mechpanos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα φίλε μου Πέτρο! Θα το ευχαριστηθεί και με το παραπάνω! Και το p6 Είναι πολύ καλό και πανέμορφο! Κοινώς οποίο και να επιλέξεις δεν θα έχεις παράπονο! Και σε ευελιξία, android είναι ότι θέλεις κάνεις! !! Από εφαρμογές play store και τέλος Δεν θα βρεις δυσκολία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλημέρα φίλε μου Πέτρο! Θα το ευχαριστηθεί και με το παραπάνω! Και το p6 Είναι πολύ καλό και πανέμορφο! Κοινώς οποίο και να επιλέξεις δεν θα έχεις παράπονο! Και σε ευελιξία, android είναι ότι θέλεις κάνεις! !! Από εφαρμογές play store και τέλος Δεν θα βρεις δυσκολία! Σε ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εδώ και μια βδομάδα περίπου παρατηρώ σπίτι που όταν το έχω 2G only είχε τέρμα σήμα συνέχεια τώρα εκεί που έχει τέρμα σήμα ξαφνικά έχει 2 γραμμές και μετά τίποτα. Για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά επανέρχεται ξανά στο full σήμα. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι αντίστοιχο με το σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Εδώ και μια βδομάδα περίπου παρατηρώ σπίτι που όταν το έχω 2G only είχε τέρμα σήμα συνέχεια τώρα εκεί που έχει τέρμα σήμα ξαφνικά έχει 2 γραμμές και μετά τίποτα. Για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά επανέρχεται ξανά στο full σήμα. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι αντίστοιχο με το σήμα; εγώ .. αλλα μονο στο μενίδι ..που μένω τώρα (επειδή βλέπω πως είσαι από αχαρναί,εχω vodafone) Edited September 28, 2014 by ns11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 εγώ .. αλλα μονο στο μενίδι ..που μένω τώρα (επειδή βλέπω πως είσαι από αχαρναί,εχω vodafone) Και εγώ Μενίδι μένω και έχω Vodafone. Λες να φταίει μόνο η περιοχή μας και η Vodafone και όχι το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και εγώ Μενίδι μένω και έχω Vodafone. Λες να φταίει μόνο η περιοχή μας και η Vodafone και όχι το κινητό; Εγώ που μένω Μενίδι και έχω Vodafone με LG η γυναίκα μου και εγώ με nexus 5 θεωρώ ότι έχει πολύ καλό σήμα.. Αλλά έχω παρατηρήσει πχ και στη πλατεία που βγαίνω ότι κάποιες φορές χάνεται ξαφνικά το 3g. Όλη η ιστορία είναι του παροχου όχι του κινητού. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εγώ που μένω Μενίδι και έχω Vodafone με LG η γυναίκα μου και εγώ με nexus 5 θεωρώ ότι έχει πολύ καλό σήμα.. Αλλά έχω παρατηρήσει πχ και στη πλατεία που βγαίνω ότι κάποιες φορές χάνεται ξαφνικά το 3g. Όλη η ιστορία είναι του παροχου όχι του κινητού. Εντάξει αφού είναι του παροχου μικρό το κακό μιας και θα την άλλαζα την Vodafone. Το θέμα είναι ότι δεν το έκανε ποτέ αυτό όλα αυτά τα χρόνια πάντα είχα σταθερό σήμα όταν είχα την επιλογή 2G only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Από την εμπειρία σας με το G2mini έχετε αντιμετωπίσει περιπτώσεις να κλείνει μόνο του, να κάνει αυτόματες επανεκκινήσεις ή να υπερθερμαίνετε συχνά (ακόμα και χωρίς να τρέχει απαιτητικές εφαρμογές); Παράθεση Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Από την εμπειρία σας με το G2mini έχετε αντιμετωπίσει περιπτώσεις να κλείνει μόνο του, να κάνει αυτόματες επανεκκινήσεις ή να υπερθερμαίνετε συχνά (ακόμα και χωρίς να τρέχει απαιτητικές εφαρμογές); οχι ,οχι , οχι και οχι :D !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grg85 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι: Όλα τα G2 mini είναι LTE - 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το πήρα και εγώ από skroutzομάγαζο. Το έχω μία βδομάδα τώρα...η αλήθεια είναι ότι για τετράπύθρηνο είναι λίγο αργό. Για την ακρίβεια με viber και fbk μου μένουν 140 MB ελεύθερα στη ram και αυτό μοιάζει να δημιουργεί τις καθυστερήσεις. Δηλαδή όταν είσαι στο internet και πατάς το home button κάνει 1,5'' να βγει στην αρχική οθόνη. Επίσης κάνει κανα δευτερόλεπτο να ανοίξει το dial pad και τα μνμτα. Έχει δοκιμάσει κανείς καμια rom? Και...όταν έχεις σήμα 4g που το κτλβαίνεις;; Εφ όσον έχεις ενεργοποιησει το 4G, θα δεις το κατάλληλο εικονίδιο μπαίνω από τα βελάκια των δεδομένων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εντάξει αφού είναι του παροχου μικρό το κακό μιας και θα την άλλαζα την Vodafone. Το θέμα είναι ότι δεν το έκανε ποτέ αυτό όλα αυτά τα χρόνια πάντα είχα σταθερό σήμα όταν είχα την επιλογή 2G only. Να ρωτήσω, γιατί επιλέγεις 2G κι όχι 3G ; Για μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας ; Από την εμπειρία σας με το G2mini έχετε αντιμετωπίσει περιπτώσεις να κλείνει μόνο του, να κάνει αυτόματες επανεκκινήσεις ή να υπερθερμαίνετε συχνά (ακόμα και χωρίς να τρέχει απαιτητικές εφαρμογές); Το δικό μου ποτέ δεν κλείνει μόνο του ή κάνει restart. Ζεστένεται μόνο όταν ενεργοποιείς το wifi hotspot μετά απο λίγη ώρα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Θεωρείτε ότι η τιμή του έχει πιάσει πάτο ή θα κατέβει σε μερικούς μήνες στα 100-120 ευρώ; Επίσης όσοι αναφέρετε κολλήματα έχετε δοκιμασει nova launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas147 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν θα πέσει ποτέ τόσο χαμηλά, νομίζω ότι θα το αποσύρουν. Ίσως πέσει λίγο ακόμα. Εγώ νομίζω δεν θα περιμένω αλλο, θέλω να το πάρω δώρο της γυναίκας μου. Το εδώ δει από κοντά και είναι εξαιρετικό για τα χρήματα που στοιχίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 καλησπέρα, επειδή το s2 με αφήνει σιγα σιγά λογω της θύρας usb , ποιο μοντέλο ακριβώς προτείνετε να πάρω γιατι διαβασα ότι έχει κάποιες διαφόρες? και αν έχετε να προτείνετε καποιο μαγαζί στο σκρουτζ. ευχαριστώ ! Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Να ρωτήσω, γιατί επιλέγεις 2G κι όχι 3G ; Για μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας ; Το δικό μου ποτέ δεν κλείνει μόνο του ή κάνει restart. Ζεστένεται μόνο όταν ενεργοποιείς το wifi hotspot μετά απο λίγη ώρα Εγώ με 2G only ξέρω ότι έχει την μικρότερη κατανάλωση. Όλα τα site περί αυτονομίας το ίδιο λένε. Επίσης άλλαξα σε cosmote οπότε θα με βόλευε η επιλογή 3g only μιας και πιάνει πάντα 3g. Το θέμα είναι τι ισχύει τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 καλησπέρα, επειδή το s2 με αφήνει σιγα σιγά λογω της θύρας usb , ποιο μοντέλο ακριβώς προτείνετε να πάρω γιατι διαβασα ότι έχει κάποιες διαφόρες? και αν έχετε να προτείνετε καποιο μαγαζί στο σκρουτζ. ευχαριστώ ! τελίκα το αγόρασα απο tokinito.gr . ολα καλά . μεχρι στιγμής πολύ καλές εντυπώσεις . πάω για την πρώτη φόρτιση Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τα παραεισαγωγής στα σκουτζομάγαζα υποστηρίζουν SMS 160 χαρακτήρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τα παραεισαγωγής στα σκουτζομάγαζα υποστηρίζουν SMS 160 χαρακτήρων? Δεν έχει σχέση με τα μαγαζιά.. Βάζεις ένα άλλο πληκτρολόγιο και είσαι κομπλέ αν δεν υποστηριζεται Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Πώς αποθηκεύουμε εφαρμογές και παιχνίδια στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπέρα. Πριν κανένα μήνα πήρα το κινητό απο oteshop για την αδερφή μου αλλά επειδή έλειπε το ανοιξαμε τωρα. Εκανε μια αναβαθμιση λογισμικου με το που το ανοιξαμε και αρχισε αμεσως να τρώει απίστευτα κολληματα. Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και παλι τα ίδια. Πάω να ανοιξω κάμερα δείχνει οτι λειτουργει αλλά δε βγάζει φωτογραφιες. Πάω να δω απο τις ηδη υπάρχουσες καο δείχνει μονο μαυρο. Αλλαζω απο παράθυρο σε παράθυρο και έχειφφοβερό lag. Tι κάνω; το επιστρέφω στο ΟΤΕshop; ψάχνω μα βρω αντιπροσωπίαlg; εέχω στεναχωρηθει πολύ κυρίως επειδή βλέπω έτσι την αδερφή μου :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπέρα. Πριν κανένα μήνα πήρα το κινητό απο oteshop για την αδερφή μου αλλά επειδή έλειπε το ανοιξαμε τωρα. Εκανε μια αναβαθμιση λογισμικου με το που το ανοιξαμε και αρχισε αμεσως να τρώει απίστευτα κολληματα. Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και παλι τα ίδια. Πάω να ανοιξω κάμερα δείχνει οτι λειτουργει αλλά δε βγάζει φωτογραφιες. Πάω να δω απο τις ηδη υπάρχουσες καο δείχνει μονο μαυρο. Αλλαζω απο παράθυρο σε παράθυρο και έχειφφοβερό lag. Tι κάνω; το επιστρέφω στο ΟΤΕshop; ψάχνω μα βρω αντιπροσωπίαlg; εέχω στεναχωρηθει πολύ κυρίως επειδή βλέπω έτσι την αδερφή μου :/ Δοκίμασε αρχικά μια επαναφορά αρχικων ρυθμίσεων και αν δεν... Τότε μια αντιπροσωπία θα σου λύση σίγουρα το πρόβλημα.. Στον ΟΤΕ μη πας γιατί δεν πρόκειται να σου κάνουν τίποτα και αν το αφήσεις εκεί μάλλον θα αργήσουν πολύ περισσότερο. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πώς αποθηκεύουμε εφαρμογές και παιχνίδια στην sd? Παιδιά καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδια καλησπερα ξερει κανεις τι sar εχει το τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδια καλησπερα ξερει κανεις τι sar εχει το τηλεφωνο; Head 0.36 Body 0.45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts