mechpanos Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι έχω xposed. Δεν πρέπει να έγινε κάτι τέτοιο διότι όταν κάνω κάμποσα reboot φτιάχνει. Επίσης το έχω 3 μέρες χωρίς θήκη και δεν το ξανά έκανε. Μήπως φταίει η book που έχω; αν ναι τι να κάνω; Aαα...ιδέα: για δοκίμασε, στις ρυθμίσεις, γενικές -> Αξεσουάρ το Θήκη QuickWindow είναι ενεργοποιημένο;...Αν ναι βγάλε το, και δες αν συνεχίσει να στο κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Aαα...ιδέα: για δοκίμασε, στις ρυθμίσεις, γενικές -> Αξεσουάρ το Θήκη QuickWindow είναι ενεργοποιημένο;...Αν ναι βγάλε το, και δες αν συνεχίσει να στο κάνει! Το είχα κλειστό αυτό ενώ είχα την θήκη. Και το έκανε πάλι. Τώρα το έχω κάμποσες μέρες χωρίς θήκη και δεν το έχει κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά εσείς που έχετε το κινητό τι γνώμη έχετε; Αξίζει; Στο skroutz διάβασα σε κάτι κριτικές πως κολλάει συνέχεια... Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά εσείς που έχετε το κινητό τι γνώμη έχετε; Αξίζει; Στο skroutz διάβασα σε κάτι κριτικές πως κολλάει συνέχεια... Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Φιλε μου θα το καταευχαριστηθεις το κινητο. Ουτε κολληματα ουτε τιποτα.τελειο ακουστικο και τελεια μπαταρια. Μονο μειονεκτημα για εμε ειναι η αναλυση της οθονης που με δυσκολευει στον browser και αναγκαζομαι να κανω zoom για να δω καλα. Επισης αριστο grip και διαστασεις. Εχει και πολλα καλουδια του g2. Αλλα το θεμα ειναι αναλογα τις παρτιδες. Μπορει να σου τυχει καλο αλλα και ελλατωματικο οπως ολα τα κινητα. Good luck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδιά εσείς που έχετε το κινητό τι γνώμη έχετε; Αξίζει; Στο skroutz διάβασα σε κάτι κριτικές πως κολλάει συνέχεια... Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; μπορεί να κάνει κανένα μικρό κώλυμα αλλα και αυτό σπανια ... γενικά το κινητό πιστεύω πως αξίζει και δεν θα το μετανιώσεις ειδικά στα 160E που έχει τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εχω ενα θεματακι με την μεταδοση δεδομενων. Ενεργοποιησα πριν λιγες μερες το 4G και απο τοτε οποτε θυμαται συνδεεται. Πριν δεν ειχα κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Εχω ενα θεματακι με την μεταδοση δεδομενων. Ενεργοποιησα πριν λιγες μερες το 4G και απο τοτε οποτε θυμαται συνδεεται. Πριν δεν ειχα κανενα θεμα. δηλαδή ? μια μπαίνει μια δεν μπαίνει στο internet ? είναι κάπως κουφό πάντως .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Εχω ενα θεματακι με την μεταδοση δεδομενων. Ενεργοποιησα πριν λιγες μερες το 4G και απο τοτε οποτε θυμαται συνδεεται. Πριν δεν ειχα κανενα θεμα. Όταν λες φίλε ότι ενεργοποίησες το 4G εννοείς; στο κινητό ή από τον τηλεφωνικό παροχο σου; επίσης όταν λες οπότε θέλει συνδέεται εννοείς; δεν έχεις σήμα; δε έχεις δεδομένα; δεν σερφαρει γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Όταν λες φίλε ότι ενεργοποίησες το 4G εννοείς; στο κινητό ή από τον τηλεφωνικό παροχο σου; επίσης όταν λες οπότε θέλει συνδέεται εννοείς; δεν έχεις σήμα; δε έχεις δεδομένα; δεν σερφαρει γρήγορα; Ενεργοποίησα το 4G στον πάροχο. Όταν λέω ότι δεν συνδέεται, εννοώ ότι δεν έχω δεδομένα καθόλου. Σήμα εκείνη τη στιγμή έχω και μπορώ να κάνω κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Το δικό μου πρόβλημα με το 4g λύθηκε με αλλαγή με νέα sim card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Είναι καινούρια και μένα. Βέβαια η κάρτα ήταν κανονική και την έκοψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmasave Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το πήρα και εγώ από skroutzομάγαζο. Το έχω μία βδομάδα τώρα...η αλήθεια είναι ότι για τετράπύθρηνο είναι λίγο αργό. Για την ακρίβεια με viber και fbk μου μένουν 140 MB ελεύθερα στη ram και αυτό μοιάζει να δημιουργεί τις καθυστερήσεις. Δηλαδή όταν είσαι στο internet και πατάς το home button κάνει 1,5'' να βγει στην αρχική οθόνη. Επίσης κάνει κανα δευτερόλεπτο να ανοίξει το dial pad και τα μνμτα. Έχει δοκιμάσει κανείς καμια rom? Και...όταν έχεις σήμα 4g που το κτλβαίνεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kybos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Όσον αφορά custom ROM ακόμα όχι καθώς δεν έχουν καταφέρει να ξεκλειδωσουν τον bootloader. Το 4g έχει δικό του εικονίδιο. Πρέπει να κάνεις αίτηση στον πάροχο πρώτα για ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 παιδια το παρηγγειλα σημερα... απο GPS πως παει? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Από GPS εμένα μια χαρά στο λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει, ένας φίλος ανέφερε προβλήματα αλλά το είχε κοντά στον επιλογέα ταχυτήτων, με βάση στο παρ Μπριζ δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amythos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παιδια το παρηγγειλα σημερα... απο GPS πως παει? Όπως έγραψα και πριν το σήμα gps του είναι μέτριο συγκριτικά με ένα neo V και ενα lumia 520 τα οποία ειχα διπλα με το lg. Όμως όπως αναφέρει ο φίλος mechpanos με μια βάση στο παρμπρίζ δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 πρωτη μερα με το κινητο.... αξιζει καθε σεντς απο τα 160 ευρω που το αγορασα! Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Από lag πώς τα πάει η συσκευή?Μπορώ ας πούμε να έχω το fb στο παρασκήνιο και να παίξω ένα παιχνίδι χωρίς να κολλάει? Να ενημερώσω εφαρμογές και να μην κολλάνε τα πάντα? Το έχει φοβηθεί το μάτι μου το άντροιντ με 1 gb ram στο tablet,γι'αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το πήρα και εγώ για τη γυναίκα μου από skroutzoμαγαζο στα 160 ευρώ και απλά έμεινα έκπληκτος.. Τρομερή ανταπόκριση μηδέν λαγκ για τις ανάγκες της. Για τα λεφτά του σούπερ.. Μικρές διαστάσεις μεγάλη οθόνη.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Γενικά δεν λαγκαρει! Τώρα, εξαρτάται τι παιχνίδι θέλεις να παίξεις! Τα πολύ βαριά δεν θα στα τρέχει νερό, τα πιο πολλά όμως τα παίζει μια χαρά! Για τα λεφτά που κάνει,προσφέρει πολλά αυτό που λένε όλοι! Όταν κάνει συγχρονισμό δε, δεν το καταλαβαίνεις καθόλου! Πιο ευχάριστα δουλεύω με το κινητό πια, παρά με το laptop... Για το 1GBP ram που λες, να υποθέσω ότι είχες κάποιο Samsung?Γιατί έχουν ψιλο κακογραμμένο λογισμικό και κολλάνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Σήμερα βγήκε και καινούργια αναβάθμιση εφαρμογές όπως λέει.. Τι άλλαξε δεν ξέρω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dredd13 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Χαιρετώ την παρέα,με ενδιαφέρει και μένα να πάρω το κινητό και θέλω να ρωτήσω ποιο από τα 2 να αγοράσω και ποια η διαφορά τους.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 1)LG G2 mini D620 4G-LTE black EU sta 159 eyro 2)LG G2 mini (8GB) ΜΑΥΡΟ sta 192 eyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλησπερα στην παρεα Το ειδα και μου αρεσε Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το huawei p6 Προοριζεται για τη γυναικα μου που ερχεται απο wp nokia lumia 520 νομιζω Χρηση Φωτο, φμπ, ιντερνετ, σμς και τηλεφωνα Το εχει κανεις σε κοκκινο; Ειναι plug and play; Γιατι δεν ειμαστε για τετοια Να το ανοιξουμε να περασουμε ο,τι εφαρμογες και τελος Θα το φχαριστηθει λετε; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotman Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδια καλησπερα επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το μινι αν θελετε πειτε μου την γνωμη σας σε κοκκινι η μαυρο ειναι κατα την γνωμη σας ποιο ωραιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Εγώ το έχω κόκκινο παιδιά είναι τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts