medit Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Aυτο ακριβως που ζητας, προς το παρον, μονο το Gear το κανει. Ναι αλλά το nοτε 1 δεν μπορεί να λειτουργήσει με το gear. π.χ. έχω δει κάποια κινέζικα όπως αυτό http://www.aliexpress.com/item/Tengda-A319-Smartphone-Android-4-2-MTK6572W-Dual-Core-4-5-Inch-3G-GPS/1032820711.html και αυτό http://www.aliexpress.com/item/1-55-LED-U8-Pro-Bluetooth-Watch-Touch-Screen-Smart-Watch-Phone-For-Android-iPhone-Support/1979866719.html, αλλά δεν είμαι σίγουρος εαν αξίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Αυτο το εχουμε ξαναπει οτι με το Ν1 δεν παιζει. Σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι πιο βολικο να μιλας απο το ρολοι γιατι το ΒΤ headset βολευει πολυ καλυτερα Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Αυτο το εχουμε ξαναπει οτι με το Ν1 δεν παιζει. Σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι πιο βολικο να μιλας απο το ρολοι γιατι το ΒΤ headset βολευει πολυ καλυτερα Χρειάζεται όμως να κουβαλάς και ένα ΒΤ headset μαζί σου, πράγμα το οποίο δεν το θέλω. Οι κλήσεις που κάνω ή που δέχομαι δεν είναι πολλές. Απλώς ένα smartwatch θα χρησίμευε τότο ως ρολόι (κάτι που το χρειάζομαι) όσο και για την διαχείριση των κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Υπόθεση εργασίας: έστω gear 2 συνδεδεμένο με συμβατό κινητό συνδεδεμένο με bt headset. Πώς μπορώ να μιλήσω μέσω του ρολογιού; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Υπόθεση εργασίας: έστω gear 2 συνδεδεμένο με συμβατό κινητό συνδεδεμένο με bt headset. Πώς μπορώ να μιλήσω μέσω του ρολογιού; Συνδεεις το smartphone με το gear και απ το gear κανεις αναζήτηση γισ bt headset. Εαν απαντήσεις απ το smartphone, μιλας απο εκει. Αν απαντήσεις απ το ρολόι, η κλήση ανοιγει στο ρολόι και λογικά εαν απαντήσεις μεσω bt θα ανοιξει απο κει. Δεν εχω bt headset για να σου πω 100% αλλα λογικα ετσι γίνεται και με το bt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Συνδεεις το smartphone με το gear και απ το gear κανεις αναζήτηση γισ bt headset. Εαν απαντήσεις απ το smartphone, μιλας απο εκει. Αν απαντήσεις απ το ρολόι, η κλήση ανοιγει στο ρολόι και λογικά εαν απαντήσεις μεσω bt θα ανοιξει απο κει. Δεν εχω bt headset για να σου πω 100% αλλα λογικα ετσι γίνεται και με το bt. Έτσι είναι. Εγώ τα έχω δουλέψει ακριβώς έτσι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Υπόθεση εργασίας: έστω gear 2 συνδεδεμένο με συμβατό κινητό συνδεδεμένο με bt headset. Πώς μπορώ να μιλήσω μέσω του ρολογιού; Σκέφτεσαι να πάρεις Sammy και gear Αλέξη? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Συνδεεις το smartphone με το gear και απ το gear κανεις αναζήτηση γισ bt headset. Εαν απαντήσεις απ το smartphone, μιλας απο εκει. Αν απαντήσεις απ το ρολόι, η κλήση ανοιγει στο ρολόι και λογικά εαν απαντήσεις μεσω bt θα ανοιξει απο κει. Δεν εχω bt headset για να σου πω 100% αλλα λογικα ετσι γίνεται και με το bt. Έτσι είναι. Εγώ τα έχω δουλέψει ακριβώς έτσι. Ακούγεται λειτουργικό. Αλλά γιατί να ψάξω το headset μέσω του ρολογιού και όχι μέσω του κινητού; Σκέφτεσαι να πάρεις Sammy και gear Αλέξη? Ξέρεις ότι τρέφω συμπάθεια στο note και μιας και ψάχνομαι και για ρολόι γενικά ρώτησα για ένα καθημερινό δικό μου σενάριο χρήσης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ακούγεται λειτουργικό. Αλλά γιατί να ψάξω το headset μέσω του ρολογιού και όχι μέσω του κινητού; Ξέρεις ότι τρέφω συμπάθεια στο note και μιας και ψάχνομαι και για ρολόι γενικά ρώτησα για ένα καθημερινό δικό μου σενάριο χρήσης. Θα συνδεθεις δηλαδη απ το κινητο με 2 συσκευες Bluetooth ταυτόχρονα;;; Πως θα το καταφερεις αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Θα συνδεθεις δηλαδη απ το κινητο με 2 συσκευες Bluetooth ταυτόχρονα;;; Πως θα το καταφερεις αυτό;;; Δεν το γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δεν το γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. :) Απ οσο ξερω δεν γίνεται αλλα ετσι κι αλλιως 1 φορα θα χρειαστεί να κανεις την σύνδεση, την πρώτη. Μετα δε θα σε απασχολησει ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Παιδιά για να καταλάβω και εγώ. Αν έχω ένα smarwatch και ένα Bluetooth headset δεν μπορούν να είναι και τα δύο συνδεδεμένα στο κινητό? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ναι Θοδωρή. Από ότι κατάλαβα συνδέεις το ρολόι στο κινητό και bluetooth headset στο ρολόι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ναι Θοδωρή. Από ότι κατάλαβα συνδέεις το ρολόι στο κινητό και bluetooth headset στο ρολόι. Όχι και τα δύο στο κινητό συνδέονται. Έτσι είναι με το smartwatch 2, έτσι και με το Gear Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Όχι και τα δύο στο κινητό συνδέονται. Έτσι είναι με το smartwatch 2, έτσι και με το Gear Ειναι μπερδεμένο το θεμα. Φυσικα συνδέονται και τα 2 στο κινητό αλλα η ερωτηση ειχα την εντύπωση οτι ηταν εαν γίνεται να κανεις αναζητηση-συνδεση και των 2 συσκευων απ το smartphone χωρις να μεσολαβησει το smartwatch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Τώρα κατάλαβα ότι το smartwatch είναι απλά διαμεσολαβητής. Σημασία στην τελική έχει ότι γίνεται αυτό που θέλουμε. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Turbo-X-Smart-Watch-M23.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140814-weekly-report&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20140814-weekly-report-_-Body-_-Turbo-X%C2%A0Smart+Watch+M23 ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καινούρια άφιξη με sim και FM ραδιόφωνο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Έχω την εντύπωση πως Μια χαρά βλέπει παραπάνω συσκευές το bt του smartphone...τουλάχιστον τα τελευταίας γενιάς..στο find 7 πχ Έχω συνδεμενο το platronics μου για να μιλώ ενώ ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένο με το o click και συνδέεται κανονικά οπότε Θέλω να ανοίξω το obd bt του coupe..με smart watch δεν Έχω ασχοληθεί ακόμη Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Turbo-X-Smart-Watch-M23.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140814-weekly-report&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20140814-weekly-report-_-Body-_-Turbo-X%C2%A0Smart+Watch+M23 ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καινούρια άφιξη με sim και FM ραδιόφωνο γελαει ο κοσμος... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 γελαει ο κοσμος... Πιο κλασικη κινεζια πεθαινεις! τουλαχιστον να ειχε ειδοποιησεις για fb και λοιπα, να το συζηταγαμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Πάντως είναι ίδια τιμή σχεδόν με τα αντίστοιχα κινέζικα και βέβαια με ελληνική υποστήριξη. Δεν περιμένω πολλά άλλα όχι ότι δεν τρώγομαι να το δοκιμάσω κιόλας Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Αντώνη είμαι πισωγύρισμα για σένα. Κρίμα τα λεφτά που θα χάσεις δοκιμάζοντάς το. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα κ το είδα, το λειτούργησα, χωρίς να το συνδέσω στο κινητό! Η οθόνη του είναι καλή σχετικά, έχει μικρόφωνο, παίρνει κάρτα κ η μπαταρία είναι αποσπώμενη ΑΛΛΑ είναι τραγικά άσχημο, είναι χοντρό κ κάνει μπάμ ότι είναι αντίγραφο-κινέζικο! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Τουλάχιστον μπορούν να προμηθευτούν έξτρα μπαταρίες; Edited August 24, 2014 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα κ το είδα, το λειτούργησα, χωρίς να το συνδέσω στο κινητό! Η οθόνη του είναι καλή σχετικά, έχει μικρόφωνο, παίρνει κάρτα κ η μπαταρία είναι αποσπώμενη ΑΛΛΑ είναι τραγικά άσχημο, είναι χοντρό κ κάνει μπάμ ότι είναι αντίγραφο-κινέζικο! Ο μονος λογος να το συνδεσεις με την συσκευη σου ειναι για να μεταφερεις τις επαφες σου η φωτογραφιες. Ειναι αυτονομη συσκευη. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts