myCellular Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ακόμη καλύτερα γίνεται αμέσως refund ή χρειάζονται και άλλες μέρες ? http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ακόμη καλύτερα γίνεται αμέσως refund ή χρειάζονται και άλλες μέρες ? οταν τελειωσε η περιοδος αναμονης μας τα εδωσε,φανηκαν στην καρτα μετα απο 5 μερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 δεν εχω παραλαβει ακομα,λογικα αυριο η μεθαυριο,dispute ομως εκανα αμεσως με το μαθευτηκε....μηπως να μην το παραλαβω καν?μην πει το paypal οτι το εχω παραλαβει.οννειτε οτι θα παιξει καμερα απλα το λεω μην εχω μπλεξιματα στην μια παραγγελια το για το claim ειχα και Second Notification(για το xiaomi)...Being Reviewed By PayPal και στην αλλη το status ειναι Awaiting other party's response Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Στο σωστο τοπικ είσαι φίλε μου. Διαβάστε ξανά τον τίτλο του θέματος. -Ανοιγεις dispute στο paypal -Το paypal σου στέλνει μύνημα επιβεβαίωσης με κάποιες οδηγίες. Όπως έχει αναφερθεί για το συγκεκριμένο καταστημα γίνεται αυτόματα κλιμάκωση (claim) αν όχι μεσά σε 10 μέρες αν δεν πάρεις απάντηση απο το μαγαζί ( το πιθανότερο) κανεις claim και το paypal εξετάζει την υπόθεση, αρα και την επιστροφή των χρημάτων σε εσένα. Πως ειναι στο σωστο τοπικ ρε μαν? Εσυ τον εχεις διαβασει τον τιτλο? Το συγκεκριμενο νημα αφορα οτι εχει να κανει με το καταστημα ibuymi Το τι πρεπει να κανει καποιος με το paypal τι σχεση εχει γενικα και αοριστα με το παρον? Γιατι ο φιλος iou76 δεν ανεφερε κατι για ακυρωση παραγγελιας απο το συγκεκριμενο καταστημα, αλλα γενικα. Οποτε η απαντηση ειναι διαφορετικη σε σχεση με το αν αφορα παραγγελια απο το ibuymi που εχει βαρεσει κανονι Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ο τιτλος του θεματος αλλαξε και εγινε ibuymi.com: παιδια καλησπέρα μια βοηθεια θελω,ακυρωσα μια παραγγελια από paypal γιατι δεν ολοκληρωθηκε ,εκανα dispute δηλαδή επειδή πρωτη φορα μου συμβαινει ,τι γινεται για να επιστραφουν τα χρηματα περιμενω καποιες μερες η πρεπει να στειλω καποιο μαιλ παλι και που.ευχαριστω Αν ρωτας για αγορα που εκανες απο το ibuymi.com εισαι στο σωστο τοπικ ;) Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 D@mn again this phone out of stock? http://www.pandawill.com/tengda-s5-smartphone-51-inch-fhd-mtk6592-2gb-16gb-android-42-gesture-sensing-black-p88798.html it was in stock only for 1-2 days i didnt had time to buy it.. Can i reask if you know when will be in stock again? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Το ειδα οτι αλλαξε ρε παιδια, αλλα και παλι αφορα οτι εχει να κανει με το συγκεκριμενο καταστημα. Απο αυτα που εγραψε στο ποστ του ο φιλος, εγω προσωπικα καταλαβαινω πως η ερωτηση του αφορα παραγγελια απο αλλου και οχι απο το εν λογο καταστημα. Εν πασει περιπτωση, αν αφορα το παρον ας το διευκρινησει. Οτι ειπα το ειπα προκειμενου να μπορεσει να βρει την βοηθεια που χρειαζεται και για να μην χανεται η πληροφορια ( οπως γινεται σε ολα τα φορα οταν αυτη ειναι διασπαρτη σε λαθος νηματα) :) Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGamma Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Το ειδα οτι αλλαξε ρε παιδια, αλλα και παλι αφορα οτι εχει να κανει με το συγκεκριμενο καταστημα. Απο αυτα που εγραψε στο ποστ του ο φιλος, εγω προσωπικα καταλαβαινω πως η ερωτηση του αφορα παραγγελια απο αλλου και οχι απο το εν λογο καταστημα. Εν πασει περιπτωση, αν αφορα το παρον ας το διευκρινησει. Οτι ειπα το ειπα προκειμενου να μπορεσει να βρει την βοηθεια που χρειαζεται και για να μην χανεται η πληροφορια ( οπως γινεται σε ολα τα φορα οταν αυτη ειναι διασπαρτη σε λαθος νηματα) :) Ρε φίλε, δημοσιος υπάλληλος είσαι και επιμένεις τόσο στην "γραφειοκρατία"? Έλεος πια! Ο φίλος ρώτησε κάτι. Σωστό ή άσχετο, θα τον φάμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGamma Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μόλις μου ήρθε και το επίσημο δέμα απο τον απατεώνα, με το TrNum που μου έστειλε και το Paypal. Μαντέψτε τι είχε μεσα!! Ναι. Σωστά! Screen film του $1. Μόλις έκανα Dispute και γύρισε άμεσα σε Claim οπότε αναμένουμε για refund. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Και εγώ ένα screen protector... ρε μεχρι και αυτο ελεγε απ'εξω 3,5 και ζητημα να ειναι 2'' :) Iδια διαδικασία και εγώ, και περιμένω. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Αύριο λήγει και το δεκαήμερο που είχε στη διάθεσή του να απαντήσει ο κανονιερης. Κι επειδή δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ, μεχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας φιλοδοξω να μας έχει επιστρέψει τα χρήματα η paypal. Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ρε φίλε, δημοσιος υπάλληλος είσαι και επιμένεις τόσο στην "γραφειοκρατία"? Έλεος πια! Ο φίλος ρώτησε κάτι. Σωστό ή άσχετο, θα τον φάμε? Ποιος γυρισε να τον φαει???? Χαλαρωσε λιγακι... Καμια γραφειοκρατια και ακριβως για αυτο διευκρινησα και τον λογο Προφανως δεν καταλαβαινεις τον τροπο που λειτουργει ενα φορουμ Αν ολοι γραφουμε οτι να ναι και οπου να ναι, τοτε οταν κανεις αναζητηση γιατι θα ψαχνεις κατι που εχεις αναγκη, δεν θα μπορεις να βρεις συγκεντρωμενη την πληροφορια και θα ψαχνεις απο εδω και απο εκει Αυτον τον λογο εξυπηρερουν τα νηματα...και για αυτο ειναι σαν βιβλια δομημενα τα φορουμ... Για να μπορεις κατι να το βρισκεις οταν το ψαχνεις Αν αυτο σου φαινεται γραφειοκρατικο, τοτε I rest my case.... Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ποιος γυρισε να τον φαει???? Χαλαρωσε λιγακι... Καμια γραφειοκρατια και ακριβως για αυτο διευκρινησα και τον λογο Προφανως δεν καταλαβαινεις τον τροπο που λειτουργει ενα φορουμ Αν ολοι γραφουμε οτι να ναι και οπου να ναι, τοτε οταν κανεις αναζητηση γιατι θα ψαχνεις κατι που εχεις αναγκη, δεν θα μπορεις να βρεις συγκεντρωμενη την πληροφορια και θα ψαχνεις απο εδω και απο εκει Αυτον τον λογο εξυπηρερουν τα νηματα...και για αυτο ειναι σαν βιβλια δομημενα τα φορουμ... Για να μπορεις κατι να το βρισκεις οταν το ψαχνεις Αν αυτο σου φαινεται γραφειοκρατικο, τοτε I rest my case.... ============================================================ Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, το γράφω και στην υπογραφή μου. !!!! Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 καλημερα αυριο λογικα θα ληξει σε πολλους η περιοδος που εχει δωσει στον κλεφτη το παυπαλ υπαρχει περιπτωση για αμεσο refund αν οχι ποσες μερες θα κανει περιπου? κ αν χρειαστει μερες μιλαμε για εργασιμες η κ σ/κ? οχι τιποτε αλλο αλλα μην χασουμε κ μια προσφορα που εχω απο ali Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol71 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ειρθε και σε εμενα το δεμα με το Screen film.εβγαλα βιντεο και φωτο αλλα πωs τα στελνω στο paypal.εχω κανει ειδη απο τηs13 την αναφορα και περιμενω αυριο να δω τι θα γινει αν παω να στειλω τα στοιχεια μπορει να μου πουν να περιμενω παλι 10 ημερεs θα περιμενω αυριο και βλεπουμε.το μονο καλο αν παρουμε τα λεφτα πισω ειναι τελικα πωs δεν θα παρω το κινητο που ειχα πει γιατι εβγαλε ενα προβλημα με την οθονη αρα θα παω για αλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ειρθε και σε εμενα το δεμα με το Screen film.εβγαλα βιντεο και φωτο αλλα πωs τα στελνω στο paypal.εχω κανει ειδη απο τηs13 την αναφορα και περιμενω αυριο να δω τι θα γινει αν παω να στειλω τα στοιχεια μπορει να μου πουν να περιμενω παλι 10 ημερεs θα περιμενω αυριο και βλεπουμε.το μονο καλο αν παρουμε τα λεφτα πισω ειναι τελικα πωs δεν θα παρω το κινητο που ειχα πει γιατι εβγαλε ενα προβλημα με την οθονη αρα θα παω για αλλο. Δεν στέλνεις τίποτα, εφόσον μόνο αν σου ζητηθεί, αν και δεν νομίζω γιατί πλέον είναι διαπιστευμενος απατεωνας ο τύπος για το paypal. Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εμενα στο paypal εχει προθεσμια εως 23/5. Μετα τι γινεται, δρομολογειται μονη της η κατασταση απο το paypal ή πρεπει να κανουμε κι εμεις κατι? Κάνε αμέσως dispute και claim, εάν δεν το κάνεις θα χάσεις την προθεσμία και δεν πρόκειται να πάρεις τα χρήματά σου, γιατί θα πιστέψουν ότι παρέλαβες ... Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κάνε αμέσως dispute και claim, εάν δεν το κάνεις θα χάσεις την προθεσμία και δεν πρόκειται να πάρεις τα χρήματά σου, γιατί θα πιστέψουν ότι παρέλαβες ... προφανως ο φιλος εννοει οτι το claim του ληγει 23 κ το περιθωριο που εχει ο απατεωνας για να παραθεσει στοιχεια ρωταει για την συνεχεια της διαδικασιας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 προφανως ο φιλος εννοει οτι το claim του ληγει 23 κ το περιθωριο που εχει ο απατεωνας για να παραθεσει στοιχεια ρωταει για την συνεχεια της διαδικασιας Αυτό ακριβώς. :) Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Αυτό ακριβώς. :) Εφ'όσον εννοείς αυτό, δεν χρειάζεται άλλη ενέργεια εκ μέρους σου, μόλις λήξει η προθεσμία θα σου επιστρέψουν μόνοι τους τα χρήματα.:) Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εφ'όσον εννοείς αυτό, δεν χρειάζεται άλλη ενέργεια εκ μέρους σου, μόλις λήξει η προθεσμία θα σου επιστρέψουν μόνοι τους τα χρήματα.:) Οκ ευχαριστώ. :) Παρεπιπτοντως, μόλις έφτασε και το δικό μου λατρεμένο screen protector. :lol: Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 τώρα πήρα χαμπάρι το κανόνι που έσκασε το μαγαζί και έχω λίγο ανάμικτα συναισθήματα. έκανα παραγγελία για φίλο ένα w200s στις 25/04 και το έλαβα στις 07/05 αυτές τις μέρες θα έκανα άλλη μια παραγγελία για τον κουμπάρο του φίλου που το είδε και έπαθε ζημιά. Ήταν η πρώτη παραγγελία κινητού που έκανα από Κίνα και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, τώρα φοβάμαι από που να παραγγείλω ..... Είμαι πολύ περίεργος, υπάρχει άλλος στο φόρουμ που να παρέλαβε κανονικά; Καλή επιτυχία σε όσους παλεύουν με paypal dispute Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGamma Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) τώρα πήρα χαμπάρι το κανόνι που έσκασε το μαγαζί και έχω λίγο ανάμικτα συναισθήματα. έκανα παραγγελία για φίλο ένα w200s στις 25/04 και το έλαβα στις 07/05 αυτές τις μέρες θα έκανα άλλη μια παραγγελία για τον κουμπάρο του φίλου που το είδε και έπαθε ζημιά. Ήταν η πρώτη παραγγελία κινητού που έκανα από Κίνα και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, τώρα φοβάμαι από που να παραγγείλω ..... Είμαι πολύ περίεργος, υπάρχει άλλος στο φόρουμ που να παρέλαβε κανονικά; Καλή επιτυχία σε όσους παλεύουν με paypal dispute Αααααα! Ωστέ εσύ ήσουν το δόλωμα (ο τυχερός) για όλους εμάς του υπόλοιπους... Μια που το'φερε η κουβέντα (εκτός topic) από μπαταρία τι λέει το W200? Edited May 22, 2014 by GeorgeGamma Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εκανα κ εγω dispute...Αργησα λιγο γιατι μαλλον ημουν υπερβολικα αισιοδοξος αλλα αφου παρελαβα κ εγω τα screen film το προχωρησα για να παρουμε πισω τα λεφτα μας!Περιμενουμε νεα σας αυριο απο ολους εσας που αυριο τελειωνει η προθεσμια των 10 ημερων...Να δουμε τι θα γινει με το paypal τελικα!Ζητησαν σε κανεναν μεχρι στιγμης περισσοτερες πληροφοριες ή αποδεικτικα στοιχεια(φωτος ή βιντεο)?Ετσι απο περιεργεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Αααααα! Ωστέ εσύ ήσουν το δόλωμα (ο τυχερός) για όλους εμάς του υπόλοιπους... Μια που το'φερε η κουβέντα (εκτός topic) από μπαταρία τι λέει το W200? o φίλος που το πήρε που εκτός από ομιλία φεηζμπουκάρει ασυστόλως μέσω ντάτα, λέει ότι του κρατάει 1,5 με 2 μέρες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts