DJ_TEO Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εδώ και 2 μήνες κατεβάζω σε λογικά πλαίσια (που λέει ο λόγος...) με 75-80... Με τι γραμμη εχεις αυτες τις ταχυτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Που το άκουσες; Στο μπακάλικο της γειτονιάς σου; Ποιο σύστημα; Είναι αλήθεια ότι μερικά dslams είναι υπερφορτωμένα για να χωρέσουν τους χρήστες. Δεν έπιασα τον λόγο της ειρωνείας αλλά τέλος πάντων... Όπως είπα άκουσα και οχι οτι είμαι σίγουρος. Ένας φίλος μου απο μου απο μια εφημερίδα για να φύγει η απορία. Και όταν λέω σύστημα ενοώ πόσο φορτίο δεδομένων ειδικά απο adsl γραμμές αντέχει η ραχοκοκαλιά της Ελλάδος. Δίοτι έχουμε και στο Πόρτο Χέλι γραμμή και υπάρχουν φορές που πιάνει το μισό σε ταχύτητα, εκεί που είμαι σε προάστιο δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες adsl. Χτες και μόνο χτες, έπιασα 1500 (Εδω Αθήνα) αλλά σήμερα πάλι στα 470 είμαι, συνεπώς φαίνεται καθαρά οτι είναι θέμα υπερφόρτωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Δεν έπιασα τον λόγο της ειρωνείας αλλά τέλος πάντων... Όπως είπα άκουσα και οχι οτι είμαι σίγουρος. Ένας φίλος μου απο μου απο μια εφημερίδα για να φύγει η απορία. Και όταν λέω σύστημα ενοώ πόσο φορτίο δεδομένων ειδικά απο adsl γραμμές αντέχει η ραχοκοκαλιά της Ελλάδος. Δίοτι έχουμε και στο Πόρτο Χέλι γραμμή και υπάρχουν φορές που πιάνει το μισό σε ταχύτητα, εκεί που είμαι σε προάστιο δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες adsl. Χτες και μόνο χτες, έπιασα 1500 (Εδω Αθήνα) αλλά σήμερα πάλι στα 470 είμαι, συνεπώς φαίνεται καθαρά οτι είναι θέμα υπερφόρτωσης. Στην Ελλαδα ηρθε προσφατα το adsl internet και ομως εχουμε πολλους heavy users... Αυτο σε συνδυασμο με τις χωρητικοτητες που προς το παρον παραχωρει ο ΟΤΕ ειναι τραγικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Αυτό που με ενοχλεί στο ΟΤΕ είναι το στυλ όλα χύμα στο κύμα. Για κάποιους λόγους που μπορεί ήτε να είναι οικονομικοί ήτε λόγο χρόνου ήτε λόγο απουσίας τεχνικών ο ΟΤΕ δεν μπορεί να αποπερατώσει τα δίκτυα ώστε να διαχειριστούν πέρα απο κάποιες συγκεκριμένες συνδέσεις adsl. Μέχρι εκεί και είναι λογικό (και για κάποιο χρονικό διάστημα). Έφόσον ΟΤΕ δεν μπορείς άλλες συνδέσεις πες οτι δεν γίνοντε άλλες αιτήσεις δεκτές λόγο αδυναμίας δικτύου, τόσα χρόνια το έλεγε και περιμέναμε μήνες να έχει η περιοχή μας δυνατότητες psnt επιπλέον γραμμών, isdn κλπ. Τώρα πίθουν τον κόσμο οτι όλα είναι καλά και τρέχει ο κάθε ενας μας που δεν γνωρίζει τα χάλια, στα καταστήματα που πουλάνε κιτ συνδρομών adsl πιστέυοντας οτι όλα θα πάνε ρολόι και στο τέλος μάπα το καρπούζι. Αν η κατάσταση δεν διωρθωθεί σύντομα αυτό θα είναι καταστροφή για τον ίδιο τον οτε καθώς θα σκεφτεί ο κάθε ένας μόλις λήξει το συμβόλαιο του αν θα ξαναβάλει γραμμή. Πληρώνω για 2048 και απαιτώ να έχω αυτή την ταχύτητα (εντάξει μια απόκλιση λόγο σύρματος χαλκού είναι αποδεκτή). Έχω 2048 και κατεβάζω με max 650, και ο άλλος πέρνει 768 και τρέχει το ίδιο. Τι νόημα έχει αυτό? Αν πλήρώνατε 55Euro το δίμηνο δεν θα είχατε την απαίτηση να έχετε αυτή την υπηρεσία που πληρώσατε? :( ΑΧ, αυτοί που διαχειρίζοντε τέτοιες υποδομές σε αυτή την χώρα αναρωτιέμαι αν έχουν πιάσει ποτέ υπολογιστή και αν έχουν σκεφτεί οτι πληρώνοντας τόσα χρήματα για συνδρομή τα οποία πονάνε την τσέπη δεν θα αξιοποιούσαν στο έπακρο αυτό που πληρώνουν?:confused: Δεν κατηγορώ καθόλου τους χρήστες ακόμα και τους heavy, αυτοί που φταίνε είναι αυτοί που σχεδιάζουν τα δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 φιλε εσυ και γω και ολοι απαιτουμε τις οσο το δυνατν "θεωρητικες" ταχυτητες μας αλλα οταν ο Οτε και οι παροχοι σου λενε οτι αν εχεις το 1/3 της ταχυτητας σου(2048/3=682),ειναι ολα καλα,τι γινεται;;;!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Μήπως με λυπήθηκε ο πΟΤΕ και αποφάσισε να μου φτιάξει την διάθεση, μήπως εισακούστικαν τα παράπονα μου που τους τα "χώνω" εδω και 2-3 εβδομάδες? Μη το ματιάσω, σήμερα τρέχει με 1500 :lol: Ας μείνει εκεί, μη ξαναχαλάσει μόνο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Πότε θα βάλει ο ΟΤΕ μεγαλύτερες ταχύτητες?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 O οτε δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτές που έχει, θα τις μεγαλώσει κιόλας??? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 ΕΛΕΟΣ>>>>>>>> ΕΛΕΟΣ ΟΤΕ!!!!!!!!! εδω και 8μηνες εχω 2048 και κατεβαζω το πολυ με 75!!!!!!! τα speedtest δειχνου 600,000 το πολυ!!!!Αντε και καμια φορα να μου δειξουν 1MBs.. ΔΕΝ αντεχω αλλο!!!!!!!!!!!!!! forthnet εχω ο ενας το πετάει στον άλλο...... Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ταχύτερη ευρυζωνική πρόσβαση με δύο νέες υψηλότερες ταχύτητες θα προσφέρει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, ο ΟΤΕ, στις ήδη υπάρχουσες ονομαστικές ταχύτητες πρόσβασης (768, 1024, 2048 Kbps), προσθέτει μέσα στο Μάιο και τις εξής: Ονομαστική ταχύτητα ADSL πρόσβασης (download/upload) 4096 / 256 Kbps 8192 / 384 Kbps Οι δύο νέες ταχύτητες, εκτός από γρηγορότερη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα παροχής προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου. Αρχικά, θα προσφέρονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΤΕ, κατά την εμπορική παρουσίαση των δύο νέων ταχυτήτων θα ανακοινωθεί η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική τους και θα παρέχεται on-line η δυνατότητα αναζήτησης διαθεσιμότητας των παραπάνω ταχυτήτων ανά περιοχή. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ταχύτερη ευρυζωνική πρόσβαση με δύο νέες υψηλότερες ταχύτητες θα προσφέρει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, ο ΟΤΕ, στις ήδη υπάρχουσες ονομαστικές ταχύτητες πρόσβασης (768, 1024, 2048 Kbps), προσθέτει μέσα στο Μάιο και τις εξής: Ονομαστική ταχύτητα ADSL πρόσβασης (download/upload) 4096 / 256 Kbps 8192 / 384 Kbps Οι δύο νέες ταχύτητες, εκτός από γρηγορότερη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα παροχής προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου. Αρχικά, θα προσφέρονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΟΤΕ, κατά την εμπορική παρουσίαση των δύο νέων ταχυτήτων θα ανακοινωθεί η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική τους και θα παρέχεται on-line η δυνατότητα αναζήτησης διαθεσιμότητας των παραπάνω ταχυτήτων ανά περιοχή. Αυτό βάλτε το στα ανέκδοτα :lol: :lol: Πέρα απ'την πλάκα. Πως να μην έχουμε κάθε χρόνο ζεστότετο καιρό? Θερμάστρες έχουν καταντήσει τα καλώδια του οτέ :lol: :lol: :lol: Καλά το γράφουν πάντως, ονομαστική ταχύτητα. Είναι σαν να λέμε "με λένε Πέτρο αλλά η φίλοι μου με φωνάζουν Άννα" :blink: :p ΥΓ. Ωραίο upload !!! Αλλα θα μου πεις, το download μεγαλύτερο θα είναι?? :lol: ;) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 4096 / 256 Kbps 8192 / 384 Kbps τι τρελό upload είναι αυτό πάλι;; :w00t::drool: :down: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 afto anaferei kai gia tin otenet..i tin conxx mono? Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τα πακέτα ( νομίζω ). Αυτές είναι οι ονομαστικές ταχύτητες που θα υποστηρίζει το δίκτυο του ΟΤΕ.Τώρα αν θα το χρησημοποιήσει για το conn-x,για otenet ή και για τα 2 αυτό ( εγώ ) δεν το γνωρίζω ακόμα... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Ante pote tha to anakoinosoun tis times epitelous gia to 4Mbps kai 8 Mbps??Exo otenet 2048 kai m'endiaferei gia to 8Mbps;) Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Που το άκουσες; Στο μπακάλικο της γειτονιάς σου; Ποιο σύστημα; Είναι αλήθεια ότι μερικά dslams είναι υπερφορτωμένα για να χωρέσουν τους χρήστες. Συμφωνώ, αλλά όχι οτι έχει πρόβλημα το Backbone του ΟΤΕ. Τώρα από που το άκουσε είμαι και εγώ περίεργος. Άλλο πράγμα η διαθεσιμότητα των χρηστών σε ένα DSLAM και άλλο το BackBone. Άλλο το Backbone και άλλο η διεθνής διασύνδεση με το Internet εξωτερικού που είναι πρωτίστως θέμα ISP. Άλλο πράγμα το a-DSL , asymetric , όχι εγγημένη ονομαστική ταχύτητα, και σε καμία περίπτωση ίδιο upload. Αν κάποιοι θέλουν να δράσουν σαν server με μεγάλο upload ας σκεφτούν τις μισθωμένες. Άλλο πράγμα το τι αντέχει ο χαλκός ( δεν θερμαίνεται ) και άλλο οι συχνότητες που υποστηρίζει το a-DSL. Στην τελική όσο πιο κοντά στο DSLAM είστε τόσο πιο καλά, και αυτό σχετικό. Όσο για την αναβάθμιση, τουλάχιστον ας έρθει στα μεγάλα κέντρα γιατί στην τελική πρώτα πό τον ΟΤΕ θα δεις 8mbps ( λέμε τώρα ) παρά από τους παρόχους που τρέχουν ακόμη με τα φτυάρια στην Αθήνα. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts