Jump to content

LG G2 mini (D620)

adipl
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το λατρευω το κινητο...

ευχαριστη εκπληξη για τα λεφτα του....

αλλα...

πιο μεγαλη αηδια απο τα πισω κουμπια δεν εχει. ξεκλειδωνει στην τσεπη μου και οτι χαζο θες κανει...

μπορει να βγαλει και 100 φωτογραφιες στην τσεπη και απορω πως

λολιποπ θα δουμε εμεις?

+bobb -=azor=-

• Απαντήσεις 797
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια συγνωμη αν ρωταω σε ακυρο ποστ αλλα θα ηθελα να μαθω ποια θεωρειται καλυτερη συσκευη απο τις Lg g2 mini & Lg l90!καθως βλεπω οτι εχουν πολλα κοινα σημεια!

παιδια συγνωμη αν ρωταω σε ακυρο ποστ αλλα θα ηθελα να μαθω ποια θεωρειται καλυτερη συσκευη απο τις Lg g2 mini & Lg l90!καθως βλεπω οτι εχουν πολλα κοινα σημεια!

Ναι σχεδόν ίδια είναι αλλά καλύτερα να πας σε G2 Mini που είναι mini ναυαρχίδα σχεδόν και είναι πιο δημοφιλές συσκευή, πιο πολλά updates κτλ

Ναι σχεδόν ίδια είναι αλλά καλύτερα να πας σε G2 Mini που είναι mini ναυαρχίδα σχεδόν και είναι πιο δημοφιλές συσκευή, πιο πολλά updates κτλ

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!δεν το θελω για μενα αλλα για να το κανω δωρο στην κοπελα μου!και ξερεις τωρα οι κοπελες εχουν εμμονη με τις φωτογραφιες!το mini πως τα παει απο φωτογραφιες?? (ειμαι κατοχος του Lg G2 :D)

Παιδιά λόγο της ανάλυσης που είναι λίγο λιγότερο από 720πι στο YouTube παίζει με 480 και χάνει αρκετά σε σχέση με άλλα βίντεο σε 720p. Έχει βρει κανένας λύση;

η συσκευή υποστηρίζει wireless charging;
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Το πηρα τελικα στην γυναικα, σουπερ ειναι! Με τι το εχετε ρουταρει; την 4.2.2 φοραει

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Τελικά σήμερα που το ξανακοιτάξουν παίζει ατά 360p έπεσε και' άλλο. Έστειλα Μήνυμα στο YouTube Αλλά δεν φαίνεται να απαντάνε.Δεν έχει κανείς το ίδιο προβλημα; tsak8 μεγεια τα σπάει το κινητό

Τελικά σήμερα που το ξανακοιτάξουν παίζει ατά 360p έπεσε και' άλλο. Έστειλα Μήνυμα στο YouTube Αλλά δεν φαίνεται να απαντάνε.Δεν έχει κανείς το ίδιο προβλημα; tsak8 μεγεια τα σπάει το κινητό

Έχει να κάνει με τη σύνδεση στο internet πιστευώ. Βλέπει οτι η συνδεσή σου στο internet είναι αργή και σε ρίχνει για να μην κολλάει το video.

Εμένα μια χαρά μου τα παίζει 720p αλλά έχω καλή γραμμή και το βασικότερο είμαι εκτός Αθήνας.

Καλησπέρα στην παρέα. Εδώ και λίγο καιρό εομαι κάτοχος του mini και για τα 160€ που έδωσα είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Τώρα για το root όσες φορές δοκίμασα με το towel root μου λέει πως δεν υποστηρίζετε η συσκευή τι κάνω λαθος; Έχω ενεργοποίηση επιλογές προγραμματαστή και άγνωστες προέλευσης.

Έχει να κάνει με τη σύνδεση στο internet πιστευώ. Βλέπει οτι η συνδεσή σου στο internet είναι αργή και σε ρίχνει για να μην κολλάει το video.

Εμένα μια χαρά μου τα παίζει 720p αλλά έχω καλή γραμμή και το βασικότερο είμαι εκτός Αθήνας.

Στο galaxy tab 3 lite πάει κανονικά σε 720p. Δεν απαντάνε και στο μέιλ.

Towellroot δεν δουλεψε! Ioroot 25 εχει δουλεψει κανεις; θελω root

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

στο φλας της φωτογραφικής έχει επιλογή για red eye reduction; Edited by zouve
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

στο φλας της φωτογραφικής έχει επιλογή για red eye reduction;

Όχι δεν βρήκα κάτι τέτοιο αλλά γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από τη κάμερα.

Όχι δεν βρήκα κάτι τέτοιο αλλά γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από τη κάμερα.

τι ευχαριστημένος

σαν δράκουλες βγαίνουν όλοι !!!

τι ευχαριστημένος

σαν δράκουλες βγαίνουν όλοι !!!

Α ναι; Βράδυ δεν έχω δοκιμάσει καθόλου ημέρα βγάζω μόνο αλλά της γάτας μου τα μάτια με το flash δε τα κοκκινίζει καθόλου :p

σιγά μην επεξεργάζομαι κάθε φορά 1-1 τη κάθε φώτο

μου κάνει εντύπωση γιατί τέτοια επιλογή είχε το παλιό μου nokia 5800

• The title was changed to LG G2 mini (D620)