nnik_1969 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ πάντως πήρα απο το gearbest και αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_75425.html Το έχω εδώ και λίγες ώρες και φαίνεται αξιοπρεπέστατο με δική του σιμ και fmradio και διάφορα άλλα και απότι φαίνεται με πολύ καλη μπαταρία.Βέβαια η οθόνη του παραμ'ενει κλειστή και πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει αλλά για κάποιον που θέλει οικονομικό smartwatch είναι πολύ καλή λύση με 35 ευρώ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ πάντως πήρα απο το gearbest και αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_75425.html Το έχω εδώ και λίγες ώρες και φαίνεται αξιοπρεπέστατο με δική του σιμ και fmradio και διάφορα άλλα και απότι φαίνεται με πολύ καλη μπαταρία.Βέβαια η οθόνη του παραμ'ενει κλειστή και πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει αλλά για κάποιον που θέλει οικονομικό smartwatch είναι πολύ καλή λύση με 35 ευρώ. Σε λιγες ωρες δεν βγαζεις συμπερασμα για την μπαταρια. Κανε λιγο υπομονη και πες μας σε 1-2 μερες πως παει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ πάντως πήρα απο το gearbest και αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_75425.html Το έχω εδώ και λίγες ώρες και φαίνεται αξιοπρεπέστατο με δική του σιμ και fmradio και διάφορα άλλα και απότι φαίνεται με πολύ καλη μπαταρία.Βέβαια η οθόνη του παραμ'ενει κλειστή και πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει αλλά για κάποιον που θέλει οικονομικό smartwatch είναι πολύ καλή λύση με 35 ευρώ. Περιμένω τις εντυπώσεις σου στο θέμα και περιμένω να το δω σε επόμενη συνάντηση γιατί με τις υπάρχουσες αυτονομίες δεν δίνω πολλά λεφτά για smartwatch. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) έχω ηδη το M26 το οποίο είναι αξιοπρεπές και σε μένα κρατάει η μπαταρία 1 μέρα. άσε που φορτίζει αμέσως. έχω παραγγείλει το http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_114474.html κυρίως λόγω εμφάνισης και μεγαλύτερης οθόνης (το m26 μοιάζει λίγο παιδικό, ειδικά αν το φοράς και σε μη casual περιστάσεις :) Edited January 30, 2015 by christosi Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εγώ πάντως πήρα απο το gearbest και αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_75425.html Το έχω εδώ και λίγες ώρες και φαίνεται αξιοπρεπέστατο με δική του σιμ και fmradio και διάφορα άλλα και απότι φαίνεται με πολύ καλη μπαταρία.Βέβαια η οθόνη του παραμ'ενει κλειστή και πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει αλλά για κάποιον που θέλει οικονομικό smartwatch είναι πολύ καλή λύση με 35 ευρώ. Εντυπώσεις Αντώνη; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Εντυπώσεις Αντώνη; Πολύ καλό είναι .Εξαιρετικά βολικό Δεχεται όλες τις ειδοποιήσεις από το κινητό ,ακόμα και αυτές που δεν περνούν στο ΜΟΤΟ 360 και βέβαια λειτουργεί και σαν ξεχωριστό κινητό.Και είναι και όμορφο .Βασικά ίδιο με το gear.Παρήγγειλα βέβαια και δεύτερο ΜΟΤΟ σε γκρι οπότε μάλλον δεν θα το κρατήσω,αλλά είναι εξαιρετική πρόταση για κάποιον που με λίγα κάνει τα πάντα. Edited February 3, 2015 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Εγώ πάντως πήρα απο το gearbest και αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_75425.html Το έχω εδώ και λίγες ώρες και φαίνεται αξιοπρεπέστατο με δική του σιμ και fmradio και διάφορα άλλα και απότι φαίνεται με πολύ καλη μπαταρία.Βέβαια η οθόνη του παραμ'ενει κλειστή και πρέπει να πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει αλλά για κάποιον που θέλει οικονομικό smartwatch είναι πολύ καλή λύση με 35 ευρώ. από ελληνικά πως πάει? to μ26 έχει καποιο θεμα με συγκεκριμένους χαρακτήρες Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πεταμένα λεφτά ακομα και το 50ευρω. Νεα κατηγορία (ακόμα), αρα αν θες κατι καλο, πρεπει να ναι και ακριβό. Τα λοιπα, καδο σκουπιδιών Μετα απο καμια 20αρια smartwatches που περασαν απο τα χερια μου (ολα τα καλα επωνυμα και καμια δεκαρια κινεζικα) συμφωνω απολυτα. Τα κινεζικα ειναι της πλακας, τα 40-50 ευρω ειναι απλα πεταμενα χρηματα. Κακιστες αυτονομιες, οθονη που δεν ακουει σε τιποτα (τυχαια και ασαφη πατηματα κλπ), απουσια ελληνικων (και σε αναγνωση επαφων, ειδοποιησεων κλπ). Τα εδωσα ολα και κρατησα μονο το gear s (γιατι ηθελα sim), που φυσικα ειναι υπερτιμημενο μεχρι εκει που δεν παει, αλλα ειναι μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 από ελληνικά πως πάει? to μ26 έχει καποιο θεμα με συγκεκριμένους χαρακτήρες Δεν έχει Ελληνικά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πολύ καλό είναι .Εξαιρετικά βολικό Δεχεται όλες τις ειδοποιήσεις από το κινητό ,ακόμα και αυτές που δεν περνούν στο ΜΟΤΟ 360 και βέβαια λειτουργεί και σαν ξεχωριστό κινητό.Και είναι και όμορφο .Βασικά ίδιο με το gear.Παρήγγειλα βέβαια και δεύτερο ΜΟΤΟ σε γκρι οπότε μάλλον δεν θα το κρατήσω,αλλά είναι εξαιρετική πρόταση για κάποιον που με λίγα κάνει τα πάντα. Για μένα deal breaker είναι η μη αδιαβροχοποίηση. είναι ανάμεσα στα No.1 g2 και gear 1. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Μόλις παρέλαβα το rwatch m26 !! Μέχρι στιγμής έχει πολύ πλάκα μόνο και μόνο που μπορείς να κάνεις κλήση... αφασία :lol: Προσπαθώ να καταλάβω πως δουλέυει με την εφαρμογή για τα notifications από viber κλπ αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα... Καμιά ιδέα κάποιος κάτοχος ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Μόλις παρέλαβα το rwatch m26 !! Μέχρι στιγμής έχει πολύ πλάκα μόνο και μόνο που μπορείς να κάνεις κλήση... αφασία :lol: Προσπαθώ να καταλάβω πως δουλέυει με την εφαρμογή για τα notifications από viber κλπ αλλά δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα... Καμιά ιδέα κάποιος κάτοχος ; πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή RWAtch στο Playstore Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή RWAtch στο Playstore Τελικά βρήκα και την κατέβασα από link από e-shop που το είχε στην περιγραφή! Μια χαρά δουλεύει, όλα κομπλέ! Για τα 23€ που έδωσα είναι μια χαρά! Το μόνο που δεν μου άρεσε στην εφαρμογή είναι ότι αν έχεις κλείσει το bluetooth για κάποιο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο έλαβες κλήσεις ή σου ήρθαν μηνύματα, όταν ξανανοίξεις το bluetooth από το κινητό και γίνει η σύζευξη σου έρχονται όλα σαν notofications ενώ ουσιαστικά τα έχεις δει. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μια ερώτηση να κάνω, θα ήθελα ένα ρολόι κυρίως να κάνει fitness δουλειές, όπως αξιόπιστο μετρητή καρδιακών παλμών, gps (οταν συνδέεται με pc να απεικονίζει διαδρομή σε χάρτη, και μετρητή αποστάσεων (αν μπορεί να καταγράφει χλμ που κάνω κατα το άθλημα τένις) κυρίως.Έχω δει τα fitbit charge και surge αλλά ακόμη δεν έχω δει κάποιο review εντός Ελλάδος.Έχετε να προτείνετε κάποιο? Έχω σταμπάρει το garmin 220 εδω και πολύ καιρό αλλά χρειάζεται να φορέσεις ζώνη για τους καρδιακούς παλμούς.Γενικά αυτά που είναι ενσωματώμενα πάνω στο ρολόι είναι αξιόπιστα? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μια ερώτηση να κάνω, θα ήθελα ένα ρολόι κυρίως να κάνει fitness δουλειές, όπως αξιόπιστο μετρητή καρδιακών παλμών, gps (οταν συνδέεται με pc να απεικονίζει διαδρομή σε χάρτη, και μετρητή αποστάσεων (αν μπορεί να καταγράφει χλμ που κάνω κατα το άθλημα τένις) κυρίως.Έχω δει τα fitbit charge και surge αλλά ακόμη δεν έχω δει κάποιο review εντός Ελλάδος.Έχετε να προτείνετε κάποιο? Έχω σταμπάρει το garmin 220 εδω και πολύ καιρό αλλά χρειάζεται να φορέσεις ζώνη για τους καρδιακούς παλμούς.Γενικά αυτά που είναι ενσωματώμενα πάνω στο ρολόι είναι αξιόπιστα? Smartwatch-smartband με ενσωματωμένο και αξιόπιστο μετρητή καρδιακών παλμών δεν υπάρχει ακόμα.Αν σε ενδιαφέρει η ακρίβεια πρέπει να πας είτε στην άβολη ζώνη στο στήθος είτε στα πιο ακριβά (αλλά βολικά) και αποκλειστικά για μέτρηση παλμών στον καρπό(π.χ mio fuse)! Η δεύτερη περίπτωση σημαίνει ότι πρέπει να το συνδυάσεις με κάποιο άλλο fitness tracker (αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το κομμάτι smart). Τα fitness trackers όμως δυστυχώς δεν έχουν ενσωματωμένο GPS, οπότε τα ξεχνάς...το Garmin που βλέπεις έχει GPS αλλά θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε νέα μοντέλα με περισσότερες λειτουργίες. Γενικά all around συσκευή που να συνδυάζει heart rate με ακρίβεια-fitness tracker k GPS δεν υπάρχει. χρειάζεσαι δύο συσκευές κ Φυσικά Όλα εξαρτώνται από το μπάτζετ που διαθέτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου για την απαντησή σου!Προς το παρόν για τις δικές μου ανάγκες με καλύπτει το garmin 220 σε συνδυασμό με τη ζώνη για το στήθος, όμως επειδή ο χρόνος είναι με το μέρος μας θα περιμένω τα νέα μοντέλα της garmin!Ποια νέα μοντέλα εννοείς ότι παρουσίασε, τα fenix 2 και 3? Όπως είπες ,όλα σε ένα ρολόι και να γίνονται τέλεια δεν γίνεται.Τι ανάγκες έχει ο καθένας μας. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου για την απαντησή σου!Προς το παρόν για τις δικές μου ανάγκες με καλύπτει το garmin 220 σε συνδυασμό με τη ζώνη για το στήθος, όμως επειδή ο χρόνος είναι με το μέρος μας θα περιμένω τα νέα μοντέλα της garmin!Ποια νέα μοντέλα εννοείς ότι παρουσίασε, τα fenix 2 και 3? Όπως είπες ,όλα σε ένα ρολόι και να γίνονται τέλεια δεν γίνεται.Τι ανάγκες; έχει ο καθένας μας. Ναι για το fenix 3 έλεγα (το 2 υπήρχε), σκέφτηκα ότι αν ήδη κοιτάς το 220 ίσως το βρεις σε καλύτερη τιμή μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα, είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο...Γιατί όπως είπες κ εσύ, ο χρόνος είναι με το μέρος μας!! ;-) Αυτό για τις ανάγκες ξαναπες το, θα πρέπει κάποιος ακριβώς να ξέρει τι θέλει, πριν ξεκινήσει την έρευνα αγοράς! Αν κατάλαβα καλά πάντως, εσένα σε αφορά περισσότερο μια συσκευή πιο πολύ fitness-activity tracking παρά smart...σωστά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Έτσι ακριβώς, παίζω τένις και κάνω λίγο τρέξιμο και θέλω ένα ρολόι που να έχει GPS με απεικόνιση χάρτη στο pc ή στο τηλέφωνο, να μετράει καρδιακούς παλμούς , βήματα ή μέτρα.Το Garmin 220 τα κάνει όλα αυτά και με τη χρήση του έξτρα ποδόμετρου θα είναι πιστεύω πολύ αξιόπιστο.Tο fenix 3 είναι τέλειο αλλά χρειάζεται και αυτό ζώνη για καρδιακούς παλμούς. Όμως έχω σταμπάρει και το fitbit surge http://www.amazon.co.uk/Fitbit-Surge-Ultimate-Fitness-Super/dp/B00P9P7N9W/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1423773246&sr=8-3&keywords=fitbit+surge που τα έχει όλα αυτά και επιπλέον caller id και παρακολούθηση ύπνου!Το έβαλαν και στο amazon και μάλιστα έχει καλές κριτικές! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έτσι ακριβώς, παίζω τένις και κάνω λίγο τρέξιμο και θέλω ένα ρολόι που να έχει GPS με απεικόνιση χάρτη στο pc ή στο τηλέφωνο, να μετράει καρδιακούς παλμούς , βήματα ή μέτρα.Το Garmin 220 τα κάνει όλα αυτά και με τη χρήση του έξτρα ποδόμετρου θα είναι πιστεύω πολύ αξιόπιστο.Tο fenix 3 είναι τέλειο αλλά χρειάζεται και αυτό ζώνη για καρδιακούς παλμούς. Όμως έχω σταμπάρει και το fitbit surge http://www.amazon.co.uk/Fitbit-Surge-Ultimate-Fitness-Super/dp/B00P9P7N9W/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1423773246&sr=8-3&keywords=fitbit+surge που τα έχει όλα αυτά και επιπλέον caller id και παρακολούθηση ύπνου!Το έβαλαν και στο amazon και μάλιστα έχει καλές κριτικές! Το Fitbit surge τα έχει όλα αυτα, όπως διαφημίζει εδώ κ καιρό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ακριβές οι μετρήσεις των παλμών. για την παρακολούθηση του ύπνου δεν ξέρω αν σε βολέψει λόγω όγκου (Εγώ χρησιμοποιώ το sony smartband, που είναι πολύ πιο μικρό σε όγκο κ δεν θα μπορούσα σε οτιδήποτε πιο μεγάλο) κ για το caller id, αν σε ενδιαφέρει τόσο, κάνε μια έρευνα πρώτα αν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες (ένας φίλος μου Την πάτησε με το πολυδιαφημιζομενο κ στην ελληνική αγορά Garmin vivosmart, που δεν υποστήριζε κ στην ουσία πλήρωσε τζάμπα το smart...ευτυχώς πρόλαβε κ το έστειλε πίσω!!) Πάντως είναι δύσκολη η περίπτωση σου, τα θες Όλα κ τα θες να γίνονται κ καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δε πρέπει να είναι και πολύ μεγάλο απο ότι βλέπω.Το caller id δε με πολυενδιαφέρει μιας και έχω μονίμως συνδεδεμένο bluetooth handsfree εκτός και αν συνδέεται το Lg G3 μου με 2 συσκευές.Για τους παλμούς έχω διαβάσει καλά λόγια φτάνει να το φοράς λίγο πιο πάνω απο το καρπό σου! Ψάχνω να βρω ένα καλό ελληνικό review μιας και δε τα πηγαίνω καλά με τα αγγλικά μου, μακάρι οι υπεύθυνοι του forum να κάνουνε ενα σύντομα.Η άλλη λύση είνια να πάρω και το garmin και το fitbit και να ησυχάσω :lol:! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Δε πρέπει να είναι και πολύ μεγάλο απο ότι βλέπω.Το caller id δε με πολυενδιαφέρει μιας και έχω μονίμως συνδεδεμένο bluetooth handsfree εκτός και αν συνδέεται το Lg G3 μου με 2 συσκευές.Για τους παλμούς έχω διαβάσει καλά λόγια φτάνει να το φοράς λίγο πιο πάνω απο το καρπό σου! Ψάχνω να βρω ένα καλό ελληνικό review μιας και δε τα πηγαίνω καλά με τα αγγλικά μου, μακάρι οι υπεύθυνοι του forum να κάνουνε ενα σύντομα.Η άλλη λύση είνια να πάρω και το garmin και το fitbit και να ησυχάσω :lol:! Το g3 σου συνδέεται με 2 συσκευές, αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί κ το δικό μου είναι μόνιμα έτσι. Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι αν είναι "συμβατό" με τη συσκευή που θα αγοράσεις, γιατί δυστυχώς μπορεί να πληροί όλες τις προϋποθέσεις σε αντροιντ κ μπλουτουθ αλλά να έχεις προβλήματα αποσυνδεσεων κ συγχρονισμού (θα βρεις εύκολα πολλά παράπονα στο ίντερνετ για πολλές συσκευές, ένα από αυτά είναι το Garmin vivosmart, παραδόξως μεγάλη απάτη για αυτή την εταιρία). Ειδικά αν είναι να δώσεις αρκετά χρήματα πρέπει να το ψάξεις καλά το θέμα της συμβατότητας. Για ελληνικό review σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα βρεις, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κανένα ακόμα, αυτή η αγορά τώρα αρχίζει κ διαδίδεται-αναπτύσσεται. Φέτος από ότι φαίνεται θα κάνει το μεγάλο μπαμ. Πάντως αμερικάνικα review θα βρεις αρκετά, κερνα κάνα καφέ κάνα φίλο σου να σου το κάνει ελληνικό!! :-P Αυτή η τελευταία λύση νομίζω είναι η καλύτερη!!! Πάρε κ τα δύο, δοκίμασέ τα, κάνε ένα ελληνικό review, γίνε διάσημος, άνοιξε την αγορά κ βγάλε χρήμα!!!! :-D Χωρίς πλάκα τώρα, αν θες την γνώμη μου κ δεν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή, κοίτα για ξεχωριστό παλμογραφο στο μπράτσο ή στον καρπό, αφού έτσι κ αλλιώς η προπόνηση θεωρώ ότι είναι συγκεκριμένες ώρες κ κοιτάς όλα τα υπόλοιπα σε μια συσκευή που θα την έχεις μόνιμα πάνω σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ερώτηση σε όσους έχουν Pebble: Μπορεί να απεικονίσει ελληνικούς χαρακτήρες; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Όταν το είχα, με firmware από pebblebits, ναι κανονικά σε όλες τις εφαρμογές και όλους τους χαρακτήρες Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το g3 σου συνδέεται με 2 συσκευές, αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί κ το δικό μου είναι μόνιμα έτσι. Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι αν είναι "συμβατό" με τη συσκευή που θα αγοράσεις, γιατί δυστυχώς μπορεί να πληροί όλες τις προϋποθέσεις σε αντροιντ κ μπλουτουθ αλλά να έχεις προβλήματα αποσυνδεσεων κ συγχρονισμού (θα βρεις εύκολα πολλά παράπονα στο ίντερνετ για πολλές συσκευές, ένα από αυτά είναι το Garmin vivosmart, παραδόξως μεγάλη απάτη για αυτή την εταιρία). Ειδικά αν είναι να δώσεις αρκετά χρήματα πρέπει να το ψάξεις καλά το θέμα της συμβατότητας. Για ελληνικό review σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα βρεις, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει κανένα ακόμα, αυτή η αγορά τώρα αρχίζει κ διαδίδεται-αναπτύσσεται. Φέτος από ότι φαίνεται θα κάνει το μεγάλο μπαμ. Πάντως αμερικάνικα review θα βρεις αρκετά, κερνα κάνα καφέ κάνα φίλο σου να σου το κάνει ελληνικό!! :-P Αυτή η τελευταία λύση νομίζω είναι η καλύτερη!!! Πάρε κ τα δύο, δοκίμασέ τα, κάνε ένα ελληνικό review, γίνε διάσημος, άνοιξε την αγορά κ βγάλε χρήμα!!!! :-D Χωρίς πλάκα τώρα, αν θες την γνώμη μου κ δεν μπορείς να κάνεις λίγο υπομονή, κοίτα για ξεχωριστό παλμογραφο στο μπράτσο ή στον καρπό, αφού έτσι κ αλλιώς η προπόνηση θεωρώ ότι είναι συγκεκριμένες ώρες κ κοιτάς όλα τα υπόλοιπα σε μια συσκευή που θα την έχεις μόνιμα πάνω σου. Φίλε μου θα περιμένω, όπως είπα ο χρόνος είναι με το μέρος μας!Ίσως το Fitbit έρθει και Ελλάδα να το δω και απο κοντά η ακόμη καλύτερα κάποιος Έλληνας κάνει ένα review πάνω σε αυτό.Κάποια στιγμή θα καταργηθούνε τα λουριά και θα είναι όλα πάνω στο ρολόι πιστεύω έχοντας γίνει παράλληλα και αξιόπιστα, φτάνει να μπορούμε εμείς τότε να τρέξουμε :D! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ερώτηση σε όσους έχουν Pebble: Μπορεί να απεικονίσει ελληνικούς χαρακτήρες; Επίσημα όχι, αλλά ημιεπίσημα ναι. :D pebblebits.com Φτιάχνεις ένα firmware κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Το να το περάσεις είναι πανεύκολο, το κάνει η επίσημη εφαρμογή από το κινητό σου. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts