Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτο ακριβως που ζητας, προς το παρον, μονο το Gear το κανει.

Ναι αλλά το nοτε 1 δεν μπορεί να λειτουργήσει με το gear. π.χ. έχω δει κάποια κινέζικα όπως αυτό http://www.aliexpress.com/item/Tengda-A319-Smartphone-Android-4-2-MTK6572W-Dual-Core-4-5-Inch-3G-GPS/1032820711.html και αυτό http://www.aliexpress.com/item/1-55-LED-U8-Pro-Bluetooth-Watch-Touch-Screen-Smart-Watch-Phone-For-Android-iPhone-Support/1979866719.html, αλλά δεν είμαι σίγουρος εαν αξίζουν.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτο το εχουμε ξαναπει οτι με το Ν1 δεν παιζει.

Σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι πιο βολικο να μιλας απο το ρολοι γιατι το ΒΤ headset βολευει πολυ καλυτερα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αυτο το εχουμε ξαναπει οτι με το Ν1 δεν παιζει.

Σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι πιο βολικο να μιλας απο το ρολοι γιατι το ΒΤ headset βολευει πολυ καλυτερα

Χρειάζεται όμως να κουβαλάς και ένα ΒΤ headset μαζί σου, πράγμα το οποίο δεν το θέλω. Οι κλήσεις που κάνω ή που δέχομαι δεν είναι πολλές. Απλώς ένα smartwatch θα χρησίμευε τότο ως ρολόι (κάτι που το χρειάζομαι) όσο και για την διαχείριση των κλήσεων.

Υπόθεση εργασίας: έστω gear 2 συνδεδεμένο με συμβατό κινητό συνδεδεμένο με bt headset. Πώς μπορώ να μιλήσω μέσω του ρολογιού;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Υπόθεση εργασίας: έστω gear 2 συνδεδεμένο με συμβατό κινητό συνδεδεμένο με bt headset. Πώς μπορώ να μιλήσω μέσω του ρολογιού;

Συνδεεις το smartphone με το gear και απ το gear κανεις αναζήτηση γισ bt headset.

Εαν απαντήσεις απ το smartphone, μιλας απο εκει. Αν απαντήσεις απ το ρολόι, η κλήση ανοιγει στο ρολόι και λογικά εαν απαντήσεις μεσω bt θα ανοιξει απο κει.

Δεν εχω bt headset για να σου πω 100% αλλα λογικα ετσι γίνεται και με το bt.

Συνδεεις το smartphone με το gear και απ το gear κανεις αναζήτηση γισ bt headset.

Εαν απαντήσεις απ το smartphone, μιλας απο εκει. Αν απαντήσεις απ το ρολόι, η κλήση ανοιγει στο ρολόι και λογικά εαν απαντήσεις μεσω bt θα ανοιξει απο κει.

Έτσι είναι. Εγώ τα έχω δουλέψει ακριβώς έτσι.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Σκέφτεσαι να πάρεις Sammy και gear Αλέξη?

Θοδωρής

Έτσι είναι. Εγώ τα έχω δουλέψει ακριβώς έτσι.

Ακούγεται λειτουργικό. Αλλά γιατί να ψάξω το headset μέσω του ρολογιού και όχι μέσω του κινητού;

Σκέφτεσαι να πάρεις Sammy και gear Αλέξη?

Ξέρεις ότι τρέφω συμπάθεια στο note και μιας και ψάχνομαι και για ρολόι γενικά ρώτησα για ένα καθημερινό δικό μου σενάριο χρήσης.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ακούγεται λειτουργικό. Αλλά γιατί να ψάξω το headset μέσω του ρολογιού και όχι μέσω του κινητού;

Ξέρεις ότι τρέφω συμπάθεια στο note και μιας και ψάχνομαι και για ρολόι γενικά ρώτησα για ένα καθημερινό δικό μου σενάριο χρήσης.

Θα συνδεθεις δηλαδη απ το κινητο με 2 συσκευες Bluetooth ταυτόχρονα;;; Πως θα το καταφερεις αυτό;;;

Θα συνδεθεις δηλαδη απ το κινητο με 2 συσκευες Bluetooth ταυτόχρονα;;; Πως θα το καταφερεις αυτό;;;

Δεν το γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. :)

Δεν το γνωρίζω γι αυτό ρωτάω. :)

Απ οσο ξερω δεν γίνεται αλλα ετσι κι αλλιως 1 φορα θα χρειαστεί να κανεις την σύνδεση, την πρώτη. Μετα δε θα σε απασχολησει ξανά.

Παιδιά για να καταλάβω και εγώ. Αν έχω ένα smarwatch και ένα Bluetooth headset δεν μπορούν να είναι και τα δύο συνδεδεμένα στο κινητό?
Θοδωρής

Ναι Θοδωρή. Από ότι κατάλαβα συνδέεις το ρολόι στο κινητό και bluetooth headset στο ρολόι.

Ναι Θοδωρή. Από ότι κατάλαβα συνδέεις το ρολόι στο κινητό και bluetooth headset στο ρολόι.

Όχι και τα δύο στο κινητό συνδέονται. Έτσι είναι με το smartwatch 2, έτσι και με το Gear

Όχι και τα δύο στο κινητό συνδέονται. Έτσι είναι με το smartwatch 2, έτσι και με το Gear

Ειναι μπερδεμένο το θεμα. Φυσικα συνδέονται και τα 2 στο κινητό αλλα η ερωτηση ειχα την εντύπωση οτι ηταν εαν γίνεται να κανεις αναζητηση-συνδεση και των 2 συσκευων απ το smartphone χωρις να μεσολαβησει το smartwatch.

Τώρα κατάλαβα ότι το smartwatch είναι απλά διαμεσολαβητής. Σημασία στην τελική έχει ότι γίνεται αυτό που θέλουμε. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. :)

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Turbo-X-Smart-Watch-M23.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140814-weekly-report&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20140814-weekly-report-_-Body-_-Turbo-X%C2%A0Smart+Watch+M23

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καινούρια άφιξη με sim και FM ραδιόφωνο

Έχω την εντύπωση πως Μια χαρά βλέπει παραπάνω συσκευές το bt του smartphone...τουλάχιστον τα τελευταίας γενιάς..στο find 7 πχ Έχω συνδεμενο το platronics μου για να μιλώ ενώ ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένο με το o click και συνδέεται κανονικά οπότε Θέλω να ανοίξω το obd bt του coupe..με smart watch δεν Έχω ασχοληθεί ακόμη

Φιλικά Γιώργος

γελαει ο κοσμος...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

γελαει ο κοσμος...

Πιο κλασικη κινεζια πεθαινεις!

τουλαχιστον να ειχε ειδοποιησεις για fb και λοιπα, να το συζηταγαμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως είναι ίδια τιμή σχεδόν με τα αντίστοιχα κινέζικα και βέβαια με ελληνική υποστήριξη. Δεν περιμένω πολλά άλλα όχι ότι δεν τρώγομαι να το δοκιμάσω κιόλας

Αντώνη είμαι πισωγύρισμα για σένα. Κρίμα τα λεφτά που θα χάσεις δοκιμάζοντάς το.

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα κ το είδα, το λειτούργησα, χωρίς να το συνδέσω στο κινητό!

Η οθόνη του είναι καλή σχετικά, έχει μικρόφωνο, παίρνει κάρτα κ η μπαταρία είναι αποσπώμενη ΑΛΛΑ είναι τραγικά άσχημο, είναι χοντρό κ κάνει μπάμ ότι είναι αντίγραφο-κινέζικο!

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Τουλάχιστον μπορούν να προμηθευτούν έξτρα μπαταρίες; Edited by al3x1k0

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα κ το είδα, το λειτούργησα, χωρίς να το συνδέσω στο κινητό!

Η οθόνη του είναι καλή σχετικά, έχει μικρόφωνο, παίρνει κάρτα κ η μπαταρία είναι αποσπώμενη ΑΛΛΑ είναι τραγικά άσχημο, είναι χοντρό κ κάνει μπάμ ότι είναι αντίγραφο-κινέζικο!

Ο μονος λογος να το συνδεσεις με την συσκευη σου ειναι για να μεταφερεις τις επαφες σου η φωτογραφιες.

Ειναι αυτονομη συσκευη.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• The title was changed to Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)