DjTony Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Και γω απο Phonegallery.. Κινηταρα παιδιά, ότι καλύτερο σ αυτά τα λεφτά!! Έχω πάθει πλάκα!! Η μπαταρία του ειναι ΦΟΒΕΡΗ! ειναι απλα τελειο... ευχαριστώ για τις απαντήσεις θήκη πήρατε? και αν ναι ποια? μεμβράνη? Μεμβρανη απο πλαισιο τη sentio αλλα ειναι ΑΘΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ειναι mat και η οθονη του τηλεφωνου ειναι σαν tetris.... μακριά... θα ψαξω καμια clear μεμβρανη απο skroutz ή κανεναν ebay... θηκη ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ δυστυχως σε γνωστα μαγαζια και το προσεχω σα τα ματια μου μεχρι να βρω κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 @DjTony, εσύ Nexus 5 δεν είχες;; Έκανες την αλλαγή; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 @DjTony, εσύ Nexus 5 δεν είχες;; Έκανες την αλλαγή; Ναι! Στο Nexus 5 η μπαταρια μου τελειωνε για πλακα... το εδωσα και πηρα κουτα το mini... ειμαι 2 μερες με 50% ακομα μπαταρια... ειναι και λιγο παιχνιδιαρικο σε κοκκινο ξερεις εχει και εφε μεσα οπως το Quick Remote κλπ κλπ και γενικα μου αρεσει! θα αφησω να περασει ο καιρος λιγο και θα το σκεφτω γα ναυαρχιδα αργοτερα ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ναι! Στο Nexus 5 η μπαταρια μου τελειωνε για πλακα... το εδωσα και πηρα κουτα το mini... ειμαι 2 μερες με 50% ακομα μπαταρια... ειναι και λιγο παιχνιδιαρικο σε κοκκινο ξερεις εχει και εφε μεσα οπως το Quick Remote κλπ κλπ και γενικα μου αρεσει! θα αφησω να περασει ο καιρος λιγο και θα το σκεφτω γα ναυαρχιδα αργοτερα ξανα! Ααα μάλιστα!! Εγώ για τον πατέρα μου το πήρα αλλα το δουλεύω και γω παράλληλα με το Nexus.. Έχω εντυπωσιάστει.. Όντως τέλεια η μπαταρία του! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αν έχει να προτείνει κανένας κάποιο μαγαζί που να πουλάει για το κινητό μας μεμβράνη clear όχι matt και να τη τοποθετεί κιόλας θα ήταν ότι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αν έχει να προτείνει κανένας κάποιο μαγαζί που να πουλάει για το κινητό μας μεμβράνη clear όχι matt και να τη τοποθετεί κιόλας θα ήταν ότι καλύτερο Extreme mobile... googlάρισε ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Extreme mobile... googlάρισε ;) Τοποθετεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τον ρώτησες και σου είπε όχι; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εγώ πήρα από έναν κινέζο στο eBay tempered glass προστατευτικό. Πολύ καλό, κανονικό γυαλί και υποτίθεται εκτός από γρατσουνιές προστατεύει την οθόνη και από χτυπήματα. Θήκη πήρα από έναν ιταλό στο eBay πάλι, μια σκληρή που πιάνει πίσω από το κινητό. Αυτές της nilkin Μου φαίνονταν σκετες αηδίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amythos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παρέλαβα την συσκευή από την αντιπροσωπεία που είχε σταλεί για έλεγχο του GPS για δεύτερη φορά. Αφού το πήρα έκανα την τελευταία αναβάθμιση που αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά το πρόβλημα με το GPS παραμένει. Το σήμα χάνεται αρκετές φορές κατά την διάρκεια μιας διαδρομής. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με το GPS τι έκδοση λογισμικού έχει. Αν εξαιρέσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα το κινητό είναι πάρα πολύ καλό ειδικά η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Φίλε Amythos δεν είχα δοκιμάσει καθόλου το GPS, μέχρι Που πήγα ένα ταξίδι και το χρειάστηκα, δεν έχασε σε κανένα σημείο το στίγμα! Χρησιμοποίησα για πλοήγηση το δοκιμαστικό του nlife Greece και με πήγε πολύ καλά, όπου του έβαλα, με εντυπωσιακά γρήγορο μάλιστα εντοπισμό των δορυφόρων! Μήπως είναι για άλλη ήπειρο το τηλ. σου, και ψάχνει να εντοπίσει άλλους δορυφόρους (ξέρω και γω!!!) Η έκδοση λογισμικού που φοράω, αναγράφεται σε προηγούμενο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amythos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Φίλε Amythos δεν είχα δοκιμάσει καθόλου το GPS, μέχρι Που πήγα ένα ταξίδι και το χρειάστηκα, δεν έχασε σε κανένα σημείο το στίγμα! Χρησιμοποίησα για πλοήγηση το δοκιμαστικό του nlife Greece και με πήγε πολύ καλά, όπου του έβαλα, με εντυπωσιακά γρήγορο μάλιστα εντοπισμό των δορυφόρων! Μήπως είναι για άλλη ήπειρο το τηλ. σου, και ψάχνει να εντοπίσει άλλους δορυφόρους (ξέρω και γω!!!) Η έκδοση λογισμικού που φοράω, αναγράφεται σε προηγούμενο μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όλα τα στοιχεία στην συσκευή μου είναι ίδια εκτός του αριθμού κατασκευής που εμένα ξεκινάει με Κ. Το πρόβλημα το κάνει ανεξαρτήτως προγράμματος, είχα δοκιμάσει και το nlife, και ήθελα να επιβεβαιώσω μήπως το μοντέλο έχει αδύναμη κεραία GPS. Η συσκευή μου είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής και συγκεκριμένα πολωνική σύμφωνα με την LG επομένως θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα. Και από την στιγμή που μόνο ο ns11 έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα μάλλον πρόκειται για ελαττωματικές συσκευές. Ελπίζω να μπορεί να γίνει αντικατάσταση καθώς την συσκευή την έχω 1 μήνα. Edited August 14, 2014 by amythos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ερώτηση χαζή ίσως αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Το βάζεις στο τζάμι, ή μέσα στο αμάξι ; Γιατί κι εγώ όσο το είχα ακουμπισμένο κοντά στις ταχύτητες δεν έπιανε καλό σήμα κι έκανε διακοπές, το στερέωμα κάπως στο παρ Μπριζ λοιπόν και δεν έχασε το στίγμα έκτοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amythos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Ερώτηση χαζή ίσως αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Το βάζεις στο τζάμι, ή μέσα στο αμάξι ; Γιατί κι εγώ όσο το είχα ακουμπισμένο κοντά στις ταχύτητες δεν έπιανε καλό σήμα κι έκανε διακοπές, το στερέωμα κάπως στο παρ Μπριζ λοιπόν και δεν έχασε το στίγμα έκτοτε! Συνήθως το βάζω δίπλα στις ταχύτητες. Όταν το δοκίμασα κοντά στο παράθυρο το πρόβλημα εμφανίζεται πιο αραιά. Δύο άλλες συσκευές, ένα Sony neo V και ένα lumia 520, δεν έχουν πρόβλημα στην ίδια θέση. Για να το βάλεις στο παρμπρίζ χρησιμοποιείς κάποια βάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Δεν έχω βάση, το στερέωμα μεταξύ μιας πτυχής που κάνει το ταμπλό και του τζαμιού, και στάθηκε. Βοήθησέ και η θήκη σε αυτό, δεν γλιστρά εύκολα. Κάνε δοκιμή με ακουμπισμένο πάνω στο ταμπλό να μας πεις, πιθανόν όντως να είναι αδύναμη η κεραία και η συσκευή σου να είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amythos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δεν έχω βάση, το στερέωμα μεταξύ μιας πτυχής που κάνει το ταμπλό και του τζαμιού, και στάθηκε. Βοήθησέ και η θήκη σε αυτό, δεν γλιστρά εύκολα. Κάνε δοκιμή με ακουμπισμένο πάνω στο ταμπλό να μας πεις, πιθανόν όντως να είναι αδύναμη η κεραία και η συσκευή σου να είναι μια χαρά! Οκ, Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ειμα έτοιμος για αγορά !!! Η κάμερα του πως είναι? Αργή ή κανονική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ειμα έτοιμος για αγορά !!! Η κάμερα του πως είναι? Αργή ή κανονική? κανονική -το βραδυ είναι πιο αργή πάντως με το galaxy σ4 που τα έχω κάθε μέρα μαζί δεν έχει καμια σχέση πολύ αργή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εμένα μου φαίνεται αργή! Βγάζει καλές φωτογραφίες αλλά αργεί να σεταρει μερικές φορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ειμα έτοιμος για αγορά !!! Η κάμερα του πως είναι? Αργή ή κανονική? Φυσικα και ειναι ΛΙΓΟ αργή αλλα τι περιμενεις ? 170€ το παιρνεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Η φωτ που βγάζει σε τι επίπεδο είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Η φωτ που βγάζει σε τι επίπεδο είναι ? Μιας κανονικης 8αρας.... τη μερα βγαζει καλες αρκετα θα ελεγα... το βραδυ ζοριζεται λιγο... δε μπορεις να το πεις και 1020... μη κοροιδευομαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δεν το θέλω σαν το 1020 αλλά θα ήθελα να βγάζει αξιοπρπεπεις φωτο. Ποσο είναι μια τιμή σωστη για μεταχειρισμένο άριστο ενος μήνα ? 120-130? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 αν σκεφτεις οτι δινω το δικο μου μιας βδομαδας κοκκινο χρωμα 150 ( ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΟΜΩΣ χωρις το παραμικρο με μεμβρανη και θηκη flip cover κοκκινη ) ναι γυρως τα 130 ειναι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Η φωτ που βγάζει σε τι επίπεδο είναι ? Στις πρωτες σελιδες του θέματος ειχα βαλει καποιες φώτο που θεωρω οτι ειναι αξιοπρεπεστατες!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts