Sam_GR Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 το εκανα σε ευχαριστω γινετε να βαλω cyonogen καπως δεν ξερω τι παιζει με αυτα ειμαι αρχαριος 1) Ισχύει οτι χάνεται το IMEI με την rom του Νοεμβρίου; 2) Για να γίνει root το μονο που χρειάζεται ειναι να βάλεις την CWM και μετά το SuperSU; Δεν ειναι απαραίτητο να περαστεί καινούργια Rom; Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 1) Ισχύει οτι χάνεται το IMEI με την rom του Νοεμβρίου; 2) Για να γίνει root το μονο που χρειάζεται ειναι να βάλεις την CWM και μετά το SuperSU; Δεν ειναι απαραίτητο να περαστεί καινούργια Rom; 1) Έχω αλλάξει rom πάνω από 10 φορές, και τα δυο IMEI είναι μια χαρά. 2) Root γίνεται με CWM και SuperSU μόνο. Προσοχή όμως γιατί με τη rom Νοεμβρίου ταιριάζει μόνο αυτή η CWM: http://www.needrom.com/download/cwm-recovery-for-dg800-valencia/ Να προσθέσω ότι για να έχουμε πλήρη πρόσβαση στην κάρτα SD για εγκατάσταση εφαρμογών, χρειάζεται μια εφαρμογή όπως αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix (πρέπει η συσκευή να είναι root). Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Σχετικά με το GPS υπάρχει καμία λύση; Αλλού δείχνει. Οτι να ναι. edit: Προσπαθω να βάλω την CWM αλλά στο βήμα που πατάω download και πριν βάλω την μπαταρία παίρνω το εξής error. http://s3.postimg.org/4k9dj33bn/error.jpg ΥΓ: Εχω την rom του αυγούστου. Edited January 5, 2015 by Sam_GR Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Τικαρεις μόνο το recovery στα flash tools ρε και την κάνεις locate εκεί που την κατεβάσεις ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1) Έχω αλλάξει rom πάνω από 10 φορές, και τα δυο IMEI είναι μια χαρά. 2) Root γίνεται με CWM και SuperSU μόνο. Προσοχή όμως γιατί με τη rom Νοεμβρίου ταιριάζει μόνο αυτή η CWM: http://www.needrom.com/download/cwm-recovery-for-dg800-valencia/ Να προσθέσω ότι για να έχουμε πλήρη πρόσβαση στην κάρτα SD για εγκατάσταση εφαρμογών, χρειάζεται μια εφαρμογή όπως αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix (πρέπει η συσκευή να είναι root). Δεν μου έλυσε το πρόβλημα με την sd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Δεν μου έλυσε το πρόβλημα με την sd... Δηλαδή; Όταν έτρεξες το SDFix δεν έβγαλε μήνυμα complete στο τέλος; Είχε πρόσβαση root στο SuperSU; Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ναι κανονικά μου ειπε fix αλλά τίποτα δεν έγινε. Είχε πρόσβαση το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι κανονικά μου ειπε fix αλλά τίποτα δεν έγινε. Είχε πρόσβαση το supersu Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις δηλαδή; Έχεις προεπιλογή την κάρτα SD; Εμένα όλες οι εφαρμογές πάνε κατευθείαν στην κάρτα. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εμένα όχι και οι εφαρμογές όταν θέλουν να κατεβάσουν επιπλέον αρχεία δεν το κάνουν και μου λένε check your sd ούτε οι εφαρμογές να αποθηκεύσουν κάποιο αρχείο στην sd και κάποιες αν το κάνουν δεν θα μπορούν να τα διαβάσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εμένα όχι και οι εφαρμογές όταν θέλουν να κατεβάσουν επιπλέον αρχεία δεν το κάνουν και μου λένε check your sd ούτε οι εφαρμογές να αποθηκεύσουν κάποιο αρχείο στην sd και κάποιες αν το κάνουν δεν θα μπορούν να τα διαβάσουν Στην αρχή μου έκανε κι εμένα κάτι τέτοια και ανακάλυψα ότι η κάρτα δεν πατούσε καλά και ώρες ώρες δεν την έβλεπε το κινητό. Δοκίμασε μήπως συμβαίνει και σε σένα. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Θα το δοκιμάσω φίλε μου και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sam_GR Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Με το gps τι γίνεται ; Εμένα δείχνει αλλού για άλλου. Παράθεση Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Με το gps τι γίνεται ; Εμένα δείχνει αλλού για άλλου. Με τη rom Νοεμβρίου σε μένα δουλεύει καλά. Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βοηθήσει: http://vondroid.com/threads/gps-fix-for-chinese-smartphones-without-epo-and-agps.23995/#.VKwFX8lRJI5 Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linguistgr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Επιβεβαιωνω και εγω οτι με την Rom νοεμβριου το gps πεταει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bairamari Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Πως μπορουμε να αφαιρεσουμε/προσθεσουμε αλλες σελιδες οταν πηγαινουμε δεξια-αριστερα (στην αρχικη οχι στην σελιδα με τις εφασμογες μας)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Πως μπορουμε να αφαιρεσουμε/προσθεσουμε αλλες σελιδες οταν πηγαινουμε δεξια-αριστερα (στην αρχικη οχι στην σελιδα με τις εφασμογες μας)? Σου προτείνω να κατεβάσεις τον Nova launcher που έχει άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης και είναι πολύ ελαφρύς. Το κινητό μεταμορφώνεται! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 καλημερες και καλη χρονια σε ολους..................... πητε μου κατι αν ξερετε παω να κανω με το MTK DROID TOOLS BAKCUP IMEI το τηλεφωνο εινε ροοτ κανωνηκα και η καρτα μνημης δουλευη αλλα μολις παω να το σωσω στην καρτα μου λεει nosd card ξερετε πως μπορω να το διορθωσω αφτω ευχαριστω προτιστως η καρτα δουλεβη γιατι απο κει βαζω ηχους και φωτο..!!!!! DOOGEE DG800.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 καλημερες και καλη χρονια σε ολους..................... πητε μου κατι αν ξερετε παω να κανω με το MTK DROID TOOLS BAKCUP IMEI το τηλεφωνο εινε ροοτ κανωνηκα και η καρτα μνημης δουλευη αλλα μολις παω να το σωσω στην καρτα μου λεει nosd card ξερετε πως μπορω να το διορθωσω αφτω ευχαριστω προτιστως η καρτα δουλεβη γιατι απο κει βαζω ηχους και φωτο..!!!!! DOOGEE DG800.. Δοκίμασε να τρέξεις αυτό πρώτα για να ξεκλειδώσει η κάρτα: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossi2 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Δοκίμασε να τρέξεις αυτό πρώτα για να ξεκλειδώσει η κάρτα: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix οκ το δοκιμασα μου λεει cand find sdcard.. (ενοητε μετα το sdfix εκανα ρεσταρτ).ενω η καρτα κανωνηκα εινε μεσα δουλευη....... εκανα και το sdfix ok ola αλλα τιπωτα... επισης να τονισω οτι φοραω αφτη τη ρομ DG800 HIVE UI Custom Rom δεν ξερω αν πεζη καποιο ρολο αφτω σαν ρομ μου δουλευη μια χαρα μεχρι τωρα..!!!!!!!!!! Edited January 10, 2015 by rossi2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Γεια σας παιδιά.. Για πείτε μου τί κάνουμε για το GPS θέλει fixαρισμα δώστε καμιά λύση.. Ενώ πέρασα την rom τού Νοεμβρίου με το flash tool αλλά τπτ πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISHNDSM Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Καλησπέρα παλικάρια, Λοιπόν. Εγώ παρήγγειλα DX.com και μου ήρθαν 2 συσκευές λευκές. Η μία δουλεύει άριστα. Λέω άνετα πως είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Το άλλο όμως έχει πρόβλημα με το digitizer (νομίζω) κολάει η οθόνη και κάνει δόνηση σαν να την ακουμπάω ενώ έχω τα χέρια μακριά. Ώρες ώρες καταντάει μη χρισιμοποιήσιμο. Δοκίμασα να κάνω τεστ από την αρχική οθόνη (onoff και κάτω ήχος) αλλά βγάζει κινέζικες επιλογές και δεν μπορώ να βρώ την επιλογή. Καμιά ιδέα κανείς? Και μιας και το είδα... 12 χρόνια μέλος και μόλις έγραψα το πρώτο μου post Edited January 11, 2015 by DIMITRISHNDSM υποσημείωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπέρα παλικάρια, Λοιπόν. Εγώ παρήγγειλα DX.com και μου ήρθαν 2 συσκευές λευκές. Η μία δουλεύει άριστα. Λέω άνετα πως είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Το άλλο όμως έχει πρόβλημα με το digitizer (νομίζω) κολάει η οθόνη και κάνει δόνηση σαν να την ακουμπάω ενώ έχω τα χέρια μακριά. Ώρες ώρες καταντάει μη χρισιμοποιήσιμο. Δοκίμασα να κάνω τεστ από την αρχική οθόνη (onoff και κάτω ήχος) αλλά βγάζει κινέζικες επιλογές και δεν μπορώ να βρώ την επιλογή. Καμιά ιδέα κανείς? Και μιας και το είδα... 12 χρόνια μέλος και μόλις έγραψα το πρώτο μου post Εδώ έχει τη μετάφραση των κινέζικων: http://www.dermarki.de/android/doogee_dg800_rooting.php Δοκίμασε και επανεγκατάσταση λογισμικού, αν και φοβάμαι ότι είναι πρόβλημα που δε διορθώνεται... Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISHNDSM Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Το άρθρο Touch-Display acts randomly by itself? φαίνεται να είναι αυτό που κάνει σε εμένα. Θα το δοκιμάσω εντός της εβδομάδας και θα σας πώ τις εντυπώσεις Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Μάλλον αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.. εχω μιλήσει με geekbuying και μου έστειλαν να κανω δυο τρία πράγματα software reset it to factory, if it is the same, it maybe a soft ware problem, you can install the firmware here http://blog.geekbuying.com/index.php/2014/06/14/stock-firmware-for-doogee-dg800-mtk6582-quad-core-smartphone/ please try more times, step by step.As many customers try and prove helpful . If it still the same,please 1. installed suitable version of the Advanced User Manager RE Manager, open the RE Manager, point as read-write, then backup the SYSTEM / usr / Keylayout / qwerty .kl files under the / sdcard / . 2. and then select SYSTEM / usr / Keylayout / qwerty.kl file, choose Modify permissions Open mode as Open with a text editor,changed the KEY 127 SEARCH WAKE-DROPPED to KEY 127 BACK WAKE-DROPPED, save and exit. (it is to change the search key KEY 127 SEARCH for return key KEY 127 BACK.) 3 . Turn it off, remove the battery (must do, as the system will re-read this document, or invalid), and then put it back and open the phone, you will find the key is ok. Ξέρει κανείς αν το link που μου έδωσε το geekbuying είναι η ρομ που δίνει η doogee; Την rom της DOOGEE την έχω ήδη περάσει χωρίς αποτέλεσμα... Έκανα και την διαδικασία που μου έστειλε το geekbuying όπως αναφέρω πιο πάνω αλλα το προγραμμα που φλασάρω μου βγάζει ένα σφάλμα την ώρα που παταω start all Το άρθρο Touch-Display acts randomly by itself? φαίνεται να είναι αυτό που κάνει σε εμένα. Θα το δοκιμάσω εντός της εβδομάδας και θα σας πώ τις εντυπώσεις Ευχαριστώ πολύ Είχα παρόμοιο προβλημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5771805 Edited January 12, 2015 by pappasmix Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα παλικάρια, Λοιπόν. Εγώ παρήγγειλα DX.com και μου ήρθαν 2 συσκευές λευκές. Η μία δουλεύει άριστα. Λέω άνετα πως είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Το άλλο όμως έχει πρόβλημα με το digitizer (νομίζω) κολάει η οθόνη και κάνει δόνηση σαν να την ακουμπάω ενώ έχω τα χέρια μακριά. Ώρες ώρες καταντάει μη χρισιμοποιήσιμο. Δοκίμασα να κάνω τεστ από την αρχική οθόνη (onoff και κάτω ήχος) αλλά βγάζει κινέζικες επιλογές και δεν μπορώ να βρώ την επιλογή. Καμιά ιδέα κανείς? Και μιας και το είδα... 12 χρόνια μέλος και μόλις έγραψα το πρώτο μου post Ακριβώς το ίδιο είχα και εγώ για κάποιο καιρό και επειδή ήταν μετά από πέσιμο νόμιζα ότι ήταν από αυτό .Δοκίμασα επαναφορά ,καινούργια Official Rom κλπ.Τίποτα όποτε ήθελε πήγαινε πέρα δώθε ,'έσβηνε mail , άλλαζε σελίδα .Επικοινώνησα και με το GEEK και σκεφτόμουν να το στείλω πίσω μιας και μου φούσκωσε και η μπαταρία :cry:. Τελικά μια μέρα επειδή είχε ανασηκωθεί στην άκρη έβγαλα την ζελατίνα και ..... :lol:ΘΑΥΜΑ δεν μου το έχει ξανακάνει εδώ και ένα μήνα . Ζήτησα σε εγγύηση και μία μπαταρία που φούσκωσε (ακόμα είναι στο δρόμο ) και προς το παρών όλα δείχνουν ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SW4LGT Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καμία ιδέα κανείς για το GPS?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts