
  12. Ναι, απαγορεύεται. Αν έχεις οποιαδήποτε ένσταση για οποιοδήποτε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης θα πρέπει να επικοινωνήσεις προσωπικά μαζί του όπως αναφέρεται στους κανονισμούς. Νομίζω πως το ξεκαθαρίσαμε αυτό. Μπορώ εγώ να σου πω τον λόγο που διαγράφηκαν τα μηνύματα όλων των μελών μέχρι σήμερα. Ήταν αντίθετα με τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης! Η Ομάδα Διαχείρισης δεν είναι υποχρεωμένη να σε ενημερώνει για πράγματα που θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις ότι απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανόνες που αποδέχτηκες. Ωστόσο είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε μέλους της Ομάδας Διαχείρισης να ενημερώνει αν το επιθυμεί και αν φυσικά έχει το χρόνο. Νομίζω πως το ξεκαθαρίσαμε και αυτό. Αν στη συνέχεια έχετε να γράψετε κάτι σχετικό με τον τίτλο του θέματος μπορείτε ελεύθερα να το κάνετε. Οποιοδήποτε άλλο μη σχετικό μήνυμα θα διαγράφεται.
  13. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά μερικά πράγματα και αυτό οφείλεται πιθανότατα στο ότι δεν μπήκες στη διαδικασία να διαβάσεις τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης τους οποίους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου στο myphone. Σε πληροφορώ λοιπόν πως σύμφωνα με την παράγραφο Μέλη και Ομάδα Διαχείρισης, δεν επιτρέπεται η δημόσια κριτική σε οποιοδήποτε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης και πόσο μάλλον στον ίδιο τον Administrator. Οι κανόνες του forum δεν είναι υπό διαπραγμάτευση ούτε για εσάς, ούτε για εμάς. Όλοι τους αποδεχτήκαμε κατά την εγγραφή μας και δεν μας βαραίνουν λιγότερο επειδή είμαστε «παλιά» μέλη ή επειδή έχουμε πολλά μηνύματα στο μετρητή μας. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν οι κανόνες είναι «take it or leave it» και αν κάποιος δεν θέλει να φύγει μόνος του και κάνει συνεχόμενες ή ακραίες παραβάσεις τότε το κομμάτι του «leave it» το αναλαμβάνουμε εμείς. Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστούν άλλο τα Off Topic μηνύματα και να εστιάσουμε σε αυτό που λέει ο τίτλος του θέματος.
×
×
  • Create New...