Jump to content

amythos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About amythos

  • Ημ. Γέννησης 08/12/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

amythos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. amythos

    lte(4g) mode missing

    Ναι σύμφωνα με την wind στο σύστημα τους εμφανίζονται και η sim και η συσκευή συμβατές με 4G. Δυστυχώς δεν βγάζω άκρη με την υποστήριξη επομένως θα περιμένω μήπως βγει κάποια ενημέρωση για την συσκευή μου που να λύνει το πρόβλημα όπως έγινε στο g2.
  2. amythos

    lte(4g) mode missing

    Έχω και εγώ το πρόβλημα σε ένα LG G2 Mini με καρτοκινητή Q. Σε μήνυμά μου η LG απάντησε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο στην Ελλάδα δεν είναι συμβατό με το δίκτυο 4G της Wind και με παρέπεμψε στην Wind. Περιμένω τώρα απάντηση από την Wind σχετικά με αυτό. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όταν έβαλα μια κάρτα What's UP με ενεργοποιημένο το 4G μου εμφάνισε την επιλογή LTE, επομένως λογικά είναι συνδυασμός του δίκτυου της Wind/Q με το λογισμικό των Samsung/LG.
  3. Με LG είχα πρόβλημα με το tethering. Ενώ είχα internet κανονικά δεν λειτουργούσε το tethering μέσω Q ενώ λειτουργούσε με cosmote η οποία δεν χρησιμοποιεί roaming. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε αναβαθμίζοντας στο τελευταίο firmware. .
  4. Ότι η wind θα πρέπει να μεριμνήσει για να λυθεί. Αν κατάλαβα καλά υποθέτω εννοούν να αναβαθμίσει το δίκτυο της σε κάποιο από τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει η συσκευή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της lg το g2 mini υποστηρίζει Cat. 4 & VoLTE. Δεν ξέρω όμως τι τύπο υποστηρίζει η wind. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ποια συσκευή είχες το πρόβλημα;
  5. Ναι έχω κάνει και τα δύο. Σε σχετικό μου ερώτημα στην LG, Απάντησε ότι το g2 mini δεν διετέθηκε στην ελληνική αγορά με το αντίστοιχο λογισμικό υποστήριξης του δικτύου 4G της Wind.
  6. Είχα δοκιμάσει παλιότερα μια κάρτα what's up. Και είχε εμφανίσει την επιλογή για LTE.
  7. Έκανα αλλαγή sim. Δεν εμφάνισε επιλογή για LTE στις ρυθμίσεις για τα δίκτυα. Στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας με την Q και κάποιες συσκευές LG. Και πρόσθεσε ότι το κοιτάνε.
  8. amythos

    LG G2 mini (D620)

    Το κινητό το έχω περίπου έξι μήνες και μερικά από τα συχνά προβλήματα που έχω συναντήσει είναι αδύναμο σήμα με το GPS, το οποίο λύνεται με μια βάση στο παρμπρίζ αν και δεν είναι η καλύτερη λύση, το ξυπνητήρι για κάποιο λόγο χτυπάει μια φορά και δεν ξανά χτυπάει, εδώ δεν έχω βρει λύση ίσως βάλω κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω. Υπήρξαν στιγμές που η οθόνη δεν αποκρινόταν καθόλου αλλά με μια επανεκκίνηση λύνεται. Το σήμα είναι καλό (δεν έχω δοκιμάσει το 4g) όπως και η ένταση και η ποιότητα της φωνής. Φωτογραφίες μου φαίνονται αξιοπρεπείς αν και δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα. Εκείνο όμως που χαίρομαι περισσότερο είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Είναι από τις λίγες συσκευές που η μπαταρία μου κρατάει σίγουρα μια ημέρα με όλα ανοικτά (GPS, Bluetooth, WiFi,3g κτλπ) Σε γενικές γραμμές αν δεν πέσεις σε ελαττωματική συσκευή είναι αξιοπρεπής συσκευή για το κόστος της. Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει root την συσκευή και δεν έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή Facebook και έχω απενεργοποιήσει αρκετές από τις εφαρμογές που ήταν εγκατεστημένες.
  9. amythos

    LG G2 mini (D620)

    Και με cosmote λειτουργεί, αλλά δεν λειτουργεί με Q, και ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος με Q που έχει καταφέρει να του δουλέψει. Η ίδια Sim σε άλλη συσκευή λειτουργεί.
  10. amythos

    LG G2 mini (D620)

    Εχει δοκιμάσει κάποιος Wi-Fi tethering με Q καρτοκινητή αν λειτουργεί;
  11. amythos

    LG G2 mini (D620)

    Όπως έγραψα και πριν το σήμα gps του είναι μέτριο συγκριτικά με ένα neo V και ενα lumia 520 τα οποία ειχα διπλα με το lg. Όμως όπως αναφέρει ο φίλος mechpanos με μια βάση στο παρμπρίζ δεν υπάρχει πρόβλημα.
  12. amythos

    LG G2 mini (D620)

    Οκ, Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
  13. amythos

    LG G2 mini (D620)

    Συνήθως το βάζω δίπλα στις ταχύτητες. Όταν το δοκίμασα κοντά στο παράθυρο το πρόβλημα εμφανίζεται πιο αραιά. Δύο άλλες συσκευές, ένα Sony neo V και ένα lumia 520, δεν έχουν πρόβλημα στην ίδια θέση. Για να το βάλεις στο παρμπρίζ χρησιμοποιείς κάποια βάση;
  14. amythos

    LG G2 mini (D620)

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όλα τα στοιχεία στην συσκευή μου είναι ίδια εκτός του αριθμού κατασκευής που εμένα ξεκινάει με Κ. Το πρόβλημα το κάνει ανεξαρτήτως προγράμματος, είχα δοκιμάσει και το nlife, και ήθελα να επιβεβαιώσω μήπως το μοντέλο έχει αδύναμη κεραία GPS. Η συσκευή μου είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής και συγκεκριμένα πολωνική σύμφωνα με την LG επομένως θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα. Και από την στιγμή που μόνο ο ns11 έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα μάλλον πρόκειται για ελαττωματικές συσκευές. Ελπίζω να μπορεί να γίνει αντικατάσταση καθώς την συσκευή την έχω 1 μήνα.
×
×
  • Create New...